Марио Николов оправдан и за източване на 15 млн. от САПАРД

Марио Николов и подсъдимите с него във второто от делата по аферата "САПАРД" са били оправдани от Специализирания наказателен съд.

Обратно в новината

Коментари - Марио Николов оправдан и за източване на 15 млн. от САПАРД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще се предам само ако ме съди Българският Наказателен Съд. Под секрет - имам повече кинти от Марио Николов, г-да български съдии.

БРАВО НА СЪДА!УСПЕХ НА ДР.ЦАЧЕВА!ЕВРОПА НИ ЗОВЕ!!!

Кривосъдната система - гръбнак и основно звено на организираната престъпност в България ! Да го пречупим .

разбира се, че Людмил Стойков , го оправдаха доста по-отдавна. Имаше опасност оттам да стигнат директно до Гоце.

Нищо не може да стане!Всички са се наакали от шубе да не им развалят почтеният бизнес,ако започнат да мрънкат.Независимо мислещите се спасиха навън!Правилно!

Изчезват милиони и милиарди , България е разграбена и разградена. Докога ще търпим този геноцид , хора ?!!! Сами няма да пуснат кокъла , безродните плужеци , трябва да им го измъкнем заедно с цялата захапка . И НЕ ! Не можем да разчитаме на никаква помощ отвън и не трябва. Тоя Освободителна война си е изцяло наша . Да си върнем Държавата от мафията . Крайно време е !

давай, действай. Ние сме след теб!

Това турско робство ни е смапкало като хора.Когато Ботев е стигнал до Врацасамо са останали жени и деца,мъжете са се скрили.Сега и на един протест не можем да отидем,само си пишем да си споделяме единомислието и толкова.Мафията използва това наше примиренчество.Ако поне протестираме за безумните неща и грабежи на правителството нещата ще се оправят,но не сме останали ,,качествени хора,,

Виждал съм машините лично. Стари си бяха.

Значи човека си има толкова пари под дУшека. Сега го чака хавайка, джапанки, шорти, куба-либре, хавански пури и безброй курви! Браво Николов, браво Марио!!!

въпросната фабрика за разфасоване си работи все така, но вече е на друга фирма препродадена. Познайте чия

Лъвовете пред Съдебна палата отдавна са почервенели от срам,но на " магистратите" не им пука.А,бе няма ли в тази държава един значим фактор-президент,премиер,председател на НС или нам къв си да заяви публично,че основите на Държавата- правораздаването липсват.Направиха ни на маймуни поне пред ЕС!Такъв позор няма никъде.

какъв фактор, тия до един са съучастници с действия или бездействие.....фактор е да избесиш цялата тая паплач на площада, та следващите да си знаят....

Уважаеми българи, нали не сте очаквали тези да бъдат осъдени от "БГ СЪД"...... :) И оттук идва въпроса все пак къде са парите, очевидно е че ги няма ?????

Чакаме решението Страсбур-герите колко да платим на мафиотите.

Ако сте крали яко може да се радвате на демокрацията - в пошъл бг вариант и с пълни шепи да лапате от откраднатото щом съда отсича ,че всичко е законно!Ако не сте крали ,значи сте задръстеняк ,бленуващ за соца,чугунена кратуна,комуне,червен некролог,внук на партизани дето са крали сирене от мандрите и т.н и т.н.Искате да се върне соца? Е,наистина много искате комунета прости!

и що се хабиха толкова години...?! може би ги беше срам от немците и чакаха да "позабравят"

Браво, бе! Що ли не съм очаквал друго!

Всички са невинни. И Марио и Маргини и Таки. Ама този наш съд е напълно независим от правораздаването и юриспруденцията изобщо.

Решението е справедливо. Подсъдимите се осъждат сериозно за да разберат къде се намират, след това делото се връща отново и отново по разните инстанции, докато се изпомпат всички пари от подсъдимите, а често отиват и на минус. В такъв случай те вече не притежават крадени пари и вече не се явяват престъпници. Това е труден процес и често стига до 10 и повече години. Питона като хване заека не го лапа мигновено, той го гълта постепенно.

Делата се внасят по няколко пъти. Парите са източени но виновен няма. Както винаги! Все едно и също.

Бо Бо

КРАДЕТЕТЕ НА ЕДРО ЗА ДА МОЖЕ ДА ДЕЛИТЕ С ПРО-КУРАТУРАТА!

... а същевременно, немските им партньори ги осъдиха и излежаха 3.5 години ефективно в немски затвор... едно престъпление, два аршина... Ето затова, Германия влачи Европа, а ние сме последната дупка на кавала...

И какво точно наблюдават тия от Брюксел?!Аверите на нашите айдуци отдавна бяха осъдени в Германия,а нашият съд (нарочно го пиша с малка буква от неуважение)си измива ръцете с оправдателни присъди.Една институция работеща в услуга само на бандитите с много пари и изпразнена от съдържание.

Ха сега говорете, че няма нужда от Велико Народно Събрание, което да измете корумпираните съдии и прокурори!

В една песен се пееше: Ако откраднеш цял милион за тебе няма ни съд ни закон! Ако вземеш отнякъде грош веднага попадаш във тъмния кош!

и как ше стане това бе? великото НЕМА ОПРЕДЕЛЕН СРОК НА ДЕЙСТВИЕ! МОЖЕ 10, МОЖЕ 15 ГОДИНИ - ДО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЗАДАЧАТА С КОЯТО Е СВИКАНО! Шибаните сини соросоиди от нищожества се превърнаха в регитимно-влестни хора благодарение на ено велико.......... И ИСКАТ ПАК! НОВО НАЧАЛО НА ПРЕХОДЪ ЛИ ШЕ ИМА? Да не земат да дойдат танковоте тоз път? или напрао да приемат шариата по искане на мнозинството? млъкни боклук, великото е биберон за дс ченгета. ПАК ИСКАТ ДА ГРАБАТ БЕЗКОНТРОЛНО. МОЖ ЛИ ДА ОГРАБИШ НЕКОЙ ДВА ПЪТИ?

При окрадени 15 милиона колко му е да прежалиш 2-3 за съдии!

Браво ,Браво. Води ни партийо любима ,към нови върхове води !

Искаш да кажеш-Към нови дълбини води!

Проста сметка: Откраднал 15 000 000,00 лв. На подкупни съдии, прокурори и адвокати дава по 10% - т.е. 4 500 000,00 лв. и на него му оставт чисти - 10 500 000,00 лв. А през това време тече лихва на тези пари!!! А хитро!!! Докато има овци, ще има стригачи Докато има балъци, ще има тарикати.....

За милиони няма закони...

Парице, парице ти си царице.........

langlima

Бреййй, че остана ли им нещо от 15 милиона?! Или са минали по-тънката тарифа? Много съдии, много нещо! Но и лихвите върху 15 млн. за 9 г. са доста. Може да са им стигнали за "откупа".

ХОРАТА СА ОПРАВДАНИ, ЗАЩОТО СА СЕ ОТКУПИРИ. ИЗВОДА Е ЯСЕН - КРАДЕТЕТЕ НА ЕДРО, ЗА ДА МОЖЕ ПОСЛЕ ДА ДЕЛИТЕ.

Задниииик,нещата са дооооста по-различни.Тук имат право да крадат само свързаните с кръга на правешкия свинар.Никой друг.Тук никой не може да играе за своя сметка.Играат само за сметката на држивков и къмпани.Тарикатите като теб дето будалкат хората...

Марио Николов оправдан и за източване на 15 млн. от САПАРД И са кво?!? Чака го хавайка, дапанки, шорти, куба-либре, хавански пури и безброй курви! Браво Николов, браво Марио!!!

Едно е ясно и всички престъпници да си го имат едно на ум-спонсорирайте президенти за да ви е чисто съдебното досие.

За сведение:за същото има осъдени в Германия.отдавна.даже вече са излезли от затвора.

Хайде сега кажете че съда ни съди избирателно.При доказана вина на съдружниците на Николов и осъдени нашия присвоил 15 милиона невинен.За сметка на това хора присвоили примерно 100 хиляди лежат в затвора.Не казвам че не трябва да лежат но какво са 15 милиона и невинен и 100 бона в затвора.

Благодарете на говедата, които не отидоха да гласуват.

Мисля,че трябва да благодарят на говедата,дето ходиха да гласуват!

трябва да се "декорумпират" апелативните съдилища в България!Те работят само и единствено на страната на престъпността!

Те и съдиите сирене ядат...

Всички тези,които сега крадат и се чувстват безнаказани един ден ще ронят кървави сълзи,но прошка няма да има!!!! Всички тези,които оправдават престъпниците също ще ронят кървави сълзи,но и за тях няма да има прошка! Може сега да не им се вярва,но един ден всички ние ще им гледаме сеира...

Докато народа седи и гледа сеира на порнографската ни Съдебна система все така ще бъде,онези горе ще крадат и с г*за си,а после ще ги оправдават за да живеят охолно до края на дните си на наш гръб,защото тези пари ние ще ги връщаме!!!! Заспал народ = тотална бедност!!!!

Kalin

Някой да е очаквал нещо друго???за 1 лев в България може да пострадаш но за толкова милиони 100%ще те оправдаят.

Лозане бе твойте хора какво направиха пак?! Ами така ще е като във ВСС са хора завършили право в Симеоново, Благоевград, Бургас, Търново и Каспичан и за съдии с "конкурс" се избират само техни деца и близки. И в прокуратурата е същото! Случайни хора попаднали там няма! Бизнеса си е бизнес?!

Като гледам възрастта и стажа на хората във ВСС, завършили са в София и в Симеоново. Другите факултети ги нямаше тогава. Ама нейсе, важното е да се пише.

Половината са от Благоевград! Направи си справка! Ще ми защитава съда сигурно си един от тях!

"Скъпи" БГ говеда,нема на кого да се сърдите.Преди неколко месеца вие тъпите говеда гласувахте комунистическите свине които вече 73г властват в БГ да ви ограбват,крадат...квото се сетите.След като не видехте НАЙ-ДОЛНОТО КВАДРАТЧЕ в бюлетината,квадратчето което СВЕТА ВИ ПОДАДЕ КАТО СПАСИТЕЛЕН ПОЯС ЗА ДА СЕ ОСВОБОДИТЕ от комунистическата мърша.С квадратчето света ви предложи помоща си.Но едно тъпо говедо няма нужада от помощ. Трябва му само остен в ребрата. Вие БГ говеда обявихте на света че си искате статуквото-да ви крадат.Само 1,25% от БГ са ХОРА.Останалите-разбира се тук са и теа дето НЕ ГЛАСУВАХА-сте тъпи овце,които требва да бъдат мачкани,доени и стригани.

Ние го попълнихме, ама никой не ги брои.

Нямахме избор.Не подкрепям,,никого си разделиха децата на бкп,,бсп и герб,,

Момче,представи си НЕВЪЗМОЖНОТО ...51% от БГ да беха избрали въпросното квадратче.Ти който вероятно се имаш за мноооого умен ше кажеш ми то според конституцията ....хаха.Да,момче според ТЕХНАТА КОНСТИТУЦИЯ е така.Само че ако 51% беха избрали квадратчето света щеше да има ВСИЧКИ ОСНОВАНИЯ ДА ПОМОГНЕ НА БГ.Ше кажеш как?Хаха,СВЕТА КАТО ВИДИ ЧЕ ПРЕД СЕБЕ СИ ИМА ХОРА-ШЕ НАМЕРИ НАЧИН...В украйна, намери ли-намери и то под носа на русия...Така с квадратчето света искаше да разбере какви екземпляри живеат в БГ -хора или добитък.Нали не си мислиш че наще убавци у парламента са го измислили квадратчето.Ми то е все едно да си режат клона бе,тва квадратче.И да ти кажа съвсем простичко,като за теб-ако 51% беха казали НЕ на статуквото,как мислиш куките пак ли щеха да ги извеждат идиотите от парламента с рейсове или щеха да си идат на топло в къщи и да ги остават на народната "любов" при съответна ситуация.Сега вдена ли... Конституция казваш-ТЕХНАТА КОНСТИТУЦИЯ,която ЖМУЛЬО желев им помогна да си направат като призна фалшименто изборите от 10 юни 1990.То и сдс за тва беше създадено от комунистите ...Да не позволи комунистите да загубат власта в БГ.И всички последици от това.Хаха.КРЪГА ОКОЛО ЖИВКОВ ПРИТЕЖАВА ВСИЧКАТА СОБСТВЕНОСТ В БГ ДНЕС.Така политическата власт от 89г се превърна в собственост.

В Германия виновниците си излижаха присъдите, в БГ Няма виновни.Евала .Българската Мафия ръководи държавата.

а СЪДИИТЕ. Абе как гледат в очите децата си - гледат ги най-спокойно и гледането е взаимно - такъв охолен живот никой не може да им осигури освен татко съдя. Гади ми се от вас - и вие го знаете. Няма човек, който да не се гнуси от вас. И кво от това?

Много буквално са го възприели и съдиите, и прокурорите. Да-а-а, тежко е да откъснеш някого от вимето, след като години наред е смукал донасита и смята, че му се полага по право и доживот.

Булгаристан... типична история

Парите окрадени - виновни няма! Нищо ново под слънцето в Бг.

Ако сте крали яко може да се радвате на демокрацията - в пошъл бг вариант и с пълни шепи да лапате от откраднатото щом съда отсича ,че всичко е законно!Ако не сте крали ,значи сте задръстеняк ,бленуващ за соца,чугунена кратуна,комуне,червен некролог,внук на партизани дето са крали сирене от мандрите и т.н и т.н.Искате да се върне соца? Е,наистина много искате комунета прости!

Заглавието нарочно ли е написано така? Оправдано е източвал или е оправдан по обвинението за източване :) ?

Милионите "усвоени" и виновни няма. Чиста работа.

но и правилно разпределени. Това е най-важното условие. Иначе - лошо.

Право седи, криво съди стар кадия...

Браво на съда , разбира се че с 15 милиона трябва да са невинни !!! Колко ли подкуп взимат за да те оправдаят като си откраднал 15 милиона ей това се питам...

Да се надприказваме,за какво Кривосъдие иде реч е излишно. Едно не мога никак да разбера-как един Съд дава присъда за 12г.и как друг състав оневинява напълно????Нали и едните,и другите са"съдии"?Да има някакво малко несъотвествие-да намалят на 11г.-допустимо.Но.....Честито на поредните тотално оправдани!Цената на свободата в евро,каква ли е?