Съпругата на загиналия пилот избухна: Без политически PR на гърба ни!

Димитрина Попова призова колегите на мъжа си да продължат да летят, въпреки "осигурените ви счупени самолети и осигуреното ви безумно малко и недостатъчно летателно време"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До вчера беше "жената до майора", от днес е съпруга... Посмъртно ли се ожениха?

а има ли значение, глупако?! Това ли ти направи най-силно впечатление?

герой? и защо да е герой,бе булка?? щото ни съсипа самолетчето ли??

А КОЛКО ЛЕКАРИ ЗАГУБИХА ЖИВОТА СИ ОТ КОВИД ЗА ДА СПАСЯВАТ ДРУГИ ХОРА,ТОВА Е ГЕРОИЗЪМ,А ТОЗИ НЕ Е СПАСИЛ НИКОГО,ТОВА Е РИСКЪТ НА ПРОФЕСИЯТА.СТИГА ВЕЧЕ СТЕ ГОВОРИЛИ,ПИСАЛИ ЗА НЕГО,ОРИГВАМЕ СЕ НА ЧЕРНИ КУТИИ И БИОЛОГИЧЕН МАТЕРИАЛ.

Ако няма какво да кажеш,просто си замълчи! Не ни се слушат приказки на прости хора. А това за героя,ами герой е!Нущо,което ти няма как да бъдеш.

и кое точно му е геройството??

Замълчете бе, гнусняри! Имайте поне малко мярка в простотията си!

PEYTSCH

Професорът го пенсионираха на деня, а пилота на 47 години при нормално 40 годишна възраст ?

на 47 за футболист не ставаш камо ли за военен пилот ама като няма други така ше да е

Съболезнования и поклон! Не може да се избяга от жертвите- за съжаление и това е известно на всички. Загиват и моряци, пожарникари, полицаи..... даже в ония времена и банкери.

Юрий Гагарин след одисеята в космоса бе лишен от такива тренировъчни полети дълго време, защото беше "зает" с прищявките на Хрушчов да разнася славата на комунизма по света...И какво се случи още на първия му тренировъчен полет и то със съекипник - подполковник - инструктор ? Загинаха и двамата за жалост !! Така, че военните летци днес са живи, а за утре - ако има полет - не се знае?! Затова се пенсионираха по времето на Бай Тошо на 40 год. Но тогава имаха оповече летателни часове и всичко беше по-уредено !!

Каквито и самолети да им дават, все ще има катастрофи! Има процент на допустими жертви при учение. Това и тъпака Радев го знае....След като не летят нужните часове, все ще падат и за в бъдеще.

Работил е това, което обича. Станал е инцидент. Случват се такива неща. Той знае какъв риск поема, като е решил да става военен пилот. Никой не го е качил на сила в самолета. Жена му и тя не се спря. Откажи просто предложената помощ и това е. Тя сама политизира ситуацията.

И ко не е права ли???

Иначе кмета че се е опитал да помогне с нещо ... това да му е недостатъка на тоя кмет. Съгражданите имат нужда от чувство за съпричастност .. като цяло упражнението не е безсмислено. Тия яот президентството и министерски съвет и те да ударят едно рамо и така.

Трябва да се разбере какво е станало. Намирането на самолета и черната кутия са приоритет №1. Да привлекат професионални фирми които знаят какво правят. Тия номера с разтакаване и ден да мине друг да дойде като с машините за гласуване вече би трябвало да им е ясно че не работят в реалността.

Ненчев, Ненчев това ще ти тежи на съвестта ти, независимо дали отказваш да приемеш че имаш съвест. И Аню Ангелов, и ти си отговорен заедно с този мазен продажник и всички съпричастни, за състоянието на ВВС в момента!!!!

паметта на този храбър млад българин, загубил живота си благодарение на тъпите ни политици, вещаещи си благоденствие за себе си и гибел за нашите орли на небесната шир! ПОКЛОН!

Едно време като нямаше фейсбук, хората тъгуваха с тихо достойнство. Поклон!

Няма нищо лошо в това човек да сподели в социалните мрежи мислите и чувствата си! Не е длъжна да бъде тиха в скръбта си, за да не засегне някой! Лоши са приказките, които се изприказваха от уж специалисти за пилотска грешка без факти и доказателства! Лоши са опитите за политически pr!

Смятам, че стана жертва на приятелски огън.. имайте предвид, че некадърността в съвременната ни армия е тотална. А и ако е имало американци, нашите путки не смеят нищо да им кажат. А тази тъпотия за трите дена живот на черната кутия е направо за съд. Ама то има правда, Господ гледа

нефелна, като и другите ни държавни дейности- най-ниска продължителност на живота и на пилотите....

Аз не мога да се начудя какво още чакат българските генерали, и началника на отбраната. Нима нямат родолюбието и смелостта на генерал Владимир Вазов, полковник Борис Дрангов и редица други доблестни български висши и старши офицери доказали се със качества и професионализъм. Защо не са всички вкупом пред и във парламента за да защитят унищожената, унизена и смачкана българска армия. До кога ще ги интересува само пенсията и заплатката, и ще отговарят угодно "слушам" . Армията е символ на държавността, и това което се случи с този български орел е в следствие на нехайното отношение към армията на политическо и командно ниво след 1989г.Поклон майоре, лек да е последният ти полет ✈.

Някои демо-пилоти, които ни управляват също имат роля на шеф на ВВС в това безвремие на генерали без битка-официална автобиография на един п(рез(рян) резидент.Само за CV-то. Ангели и демони!Един си лети като турист насам натам нй държавна сметка, друг лети вечно в простора. Уви и РР започна с едно интервю и стигна далеч .Може и това момче да са харесали за следващ президент, но в БГ бързо се справят с конкуренцията. Вечна му памет и слава във висините!

Когато целта е ненормална/ падала е по-бързо от зададеното / и е стигнала критичния минимум, заповедта е една единствена, прекрати и се прибирай, но кой да го каже, нали показваме на американците колко страшни пилоти имаме и резултата ясен, самолета като пирон във водата. Виновни са комондващите , че не са заповядали връщане, те са за наказание. Колкото до часовете нольот, състоянието на самолетите, финансовите ресурси и т.н. са пълни глупости, армията си е армия и си получава всичко което и трябва.

Имам чувство, че самолета не се е разбил и не казват нещо.....

Имаме нужда от Лидери, имаме нужда колегите на майор Терзиев - светла му памет, и ние за които този човек си даде живота да отидем всички да го почетем пред Парламента и да заявим ясно, че оттук нататък който ни краде и тормози ще си получи заслуженото. Но нямаме водачи, нямаме хора като Левски, Бенковски, Ботев, Каравелов…да ни обединят и да ни поведат.

След 30 години "демокрация" и официално 10 годишно (в същност е 15 годишно) управление на ГЕРБ под пушилката прозира иситната: Разграбена, бедна и жалка България, уж член на НАТО и ЕС няма средства и възможности да издържа армия ! След като нарязахме ракети, подарихме танкове и взривихме поради разкапаност оръжейни погреби се оказа, че нямаме нито пари, нито хора, нито организация за поддръжката на дори минимални по численост въоражени сили ! Да не говрим за високи технологи, като тези в авиацията ! Бойко Борисов плати ограбените от българския народ милярди за да купи химерични, не съществуващи самолети за да се "откупи" пред големия брат за волностите с мутренско -бандитските си действия. Последните останали мъже на България мрат в неподдържаната и ограбена техника останали от бай Тодор, а партийците от ГЕРБ с лидер получаващ по килограм злато като подарък за рождения си ден се борят за ново управление !

Човекът вчера умря – помълчете малко, потъгувайте. Каква е тая модерна болест – Фейсбук ексхибиционизъм...

Не ви харесва какво е казала жената ли?! Ами много е права за всичко! Достойна жена! Вие сигурно не общувате с такива!

Вие явно сте някаква баба Ванга, щом от 2 изречения разбрахте с какви жени общувам. Вие намирате ли за уместно вдовици да пишат писма в социални мрежи до мъртвеца, докато трупът още изстива? Аз го намирам за симптом на цяло едно повредено поколение.

Ами, ако се окаже, че пилотът е сгрешил - не е преценил правилно захода на самолета към водната повърхност при опита да свали мишената. Защо все някой трябва да ни е виновен? Съдба. Случва се, пази, Боже. Още не е ясно какво е станало, човекът не е погребан - и тръгнаха фейсбук присъдите.

Като че ли ... е ясно - мишената го е свалила, защото е била ... по-добре подготвена!

Ами и в този случай виновни са пак сьщите! Малкото летателни часове не са по вина на пилотите!

Абсолютно се съгласявам с Вас. Човекът току-що е загинал. Би трябвало съпругата му да е "потопена" в скръб и да страда истински. А тя веднага поства във Фейсбук - и вчера, и днес. Нещо не мога да схвана тази показност в такива моменти. Иначе светъл му път на летеца.

Ти наистина си ченге и половина,само,че нагло и некадърно.Досущ като твоя вожд-шлангът.

А тази госпожа откъде разбира от счупени самолети? Наилистина ли е абсолютно невъзможно съпруга й да е направил грешка и катастрофирал докато е летял с един изправен самолет? Дълбоко религиозна ми се вижда но явно израза "човешко е да се греши" не познава. Типична Българка е обаче. Все други трябва да са виновни, няма как.

Ами всичко сочи, че не е пилотска грешка!

Самолети на хартия да,защото ги платихме,а те ще дойдат уж през 2023г.Няма такива нагли управници като Бай-Ганьо и шкембе войвода.

Госпожо Попова, моите съболезнования! Ужасна трагедия. Но казахте прекалено много. Дано е от скръб и дълбока покруса. Но не мисля. Призовавате да не се политиканства, а после чета един добре познат жаргон от кремълските тролове "самолети на хартия". С какви хора контактувате? Ние ги познаваме, а вие?.... Не така, моля ви. Не може да призовавате към нещо и веднага в следващото изречение, да ни се плезите с него. Самолетите на хартийка ще са тук. Момчетата се обучават, как да боравят с тях и най-накрая ще можем да се похвалим с нещо в правилната посока. Още веднъж, искрени и дълбоки съболезнования - не се превръщайте в тъп трол в скръбта си. Не е хубаво!

Е това, което е казала не е ли истина? Не са ли на хартия самолетите? Колко време ги чакаме и още колко ще ги чакаме? Дано междувременно не се случат и други трагедии. Хубави самолети порьчаха, но много се забавиха. И за справка - аз сьм отявлен русофоб!

Мир на праха му, но тази много говори, прекалено,на Деса се е метала!!!

Марио, тяв говори, защото има какво да каже. А майка ти мълчи, защото има нещо в устата.

Които го използват за политически цели - така е. Но масата народ се интересува от реалната причина за взривяването на самолета във въздуха и понеже се забелязва лаконичността и уклончивостта на МО по темата се поражда обществена дискусия.

При траур не се пуска радио, телевизор и компютър 40 дни, а тази жена стана медийна звезда. СПРИ се жено!

Призивът ми към всички българи е - бъдете разумни и не спирайте да изисквате - първо от себе си, после от останалите и най-вече от управляващите. Комунизмът научи българина да не изисква нищо от себе си и да чака наготово. Гледам сега разни селски цървули, които нищо не умеят в живота инса с недоразвити мозъци, седнали да искат от правителството да им оправя живота!

Тикварски, не си напъвай кухата хралупа да търси отговори на въпроси, за които дори и след потенциално ъпгрейдване до непознати за нея нива... не би намерила, ами вземи ни разкажи, как успя да "излъжеш" коронката, която според мисли, излезли преди месеци също от твоята, по-горе вече спомената куха хралупа, би трябвало да се равнява като усилия поне за... орден Стара планина, първа степен:)))???

БОГ да прости пилота,съболезнования на съпругата и близките.Той е герой,защото с толкова малко летателни часове(санитарния минимум) успява,както и колегите му да изпълняват всички поставени задачи.За12г. армията се доунищожи.Всичко е старо,негодно и за бракуване."Браво" на наглите политици и наведените генералчета за всичко,което не са направили.

Познайте против кого е коментара на съпругата....Ами, как, бееее...против БатБойко. Още поне 39 години ще бъде виновен.... хахахаха

И "Самолетите на хартия" са от ГЕРБ и счупените самолети са от ГЕРБ ! ОПГ ГЕРБ смачкаха всичко в България за тези 12 години !

Нормално, кумира Бате ви Бойко на твори толкова зло, че следващия половин век има да го оправяме!

аф

Всичко добре, но за какъв “герой” става въпрос? Лека му пръст на човека!

Аз скочих срещу мизерници шефове дето свинстваха с държавни пари в работата ми , която беше бюджетна и бях принуден да напусна. От 3 години не съм в БГ. И никакъв герой не съм.

Айде, сега 2 месеца ще слушаме празни проказки за самолети, бомби и фигуранти! Навсякъде стават инциденти. Така е при военните. Съпругата ще си намери нов спонсор и живота продължава. Когато вземаш по 3 шапики с пари, ползваш се с десетки превилегии е ОК, когато стане напечено...опа кво стана! Все някой друг ни е виновен.

Аз няма да политизирам само ще кажа че гербаджииската мафия трябва да се ликвидира.

Сега. Към вас, останалите все още живи пилоти. Другари герои, откажете всякакви рискови занятия до момента, до който не ви бъде осигурен нужния ви минимален годишен нальот. Бъдете по-отговорни към близките си и децата си. Щото такъв героизъм почва да бие на нещо друго. И като стана дума за Списаревски, четох за немски ас с 300 свалени самолета и ни един таран. Решил по друг начин да бъде полезен на страната си.

Нальот, таран... В понеделник на оперативката ще питам кво е това.

Простььо,кажи го на английски.

Щом веднага по се пръкна Шкембе войвода-кръглият бивш министър да се обяснява - ясно - работата смърди

а самата тя прави политическо изказване...

И си личи от 100 км , че е мрази американците. Те са и виновни за всичко.

Прав е ! Кое не е ясно!

Умна и интелигентна жена. Казала е истината за оядените политици,най-гнусната прослойка в България.

Не жена на соросоиден педал от прайдс

Първо не е жена на, а е жена до, защото не му е собственост. Второ, за първи път чувам професия пилот да е повод за гордост. Лекар ли си? Програмист ли си? С какво се гордееш точно? До 5 години такава професия няма да съществува, защото изцяло самолетите ще бъдат пилотирани от изкуствен интелект.

Добре де, жено, един кмет как да предложи помощ - т.е. пари. Нали трябва да гласува общинския съвет. И ако гласуват тя трябва да е благодарна за помощта на всички партии представени в съвета. Може да е богата сега, но утре като няма доходите на мъжа какво става? Винаги в такива моменти всяка помощ е добре дошла. А иначе много е лесно кмета да поговори с жената, да я потупа по насърчително по рамото,,, и файда от това каква? Вземай помощите жено, като си богата пращай детето някъде далече на екскурзия да се разсее, да не трупа негативни емоции като се прибира всеки ден в къщата в която баща му няма да се върне повече... Вземай парите, те не миришат нито на тоалетна, както е казал един римски император, нито на партии. Вземи парите, кажи благодаря и замини за дълго някъде с детето да разтоварите малко психическото напрежение което ви се струпа... иначе, ако останеш тук, то рано или късно ще бъдеш въвлечена в разни политически сметки, ще влезеш в обяснителен режим и само ще натовариш и себе си и детето още с негативни спомени....

вземи и него,ти се застрахова,че детето неможе да расте без баща.

Вина, вина, вина....., и капчица смирение няма, злоба, омраза, нападки...., и с цялото ми уважение и жал за погубеният живот на един достоен българин/ в разцвета на силите си/, това е инцидент с фатален край , отвъд политиката! За жалост в тази професия, това се случва често, при това без значение с какви самолети и от коя националност са пилотите- на тези хора земята им е тясна, сами са избрали пътя си, а той е, нагоре и високо в небето! Поклон!

кво значи "Община Асеновград ще подпомогне..." - подаяние? снимка с жипката и целувка от тулупа? Нямат ли пое застраховки? - все реторични въпроси. Наистина гнусни демонстрации. :: Община Асеновград кмет: Христо Грудев (ГЕРБ) щом е гневна дамата вероятно е Севда ТВ се е появила

Някой му нареди ли да извършва такава маневра или той сам е действал ме интересува мен.Като падна един хеликоптер казаха,че пилотът рисково действал с цел атракция.Но,тук вечер ситуацията е друга.Според мен следсвието ще заключи оневиняване на живите и ще го отнесе пилота.

дир-ски парцали. Застреляйте се бе, пачи с пачи!!! Безсрамни, некадърни плюнки такива.

Още една бгмама. Използва смъртта на мъжа си за политически цели. Ако лошият Марк Зукърбърг, който ти е виновен за това, че си патка и за всички неудачи в живота, не беше създал фейсбук, къде сега щеше да пишеш тези сълзливи постове?

е създадено с шпионски цели,а не на някой да му е добре!Разделяй и владей!

Преди години живеех до Пентагона.В съседство има цял град/квартал за военнослужещи.Облякани, с изгледени униформи хора.Срещах ги в метрото.А самолети там летяха все едно си на пътя и се разминаваш с коли.Тук нищо нямаме.

Гербераст,бивш депутат никой не му е искал нито помощ,нито фалшивата загриженост!!! Тъп гербераст

вие нормални ли сте. На кой свят живеете. Не виждате ли колко млади хора умират по света от болести, катастрофи и какво ли не! Военният пилот е наемен войник. Това му е работата. Той знае, че в бой или на учения винаги може да загине. Стига сте драматизирали и политизирали въпроса. Писна ми от хленч и обвинения. Има си следствие, което ще установи причините, ще се вземат мерки за вбъдеще и ще се найажат виновните, ако има такива, и толкова. Бог да прости летеца и утеха за семейството му. Животът трябва да продължи.

Ще се вземат мерки за в бъдеще- ха ха . какви мерки бе байо? досега летяха само 2 часа на месец,за в бъдеще изобщо няма да летят за да няма инциденти..

Ми да уволнят 80% от кърлежите в София, че да има пари за хората на терен!