Изоставен съпруг обезобрази жена си с химикал

Велинградчанин обезобрази жена си, защото го напуснала преди 5 месеца и искала развод.

Обратно в новината

Коментари - Изоставен съпруг обезобрази жена си с химикал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ме учудва. По-големи уруспии от българките няма, за нищо не стават, нито като домакини, нито като майки, нито в леглото. Само им дай да хойкат по чужди мъже и да си пият кафенце с парантиите дето са им приятелки. Отврат. Кайи й българска жена и не я обиждай оповече. За нищо не ставате аморални златотърсачки долни.

Ами да. Затова си го слагайте един на друг, прекрасни български мъже. Ако всички мислите като този п у т ьо.

Ами нека героят от историята да беше се саморазправял така с друг мъж. Ама не му стиска. То ако всяка жена постъпваше така с изневеряващ мъж, или с такива, които зарязват децата си- мъже нямаше да останат.

просто няма и никога не може да има оправдание за такава жестока, дивашка, гнусна, долнопробна и примитивна постъпка. дори женитбата не дава права на собственост над човека с когото живееш. и не. това не е дебилизъм, а сериозна психопатия.

да му наврат на изрода един маркуч за помпане на гуми отзад и да пуснат компресора! ама и на прокурорите и съдиите да направят същото, щото те осигуряват на престъпниците свобода

Тоя май е залял с киселина А. Заркова и се е скрил във Велинград......А имаше и други заляти с киселина и не откриха никого, понеже "нямало свидетели", те жертвите сами се заливат.....

Отвратителни са такива прости, злобни и отмъстителни хора, които смятат, че светът се върти около тях и никога не могат да се примирят, когато просташкото им его бъде наранено, и даже не могат да помислят, че могат и да простят на другия! В дивашкото си озлобление са способни на какви ли не гадости, за да начешат егото си! Към такива неандерталци трябва да се прилага цялата строгост на закона с максимален размер на присъдите, та да имат достатъчно време да си чешат егото по пандизчийските нарове!

помаците са зли и отмъстителни (като суджук паша) индивиди

Освободен?! Че това е опит, а убийство. Във Великобритания този изрод би получил поне 20г затвор... В България обаче, ще го пуснат и сигурно ще изкарат жената виновна..

Е, след като хит на кумира на нацията Слави е "Няма не искам, няма недей!", какво друго може да се очаква от онези, които не са закърмени с учиндолски интелект.

Тука е така. Колкото и да те тормози някой, докато не те убие или поне осакати, полицията не реагира. След това пък съдебната система не реагира и така за убийство на двама човека те осъждат условно или ако се вдигне много шум в пресата - на 6 години и след 2 те пускат за добро поведение и "участие в театралната трупа на затвора". Това обаче българинът сам си го е заслужил, защото ако всеки такъв пропуснат от съдебната система бъде убит с камъни от близките (както бих постъпил аз), ще започнат да ги държат в безопасност в затвора поне по 15 години, докато близките се поуспокоят.

за съжаление, в това се превърнаха българските мъже-слабохарактерни ,комплексирани откачалки и насилници...доказват го и писанията тук

Тия "разследващи" не са ли го питали с какво вещество я е залял, преди да го пуснат?! Не са ли иззели шишето от мястото на престъплението - едва ли той го е отнесъл със себе си, след като е било отворено и по него им още от течността ... Сигурно още се търкаля там, дето е станало престъплението, но няма кой да си вдигне телесата от районното и да отиде да се огледа малко ... Какво, като не е имало свидетели - тя нали го е видяла, жива е, може да каже кой я е залял, нейните свидетелства нямат ли никаква стойност?! Какви са тия полицаи, какви са тия закони, които пазят само престъпниците и "свещените" им права, не ми е ясно! Само убийците и насилниците в тая територия имат човешки права, всички други - жертвите, нямат!

полицията защо отказва разследване, какво като е неграмотен Българин, трябва да си получи заслуженото

продължава да обезобразява бълграският език, с химикал..ка и без...

пресен случаи от еспания миналата седмица разделена двоика магат отива пред училището и застрелва гена си пред 4 годишното им дете и после с бясна скорост потегля удря колата и са застрелва

Мне нравится ваш профиль, свяжитесь со мной по электронной почте (link) благодаря

тука само разведени жени и геьове ли пипат бе> ха ха радвам се че им развалиш вечертът. като казвам истината много ви боли истерясали незадоволени нештасници

направи една право писна грешка; исках да кажа пишат. а не пипат

Ох, тя да е само една.Май първи клас си го пропуснал.

Виж сега, Асане- ние, българите пишем и говорим на български. На тебе този език ти куца. И то много, затова е по-добре да си споделяш мнението в кръчмата в маалата. Не се мъчи да пишеш, не ти се получава.

Тя си го е харесала, всеки си носи отговорност за решенията...

ако съдим по правописа и по мненията, никът "Българин" сигурно е на въпросния циганин, който залял жена си с киселина. Аз бих му казала какво мисля за него, ама не мога да псувам достатъчно цветисто.

Като гледам какви тъпанари има в коментарите, се убеждавам, че мъжа ми е златен. Много късмет съм имала явно да не попадна на свиня, която смята побоя и подчинението на жената за нормални неща. Отивам да му врътна една мусака от щастие.

видя ли как ме послуша като казох че мястото ти е в куфнята, не мусака и една френска ше му врътнеш биля.

Мусаката е от любов не от задължение, но такъв кретен като теб това няма да го разбере. Съжалявам жена ти.

ти, от дебилите ли си бре???;)

Към Българин: Човеко,научи се първо да говориш и пишеш на правилен български език,и после се наричай Българин!В едно изречение си направил 3 граматически грешки,без да броим липсата на главна буква и запетайка.

а бе ти да не си григор димитрофф че не можеш да гоориш и пишеш на български?

Искам и аз такава жена... щом може да прави мусака ! :)))))))

Ще го пуснат след 1-2 години ....

кои ми слага минуси бе....сигорно само грозни женици. на жената мястото и е до печката една ръка да бърка яденето другата да държи бебето. и така да марширува цял ден в куфнята. а сега какво незадоволени женици стават икономиски съдий политички канцлерки. ако мъжа и на меркел я беше поступва профилактично и беше и казал каде и е мястото сега тя нямаше да фкарва ислямисти в европа а щеше да марширува из куфнята. същото важи и за тереза меи.

Стига го мъчи българския език и спри да пишеш.

от меки китки акъл неискам

Tочно, този е, от 80% на професор Xристов!!;))

ох, идиот нещастен, тебе бил ли те е някой, че го пожелаваш на другите?

ти на кои викаш идиот бе толераст гърбав...кат си импотентен щи кръшка жена ти тебе ли ше гледа хаха

Задържан и освободен?!? Да се разпуска скапаната държава!

Българин ( нерегистрирan), Сега вече става ясно, защо този "българин" е такъв кретен- ами защото е имало такъв дядо, дето е ритнал котката. Там му е била силата- в краката, а не в главата.

Бела М. от Велинград, за която БЛИЦ съобщи, че е залята с киселина и обезобразена от бившия си любим, е многодетна майка, разкриха пред БЛИЦ разследващи. Костадин, за когото се смята, че е нападнал изгората си, и Бела имат дългогодишна връзка и 5 деца. Костадин обаче бил безумно ревнив, тероризирал красивата ромка всекидневно. Преди повече от 1 година двойката се разделила, децата майката прибрала при себе си. Едната й дъщеря вече е голяма и бременна. На 8 ноември вечерта 32-годишната жена се прибирала към дома си. Костадин я причакали отново започнал със заплахи и закани да я кара да се съберат. Бела отказала. Мъжът й нанесъл няколко удара в главата и тялото, извадил шише с киселила и го лиснал в жената. Засегнато е лицето и част от тялото. Налага се да се намеси пластичен хирург, част от кожата на лицето я няма. Не са засегнати жизненоважни органи. Бела вече е у дома си, но лицето и е обезобразено. Костадин е освободен след 24-часов арест, защото нямало свидетели на ужаса и преки доказателства, че той е извършил престъплението. Разследващи разкриха пред репортера ни, че една от основните версии е ревност от страна на бившия съпруг, който разбрал за нова любов на красивата си екс жена и побеснял. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха за БЛИЦ от пазарджишката полиция.

какво от това,че е от ромка(ако е такава)?Това му дава право да я тормози и да го пуснат безнаказано.Нали утре ще извърши друго престъпление защото е много велик мъж и него закон не го лови.

gangnam style

Циганските работи не ме интересуват,надявам се и вас скоро.

аз ако бях на жената щях да се върна при него, да ме гледа обезобразена и да се грижи за мен, най-доброто наказание

майката,неизвестна течност.......упражнение по аналитична химия за втори курс в техникумите по индустриална химия преди много години.

"нападателят е бил задържан за 24 часа, след което е освободен, но разследването продължава" Какво разследване какви пет лева???Задържаш човек за побой и обезобразяване чрез химикал,след което го пускаш ей така за да ... какво да довърши започнатото ли?!Май вярно взимат само пълни малоумници за полицай защото се съмнявам,че конституцията му дава пас.

Горкия човечец докаде го е докарала тази. мъжа трябва още от пъвия ден да покаже на жената каде и е мястото. едно време прадядо ми сяка нощ е гулял в кръчмата. връшал се пиян след полу нощ с цял оркестар цигани кадето са му свирили до двора. баба ми се е събуждала и го е посрештала с рикията в ръка после му е мила краката и слагала масата. той бил много богат . като се оженил докарал булката вкъщи и пред нея изритал силно котката... котката полетяла навън през прозореца. и ток казал на баба ми, ако не слушаш мъжа вкъщи теб това те чака... а сега жените са всичките леккотий без изключение

ама престанете да възпитавате в жените омраза към мъжете с подобни разказчета. Такива неща преди 100 години може и да е търпяла някоя нещастница, но в днешно време жените си тръгват и при по-груба дума.

Само комплексирани,прости и елементарни мъже бият жените си и постъпват по този начин.

Пожелавам ти три дъщери или внучки чиито съпрузи да ги имат за собственост. Да ги ритат да стават и да ги бият да лягат. Ако искат да се разведат да ги заливат с киселина!

Грозна история ! Не бих се гордял с такива прародители. Ние сме виждали друго. Баба ми и дядо ми се караха на турски, за да не разберем ние, децата !! Българи са, чисти 50 поколения назад, но турски се знаеше, език на общуване с местните. Случвало се е един път на 5 години. Какви гуляи, какви побоища и заплахи !? Запазени са и писмата им ... Пример за нас !

ти да не си от джебел бе... издаде се. а сега си признаи че си турчин. баба ти и дядо то не са знаяли друг език осве турския. ама турците са изтински маже и добве са възпитали жените си

Според мен човека се изразява образно, но уцели манталитета, независимо дали мъжа е бил богат преди или е забогатял след сватбата.

Как е възможно да го освободят?Какво чакат, може би да я нападне и в болницата?Този, освен реална присъда зад решетки, трябва да бъде осъден да плати изцяло лечението на жената с всички възможни намеси на пластични хирурзи, докато не стане, като модел.Съответно и едно шестцифрено обезщетение за понесените болки и страдание!Такъв не трябва да излиза от затвора, докато не изплати всичко, до стотинка.Както иска, така да се оправя.Това не е инцидент по невнимание, а планирана жестокост, целяща максимални физически и духовни травми!

Такъв е живота свиквайте,това са евроатлатическите ценности,после викайте че пр Тато било по зле. Лошото е че утре може да бъде убита,както красавицата Виола.

Евроценности? Евтин манипулатор. Това са типични балкански нрави.

Luna0102

И ти не си прав, киселина, изгаряне са традиция в Индия и пришълците от там. Видях по-горе, че Reebock78 пише че са манговци, което в никакъв случай не извинява поведенеието на ревнивеца.

Съвсем подивя този народ, бе! Бах ти изродщината! Деца се убиват в училищата, 13-14 годишни пикли се бият като гладиатори, мъже трепят жените си, че не искали повече да живеят с тях, жените са заприличали на надуваеми кукли и на хиени, търсещи плячка (пари), чалга, алкохолизъм, наркомания, невежество, жестокост и тъпота. Като че ли се израждаме генетично. Сякаш живеем в най-мрачните романи на Емил Зола. Ако все още някой тук знае кой е и го чете.

Както вървят нещата тук скоро АБИТУРЕНТИТЕ ще търсят някой ГРАМОТЕН да им прочете какво им пише в дипломата.

Да беше сменила местоживеенето си.

FakeNews

Luna0102

"...нападателят е бил задържан за 24 часа, след което е освободен." Бях се притеснила за правата на човека, но след като видях че е освободен се успокоих. Сега ще има възможност пак да я полее с нещо или да я убие, но това не е важно, важното е правата на престъпника да са спазени.

В тая ,,Държава,, винаги е било всичко изкривено и социализъма/комунизъма и ,,Демокрацията,, а иначе сме в Европа.

Ех Боже, пълно е с психопати навсякъде, ... като си я тормозил тази жена естествено, че ще те зарежи идйот мръсен, .. защо е освободен , съд по бързата процедура и в затвора за дълго, боклук долен. Пази Боже.

3ащо, бързо в затвора бе, Kате??? Hе бързо,... а Bеднага, му се потапят топките, заедно с чушлето му в същата течност и дебила ще се кротне като агънце!!;))

Казвах аз, че Иво Христов е сбъркал в процентите. Много са дебилите, много...

айде стига с този професор Иво. Ще подобри ли нещата или ще се прави на някакъв специален.

БСП са си пуснали тролчетата да чистят името на Дебил Христов. А самия той трябваше веднага да е подал оставка..ама не само от БСП.

Той за себе си ги е подобрил. Промяната е лична и трябва да започне от теб, а не да чакаш на тоз и оня да те подобрява отвън.

Христов също попада в тия 80%. Повтаря неща казвани от други много отдавна все едно той ги е измислил и си придава важност. Пълен смешко.

Голямите ДЕБИЛИ са в правосъдната система защото всеки престъпник е оправдан.Ако ги наказв АДЕКВАТНО НЯМА ДА СИ ПОЗВОЛЯВА този безмозъчен да посегне на жената с която е живял десет години,а може и деца да имат и ще кажат ,че е , лека телесна повреда,,,а обезобразена отвратително.Каквото и да е направила няма право това да го прави.

"...нападателят е бил задържан за 24 часа, след което е освободен, но разследването продължава." Идиотска държава!!!

Нападателят би освободен? Тия нормални ли са ?

Мда-а-а-а , а дали порцентите произнесени от Иво Христов ,не са повече

лошото е че самия Дебил Христов е в процентите, че даже и дежуените му тролове на БСП също.

Гадни ревниви мъже бе само извращения правят

а ебливите "готини" жени са ок нали, каквото повикало такова се обадило казваше дедо ми.

Затова да ходят със забрадки, да има нравствена полиция и като ги хване да изневеряват да ги вкарват в затвора. Всеки мъж да има право да се жени за поне 3 жени и ако реши да има право да ги обезобразява без опасност да се намесва закона? Да ти е познато отнякъде?

Нищо не сте видяли. В квартала имаше една Жанет, която с фалшиво пълномощно изтегли всичките пари на мъжа си и избяга с друг мъж в Германия. Такава да ви се падне, че да ви питам??

за това каквото изкарайте си го издухвайте през ауспуха на колата и обикаляйте България и света!

Едно е да изтеглиш пари на някой, друго е да го обезобразиш за цял живот - тия изгаряния няма да минат от самосебе си - жената ще трябва да прекара още доста физическа и психическа болка с много операции, докато се възстанови, и то не изцяло. Така че двата случая изобщо не са съвметими, нито по последици, нито по тежест!

Колко трябва да е долен човек, за да причини това! За такъв вид престъпления законът трябва да е категоричен - доживот! Какво чакат господа депутатите? Да се случи на тях и да си размърдат з.дниците?

Питайте как му е на момчето без жена и после обвинявайте??? Лесно ли му е??? А девойката си е развявала байрака из Велинград!!!

Ще й мине като (на) куче.

Всеки си получава заслуженото. Рано или късно. И жени, и мъже има ненормални. Има ги всякакви.

май просто мъжете не трябва да се женят. най-добре е гаджета. и най-сладко

абе те и гаджетата си заколват. просто далече от мъже, това е истината.

ти стой далече. нормалните жени ще си имат гаджета

Истината е като избираш да избереш и после да стоиш при него. Хубав, лош - избрала си го. А не като ти омръзне да почнеш да хойкаш и после, видиш ли, той те тормозел.

НАй-добре - всички мъже -> ЛеБеГеТе:):):)

Бих искала да видя поне един кастриран след такива и подобни действия над жена от съпрузи.10 години тормоз- а МВР и прокурори спят- както винаги!