Коментари - Съпругът на 28-годишната Фани е обвинен за убийството й, двамата били разделени от година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жената е плодовит със силен хормон. А другите дето не се възпроизвеждат?

Що за закони правят тия недоразумения на депутати. Какво значи за предумишлено убийство законът да предвижда от 10 до 20 години.....Няма държава в света където мярката да не е доживотна присъда или доживотна без право на освобождаване. Какво ни има бе, какво става с този народ, че е неспособен на нищо смислено и справедливо....

1. употребяват поредната ромкса история за да дуднат по бъгарина. 2. По-долу има поне 3 силно провокативни и очевидно фалшиви комантара, котио подпомагат точка 2.

Как реши, че е "ромка"? На 28 години, има две деца, работи - и "ромка" да е, по какво се различава от една средностатистическа българка? Подобни истории за съжаление има във всички страни и във всички етноси и раси, както и във всички социални слоеве...

20г. и може да ги получи, но може и не.

От 20 години се вадят 1-2 години предварителен арест (често домашен). След това за "добро поведение" се намаляват от 20 на 14. Като работи в затвора 2 години се считат за 1. Значи някъде около 2031-ва пак ще бъде свободен човек!

Кото ходи да я думкат ,така е. Само така се оправят.

Тъпанар!

Не бе тя е виновна, че е била убита от поредното извратено мъжле научено да гледа на жените като собственост, а не като хора.

С тия феминистки организации до там я докарахме. Права, права, мъжете са изроди не знам си какво си, и свободата я превърнаха в свободния, морал няма, ценностите ? Извинявам се много, бог да прости жената, никой няма право да отнема живот и каквото и да е направила жената никой няма право да и отнема живота... Но монетата има две страни и винаги в една връзка и двамата имат вина ..

Значи жената трябва да ти пере насраните гащи и да мълчи, нали така, идиоте? За това имам проблеми, защот. сте дебили! И не само дебили, а провалени дебили! Единствено знаете да мрънкате, че някой вие прецакал! И майките ви са виновни! трябвало е да ви абортират! И акушерките са виновни! трябвало е да ви изтърват и да се приключи още тогава! Дебил!

Леле колко омраза към мъжете

Простака, хайде стига вече, поредна мъжко женска тема и в коментарите съвсем ясно си пролича кой към кого изпитва чувство за собственост, тоест че другата страна е длъжна да те приема без забележки от какъвто и да е род и безпрекословно да се подчинява на всичките и прищевки. Примерно щом си вече женен мъж забравяш за това откъде идваш, майка ти и семейството ти вече никакви не са ти. Примерно.

Тука ли е поета с китарата да каже, че е била ку*ва и е тормозела мъжа си?

той го каза в предишната статия.

Този боклук не е никакъв поет, а социопат и женомразец. Такъв изрод е потенциален убиец и изнасилвач, ако не е и действащ такъв.

У етноса!

Доста зачестиха случаите, при които в отношения мъж/жена единия смята другия не за човек ами за вещ. Нещо ни се сбърка ценностната система, и то много! Жените приемат мъжете като донори, които отвреме-навреме трябва да се олабват и да им се готви, докато мъжете приемат жените като cleanin', cookin' and vagina! А това не е така! Харесат се, без да са изяли кило сол заедно, па се вземат, па деца си направят и после не могат да се понасят! Не обичам да говоря общо, но жените имат една особена неприятна черта - могат да изкарат един мъж психически от равновесие. А мъжете имаме още по-неприятна черта - че като запалим трудно ни минава и може да направим някоя глупост. Когато тия две черти се пресекат - ето го резултатът. А вместо да се тровим вербално и да се стигне до тук, не е ли по-добре и за двамата да седнат, да се разберат и да се разделят с усмивка. Най-малкото поради факта, че имат деца, които трябва също да живеят в някаква що-годе нормална среда. Липсва ни скромност, уповаване на другия ... Като не вървят нещата - ами ето ти си кукличките, дай си ми парцалките и кой от дека е! А сега какво? Жената 2 метра под земята, мъжа 20 години в пандиза, и две деца сирачета! Хайде няма нужда! Дали тоя питекантроп е мислел за това, когато го е извършил!

'Дали тоя питекантроп е мислел за това, когато го е извършил!' Най-вероятно е мислил, и то доста, но предполагам, че начина му на мислене доста се различава от вашия и моя.

Развил е т.нар. тунелно мислене, фиксирайки се само върху едно единствено решение за развитието на ситуацията и изход от нея - като ликвидира жената. За последствията не е мислел.

Личностните разстройства (психопатия, социопатия и др. подобни) могат да останат дълбоко скрити години наред, докато не се случи непоправимото.

Честно казано много хора казват "ще съм само твой / твоя". Не си ли забелязал и колко вместо да казват жена/мъжа ми просто казват моят /моята? А конкретно когато става дума за изневяра (не говорим за този конкретен случай) се опростяват много нещата - проблемът е в изгубеното доверие, без което една връзка не може да бъде същата и е обречена да се разпадне. Човекът, който те целува, прегръща, кълне се в любов и заспива до теб всъщност има тайни от теб и те лъже. Когато разбереш истината е много трудно да овладееш емоциите си.

смъртна присъда по бързата процедура,отнел живот отнема се неговия това е справедливостта я не 20г.да го хранят и клатят

Вижте коментарите и ще разберете защо България е кочина! Много просто - на тази територия не живеят хора, а свине!!! Всеки си заслужава съдбата….

тип баба на шест внучета...

Гадна работа, обаче убитата на 28 с 16 год син. Ако това е вярно също си е гадна работа

Тоз 16 годишният вече трябва да има 2 деца ..

Що не казвате, че става въпрос за ромски нрави и обичай.

пък и е политнекоректно

като зеленчук за салата. Лошо, много лошо. Тези на снимката дали изглеждат достойно, според тях? Излъчване, прическа тип "подута глава". Мммм? Дали Фани не е искала прическа като на тая на снимката, а мъжът и не е имал пари и са се сбили? Мислете какви сте и какво послание носите на хората.

Да работи и ще има прическа . Що за злост !? Трябва ли кадърните да спрат да живеят , заради мързеливци и нехайници !?

Коментарът на този с ник Антон е израз на болен садист! Дира да не спи, а да го предаде като онзи Санди на съответните органи, както и тези, писали плюсове!

наистина не е добре. Прочел е нещо в Интернет и е мръднал. Личи си, че няма никаква жена, на която да прилага методите си. Виртуален сбърканяк.

Ония постинг там е някаква очеизваждаща провокация. Вероятн ое писана от лесбийка, която е очаквала под нея да се изкажат раз и мъже. После да чете рпеликите и да сочи на любовницата си колко са токсични мъжете. Постинга е пълна боза във всяко едно отношение.

Под такива статии има и едно "Санди", мъжко е, и е доста надъхан и той, някоя яко му е била шута....

Има крушка и опашка!

Поредния балкански питекантроп... срам ме е че съм българин

Не е балкански а индустански бе мухъл, не виждаш ли че е родила на 12 г.

виновен. Всеки отговаря абсолютно сам за делата си.

И ромските издънки ли те карат да се срамуваш че си "българин"? Не си българин, нале? И си трол, познах а?

То половината възраждане сте мангусти.

не ми жал

А Банкянския похотливец и педофил колко години ще получи?

тебе посягал ли е? Порърпевша ли ти е халката?

Само му обещавал, пък нищо не предприемал. И от там фрустрацията....

Да не си разделен с жена ти, и някой да я убие. За полицията и прокуратурата вече сте виновен. А по линия на женските - як бой и. бръснене на главата. Нощем докато спат, стойте до тях с нож в ръка, без да им правите нищо. Сутрин за успокоение, като гружовна половинка им давайте антидепресант, а вечер пийте заедно по 50 гр. концентрат. И ги оставете сами да рухнат като личности. Не си струва да ги убивате, кефа е да им разчувъркате психиката и да отключат някоя психоза. Тогава идва момента да ги зарежете.Не убивайте жените си, издевателствайте над тях психически. В пъти по мъчително и болезнено е.

Не си добре, нали? Главата те боли?

Лекарството е аритави - продава се без зелена рецепта. Може да ги стриваш на прах и в кафето, чая, супата, която поднасяш като грижовен съпруг. Иска време, методичност и последователност , но. резултатите са отлични, вместо в панделата, лежиш на дивана у вас, а брантията лежи на лечение в психиатрично или неврологично отделение. На това ли да ви уча бе

Някой яко те е изронил психически. И за кво тоя целия цирк с ракиите и простотиите , вместо да си фанеш багажа и да си гледаш живота , я с някой любовник, я с майка ти и баща ти, ако са живи ?:))

Направо Тя го "рони" грубо и физически всяка вечер с изкуствен. Дори и 50 гр не му дава за "отпускане". Но яко Тя научи, той какви признания пише, ще му спре и интернета.

не можа да схване, че това не еникакъв "Антон", нито дори е мъж. Айшето от НПО-то провокира.

Мале , какъв садист !

Антоне, бая си си повярвал, но уви, не си познал. Даже сам се издаде, като каза, че стриваш, всъщност лекарството е капсула и няма как да я стриеш. Второ от това лекарство жена ти нямада лежи в никоя психиатрия, ами ще е по-щастлива и по-спокойна, защото то лекува тревожността. Не си виждал май никога в живота си хора на антидепресанти - те са щастливи и безгрижни. Замисли се дали жена ти тебе нещо не те трови, дали пък тези лежания тук-там не са свързани с с желание за нови отношения с други хора. Ти си лежиш у вас на дивана, а жената си прави кефа с някой приятел, докато ти си мислиш, че е в болницата и е някаква безпомощна. Мислиш, че си котката, но уви, хитростта на жените е безкрайна, всъщност ти си мишката.

Никога не трябва да се посяга на жена . Оставяш я и толкоз . Има лоши жени . Но мизериите ги правят тези с по-нисък интелект . Т.е. трябва ти умна и красива жена . Хе ! Рай

Ти от Курило май пишеш е я да ти дадат хапчета!

Добре, че нямаш жена.

Стара българска поговорка: Жена се оправя само с бой и еван. По късно беше допълнена тази поговорка, че горенаписаното оправяне трябва да става на гръцка музика.

Абе кретен, ти ли по-долу описваш, че имаш проблеми с бачкане и т.н.??? Ами ти си от излишните, а сега и с тази поговорка само го потвърждаваш! Но така се получава, когато жени не са наясно какво е записано в генетичната им карта и се съчетаят с някого дето не трябва даже да го помирисват

Щом ме ревнува,значи ме обича.

Най извесната българска гинеколожка професор още преди 5 години предупреди: "Българките вече губят девствеността си още 13- 14 годишни застигайки ромките.

Тези с минусите очевидно имат дъщери на по 14-15, които още им вярват, че са девствени.

Що, преди 50 години да не би да са губили девствеността си на 20? А преди 100 на 25? Бабите ни преди време на по 16 години вече са били омъжени с деца. Говоря за българи. Преди 50 години - ами познавам доста хора раждани тогава и голяма част са родени от много млади майки още в ученическа възраст. Аз завърших гимназия преди 20 години. На 16 -годишна възраст от целия клас нямаше девствено момиче. Просто вече жените са по-умни и знаят как да се пазят.

Територия, където от Девети 1944г е населена с ЛУМПЕНПРОЛЕТАРИЯТ, такъв е резултата. Защо до Девети 1944г няма такива "събития"? Отг: Защото Александр Стамболийски провежда ПОЗЕМЛЕНА РЕФОРМА и оземлява всеки българин. На Девети 1944г в България живеят СРЕДНИ СОБСТВЕНИЦИ НА ИМОТИ, с което имоти ке изхранват и отглеждат деца. Днес мъжете нямат пабота и ревността е естествен резултат - жената ходи някъде на работа и му е теглила дългата Семейството не е само ебане а първо социална клетка, където всеки има и права и отговорности. От братския на някои СССР дойде формата "гражданская жена" - през ноща се напили в кръчмата, наебали в тоалетната а сутринта пред "обществото" се вече ГРАЖДАНСКИЙ МУЖ И ЖЕНА. Резултата са почти ежемесечните убиства от ревност, убийства на собствени деца, убийства на родители. Комунизма не прощава и плодовете му се берат след десетилетия загниване на обществото.

Най сетне откога го чакахме сега ако почнат и да раждат

А каза ли ти, че и ти, като повечето ти инсел аверчета ше си умрете девствени и непомирисали жена?

От 25 ноември до 10 октомври в целия свят има акции за насилието срещу жените. Сред коментиращите има мнозино с престъпно мислене, потенциални убийци и Дира вместо да публикува писанията на престъпници трябв да сезират съответните органи и те да бъдат намерени! Това не са безобидни типове! А кой стои зад гнусните постове не е трудно да се види!

ОТ 25 ноември до 10 ДЕКЕМВРИ

Я иди си направи чекия, за да не създаваш криминалитет.

Здравейте. В последния месец кандидатствах на няколко места за работа, като на по-голяма част от тях не се явих, поради причини свързани с менталното ми здраве, което напоследък се влошава, но искам да променя нещо в живота си. Бях на два пробни дни, но ми беше неудобно да кажа на място, че работата не ми харесва и просто не се явих повече. Въпросът ми е след всички тези издънки от моя страна, тоест това, че не се явих на интервютата, може ли по някакъв начин да ми блокират профила и да не ме канят повече на интервюта? Или по някакъв начин името ми да се озове в някакъв черен списък? Знам, че притесненията ми може да изглеждат нелепи, но наистина се притеснявам и съжалявам, че постъпих несериозно толкова пъти.

Първа работа ти е, нали? За това си толкова притеснена. Успокой се, няма никакви черни списъци и освен ако не снава дума за някакво супер малко градче, където всички се познават, няма как един работодател да разбере къде си ходила на пробни дни и как си се отнесла с хората там. Да не говорим, че точно това е идеята на тези дни. Да видиш дали ти харесва и бъдещият ти шеф да види дали пък на него му допадаш като начин на работа и дали ще се сработиш с останалите. Така, че на нищо, ама нищо страшно не е станало. Напротив, браво за смелостта, че не си приела да работиш нещо, което не ти хареса. Само друг път бъди смела до край и се обади на хората, че да си знаят да не разчитат на теб. Благодариш им любезно, казваш им, че не смяташ, че това е твоето място (не е нужно да им обясняваш подробно) и всичко приключва съвсем нормално и коректно. Не сме роби, че да приемем първата работа, която ни предложат. Успех и с малко търпение ще намериш "твоето място".

Можеш да работиш от вкъщи - онлайн. И аз съм така, но заради побой на работното място! Затова и не търся работа, ами си движа едни проекти от вкъщи! Хич не ти трябва да съжаляваш, че не си се явил на въпросните интервщюта. Здравето е приоритет, защото след като се влошиш - после никой няма да ти се обади от колегите! Повярвай ми - личен опит!

Лятото работих по заместване в една банка, в чужбина. От познати, та... Не ми е основна професия, дори няма нищо общо с това, което се занимавам по принцип. Предложиха ми работата за временно заместване по отпуск, беше за две седмици, те станаха два месеца, а после ми предложиха постоянен договор. Едва изкарах шибаните два месеца. Аз съм сензитивна, за мен да улавям честоти на вибрации и енергии е като за теб да виждаш навън хора, коли, сгради т. н Отвратителна енергия, отвратителни твари виреят в банките... С влизането от сутринта започвах да се потя като пор, тялото ми се бореше да не абсорбира от пасмината, но и те да не абсорбират от мен, ставах цялата на червени петна. Така до обяд. Накрая това и ползвах за повод да не приема договор, казах, че имам здравословни проблеми и не мога в момента. И милиони да ми предлагат, не бих работила в банка (вече даже и по заместване) и някои други институции... само ако можеше да видиш.

Цел ден ни занимавате с мангусти! Аман!

Здравейте, ще разкажа накратко. В работата един от старите колеги е голям подлец, мръсник, двуличник, използвач, клюкар, алкохолик, авантаджия, никога не черпи никого, скатава от работа и чака друг да я свърши! Аз съм пълна противопoложност, и се получава, че този индивид е уважаван и от шефа и от колегите. Шефа го покрива, а мен ме товари. Друг колега пък го черпи ракия почти всеки ден. Въпроса ми е - на какво може да се дължи това от гледна точка на психологията! Благодаря за отговорите предварително!

Отнасяй се към шефа с по-голямо уважение и не спори безсмислено . Обосновавай се с недразнещи думи . Успех !

Кратко, точно и ясно: Пе.ерас! Темата за домашното насилие е наистина болна тема. Ще се опитвам да се включвам по-активно, но наистина имам много дини под мишницата. Поредният п.тьо, който не е научен да губи! Съгласна съм, че жертвите на домашно насилие са и от ДВАТА пола, макар и по различен начин. За сведение на моите лигави колеги от ИТ, които се считат за жертви на домашно насилие, докато всъщност са жертви на собствената си глупост, не е все едно тъпата ти пача пето качество и надолу, която принципно ти сам си си избирал, да ти пие кръвчицата 24х7 и някакъв капут да те убие. Деянията не са съизмерими! Щом си жертва на някаква пача - ами зарежи я, бе, едва ли ще те убие! Докато тук мацката е приключила връзката, а лайното не й приема решението и я убива! Най-лошото е, че присъдата ще е смешна просто! :( Не съм чела коментарите преди, но се надявам, че поне дежурните ИТ и други капути, тоя път са се въздържали да се издрискат с окуражителни възгласи, че курвата си е получила заслуженото!

Отишла е до се начеши на друг, щот те жините с един мъж не могат и месец, камо ли цял живот. Е, начесала се е завинаги.

Лятото работих по заместване в една банка, в чужбина. От познати, та... Не ми е основна професия, дори няма нищо общо с това, което се занимавам по принцип. Предложиха ми работата за временно заместване по отпуск, беше за две седмици, те станаха два месеца, а после ми предложиха постоянен договор. Едва изкарах шибаните два месеца. Аз съм сензитивна, за мен да улавям честоти на вибрации и енергии е като за теб да виждаш навън хора, коли, сгради т. н Отвратителна енергия, отвратителни твари виреят в банките... С влизането от сутринта започвах да се потя като пор, тялото ми се бореше да не абсорбира от пасмината, но и те да не абсорбират от мен, ставах цялата на червени петна. Така до обяд. Накрая това и ползвах за повод да не приема договор, казах, че имам здравословни проблеми и не мога в момента. И милиони да ми предлагат, не бих работила в банка (вече даже и по заместване) и някои други институции... само ако можеше да видиш.

Що за сайт е това!!!! Този коментар е с престъпно съдъжание, оправдавщо убийство!!! Съответните служби трябва незабавно да проверят кой е авторът както и написалите плюсове на подобен гнусен коментар. Това е недопустимо!!!Написалият го е потенциален убиец!

Сблъсъци на антиамерикански митинг в Лайпциг Полиция и протестиращи влязоха в схватка

Лятото работих по заместване в една банка, в чужбина. От познати, та... Не ми е основна професия, дори няма нищо общо с това, което се занимавам по принцип. Предложиха ми работата за временно заместване по отпуск, беше за две седмици, те станаха два месеца, а после ми предложиха постоянен договор. Едва изкарах шибаните два месеца. Аз съм сензитивна, за мен да улавям честоти на вибрации и енергии е като за теб да виждаш навън хора, коли, сгради т. н Отвратителна енергия, отвратителни твари виреят в банките... С влизането от сутринта започвах да се потя като пор, тялото ми се бореше да не абсорбира от пасмината, но и те да не абсорбират от мен, ставах цялата на червени петна. Така до обяд. Накрая това и ползвах за повод да не приема договор, казах, че имам здравословни проблеми и не мога в момента. И милиони да ми предлагат, не бих работила в банка (вече даже и по заместване) и някои други институции... само ако можеше да видиш.

Лятото работих по заместване в една банка, в чужбина. От познати, та... Не ми е основна професия, дори няма нищо общо с това, което се занимавам по принцип. Предложиха ми работата за временно заместване по отпуск, беше за две седмици, те станаха два месеца, а после ми предложиха постоянен договор. Едва изкарах шибаните два месеца. Аз съм сензитивна, за мен да улавям честоти на вибрации и енергии е като за теб да виждаш навън хора, коли, сгради т. н Отвратителна енергия, отвратителни твари виреят в банките... С влизането от сутринта започвах да се потя като пор, тялото ми се бореше да не абсорбира от пасмината, но и те да не абсорбират от мен, ставах цялата на червени петна. Така до обяд. Накрая това и ползвах за повод да не приема договор, казах, че имам здравословни проблеми и не мога в момента. И милиони да ми предлагат, не бих работила в банка (вече даже и по заместване) и някои други институции... само ако можеше да видиш.

Да ти имах проблемите, това да не е банката в мазето на цар Киро.

Банките са хубаво нещо . Сбъдват мечтите на хората , които иначе можеше и да си останат само мечти . Просто духовният ти водач е настроен против банките . Виж нещата в истинската светлина , търси щастието и животът придобива пълнота . Консумираш ли месо , не се ли гнусиш от това ?! Банките са по-малкото "зло" . Ей , животът е супер .

колко ли Тъп трябва да си за да Убиеш накой с който си се разделил дори?!

Прилича на секс бомба

Име Фанка? Мяза на мангалско име. На 28 г. и с дете на 14 г. , означава надуване на корема на 13 г. Което е мангалска традиция и практика.

16 е

Ганювци, имаше снимка на Фани. Чиста българка е. Няма нужда да се правите, че "ние не сме такива, те само циганите са" както всеки път като трябва да си прикривате ганювщината.

че е чиста?

Но малко вероятно, клонящо към нула. Българка, родата ѝ ще я заведат за аборт. Тва че някои цигани са бели, не означава , че не са цигани в културно и етническо отношение. Има българи ,много по-мургави от някои цигани. Тази дама, на която взимат интервю, от заглавна снимка например, не е по-бяла от жертвата. А в някои цигански общонсти има поколения създадени целенасочено с цел побеляване на гена. Или директно казано зиганката си търси бял за разплод

Какво значи съпруг, той не е ли от тези , дето "заклевам ти се, баро, да ти гледам дъщерята"?

Ами съпруг означава някой мъж обвързан юридически с подпис и лист бумага в съответната държавна институция. В статията пише, че нямали развод,думата развод предполага разтрогване на брак по юридически път . Иначе то и с юридически брак не пречи да каже "заклевам ти се, баро, да ти гледам дъщерята":))

Някой пита ли те за тези баналности дето си написал? Ако си беше затраял, можеше и да минеш за умен. Брак имали ли са, пише ли? Я виж пак.

Пише, Петров , пише. Но, но ти и в категория прост не се класираш, че да имаш капацитета да разбереш смисъла на написаното:)))

Има дете на 14, пишат в предишна новина. Била на 28. Къде е държавата?

Алоо , правистите , каква е тази смешка "до 20г" . Обикновено като си признаят става на 13г и за "добро" поведение на 5-7г ги пускат . Безобразие . За тава има престъпност . Или смъртно наказание или 40г строг затвор . Иначе няма страх от закона , респект към живота и ни избиват .