Коментари - Съпругата на Мартин Божанов: С децата го видяхме как лежи, 50 минути са го подминавали | Днес.dir.bg

Съпругата на Мартин Божанов: С децата го видяхме как лежи, 50 минути са го подминавали

Божанов излязъл за вечеря, но се забавил. Гергана твърди, че имат три имота, а не над 20

Обратно в новината

Коментари - Съпругата на Мартин Божанов: С децата го видяхме как лежи, 50 минути са го подминавали | Днес.dir.bg

Коментари

!

ако беше хванала да сготвиш , а не да го пращаш да купи вечеря всичко щеше да е наред. А познай защо никой не си е мръднал пръста да извика помощ моме! Щото тоя сигурно е затрил повече хора от бълхите на бездомно куче. Ей нагли бе!

О,тя раздава команди и на полицията какво да правят ?! Мутреса работеща в ГДБОП ?! Мила родна действителност !

От написаното не става много ясно в колко часа съпругата е видяла мъжа си и в колко точно се е обадила.

Израелски Лешпер-т нямаше ли наблизо да излезе да види да каже да се произесес тежката си дума. Те сега без Лешпер-та не знаят какво и как да разследват

Той /лека му пръст/ излязъл, за да купи вечеря. Тя, жена му, ако е била сготвила храна вкъщи, то той не би излязъл и би останал жив.

Съдбата на мутрите. Нормално е да го подминават. В затворен комплекс хората са знаели добре, кой е той. И на никой не му се разкарва по съдилища години напред заради някакъв престъпник и мутра. Тя жена му 50 минути се е правила , че нищо не е станало, камоли обикновените хора.

Бобокови добре ли са? Загубиха се нещо тез хубави хора.

Около случките с Алексей Петров, Пепи Еврото и мнимия нотариус се сетих за един човек, Сретан Йосич. Кво напрай тоз човек, дали е добре? Дали на банкянския плъхок не започва да му се затяга примката около врата с любезното съдействие на хора като Божков и Цветан Василев?

Сретан отдавна е в земята.

Йоца е жив и е на свобода. Преди дни имаше публикации, че ще си оправя сметките в България. Вижте в гугъл .

Такова гадно и мизерно същество и да ми умираше в краката нямаше да го погледна! Най-много да му се изплюя

Навън е доста студено и няма да замирише ,така че можеше да го подминават цяла седмица , а и в тези затворени комплекси живеят доста комплексари и няма да реагират по никакъв начин ако не са лично засегнати.

Ми то боклуците по земята директно ги прескачаш и подминаваш!

Максим Каракаш прави оргии в офисите на фирмите си. Жена му на държавна работа по цял ден, сина му в чужбина. Бизнесменът интимничи със служителки на фирмите си. Вдигат шум, пиянстват и правят любов. Наблизо живеят малки деца и семейства и не им е приятно да съжителстват със скандалния бизнесмен, почитател на свободната любов, както се определя бизнесмена.

Скандалът е, че в МВР няма оставки и никой не говори за назначилите тази в ГДБОП. Що за безобразие и безумие е това? Борете причините, за да се случи нещо. Как може така да е назначена в ГДБОП? Кой е отговорен за това?

Сигорно този който е назначил незаслужено тази връзкарка още работи в ГДБОП. Защо не го казват кой е и защо не му се търси отговорност?

Разбираемо. Ако са го познавали, с онснование са го подминавали. От друга страна да се замесваш като свидетел в убийство с огнестрелно оръжие (пък и каквото и да е друго) не е много здравословно.

Ами никой не иска да се цапа с боклуци

между залез и изгрев слънце не е толкова осветено - опасно си е общо взето - на местопрестъпление - да не се докосва превозно средство или човешко тяло, или обувки, или дрехи, или багаж, или документи, ключове, монети, банкноти\банк. карти или такива за достъп до място в сграда: щот това е работа на полиция да разследва, съболезнования на семейство, фамилия, да почива в мир човечеца, живи + здрави

Две мутреси си говорят - Моя отишъл на пазара да вземе картофи. Станала престрелка и го убили. И сега кво? Децата пак без ядене!

Има и друг ваиант, на въроса "И сега какво?" , другата отговоря, "Ми сега ще трябва да готвя нещо с ориз"

На мястото на тази к.и.ф.л.а. бих се замислил защо никой не се е обадил на бърза помощ , а всички са го подминавали все едно не съществува ! Да си отговори дали и е там мястото и дали въобще има място в ГДБОП !

че президента не е изкарал мутрите от дупките и не им е върнал държавата в ръчичките? Новите национални герои с разни прякори като този, Къро и Трактора. Както едно време медиите оплакваха Васил Илиев и Илия Павлов, така днес оплакват тези "герои". Случайност?

И, какво е точно връзката с Президента? Или,просто лаф да става?

Връзката е огромна. И мирише. Много мирише.

Курвентия

лошото ,че я исталирал в ГДБОП

е само да я поддържа в прилична форма.

Тя и Анита Мейзер беше подала сигнала до полицията близо час по-късно. Чудила се как да прикрие убийството. Тази ще я разследват ли дали тя не го е поръчала или даже гръмнала лично.

Как е новото Нормално? Върви ли Промяната? Харесва ли ви?

А комуниста Боко Тиквата?

Поредната нагла мутра превърната в мъченик и национален герой.

Абе тая как лъже, 50 минути са подминавали труп в локва кръв???? Тя е луда бе/ Като тази Диона - нурофен взимала

Във всеки бг град има най - малко по двеста мартинбожановци. Е и?

Има ли всред останалите служители на ГДБОП други фолкаджийки, магистралки, бивши миски и всякаква паплач ?

Тоя боклук не заслужава даже и да се изплюеш върху него.

Така е, но никой не е знаел кой лежи, така че нормален човек щеше да съобщи. Не остана нормален матрял в тая територия. Има няма рдно10%. Останалото са прости тимирути.

А колко хора "са минали" покрай него в частен имот??? Да не са го гръмнали на Витошка случайно и да не съм разбрал?

Въх!

а когато подиминавахте всеки от 3-те милиона убити от демокрацията, защо Вие не се обадихте? а когато подиминавахте тези, които лежат по подлезите, защо Вие не се обадихте?

Като те гледам и ти си един от тях.

Каква работа би могла да върши в ГДБОП една бивша миска ?

Да ги олабва

Тя е в майчинство и никой не може да я пипне!

ше свърше майчинството де

До тогава ще сме забравили за съществувнето ѝ , и ще си продължи в ГДБОП, щото ще си намеири нов "консултант" за мъж...

Как в ГДБОП наемат служител, който живее с действащ престъпник? НЯКОЙ май им ги спуща.

"Мъжът ми отиде да купи вечеря"! За тази това казва всичко...Не ми се коментира.

Лошо няма. Не е задължително една жена да готви вече - тя не е роб. По-скоро ме тритеснява фактът как госпожата си мисли, че всички са й били длъжни да го видят как лежи, много възмутена, че го подминавали. Нещо за семействата, които е разплакал и които са живели в страх да каже? Вероятно някои са го и отнесли.... Жал от моя страна - никаква!

И без да си отваря устата дава представа за себе си, тъпкана е със силикон, като много други. За интелект не коментирам.

Колко от тези имоти, които е заграбил с измама, ще вземе в гроба си сега ?

Само един имот от два квадратни метра.

Stanko

Престъпник та дрънка.Ама накрая някой му е изтрил наглата усмивчица от небръсната грозна мутра.

на комунистката ни партия майка

Всички съседи копнеят да ги разкарват по следствия и съдилища нищоправещите, затова не чух не видях нищо не знам много добър човек беше, винаги поздравяваше

И как служител на реда съжителства с не престъпник, ами не знам как да го кажа?

Ами да ги сложим роднина – милиционер, роднина – милиционер. Актуалното е да ги сложим - роднина не престъпник - полицай ...

и магистрат и депутат - да не забравите ... А за под прикритие - да бе ей това е! Всички са по прикритие в тази държава.

До МакМафия - Където е текло пак ще тече казва нашия мъдър народ. Препоръчвам ви ако не сте го гледали - "Бари Сийл: Наркотрафикантът (2017), оригинално заглавие: American made. По истински случай е макар и художествена интерпретация. А тия неща са факт и не само американците го правеха, и руснаците, ами и ние бяхме в играта - наркотици, оръжия. Сума ти пари правехме. България може да е малка и бедна страна, но е на важно място. Е по тошово време тоталитарната държава движеше нещата. После трябваше някои да поеме. Оттам тия неща са така да се каже предопределени.

Благодаря, не съм го гледал. Но знам за какво става въпрос. Войни, ембарго, санкции, тероризъм са рай за орг. престъпност, а тия неща не стават без дълбоката държава.

Каква долна курва, какъв парцал. Това ли сте служителите на ГДБОБ. Боклуци, измет, позор!

Освен да е била под прикрите. Както и онази Симона Радева и лицето Семерджиев, а и всички останали. И в това има и доза извратена истина - така действа ДС, и преди и след девети септември.

За жертвата няма да коментирам, но за съпругата я чух по БТВ. Доста странно говори като за човек загубил мъжа си по този начин и то само преди 48 часа, но хайде. По интересен е въпросът като е служител на ГДБОП, знаят ли началниците и с кого живее - очевидно да. И по-важният въпрос който е за тия от не-коалицията, а и всички остнали - няма ли кой да ги пита директно - какво са тези поредица случаи при които бивши а и настоящи служители на службите се оказват или убити или във връзки с представители на организираната престъпност. Мога да изброявам тук поне няколко убийства включително на Алексей Петров, катастрофи с жертви и полицаи които ги прикриваха, хора които трябваше да бъдат арестувани и се измъкнаха. Примерите са много и показват ясно това което ние обикновените хора знаем от години. Проблемът е, че МВР и ДАНС са пробити. Институциите са слаби. Държавата е слаба. И всички партии се изредиха да управляват + президентите с техните служебни министри - ВСИЧКИ, дори и Трифонов участва да не забравяме. Да припомня - БСП, СДС, НДСВ, ГЕРБ, ДПС в колко правителства, патриоти, ПП, ИТН, ДСБ и. така нататък и така нататък. Кой ли не се пробва. Никой не реши въпроса, защото България е мафиотска държава. Такава беше, такава си и остана. И преди ЕС и в ЕС. Така и ще бъде за съжаление.

Да така, ама кой да ги пита като са овладяли и медиите и и то е ясно какво ще кажат - вече 30 години едно и също - само аз си ни наричам "мутренска държава". По точно е някак.

Покрило се е това лекенце ,инсценирана смърт,защото ако го хванат ще го направят на сол. Но явно има връзки в дълбоката държава и сега си пече гъза на Малдивите и се прави на умрял.

В края на 90-те убиха знаков "бизнесмен" и изхвърлиха трупът му на "Бялата вода" на Витоша. През 2000 г отидох в САЩ. На Коледа отидох на гости при познат. В САЩ. Там беше атрактивната жена на убития "бизнесмен". Не спираше да се хвали със синът си гимназист или бе в първи курс студент. И естествинно с новият си мъж ....еврей режисьор. На въпросът ми, не ги ли разделят религиите, тя отвърна сексуално откровенно: - Нали ми носи чекът си всяка седмица. Отвън бе паркирала чисто нова Тойота Кемри, току що пуснатият модел 2001г. Толкова за "скръбта" по убитите бандити в България. В САЩ е пълно с черни вдовици. Нотариаршата ще е следващата....щастлива черна вдовица.

като не поръчват от Glovo.

Семейство убийци.

Е нали уж имаше някакъв сводетел ма разстрела, който се бил случил в 19.:20, тоз защо не се е обадил да съобщи? А жена му звъннала 50 минути по-късно? Нещо не пасват нещата от всичките им оплеторени версии.

"Нотариуса" пак ще е в затворен комплекс...

Ами да, като видиш боклук и го подминаваш или най много да го нариташ до кофата за боклук.

Чудна е изненадата на подобни мутреси?

Тази хитруша е свидетел как това джудже е постъпил с бившата. Не е искала в бъдеще да и се случи същото. "Врагът в моето легло" Sleeping with the enemy(1991) Драма, трилър, САЩ Режисьор: Джоузеф Рубен

Да, тъй ще да е било. Ако близък се забави се звъни по мобилния. Вероятността да го видиш на камера точно като паркира си е 1 към 50 /мин. в случая/. Лъжат от следствието и госпожата. А колкото до съседите в този затворен комплекс - то там всички са такива. Дори да са го видели, по вероятно е да са си били камшика, казвайки си: "Пу-пу добре, че не съм аз и този път .. "

Интересно сега, тези 200 имота дето е откраднал и кой знае колко други пари е отмъкнал, дали ще си ги закачи на гърба и да си ги носи в гроба? НА КУЧЕ - КУЧЕШКА СМЪРТ!

Не обиждай кучетата!

Той в гроба си няма да ги носи имотите,но Герганчето и дечурлигата ще ги ползват.

едва ли, всичко ще им вземат.Те никга не са били негови.

За последната година много боклук разчистиха. Къро, Алексей, брат Галев, а сега и този. Да не би Батман да е дошъл в България? Ако е така да продължава, че само боклук тука.

Коментари - Съпругата на Мартин Божанов: С децата го видяхме как лежи, 50 минути са го подминавали | Днес.dir.bg

Съпругата на Мартин Божанов: С децата го видяхме как лежи, 50 минути са го подминавали

Божанов излязъл за вечеря, но се забавил. Гергана твърди, че имат три имота, а не над 20

Обратно в новината

Коментари - Съпругата на Мартин Божанов: С децата го видяхме как лежи, 50 минути са го подминавали | Днес.dir.bg

Коментари

!

ако беше хванала да сготвиш , а не да го пращаш да купи вечеря всичко щеше да е наред. А познай защо никой не си е мръднал пръста да извика помощ моме! Щото тоя сигурно е затрил повече хора от бълхите на бездомно куче. Ей нагли бе!

О,тя раздава команди и на полицията какво да правят ?! Мутреса работеща в ГДБОП ?! Мила родна действителност !

От написаното не става много ясно в колко часа съпругата е видяла мъжа си и в колко точно се е обадила.

Израелски Лешпер-т нямаше ли наблизо да излезе да види да каже да се произесес тежката си дума. Те сега без Лешпер-та не знаят какво и как да разследват

Той /лека му пръст/ излязъл, за да купи вечеря. Тя, жена му, ако е била сготвила храна вкъщи, то той не би излязъл и би останал жив.

Съдбата на мутрите. Нормално е да го подминават. В затворен комплекс хората са знаели добре, кой е той. И на никой не му се разкарва по съдилища години напред заради някакъв престъпник и мутра. Тя жена му 50 минути се е правила , че нищо не е станало, камоли обикновените хора.

Бобокови добре ли са? Загубиха се нещо тез хубави хора.

Около случките с Алексей Петров, Пепи Еврото и мнимия нотариус се сетих за един човек, Сретан Йосич. Кво напрай тоз човек, дали е добре? Дали на банкянския плъхок не започва да му се затяга примката около врата с любезното съдействие на хора като Божков и Цветан Василев?

Сретан отдавна е в земята.

Йоца е жив и е на свобода. Преди дни имаше публикации, че ще си оправя сметките в България. Вижте в гугъл .

Такова гадно и мизерно същество и да ми умираше в краката нямаше да го погледна! Най-много да му се изплюя

Навън е доста студено и няма да замирише ,така че можеше да го подминават цяла седмица , а и в тези затворени комплекси живеят доста комплексари и няма да реагират по никакъв начин ако не са лично засегнати.

Ми то боклуците по земята директно ги прескачаш и подминаваш!

Максим Каракаш прави оргии в офисите на фирмите си. Жена му на държавна работа по цял ден, сина му в чужбина. Бизнесменът интимничи със служителки на фирмите си. Вдигат шум, пиянстват и правят любов. Наблизо живеят малки деца и семейства и не им е приятно да съжителстват със скандалния бизнесмен, почитател на свободната любов, както се определя бизнесмена.

Скандалът е, че в МВР няма оставки и никой не говори за назначилите тази в ГДБОП. Що за безобразие и безумие е това? Борете причините, за да се случи нещо. Как може така да е назначена в ГДБОП? Кой е отговорен за това?

Сигорно този който е назначил незаслужено тази връзкарка още работи в ГДБОП. Защо не го казват кой е и защо не му се търси отговорност?

Разбираемо. Ако са го познавали, с онснование са го подминавали. От друга страна да се замесваш като свидетел в убийство с огнестрелно оръжие (пък и каквото и да е друго) не е много здравословно.

Ами никой не иска да се цапа с боклуци

между залез и изгрев слънце не е толкова осветено - опасно си е общо взето - на местопрестъпление - да не се докосва превозно средство или човешко тяло, или обувки, или дрехи, или багаж, или документи, ключове, монети, банкноти\банк. карти или такива за достъп до място в сграда: щот това е работа на полиция да разследва, съболезнования на семейство, фамилия, да почива в мир човечеца, живи + здрави

Две мутреси си говорят - Моя отишъл на пазара да вземе картофи. Станала престрелка и го убили. И сега кво? Децата пак без ядене!

Има и друг ваиант, на въроса "И сега какво?" , другата отговоря, "Ми сега ще трябва да готвя нещо с ориз"

На мястото на тази к.и.ф.л.а. бих се замислил защо никой не се е обадил на бърза помощ , а всички са го подминавали все едно не съществува ! Да си отговори дали и е там мястото и дали въобще има място в ГДБОП !

че президента не е изкарал мутрите от дупките и не им е върнал държавата в ръчичките? Новите национални герои с разни прякори като този, Къро и Трактора. Както едно време медиите оплакваха Васил Илиев и Илия Павлов, така днес оплакват тези "герои". Случайност?

И, какво е точно връзката с Президента? Или,просто лаф да става?

Връзката е огромна. И мирише. Много мирише.

Курвентия

лошото ,че я исталирал в ГДБОП

е само да я поддържа в прилична форма.

Тя и Анита Мейзер беше подала сигнала до полицията близо час по-късно. Чудила се как да прикрие убийството. Тази ще я разследват ли дали тя не го е поръчала или даже гръмнала лично.

Как е новото Нормално? Върви ли Промяната? Харесва ли ви?

А комуниста Боко Тиквата?

Поредната нагла мутра превърната в мъченик и национален герой.

Абе тая как лъже, 50 минути са подминавали труп в локва кръв???? Тя е луда бе/ Като тази Диона - нурофен взимала

Във всеки бг град има най - малко по двеста мартинбожановци. Е и?

Има ли всред останалите служители на ГДБОП други фолкаджийки, магистралки, бивши миски и всякаква паплач ?

Тоя боклук не заслужава даже и да се изплюеш върху него.

Така е, но никой не е знаел кой лежи, така че нормален човек щеше да съобщи. Не остана нормален матрял в тая територия. Има няма рдно10%. Останалото са прости тимирути.

А колко хора "са минали" покрай него в частен имот??? Да не са го гръмнали на Витошка случайно и да не съм разбрал?

Въх!

а когато подиминавахте всеки от 3-те милиона убити от демокрацията, защо Вие не се обадихте? а когато подиминавахте тези, които лежат по подлезите, защо Вие не се обадихте?

Като те гледам и ти си един от тях.

Каква работа би могла да върши в ГДБОП една бивша миска ?

Да ги олабва

Тя е в майчинство и никой не може да я пипне!

ше свърше майчинството де

До тогава ще сме забравили за съществувнето ѝ , и ще си продължи в ГДБОП, щото ще си намеири нов "консултант" за мъж...

Как в ГДБОП наемат служител, който живее с действащ престъпник? НЯКОЙ май им ги спуща.

"Мъжът ми отиде да купи вечеря"! За тази това казва всичко...Не ми се коментира.

Лошо няма. Не е задължително една жена да готви вече - тя не е роб. По-скоро ме тритеснява фактът как госпожата си мисли, че всички са й били длъжни да го видят как лежи, много възмутена, че го подминавали. Нещо за семействата, които е разплакал и които са живели в страх да каже? Вероятно някои са го и отнесли.... Жал от моя страна - никаква!

И без да си отваря устата дава представа за себе си, тъпкана е със силикон, като много други. За интелект не коментирам.

Колко от тези имоти, които е заграбил с измама, ще вземе в гроба си сега ?

Само един имот от два квадратни метра.

Stanko

Престъпник та дрънка.Ама накрая някой му е изтрил наглата усмивчица от небръсната грозна мутра.

на комунистката ни партия майка

Всички съседи копнеят да ги разкарват по следствия и съдилища нищоправещите, затова не чух не видях нищо не знам много добър човек беше, винаги поздравяваше

И как служител на реда съжителства с не престъпник, ами не знам как да го кажа?

Ами да ги сложим роднина – милиционер, роднина – милиционер. Актуалното е да ги сложим - роднина не престъпник - полицай ...

и магистрат и депутат - да не забравите ... А за под прикритие - да бе ей това е! Всички са по прикритие в тази държава.

До МакМафия - Където е текло пак ще тече казва нашия мъдър народ. Препоръчвам ви ако не сте го гледали - "Бари Сийл: Наркотрафикантът (2017), оригинално заглавие: American made. По истински случай е макар и художествена интерпретация. А тия неща са факт и не само американците го правеха, и руснаците, ами и ние бяхме в играта - наркотици, оръжия. Сума ти пари правехме. България може да е малка и бедна страна, но е на важно място. Е по тошово време тоталитарната държава движеше нещата. После трябваше някои да поеме. Оттам тия неща са така да се каже предопределени.

Благодаря, не съм го гледал. Но знам за какво става въпрос. Войни, ембарго, санкции, тероризъм са рай за орг. престъпност, а тия неща не стават без дълбоката държава.

Каква долна курва, какъв парцал. Това ли сте служителите на ГДБОБ. Боклуци, измет, позор!

Освен да е била под прикрите. Както и онази Симона Радева и лицето Семерджиев, а и всички останали. И в това има и доза извратена истина - така действа ДС, и преди и след девети септември.

За жертвата няма да коментирам, но за съпругата я чух по БТВ. Доста странно говори като за човек загубил мъжа си по този начин и то само преди 48 часа, но хайде. По интересен е въпросът като е служител на ГДБОП, знаят ли началниците и с кого живее - очевидно да. И по-важният въпрос който е за тия от не-коалицията, а и всички остнали - няма ли кой да ги пита директно - какво са тези поредица случаи при които бивши а и настоящи служители на службите се оказват или убити или във връзки с представители на организираната престъпност. Мога да изброявам тук поне няколко убийства включително на Алексей Петров, катастрофи с жертви и полицаи които ги прикриваха, хора които трябваше да бъдат арестувани и се измъкнаха. Примерите са много и показват ясно това което ние обикновените хора знаем от години. Проблемът е, че МВР и ДАНС са пробити. Институциите са слаби. Държавата е слаба. И всички партии се изредиха да управляват + президентите с техните служебни министри - ВСИЧКИ, дори и Трифонов участва да не забравяме. Да припомня - БСП, СДС, НДСВ, ГЕРБ, ДПС в колко правителства, патриоти, ПП, ИТН, ДСБ и. така нататък и така нататък. Кой ли не се пробва. Никой не реши въпроса, защото България е мафиотска държава. Такава беше, такава си и остана. И преди ЕС и в ЕС. Така и ще бъде за съжаление.

Да така, ама кой да ги пита като са овладяли и медиите и и то е ясно какво ще кажат - вече 30 години едно и също - само аз си ни наричам "мутренска държава". По точно е някак.

Покрило се е това лекенце ,инсценирана смърт,защото ако го хванат ще го направят на сол. Но явно има връзки в дълбоката държава и сега си пече гъза на Малдивите и се прави на умрял.

В края на 90-те убиха знаков "бизнесмен" и изхвърлиха трупът му на "Бялата вода" на Витоша. През 2000 г отидох в САЩ. На Коледа отидох на гости при познат. В САЩ. Там беше атрактивната жена на убития "бизнесмен". Не спираше да се хвали със синът си гимназист или бе в първи курс студент. И естествинно с новият си мъж ....еврей режисьор. На въпросът ми, не ги ли разделят религиите, тя отвърна сексуално откровенно: - Нали ми носи чекът си всяка седмица. Отвън бе паркирала чисто нова Тойота Кемри, току що пуснатият модел 2001г. Толкова за "скръбта" по убитите бандити в България. В САЩ е пълно с черни вдовици. Нотариаршата ще е следващата....щастлива черна вдовица.

като не поръчват от Glovo.

Семейство убийци.

Е нали уж имаше някакъв сводетел ма разстрела, който се бил случил в 19.:20, тоз защо не се е обадил да съобщи? А жена му звъннала 50 минути по-късно? Нещо не пасват нещата от всичките им оплеторени версии.

"Нотариуса" пак ще е в затворен комплекс...

Ами да, като видиш боклук и го подминаваш или най много да го нариташ до кофата за боклук.

Чудна е изненадата на подобни мутреси?

Тази хитруша е свидетел как това джудже е постъпил с бившата. Не е искала в бъдеще да и се случи същото. "Врагът в моето легло" Sleeping with the enemy(1991) Драма, трилър, САЩ Режисьор: Джоузеф Рубен

Да, тъй ще да е било. Ако близък се забави се звъни по мобилния. Вероятността да го видиш на камера точно като паркира си е 1 към 50 /мин. в случая/. Лъжат от следствието и госпожата. А колкото до съседите в този затворен комплекс - то там всички са такива. Дори да са го видели, по вероятно е да са си били камшика, казвайки си: "Пу-пу добре, че не съм аз и този път .. "

Интересно сега, тези 200 имота дето е откраднал и кой знае колко други пари е отмъкнал, дали ще си ги закачи на гърба и да си ги носи в гроба? НА КУЧЕ - КУЧЕШКА СМЪРТ!

Не обиждай кучетата!

Той в гроба си няма да ги носи имотите,но Герганчето и дечурлигата ще ги ползват.

едва ли, всичко ще им вземат.Те никга не са били негови.

За последната година много боклук разчистиха. Къро, Алексей, брат Галев, а сега и този. Да не би Батман да е дошъл в България? Ако е така да продължава, че само боклук тука.