17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой обръща и внимание с какви гладки галоши карат ТИРове и автобуси?? За леките коли - аауу!! До 4мм! Ако ми покажете 3 мм на камион или автобус па на!!!

Тираджията в панделата.

Точно така. В затвора. След една година можем да отворим нови трудови войски съставени само от бивши турски тираджии. Така после ако случайно някоя фирма иска да изпрати камион през БГ, шофьора ще си прави на границата сам харакири и няма да влиза. Така поради липса на нов приток от убийци от Турция въпроса ще се реши автоматично.

Е на 67 г. Врачанин.

Проблемът не е в пътя! През селото ограничението е 50 км/ч. Вероятно скоростта е била висока и не е имало време за реакция.

Пукнали са като кучета. Природата се е освободила от отпадъка. Там има ограничение 50 но понеже пътят е прав като конец никой не го спазва.

Този път комунягите го възложиха на някакъв италианец но реално го строи козлодуйска фирма, която след като комунягите откраднаха парите взе че фалира. Пътят не струва. Целият е в пропадания и неравности.

Нещо практично. Като видите турски тир по пътищата в БГ ги карайте да се чувстват некомфортно. Ако това се случва масово те сами ще се откажат да влизат в БГ.

Тесни и прави селски пътища, по които карат необезпокоявани тежки камиони = смърт

Толкова много почернени семейства преди Коледа. "За някой грях ръце всесилни, вдигна, боже, нас наказа.. да беше мор.. да беше чума..."

Съболезнования на близките! :(

Много смърт има…. Жестоко е.

Виждал съм такива ситуации в нета, като се завърти ремаркето и нищичко не можеш да направиш.

То ремаркето не се завърта само, завърта се заради действията на шофьора.... по тоя път карат като луди. есен-зима винаги е мокро. А там аз с 90 и съм най-бавния на пътя - всичко живо кара с поне 120, особено сутрин, като отиват на работа в АЕЦа. Камионите също, а дупките са баси кратерите...

Аз имах предвид хората в колата, като видиш ремаркето да идва към теб си безпомощен. Извинявам се, трябваше да по-ясно да го напиша, моя грешка.

Живеем във филм на ужасите. Няма вече ден без кошмарни новини. Съболезнования на близките.

България е в ЕС, а икономиката ни е в Турция.

Де да беше в Турция! Не знам дали и Бангладеш не са по-добре от нас.

В България преобладава сивата икономика, но ресорният министър Трайчо Трайков беше казал: По-добре да има сива, отколкото никаква икономика.

До ясновидеца…нози път е правен от италианци през 1997г. и е в много по добро състояние от т.нар. Магистрали!!!

Нещо за качеството на пътя да кажете? Комитова твърди, че всичко е шест ...

Явно не си пътувал там. Пътят е в отлично състояние - правен е от чужда фирма с пари и контрол от АЕЦ-а, и повече от 20 години не е мръднал! Друг е въпросът, че и преди, и след Алтимир има дълги прави участъци и тираджиите карат кат изоглавени...

Българи измират по пътищата, измират в болниците, уж от КОВИД, измират от отровени въздух, вода и храна, измират от лесен достъп до наркотични вещества. Тва е геноцид упражняван срещу народа от шайка предатели, продажници, агенти на чужди служби и държави, които ние наричаме политици и чакаме на опашки пред урните, за да дадем гласа си за тия престъпници.

Измират от лична простотия. И тя не им е дадена от политиците, а от мама и тате.

Точно, кратко и ясно!

Спрете тежкият трафик от Турция през България и такива катастрофи ще намалеят с 98 на сто веднага.

Не знам защо са минусите, на всеки няколко години турските Тир-ове взимат жертви като за още едно Баташко клане...

На турските шофьори им са тежки краката и като го сложи на педала той потъва до долу. На тировете предназначени за Турция, заводите производители трябва да слагат по една серт пружина под педала, но на кой да му дойде на акъла?.. Уж бол от инженери, конструктори, ама а де...

този път не е турчин. А иначе и за турците, и за румънците е вярно.

Преди 10-12 години бише построен терминал ,на железопътната линия минаваща през Драгоман .Намира се в северозападният край на града в посока село Дрогоил.Целта на този терминал беше тежките камиони ,които минават транзин през България ,да се товарят на ж.п. платформи ,за да не амортицират пътната мрежа и да стигат до Капитан Андреево.Да, но терминала не работи ,а буренясва .Каквото може да се открадне е откраднато ,както и евросредствата ,с който беше построен.

Район Тировете често буквално влизат през оградите в дворовете .

Кога ще забранят на убийците маскирани като шофьори на камиони да влизат от Турция в България?

ПАК ЛИ турски тираджия?????? Кой ги пуска тези в България?

Жалката реалност в жалката и бедна България. Всеки ден жертви по пътищата.

Много често турските шофьори в България се държат като масови убийци. Стига с тези пътища, не са само пътищата отговорни.

Може македонски да е.

Те и Македонските тирове карат като турските

Да попитам тира турски ли е? Защо не се съобщава?

Беше въпрос на време да се случи нещо подобно. Пътят е безобразен, с дупки широки 1 метър, ако едната успееш да заобиколиш, следващата ти е в кърпа вързана. По този път минават всички тирове посока ферибот Оряхово. Коментар за пътната маркировка е излишен, почти няма такава. Пътните знаци са в храсталак и дървета и се виждат в последния момент. И моля, без коментар, че не е подаван сигнал за нередностите, важни особи минават по пътя, лица отговарящи за обществения ред и пътна безопасност, бивши министри, отговарящи имено за регионалното развитие и благоустройство, автобуси, превозващи работници до държавни стратегически обекти и още много и много. Жалко за загиналите, жалко за детенцето. В България всичко е след дъжд качулка. Поука никои от нищо си не вади. Пешеходни пътеки се правят от боя, която точно след една седмица изчезва. Защо всички се опитват да цакат дявола! А пък някои шофьори са толкова самонадеяни, че не ми се мисли!

Всеки ден убити, катастрофирали, умрели на стълбите или по коридорите на болниците. Толкова малка страна , а толкова хора напуснали земния си път по неестесъвен начин. България е прокълната. Навсякъде смърт, мизерия, тъпотия и калпави политици.

Аз като казвах , че товае от земята и чи не е трябвало да де заселва хан Адпарух тук не ми вярваха

Научи български ма.

За съжаление, ковид не ни трябва, лека им пръст

Аз съм от ПРОМЯНАТА затова няма да работя и само ще прибирам кинти!

А аз съм трол.

Дори и децата знаят че това за което намекваш не може да се случи за няколко дни дори и години, но явно имаш мозък колкото на мишка