Украйна наложи санкции против руските държавни банки там

Украинският президент Петро Порошенко обяви вчера санкции, за срок една година, против 5 руски държавни банки на нейна територия.

Обратно в новината

Коментари - Украйна наложи санкции против руските държавни банки там | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали уж Украйна беше нападната от Русия? Това съобщение звучи малко като съобщение от времето на ВСВ, в което се посочва, че на третата година от войната, демек през 1943г, Сталин обявява, че преустановява търговските и финансовите взаимоотношения с Хитлер. :) :) :)

Всъщност, ако украинците бяха спрели електричеството и телефонните връзки, водата, търговията и паричните разплащания още в първите дни на войната, може би щяха отдавна да са спечелили, но не постъпиха така, защото наистина смятат тези области за населени със сънародници, и отлагат до последно най-крутите мерки.

укропия пардон държавата 404 кърти миФФки

Пораженкомай ще свърши на Майдана

Когато се е родил украинца, еврея се разплакал}:-)))

В Русия има поне 3-4млн граждани на Украйна, които пращат вкъщи пари, с които издържат баби, майки, деца. Всякакви ограничения на потока средства ще удари преди всичко по украинската икономика и граждани.

"На петте банки се забранява изнасяне на капитали от Украйна" Това ще засегне работещите в Украйна

нали ходят у полска за 5 лева на ден, кви работещи в украинската селяния

Тоя парцаленко не знае ли как стават банковите трансфери???Та нали украинците са избрали да ползват тези банки.. Ами да беше ги закрил като не ти харесват ама и тогава няма как да гепиш чужди пари

не знам рашъните кво ги тарпят тия селини ами не ги разпердушинят за 2 дена и да се приклчва с превратаджиите. еврогейовете ще попищят малко и ако искат и те може да изядат шамара:)

И за руската свиня има коледа

ако трябва да говорим за свине американците повече приличат на такива:)

Тоя се чуди от къде какво да открадне още от хората защото това са си техни пари, техни депозити и не на последно място това са гражданите дето живеят там за да хрантутят такива като него

Ей, никой не може да ти направи това което сам можеш да си направиш. То бива идиотщина ама управляващите територията Украйна наистина имат за цел да я смачкат максимално бързо и ефективно! Само България прилича на Украйна по продажност, тъпотия и безгръбначие. Предлагам двете държа...тоест, територий, да се обединят в едно та да може по бързо и по ефектовно да се самоликвидират!

Безумие след безумие. Русия е най-големия инвеститор в Украйна. Факт, който самите власти не отричат. Ако руските капитали се изтеглят Украйна ще фалира.

Превратаджиите от хунтата съвсем се побъркаха. наскоро някакъв велик военен експерт от Киев заявил, че при пряк военен сблъсък, украинската армия щяла да разгроми руската още на първия ден. аз все си мислех, че по-малоумни изказвания на тази тема от брътвежите на Гееца - нагъзидзе няма, ама не било така. Имало и по-откачени. :))))))

Ей богу, много рублорасти в тоя форум. Плюят против гнилият Запад и еврогейците, ама нямат и един познат, който да е емигрирал при москалите. Що така бе тролчета?

това с емиграцията е за бедняците бе, глупак. Богатите им;ат имоти по целия свят и си пътуват.

Мечтата на мекокитковеца - простестър: да емигрира, за да мие негърски клозети. :))))))

Е то доста руснаци емигрираха у нас. Почетете форуми на руснаците в България- даже и когато срещат трудности с приспособяването към фивота у нас, единици се връщат.

Никой не може да спре укро-фашистите от самоунищожение ! Наложили ли са санкции не на банките ,а на украинските вложители в тях !

политиката на укрите е елементарна. Западът купува дебили да мътят водата. Накрая се стига дотам, че дебилите мътят водата в очакване заради това да им платят.

В същото време Порошенко плаща на Путин милиони долари данъци за трите фабри на Рошен в Русия. Яко, а!

Шило

Как беше: "Не ме гледай какво правя, слушай ме какво ти говоря!".

Джуджето путлер и анадолския му приятел диктатор се заобградиха с врагове. Ама така става като си алчен да грабиш чужди територии, а не си оправил собствената си кочина. Иначе джафкат срещу Европа, ама и на двете говеда поданиците, че и дори децата гледат да се скатаят в белите държави

руснаците си купуват имоти в чужбина и си ги ползват, глупак.

заOбградиха - това какво е ?

Абе аз се сещам, че шоколадовият бос имаше фабрики в Русия ... изглежда е решил да се отказва от тях.

Шило

За мен истината е друга- парите им свършват, по всякакъв начин се стремят те да остават в Украйна. Ама финансовите проблеми на Украйна не са проблем на банките, независимо какви са, а на тъпото управление на страната.

Този изрод е на косъм да го гръмнат неговите ,,приятели" ! Там всички от Хунтата са си измислили нови фамилии , както революционерите в Руската Империя , за да не узнаят националността им ! Там всичко е правено в пияно състояние , там се пие повече от където и да е по света ! Всички порно звезди жени са от този регион , дори една с Канадски паспорт Порно звезда се кандидатира за депутат в канадския парламент преди 3-4 години ! В западна днешна Украйна , бивша Австро-Унгарска Империя е роден и умрял там Хенрих Мазох ! Не обръщайте внимание на изроди , те се саморазрушават !

Въобще не са толкова лоши укранците. Но сегашното им ръководство направо води страната към пропаст !

Още щом се роди в тази земя някой почва да мрази всичко дори себе си ! Кой умен човек скача на Банки ?

Да, а у нас, в България, ВТБ с помощта на дедо Мони купи БТК за смешно ниска цена, като дори и дивидентите на държавата за изтеклата година им ги харизаха. Та такива ми ти работи.

Шило

и какво ти е крива банката?

Ами крива ми е! Крива ми е ,защото в края на годината държавата прибираше едни 130-ина милиона лв. дивиденти. А сега прибира само руски усмивки. А ти едва ли си толкова тъп, та да не се сетиш, че това беше поредният обир на национално богатство от "братска" Русия.

Украйнски смешници , много ми е интересно ако не ви тъпчеха джобовете щатите и европа да правите тези войни какво щяхте да правите,избиват се брат брата ИНДИЯНЦИ

Ура Да живее свободна единна демократична и независима Украйна, преден пост в борбата за господството на евроатлантическите ценности и победа на демокрацията над тоталитаризма и мракобесието

Тънка иронийка ? :) Добре, добре ! :)

Слава на Украйна. Защо трябва руски лихвари да печелят на гърба на "братския" украински народ. А у нас КОГА?!?!

Развъдиха се едни украински патриоти

Ех, ти, Щерев, Щерев - октомвриец млад! Я, па, ти - какви жабета ручаш!

Тате, ти от кога помниш този разказ с този край? Браво на теб,++++++

бащице :)

Ха-ха на гол гЪз чифте пищови то и фесовете върнаха едни крави на холандците направо ги съсипаха.