Северна Корея обеща на САЩ „най-ужасната болка”

Северна Корея заяви, че САЩ скоро ще бъдат изправени пред „най-ужасната болка", с която някога са се сблъсквали.

Обратно в новината

Коментари - Северна Корея обеща на САЩ „най-ужасната болка” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин продава на Сев.Кор. ракети от 57 г. Това е моща и.Путин е отворил дупе за отмяна на санкциите. Това няма да стане. ГЛАД в Сев Корея и Русия ще ги намести!!!!!!!!!!!

А болката ,сладка ли ще е?

Унижен народ от комунистическата власт, докаран до неистов глад. Да приветстваме Путин и приятели!

Унижен народ е твоя. За мен този народ е горд.

Предлагам да им хвърлим на всички по една кисело-зелева бомба! Допълнително усилена с вкисната боб-чорба, люти чилийски чушлета и развалена шкембе-чорба! Ако и след това имат желание да си ги мерят - и по един газов котлон ще им запратим...

Изпуснаха момента. Трябваше да използват бурите! Докато говедата се усетеха откъде им идва - щяха да са леш.

нали не си мислиш, че отбраната на САЩ, Русия или Великобритания ще я съборят урагани и ветрове. Събаря на хамериканците картонено-талашитените колиби, лизинговите гробове ;)) Кога видиш Катрина, Ирма, Сирма и т.н. да събори каменна къща ми се обади.. Ако не знаеш защо прочети малко физика.

Какво да ви кажа-С.Корея се намира в центъра между Китай,Русия и Япония.Ядрения облак ще се разнесе до тях-това означава световна война.Каква е истината-двете суперсили си имат кученца-за САЩ това е Украйна, за Русия е С.Корея-САЩ и Русия не могат да воюват директно,но могат да използват своите кученца.Всичко това е световна политика и не е нещо ново,а нормално.

не ,не е нормално, а банално. омръзнало до втръсване.

точно в десятката, ние сме срещу течението, мятаме ме се като пъстърви, абе изрод, верно ли е, че жена ми ти прави свирки, че те влачим еееи!!!

хаха-разсмя ме.Благодаря!

Постоянната представителка на САЩ в ООН Ники Хейли заяви, че страната й не иска война със Северна Корея и каза, че Пхенян "все още не е минал онази точка, след която няма връщане назад". Че тя войната е в действие. Как се наричат "санкциите"-война. И за това Северна Корея е длъжна да отговори, за да защити суверенитета си. САЩ се страхуват най-много от гореща война. А ако Ким направи десант на територията на САЩ, всичко приключва с психологическото въздействие.

Кимчо на Тръмпчо, после обратното. Путинчо и той се опитва да разяснява на света що е то амрикано-корейска любов и до какво можела да доведе... Започва да става скучно, за да не казвам досадно. Да си ги премерят един път завинаги (на кой му е по-голяма ракетата...) и да престанат с тоя латино сериал.

- Защо преди време САЩ обявиха война на Ирак? - Защото казаха, че Ирак имат оръжия за масово поразяване. - А защо сега не обявяват война на Северна Корея? - Защото действително имат оръжия за масово поразяване.

Те мачкат мравки -сега има мечки трябват памперси.

Е нъл Путлер беше най-големият? Да не си се объркал Мидо?

Рашагите му пращат петрол и горива на Ким, щото путлер го чувства близък - едни и същи сатрапи са, барабар с рязяния ердоган.

Ким е най големият чувал със _айна!И ако продължава да дърпа давола за опашката ще го сполети съдбата на Муамарката и Садамката! А може би пръв ще е неговият луд фен Путин?!

Тръмп май ще направи белята да доказва кой е с по жълта книжка той или ким

Щатите, като изпарят Ким, той няма да почуства никаква болка! Просто няма да има време!

Каква болка при 10 милиона градуса бе, ти наред ли си?... Аз се чудя дали и от нематериалната душа остава нещо при тези температури, ти за болка ми говориш... Нервните импулси текат от през невроните към мозъка 19 пъти в секунда, а дезинтеграцията в близост до центъра на ядрена експлозия трае няколко микро-секунди.

голям изчислител се извъди

Др. Ким сигурно е играл Отело в драматичния клуб на швейцарския колеж.

БЪЛГАРИТЕ СМЕ СЪЩЗНИЦИ СЪС САЩ. ОТ 2005-ТА. ФЕНОВЕТЕ НА ТЛЪСТАКА КИМЧО ДА СЕ ОТПРАВЯТ НЕЗАБАВНО КЪМ ПХЕНЯН! ТЕ НЕ СА БЪЛГАРИ.

а ти се отправяй незабавно към Гуантанамо, там ще те направят още по- голям фен на най- развитата демокрация!

От цялата дандания печели само САЩ! Ще продадат морално остаряло, ненужно оръжие на баснословни цени на Юж. Корея и Япония. Ще контролират региона както им е удобно с оправданието че без тях светът загива. Ако пък все пак изпуснат Комчо от контрол...ееех голямо чудо...далеч са от цивилизования свят...там може да се поразредят малко оризаджийте...даже е препоръчително....Руснаците това ги устройва, само не и Китай...

Добро утро. Само за руснаците не си познал.

САЩ щели да продадът на Южна Корея морално остаряло оръжие?Самата Южна Корея е нече много голям производител на съвременни оръжия и оръжейни системи!А и оръжията та САЩ са без съмнение най мощните и ефективни оръжия на Земята в настояще,а не бъдеще време където безспорно са най добри руските....

Ма какви САЩ каква "най-ужасна болка" бе другарЕ, то ужаса се случи друкарката корни катастрофирала, някакъв мръсен капиталистически мерцедес блъснал таксиметровата кола на наш другар труженик-таксиметров шофьор и той блъснал колата на нашата скъпа другарка и "о ужас" тя сега е с натъртен врат,.... да проявим съпричастност към нашата любима другарка корни!!!

ама мнооооого си тъЪъп бе ахммммаАаакооОоо ......

ЩЕ се СЪОБРАЗЯВАТ с тази стана с тази кое- сатана ли? и таз добра...само това остана- да се съобразяваме със сатаната...

Кимчо ще им такова таковата на всичките нагли извратени гнусняри дето десетилетия раздават тяхното си правосъдие и определят кое е морално и кое не! Искам да видя тиквите им побити на колове, а обикновеният нагърчен народец да ги замеря с екскременти!!!

и кое е морално? я раздуй по темата.

Ако не знаеш кое е морално нямащ място тук да дращиш! Иди на училище, ама от 1-ви клас, прочети си учебниците, ако искаш Библията прочети, слушай баба си и майка си та дано се научиш кое е морално!!!

с каквато мера мерите с такава ще ви отмерят.

Каквото и да се коментира- КНДР П Р И Т Е Ж А В А Я Д Р Е Н Н О оръжие!!!! Искат или НЕ "великите" сили ЩЕ се СЪОБРАЗЯВАТ с тази стана!!!!Слабият винаги е бил поругаван в исторически мащаб /поне до сега/СИЛНИЯТ /притежаващ ЯО/,може и да е неприятно за другите -се УВАЖАВА!!!!!!

Ще си позволя да споделя с читателите на Дир.БГ че Ръководителят на КНДР е Ч Л Е Н на клуба на Билденбергите/още дядо му е поканен официално за член-там се членува по наследство, също като кралицата на Великобритания!!!!!!!!!В момента членовете на този клуб ИМАТ острата необходимост от бърза и малка война!?!?Лошото е че К И Т А Й не е съгласна с това!!!!

Ами Китай сигурно си имат техен наследствен клуб и просто още не са готови за тяхната малка война...

Абе смешник, какви Билденберги, какъв клуб? Това са тайни еврейски образования, където не евреи не се допускат. Та искаш да кажеш, че фамилията на Ким е с еврейски произход!!!!!:)))))))))))))

Руски контрабандисти и финансови посредници поддържат режима в Северна Корея.

Ахаха.

вери, вери гууд, ъ-мейзинг анд уондър-фул. триабва да си много биг фуул, за да говориш такива работи, май литл ким-бой.

Щеше да е смешно ако не беше трагично. Цирка продължава. Персонажиет са ясни.

А дано де.

Така е Проблясък, азиатците не са за подценяване особенно японците, а ракетите на комунистическата лайняна торба кимчо летят все към Япония, а последната прелетя над нейна територия....Та Южна Корея сключи оръжейна сделка за 131 милиарда долара с чичо Дончо, а могъщата японска икономика за колко милиарда може да сключи, или просто ще си произведе каквото и трябва, технологий и пари има има и образовано и дисциплинирано население, така че лайняната торба може скоро да бъде разпрана от самурайски меч, верно е че много ще зъсмърди но какво да се прави, кой каквото си търси рано или късно го намира!!!

Който няма топки , за пари говори ! Южна Корея отказа ядрено оръжие ! Азиатци срещу азиатци ! Араби срещу араби , славяни срещу славяни....само англосаксонците печелят ! Турците се усетиха и купуват с400...Който се усети се съюзява с Русия !

БОЛКИ И СТРАДАНИЯ-ТОВА СА МОРАЛНИТЕ ВРЕДИ. Предполагам ,че ще ти унижат по някакъв начин и ще им ричинят морални вреди-болки и страдани. Да,това е. Иначе все едно да се репчиш на Майк и да си хърбав и гърбав.

?морални вреди? ха-ха - тогава американците може да са спокойни - няма да е скоро. в момента цар Доналд Първи е окупирал мястото за унижаване на САЩ.

Малко му трябва на Ким да натисне червения бутон ! За разлика от Тръмпи-Дъмпи заканите му не са правене на вятър с уста ! Азиатците са особена порода !Способни са на неща на които останалите раси не биха и помисляли !

Ами да го натисне, кво чака !!! Само че първите които ще му запалят врата ще са китайците, не американците. Нали се сещаш че война с ядренно оръжие на границата на Китай ще го превърне в радиоактивна зона. Мислиш ли че Китай ще му позволи на Кимчо да им докара това на вратата

Чака те да го нападнат и ще видиш какво толкова.

Канадския третополов скоро не беше се изхождал!!!

Не знаеш какво приказваш. Не виждаш ли, че това е игра на нерви? Не виждаш ли, че само азиатци ще пострадат, защото ако любимият ти Ким натисне тъпия бутон, за минути и неговия народ и този на Южна Корея отиват по дяволите?Не виждаш ли, че ТААД имат доста голям обсег и "случайни" попадения далеч на север и запад от Корея не са изключени?Не го виждаш? Е, значи си глуп...хайде, няма да те обиждам с откровения.

ех тая наш дупка,кога ли ще я обприсуват?!

Дотам ще стигнат, че ще изядат и кората на любимото дърво на Великия Ръководител Ким Ир Сен. Има такова дърво под вентилипвн парник недалеч от Пхенян. То е национален паметник, защото под него по време на Корейската война Ким Ир Сен обичал да си почива....

ей, тоя кат един същий буда бе...

Интересно, КНДР прозвежда над 12 вида леки автомобили. Вижте снимките им на сайта - Автопром КНДР: джипы, пикапы, микроавтобусы и представительские машины для трудящихся. Фото

КНДР произвежда и 100-тонни самосвали Консор-100 , автобуси, тролейбуси и трамваи/по модел на чешките Татра КТ4/.

Къде ги карат? Пътищата им все пусти.

Тая ИРМА, от къде се взе?

от където и всички останали урагани последните стотици хиляди години - от Атлантическият океан.

Не се знае , ама и ураганите , като хората , понякога ги тегли към дома :)

Това, че САЩ са инициатори няма значение, нали всички държави са подкрепили Резолюцията, е няма такъв ръководител като този на Северна Корея, явно е болен, дано това не струва скъпо на света, затова се мисли като гласува, трябват умни управляващи, май и у нас не се мисли много , щом три пъти настъпваме мотиката.

мм

киме,душко, просто отвори границите- ако останат повече от 50% от населението ти- имаш право на ядрена защита.

Може и повече да останат. Голямо масово тръшкане от рев падна когато почина предишния Ким.

верно е това- все си мислех- горките, падна им най-сетне сгоден случай да си поплачат на воля за опропастения свой живот.

Е ще реват и ще се тръшкат, нямат алтернатива...Всъщност имат, нали знаеш ако не ревеш достатъчно сърцераздирателно, следва наказание...тежко:)

Мислиш че ще хукнат към тези дето ги клаха като добитък ? Сериозно ?

Историята да не се повтори? Наложено петролно ембарго от САЩ над Япония и неуспешни преговори за вдигането му доведоха до Пърл Харбър.

те от тогава американците не държат повече от 2 кораба в пристанище. Втори Пърл Харбър няма да има - не бой се.

Като Хаваите са окупирани от САЩ, където е Пърл Харбър.

ПИТАЙ ЯПОНЦИТЕ ОТ ХИРОШИМА И НАГАЗАКИ КАК ГЛЕДАТ НА АНАЛОГИЯТА ТИ ;)

И защо само САЩ да изпитат болка? Ким да кара наред - Китай, Русия, ЕС, Австралия, Япония, Бразилия....... Целият свят ще вие от болка, а корейците ще пасат трева и ще величаят великия вожд.

Ами така ще стане. Китай и Япония ще заминат първи,после Русия и Австралия защото все някъде трябва да се тестват оръжията.Накрая със САЩ и Европа ще замине защото са им съюзници.

САЩ защо не използват космически лазери, както обеща Рейгън преди 30 години, помните нали? Цялата им ПРО е същата измама, както "Звездните войни" и "Рейгъномиката"

и тези, като руснаците, ще минат само на картофки, ако има.

За деликатес на рождения ден на Ким.

Да разбираме ли, че Ким ще обладае Тръмп доста грубо?

Ще го излиже до кокъл?

от евентуална воина с сев. корея наи-много ще пострада южна корея и япония, две държави , големи конкурентни на USA, чстито на печелившите,

Ким Чен Ун направо се гаври с ФАЩ!

Обещавам на Северна Корея безплатен шпеков салам и вкусни градински домати от централна Тракия.

ким има късмет, че сеул му е в близък обсег, иначе отдавна да има демократическа обединена корея. но всъщност какво значи за едно велико другарско божество като него животът на някакви си хора-обикновенници? идеята е важна, съвършенството на величието, то оправдава всички жертви.

Криво да седим,право да съдим .Америка може да дрънка смъртоносно оръжие. Може да е въоръжена до зъби. Може да заплашва всеки и да извива ръце,а ответна реакция- не може. Виж ти. Браво на СК,че се опълчи срещу най- големият диктатор в света! САЩ трябва да си получат заслуженото. Не бива да им се позволява да натрапват волята си над света!!!!!

А тая ядрена бомба на "СК" им е да се пазят ли?

Китай и Русия също дрънкат оръжие.

Най-ужасната болка? Искат да кажат, че ще им хакнат системата за масово промиване на мозък и по телевизиите вместо бозаливудска и ЦиЦиеН-енска продукция ще пуснат речите на Ким? Това наистина би било болезнено.

Още едно комунестическо котило е на път да си замине. Въпрос на 1-2г а защо не и на месеци. Кимчо що не отвори границата с Ю. Корея та да видим, колко южнокорейци ще избягат в комунестическия "рай" и колко севернокорейци ще избягат в капиталистическия "ад" ??? Много скоро, Сев. Корея ще се изучава в учебниците по история, както най-голямата комунестическа чума - СССР !!!

тва некакви демократически бръщолевения ли са или имперско нагло мислене?

дяволите всичките малоумници, простаци и убийци незамисимо от къде са се пръкнали - Мащ, дръпнати очи, "братушки" - защо трябва да умират невинни хора заради тяхните амбиции и алчност!

Според вас защо СК изтреляха ракета,която си прелетя над Япония и никой не я свали???-кой знае какво е имало на тази ракета и къде ще падне? Защо САЩ,ЮК и Япония не я свалиха в момента,в който навлезе в международни води??? Има нещо гнило в цялата ситуация!

Ще свалят СК МБР колкото намериха изчезналия малайзиски боинг. МБР на КНДР лети за 30-40 минути до Ню Йорк, в зависимост от траекторията. Ако е от подводница два-три пъти по-бързо.. Е, могат да използват книжките за "Звездни войни" на алцхаймера Ригън, Джоджън ли бе.

и от подводници е пак толкова време, щото корейските подводници няма да стигнат по-далеч от Япония. Някои от опорните ви точки са изключително малоумни.