Коментари - Съпругата на Лозан Панов отмени пресконференцията за евтиното си жилище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде Лозане... ал палто и гит! Тя рибата така се е вмирисала... в ЗАТВОРА!

Някои насрани управленски политически брокери се опитват да принизят корупционите практики и далаверата,,Апартамент гейт" на Цветанов ,Цачева ,Ваня, шефа на ,,Комисията за болба с корупцията" и др. от корупционата герберска шайка и се опитват да натопят неудобният им съдия Лозан Панов ,чрез съпругата му.Жалко но факт ,мокри гербери ближат елконтакт.Съпругата на Л.Панов си е купила апартамент с години преди бракосъчитанието им.Апартамента е на съпругата ,а не и на Панов.

Рекапитулация на борбата с мафията водена от последна инстанция/ВКС, чийто шеф е Лозан Панов и оправдаха: 1. Цветан Цветанов 2. Мария Мургина 3. Веселин Георгиев - Батко 4. Александър Томов - Лупи 5. Марио Николов 6. Златомир Иванов - баретата 7. Христо Бисеров 8. Масларова Ако чакате от този правосъдие, ще има дълго да почакате. И преди да стане шеф на ВКС е бил съдия и има съдебна практика. Освен на думи колко дела срещу мафията и корупцията е спечелил?! Ако може някой да ми посочи персонално Лозан Панов за 20+ години съдебна практика колко корумпирани олигаха, политици, кметове, висши държавни служители е пратил в затвора, ще съм му много благодарен.

Този, като му видиш съпругата, трябва за му простиш всичките грехове.

Отказала се е защото чака Влади Горанов, да дойде и той да обяснява за Кръстника си. Защото ако тя е купила - взе пак то той е получил подарък, на тепсия.

Само един въпрос към Артекс всичко построено от тази фирма ли се продава на цени под пазарните, че искам да си купя и аз.

За простолюдието -2000 евро, братче. Няма шанс.

Имал си бол пари, дал си.

Артекс не разписват сделка на реална цена!!! Това са стандартните договори. Всичко останало под масата!!!

На 29.01.2015 г. Лозан Панов е избран за председател на ВКС. На 14.02.2015 г. Мирянови/собствениците на "АРТЕКС" кумуват на Лозан Панов. Защо ли собственици на строителна фирма с множество актове и закононарушения ще се сродяват с председателя на ВКС?! По-интересното е защо висш съдия, председател на ВКС, ще се сродява именно с хора с нечисто бизнес минало и настояще. Ама, ако си тръгнал да ползваш нечисти пари от фондация "Америка за България", защо пък да се въздържаш от други такива мръсни пари и/или притежателите им.

Не че не си го знаех и преди, но като чета коментарите все повече се убеждавам колко обикновен народ има забъркан в същите кокошкарски далаверки - тук крадна малко, там си спестя някой данък, тук си направя незаконна пристройка. Та затова и ревете толкова да ги защитавате, защото когато се почне наред и вашият ред ще дойде. Аз съм си закупил всичко на пазарни цени, платил съм си данъците според пазарните цени и съм си узаконил каквото се налага. И после ме питат защо стоя далеч от хора.

Явно народа е много ограничен в познанията си какво е корупция, какво е сделка на свободния пазар, какво е данъчна оценка и т.н. Иииииии пуста завист...Ще дава обяснение как си е купила жилището....я у лево и на Позитано.

не съм фен на Панов ма ми се струва, че това дето става сигурно никъде го нама ,каква връзка и какви обаснения да дават, като нито е била жена на Пановнито той тогава е бил шеф на ВКС ми д а се върнем в детските години и да видим кво са правили ,толкова е противно всичко ,което става преди изборите и се чудя как всеки е компетентен, как всеки знае всичко, че има и хора които им вярват , че даже ги подържат не ви ли се струва, че яко заприличахме на некаква махленска държава тоя казал- оня рекъл и останалите подкрепят , не съм фен и на Слави Ма нема такава държава

Предполагам Дир-а умишлено премълчава, че покупката е срещу отстъпено право на строеж, т.е. част от земята под сградата е нейна. Затова и цената е такава. Това се прави навсякъде и е и законно, и морално.. Но и Дир-а услужва на свинските медии.

Отстъпено право за строеж друг път! Собствениците на земята ги има в кадастъра и тая пача не е между тях! Нейния нот акт е по-специален, не само за строежа, а и за правото на строеж! Не им отстъпва на артекс имота, а придобива от тях право на строеж!

Е, 2013-та беше друго време. Тогава Артекс са работили за име и са продавали под себестойност, само и само да се наложат на пазара. Как пък един началник не си купи гарсониера? Ами все едни 200-300кв.м. са им скромните обители, където де се приберат след изтощителен ден в ползу роду.

Не глупако... АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД е изцяло българска архитектурно-строителна компания, създадена през 1993 г. от арх. Пламен Мирянов... А последния отзив в гугъл е въпрос към мазните: В: Аз съм от ГЕРБ . Видех един изкоп с акт 15. Ще може ли да ма изчакате , да продам в Ботунец гарсониерата ? Ама на цената на Цвецка и на Цвъцко желая да закупя?

Защо медиите не пускат компромати за БСП...няма тъй ли?

цецоу е наредил да се плюе само по Корнелия и Елена.

Какво означава да си успешен в България - да няма собственост, да не участва в политическия живот, ако е на държавна работа да не се стреми към израстване, а да можитурства на дъното, ако има частен бизнес, то той да се ограничава до малко магазинче, или най много до кварталната кръчма, ако работи някъде в някое производство да иска заплата като в Америка, но да има отпуски и почивни дни до 1/3 от годината, в противен случай да излиза на жълтите павета или да блокира пътища и да изнася речи! Така ще получи всеобщо възхищение!

Да си комунист милионер...никой те небара - нормално било

Явно е преценила,че ще я хванат в лъжа, тъй като е ясно,че са купили апартамента с корупционни схеми и средства.

ТЕЗИ ХОРА СИ ПРАВЯТ ХАРАКИРИ С НАС И КАКВО ДА ОЧАКВАШ, КАКВО БЪДЕЩЕ ЩЕ ИМА НАШАТА СТРАНА С ТАКИВА РЪКОВОДИТЕЛИ И ПАРТИИНИ ФУНКЦИОНЕРИ.

ЛОЗАН ЦВЕТАНОВ - ИМА ЛИ ВЕЧЕ НЯКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ?

И то огромно! Единият пази олигарсите, а другият воюва с тях... Опитите да се омаскари Лозан Панов са дело на Прасун, Главун и Цацата

ДА МИ ОБЯСНИШ КАК ТОЧНО ВОЮВА С ОЛИГАРСИТЕ ПАНОВ (ЛОЗАН) , НО СЕ СЕТИХ ЧЕ ТОВА НЯМА КАК ДА ГО ЗНАЕШ ! ЧУЛ СИ САМО МАНТРАТА - ЛОЗАН ВОЮВА

Въобще не е трябвало и да прави такава пресконференция, след като през този период не е била във властта и не е била омъжена за Панов, ама реалните престъпници търсят с кого да се забършат...

Само не разбрах сега журналиста дето е писал тази статия защо задава отговорите като въпроси. Те несщата са много ясни няма какво да се питат защо нито има смисъл от пресконференция. Става въпрос за две частни фирми които могат да се договорят на каквато си цена искат. Това е все едно да питат хората които масово правят сделки за коли за до 2000 лв.При положение че пазарните цени на автомобилите са в пъти по големи! Това се използва или за предизборна кампания или за отвличане на вниманието на обществото! Ето това е истината!

Факт. Да имаш икономически вестник на немски език, със смешен тираж, опрелено не те прави какъвто и да е с власт. Дето се вика, пет години да вземаш по една страница реклама във всяко издание и цената на апартамента се качва. Ама как да го обясниш на хора, които завиждат, или на тролове, които се опитват да закопчаят апартамента за Лозан Панов, понеже такива са им опорките. Аз ако имам строителна фирма (ех, мечти), на кума ми мога и на 100 евро квадрата да продам. В крайна сметка всеки има право да продава каквото си иска, където си иска, на каквато цена си иска. Няма въведени минимални цени със закон. Но ония другари, дето са променяли закони за артекс, не са разследвали други другари и т н. и са получавали ниски цени - това вече се нарича лобизъм и подкупи.

Единственото за което могат да гои разследват е промяната на закона, само и единствено за това. Няма как да се докаже че са получили ниски цени заради тази промяна тъй като както сам казваш няма прието минимална цена, и няма как да се обвържат двете неща!

Частните юридически лица правят сделки с цел икономически и финансови взаимни печалби. А сродяването е характерно за мафиотските структури по света. У нас е познато като шуробаджанащина. Сродяването с върховен съдия/ВКС, който е пшоследна инстанция и може еднолично да тълкува спорни дела е аргумент за користна сделка с цел бъдеща облага, заобикаляща законноустановения и конституционнен ред.

Значи Ганева е и екстрасенс и гадател, да знае, че в бъдещето ще се хване с Лозан Панов. Или тия от Артекс са медиуми, да знаят, че тя ще се омъжи за Панов. Смях, смях, смях.

Шуробаджанащината е облагодетелстване от властта, а не от взаимоизгодните сделки! На запад хората пазаруват от близките си и съседите си. Това не е шуробаджанащина.

Даже и реалната цена, на която е сключена сделката, може да не е пазарна. Ако строителна фирма продаде апартамент на собственик на дадено предприятие, примерно на автомобилен завод, на цена себестойност, а не на пазарна цена, то това си е легална сделка. Когато се анализира пазара, се изключват специалните клиенти, те са даденост на пазара.

Легална сделка е дори и на 1 лев реална цена да го продадът това си е лично решение. Дали ще са на загуба от това и т.н. си е еднолично решение на строителя!

Нещо не е баш така да си се договарят на каквато се цена искат, защото като си властваш и ежедневно приказваш за морал няма как да защитаваш неморалното в действията си.. Хората за които говорите не са властващи а наемни работници на властващите така че техните 2000 лева едва ли могат да се равняват на 200000 лева дето даже и няма как да си ги докажат.. Въпросът е защо не се търси произхода на парите им, защото зад една такава фалшименто покупка има един куп други мангизи дадени под масата, за обзавеждане и т.н.. А специално да се хващат за случая с Панов си е 100% манипулация и замитане на собствените далавери на властващите.

Ето тук всичко се чупи и затова сме на това дередже. След като искаш да се разделят 2000 лв на работниците с 200000 лв на влсат имащите значи си отговаряш сам на въпросът защо такива неща са случват. Защото те започват точно от тези 2000 лв на работниците. Ако искаме да са добре нещата трябва и за 2000 и за 200000 и за 2 лв да важат едни и същи правила. Защото няма как да искаме морал от управляващите при положеное че ние не постъпваме морално дори и за 2000 лв сделка за кола или нещо друго. Нещата са навързани.

А дано, ама надали!!!

Та чак и пресконференция ще се дава! Това е специална цена, за специален купувач. Специалният купувач не е обикновеният купувач. Ако специалният купувач не е на властова позиция, то тогава се изключва търговия с влияние или оказване на натиск!

"....Договорената цена е рекордно ниска спрямо всички останали покупки на жилища, замесени пряко в скандала - на Цветан Цветанов, Цецка Цачева и двамата заместник-министри...." А Веждито нали също си купи апартамент от Артекс или той е купил имота от друга фирма със същото име ? :) Проверка на всички имотни сделки на всички държавни служители + Парламент и Министерски съвет. Нека видим кой как купува , как му правят намаление в замяна на някаква услуга. След това всички имена публично в медийте ,съд ако има престъпление и забрана да изпълнява държавна служба доживот.

Всичко това е законно. За стане незаконно, трябва да се променят законите.

кое е законно ? Значи според вас е законно държавен служител да получава намалени цени с/у услуга ?

Въпросът ми към журналистите от българските медии/жълтата преса/ е: С какво е виновен и кой закон е нарушил Лозан Панов, като се е оженил за богата и умна жена? Кога най-после собствениците на медиите ще осветлят с какви средства са започнали и с какви средства поддържат дейността си? Дали собствениците ще имат доблестта да обявяват с какви недвижими имоти разполагат и с какви парични средства са ги закупили?

Палеативни въпроси в опит да изместят темата.

А дано, ама надали!!!

Като гледам предпочитанията ви ми идва на акъла, че всеки втори българин е журналист!!!!

Преди живееше до Южен парк - я сметнете колко пари струва жилището там. Ганева може да е всякаква, но не е мошеник.

Не-е-ееее, тя просто ЗАОБИКАЛЯ ЗАКОНА И НЕ ПЛАЩА ДЪЛЖИМИТЕ ДАНЪЦИ! Не е мошеник разбира се. И цецо гуменетков и останалите не са...

какви данъци, бе мушморок! Частна фирма продава на частна фирма. Ако иска и на 50 евро квадрата ще го даде, ако иска ще го подари, ако са приятели и си правят услуги през годините! Надали Ганева преди да се запознае с Панов е имала какъвто и да е досег с власта, освен някое интервю за измисления си никому известен вестник.

Кой кум, кой сват, кой на булката брат? Свински черва...

А какво стана с данък уикенд ? Като гледам и този апартамент е на фирма, предполагам ддс е върнато и т.н

Вие не виждате ли че те парите не трърсят от къде са се пръкнали сте седнали за д-к уйкенд да приказвате, дето си е чист разход на фирмите...

Наглост,Наглост и безочие.

отменила е пресконференцията,защото трябва да признае,че "бизнес– ман или бизнес–уоман в Бг. е синоним на мошеник,крадец и т.н

А можеше да сподели как стават тия работи.

В Изток през май 2000г. цените на старо строителство, без лукс и ремонт, струваха от порядъка на 330 долара /бяхо още в долари, а долара беше колкото еврото около два лева/ на квадрат. Следващата 2001г. цените скочиха двойно по над 500 евро на квадрат. Това за двеста евро 2013г. да ги разправя на мъжа си... той май ще повярва, нали е борец за демокрация. Дай боже всекиму от таз демокрация за 200 евро.

Не лъжи бе лешпер! 2000-та година панелите в Надежда вървяха по 350 бакса! Панелите! С изглед към гробището на Бакърена фабкрика!

Кои сме ние, че да ни информират за такива лични неща като покупка на евтино жилище. Тази фирма как не е фалирала досега, странно.

Вече опасно се увеличава броят на мъжете, които би трябвало да са "железни" като се имат предвид властовите им позиции в обшеството, но вдъщност са в желязната хватка на жените до тях. Тежко ни . . .

Още Платон се е изказал по въпроса.

Сделката е станала около две години преди тя да се омъжи за председателят на ВКС Лозан Панов през февруари 2015 г.

Епа, две години я пробвал да види колко е "разработена", и тогИва я 'зел.

А преди това двамата не са се познавали и не са живяли заедно, нали умнико?! И съвсем случайно само тя е познавала бъдещите им кумове, шефове на Артекс, а честният борец срещу мафията Лозан се е запознал с тях направо на сватбата. Доста забавна картинка ще да е било :))))

"ДАЙ БЪЛГАРИЯ",дай дай....това е мотото на тая партия и на оная мижитурка която го сложи на поста прокопий!!

Какво да ги коментираш! Прокуратурата да се самосезира. Ако има престъпление затвор и конфискация. На изборите ние ще си направим изводите за кои да гласуваме.

Само да вметна, че ако въпросната персона ползва имота за жилищни нужди, то тогава онзи с лице като месечина, Горанов демек, трябва да се самосезира и разпердушини фирмата купувач. Покупката през фирма се прави с цел използване на данъчния кредит, но само ако имотът се използва за корпоративни, а не жилищни нужди. Тази госпожа май е настъпила мотиката два пъти и ако не беше приближена на властта, досега да са я ошушкали от глоби и регрес.

Физическите лица живеят в инвестиционен имот на юридическото лице, като му плащат наем. А юридическото лице/фирмата плаща данъци върху приходите от взетия наем, вкл. и ДДС всеки месец. Но си отчислява разходи за режийните, ремонт и поддържане на имота:)

Що,ма?