Унгария е против автоматични санкции на ЕС срещу Русия

Унгария обяви, че е против автоматичното удължаване на санкциите на ЕС срещу Русия и настоява това да бъде обсъдено на най-високо ниво.

Обратно в новината

Коментари - Унгария е против автоматични санкции на ЕС срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Унгария.Хора с достойнство и чест.Не като нашите мишоци да мълчат като задници и да лижат.Толкова сме жалки нямам думи....

гадове са унгарците! не искат автоматично да се налагат санкциите срещу русия! искат всеки месец след обсъждане да се налагат нови санкции на русия! направо са садисти тия! още не могат да им простят ония събития през 1956г!

Потомците на Великата Австро-Унгарска Империя първи видяха от къде духа вятъра и се противоподставиха твърдо срещу Еврогейския Съюз ! Сега и Англия е на път да излезе от опеката на джуджето Юнкер с мерзка крадлива душица , а ние КОГА ! По-бързо избори и да си изберем БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО което ще защити Българските интереси !

надявам се на спешни избори за ново правителство

От едно котило сме с унгарците, но те се оказаха повече мъже.

Федериука Могерини беше за Русия и Путин преди стане комисар. За да стане, се продаде или няма избор. Браво на унгарците. Държат се независимо, а ние - като американски подлоги, каквото е всъщност и управлението на Европа. С тази политика, Европа ще се срути, а американците ще се радват, но и тяхната иде.

Popa

Ми като е против, да бега при Русия! Кой насила я кара да стои в ЕС! Да прави "референдум" както през 1956-та и да се присъединява към Русия!

Ние се снишаваме, че нито сме в Шенген , нито ще ни дадат пари за магистралите ако вдигнем глава. Западът , обаче, не е прост и знае, че това е имитация и, че народа подкрепя Вишеград, ама поне не създаваме суматоха

Имало едно време едно племе.Господ му бил Монголският Божг Тангра.Бръснело си главата и оставялож един кичур по средата да се крият въшките. Така са били Тимур, Чингиз хан и пр. завоеватели и убийци.Пристигнали тук и добре че се омешали със славяните та придобили човешки вид. Пристигнал императорът на Византия и като видял тези камикадзета, казал, заБоля ме левия крак и отивам на бани. Оставете ги тези людоеди и не се занимавайте с тях. Така монгтолите направили държава, до първи братовчед министри, та и досега...

Ти искаше ли да кажеш нещо или просто неуспешно се изкашля!А може би не си ходил и достатъчно на училище?

Тия дето ги описваш дошли тук с календар, най-точният в света, награден от Юнеско, с космически и строителни знания, с руническа писменост. Строели градовете си с канализации и водосточни инсталации. Тях чумата ги е ударила леко, а холерата, натръшкала Европа ги е подминала. Имат най-здравата имунна система и в спорта са най-добрите в света в тежките дисциплини, изискващи мъжествои сила - щанги, борба, джудо, самбо... Дали са на света държавността - организирано общество със закони, ред, дисциплина, политики за писменост, строителство, войска - всичко, което прави организирано едно общество. И никога не са взимали пленници за роби и не са колонизирали. Те са върхът на човешката цивилизация и идеали. Към това прибави и изкуството и уменията, технологиите да създават предмети от злато, както и пропорциите им, отговарящи на математически закони, построени по тях египетските пирамиди след 20 века, закони, открити уж от гърците 40 века след това. Траките, живеещи тук са едни от тях, откъснати от образуването на Черно море. А виж, въшките остават само в твойта тиква.

.. не се снушаваме, а сме се НАДУПИЛИ, при това БЕЗ ВАЗЕЛИН!

В интерес на ЕС е санкциите да паднат, защото рано или късно руснаците ще се научат да живеят без европейския бизнес и тогава ще стане страшно! Хем за нас лошо хем за САЩ добре.

Да и като се научат да живеят без европейският бизнес, ще се качат обратно на дърветата!! И с какъв бизнес ще живеят? Като нямат никакъв.

"ЗОМБИТО СИ ОСТАВА ЗОМБИ!"

дано.дано ама не вярвам. Все към европа ги влече жужетата . Ту паток ще прекарват , ту война ще спретнат в Сирия или Украйна .

70% от така наречените русофили, не са стъпвали никога в Русия. И черпят информация за Русия само от руската пропаганда!! А ако отидат там на място, получават голям цивилизационен шок. И почват да си задават въпроси. Защо по пропагандата пише едно, а тук хората се едни тъжни и сиви?? И защо не ядат черен хайвер на тумбак?? А си хапват само черен хляб.

Хахахаха, шокът ще е за вас, троловете... С уводоволствие бих посетил отново Москва, Санкт Петербург, Орел, Новосибирск, Ростов. Сочи е място, където си заслужава да отиде човек. Риболовът на Енисей е върховно изживяване, лова - също. Па ти се напъвай, ама внимавай да не се изпуснеш.

Ама това е само на думи?? Що не ги посетиш?? Върви и в Крим и Донбас ако искаш!! И какво има в Ростов освен гето?? Върви и в Сочи да видиш хвърлените пари на вятъра и глутницата от кучета.

ами мога да ти изброя поне 10-15 руски града които са далеч по цивилизовани и по уредени от половината европейски гета.За америкаско гето не ми се говори.А ма ти не си излизал от курника на баба си от 20 години.

Е това твоето се нарича наглост и простотия!Със абсолютна сигурност мога да твърдя,че ти никога в живота си не си ходил в Русия и затова плещиш тези глупости!Получавали хората "цивилизационен шок"!Едвам се въздържам да не те напсувам!Най малкото българин може да говори,за културата,архитектурата,съчетанието с природните дадености,паркове,резервати,паметници на културата и какво ли не още + научните и световни постижения на руската нация!В Русия има градове на които може да завижда целия свят в цивилизационно отношение!Градове,като Москва и Санкт Петербург не са цивилизационен шок,а са връх в цивилизационното развитие!Като започнеш от южният Сочи,който е най близо до нас,та минеш през изток и север с чудесни големи и развити центрове,като Казан,по нагоре,Калининград,Екатеринбург,Красноярск,Нижни Новгород имного други красиви и исторически велики градове!Населението може да не яде чер хайвер на корем,но е с по добро самочувствие от българите и черния и червения хайвер българинът за сефте опита именно заради вноса на същия от Русията!Извинявай,но ти си просто едно малко и неграмотно момченце с огромна воняща уста!

До Русия. Убиват всичко русофилско в индивида. Плачат и искат да се прибират обратно в България.

Българските евроталибани, наричани соросоиди, протестъри, кровари и говедари са за всякакъв вид санкции срещу Русия.

За всяко руско говедо трябва и говедар..ха.ха Икторията го показва че Русия е силна когато я управлява чужденец говедар(Екатерина Велика,Сталин)..а.ха..ха Иначе са като ромите(само че бели) -неорганизирано племе.

УНГАРИЯ Е ДОСТОЙНА ДЪРЖАВА С ДОСТОЙНИ РЪКОВОДИТЕЛИ. ВДИГАХА СЕ СРЕЩУ СССР, А СЕГА СРЕЩУ АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР, ЗАСЕЛВАЩ ТАЛИБАНИ В ЕВРОПА И ЛИКВИДИРАЙКИ Я ПО ТОЗИ НАЧИН.

Общо взето Унгария е последната дупка на кавала по тия въпроси!! Ако иска извън ЕС, ами прав и път!!

Това ли успя да измислиш? Всъщност, прав си...Те са на кавала... Не са от тези, дето го надуват.

Бая козяк е пратил Сорос във форума. Между другото Европа няма никакъв интерес от санкции, интерес има само САЩ. Айде Европа да удари едни санкции на СА и Турция да видите как ще подскочат САЩ.

Мина страшното за руснаците. Разбраха, че трябва да си "диверсифицират" икономиката и вече го правят. Рублата наистина загуби позиции, но се стабилизира, цената на петрола расте. Вярно, няма да се върне на старото ниво от над 100 долара за барел, но няма и да падне под 40. Сега вече са в застой, като реално се очаква ръст до година - две. А Европа? Какво я чака? Мигранти, ТТIP, загуба на пазари! Консерватори печелят, националисти надигат глави, идеята за ЕС губи позиции. Честито!

Всичко което казваш за жалост е точно така - смятай колко трябва да е киснат мозъка в белина на повечето, за да не виждат всичко това. Но булгаропитека генетично има дарбата да храчи и толкова учестено я използва, че даже няма време да забележи "пожарът" в собствения си дом. Тръгнали да плюят руснаците а НСИ предвиждат изчезване на нацията като цяло! Колко трябва да си ТЪП за да не виждаш очевидни неща - а може би единствено чрез храченето по други е единствения начин населението в държавата със затихващи функции да си осигури малко въображаемо и краткотрайно щастие и измамно чувство за значимост преди да изчезне...

Трябва да отбележа, че сте прав! Изцяло! С това "храчене", българинът бяга от собствените си проблеми, прави се, че не ги вижда, че не съществуват. А после, все някой ще се намери да е виновен. Някой друг!

Как унгарците ще накарат Доичебанк например да дава пари на руските бандити?! Руснаците се самоубиха безвъзвратно. Сега просят пари като последни прошляци.

Що трябва да го правят? Дойчебанк не може ли сама да решава какво да прави?

Има голяма разлика от това което Унгария е казала и това за което руските подлоги си мечтаят!! Унгария не е против санкциите.

Санкциите са това, че Франция ,Германия ,Италия , Англия, САЩ и други не толкова мощни финансово държави спряха достъпа до банково кредитиране на руснаците! Това е важно за Русия. ''Няма кинти , няма няма кинти'' :)

Единственият шанс за оцеляване на Европа е съюз с Русия и край на продажните европейски чичосамови марионетки!

Съюз със нация тор? Нация в която човешкият живот не значи нищо?? И как го виждаш това?? Концентрационни лагери, избити българи?? Кажи бе?? Вас по идиотщина ли ви избират?

Първи концентрационни лагери ,много преди Гулаг е били създадени в България. Учи история , умнико. А както гледам ,че и в България животът стрева само 2 години условна присъда.

Ти да не си от богоизбрана нация?

Е да, съюз с една друга нация, обявила себе си над всички, безспорно е неукорим и морално оправдан! Аман от боклуци!

ФАЩ ?! ТАМ ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ НЕ СЕ ЦЕНИ НАИСТИНА,СТРЕЛЯ СЕ НА МЕСО И ТО ОТ "ОРГАНИТЕ НА РЕДА"!!! ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА СЪБИТИЕТО "11 .09.", КОЕТО СИ БЕШЕ ЧИСТА РАЗРАБОТКА НА ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ И ИЗБИХА НАД З000 ОТ СОБСТВЕНОТО СИ НАСЕЛЕНИЕ, ЗА ДА СИ СЪЗДАДАТ ПОРЕДНИЯТ ВРАГ И ДА ДРЪНКАТ ОРЪЖИЯ !!! ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА РАЗПАЛЕНИТЕ ОТ ТЯХ ВОЙНИ И ЗАГИНАЛИТЕ ХОРА !А ТИ ГОВОРИШ ЗА ЦЕНАТА НА ЖИВОТА?! СВЕРИ СИ ИНФОТО!!!

Унгарците само са изказали мнение в присъствието на Коня, а после нещата ще са по старому. Санкциите разбира се остават. Унгарците 100% не искат руснаци за съседи. А и продават на Украйна газ, и то доста.

Пепел му на устата на този безроден, полуизмислен унгарски гном, изживяващ се като олимпийския Бог Зевс самодържеца. Пепел им на устата и на неговите смехотворни, озъбени клакьори, плъзнали на талази като черни мазни хлебарки из този иначе меродавен форум, раздаващи правосъдие и сочещи с пръст като бременни Темиди, подскачащи в екзалтирано-наркоманско-дивашки върху везната на Правото и Реда. Нищожната Унгария е бутната по милост в ЕС и трябва да изпълнява и прилага БЕЗПРЕКОСЛОВНО преважните и премъдри решения на умните, красиви, мъжествено-гениални европейски лидери! Този путински приятел заслужава да направят нищожната му държавичка 17та република на Русия. Освен това Германия да му пробута всичките 1.234.563 мигранта НЕЗАБАВНО, да го принуди да им предложи същите условия като в Германия и допълнително да приеме 6те милиона мигранта, които в най-скоро време ще бъдат изпратени като първоюнски подарък в знак на гняв от турския премиер г-н Ердоган. На момента Орбан да си затвори кривия плювалник, че ни окъпа всички в неговите ужасяващо нетолерантни слова! Същото важи и за вас, нещастни подгласници и ксенофобични гънчици!

КАТО ПОВЕЧЕТО МЮСЮЛМАН.КИ ВПРОЧЕМ! ОСТАВЕТЕ МИСЛЕНЕТО,ТО НЕ Е ЗА ВАС!!! ВАШАТА РЕЛИГИЯ ВИ Е ОТРЕДИЛА САМО ДА РАЖДАТЕ ДЕЦА,ДА УГАЖДАТЕ НА КАПРИЗИТЕ НА ПОВЕЛИТЕЛЯ СИ И ДА СТЕ БЕЗГЛАСНИ,ЗАБУЛЕНИ СЕНКИ!!!

МЕЛИХА, зададох ти един добър въпрос. Подобен изящен език като твоя, съм чел само при Омар Хайам. Да нямата някаква далечна роднинска връзка? Или просто имате някаква подсъзнателне телекомуникация. Близоста между вас е забележима.

Добър ден, синьоре! Да, прочетох ти поста, но с голямо закъснение. Някой друг ти бе писал глупости от мое име. За мен твоето сравнение е комплимент и ласкателство - благодаря ти! Нямам никаква роднинска връзка с Омар Хайам! В сравнение с него аз съм толкова нищожна - като една точица във вселената. Сега ти желая приятен ден.

Мелихато, как смееш да понижаваш в сан Ердоганя? Та той е прзидент - султан. Внимавай, да не те настигне злобата му.

Очилатия и грозен кон лЪвроФ да не се прави на ударен-върнете Крим на Украйна, върнете териториите откраднати от Грузия и тогава може да ви махнат санкциите! Руските колхозници са на колене, в момента на 99% от територията на алкохолните шампиони се случват процеси, подобни на тези във Венецуела!! Няма здравеопазване, няма плодове и зеленчуци, няма сирена, млека и месни деликатеси.....типично за страна с икономика тип "бензинова колонка".Разликата на Россия с Венецуела е само една: фамилиите на президентите им! И двете са свързани с полов орган,но за различен пол: мЪдуро и пУткин..... приликите във всичко останало са безкрайни!

Как ги измисляш тия неща дето ги пишеш? Не се хаби, отваряй прозореца и скачай, че рашъните от Крим и Венецуела идат!

Ще ги върне...когато черната маймуна върне южните щати и Калифорния на Мексико, махне се от Хаваите, а също от Панама, Хондурас и Филипините и се извини на народите им.

В момента, на Луната, зелените човечета подготвят комплекси за изтезания над крави, но зелените колжозници са тъпаци и се излагат, както винаги. На Луната цари пиянство, а половината от тях гладуват следа като не са получили заплати от половин година. Търговското ембарго наложено от Македония вече си казва думата! Върнете Луната на Македония! Вервайте ми, нЕма лъжа!

нещо и за Франция. Що там са пред нова революция? Ного им е гот от опита на правителството да ги дозароби ,а? Сег акат има санкции трябва да бачкат двойно и за загубит еот санкциит еи з абежанците....нещо май не се кефят на тва франсетата.

Унгарците, маджарите са наши братя по кръв, и те са дошли от среднс Азия заедно с прабългарите. Нямаме нищо славянско, това е руска измислица да ни приобщат към тях.

Наши братя, а езикът им не е разбираем за нас, странно...

ЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ !!! КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА КАКВО ИСКА УНГАРИЯ !!! ДА СИ ТРОШАТ ГЛАВАТА! !!!

Санкциите да продължат, така губи Русия и Европа, печели САЩ / може би и други държави /!Европейски идиотизъм или васалство, въпрос на възглед!

Утре руснаците в Поморие, където имат руско училище може да завземат града и да обявят независимост. От къде на къде подобна политика ще получава подкрепа, разбиране и дебат че може да е допустима? А ако турците обявят присъединяване на Кърджали заедно с българите там? Това ще се дискутира ли след като е суверенна българска територия? Санкциите трябва да стоят, докато Русия върне Крим и получи гаранции за правата на руснаците там. Ако унгарците правят изявления от името на ЕС, от който само бозаят, това не е нищо друго освен неблагодарност и предателство. Да върнат на ЕС взетите милиарди и да изгонят инвеститорите!

Така или иначе България е предвидена от американците, за велика Турция!Не го казвам аз, а Джордж Фридман............!Пък ти се напъвай със съждения........, пръц!

Явно не си бил в Унгария. Живеят скромно, държат си на форинта, не затъват в дългове, не искат гаджали да им разводняват живота и не се хвалят ненужно. Имат най-добрите магистрали, да не говорим за околовръстното на Будапеща - 3 ленти, никакви преплетени изходи на всеки км, бензиностанции или складове. А за Русия се интересуват да си върви търговията. И оставят балъците като нас да дрънкат пушкалата. Никакво изявление не правят от името на ЕС, бе ти можеш ли да четеш?

Едновременно разглеждаш две коренно различни ситуации. Ако руснаците в Поморие направят референдум и обяват, че се отделят от България и присъединяват към Русия, Западът ще го обяви за агресия. Ако обаче в Кърджали направят референдум и обявят, че се отделят от България и присъединяват към Турция, Западът ще каже, че сме длъжни да се съобразим с желанието на хората. И ще ни наложи всички възможни санкции, докато не го направим. Ако трябва и бомби ще ни пусне.

На кого какво да върне?!?! На украйна ли ?! Само когато отново се развее руския флаг на радата!!! От много време хвърлям едно предизвикателство някой да ми покаже карта от преди 1990г. където съществува украйна като независима държава!!!

този ЕС не е по демократичен от този през ВСВ напрактика осъществен от Германия и тогава/една армия, икономика, политика и т н разликата се състои само в това, че тогава тарамбуните не са осирали Европа и гейбраковете не са били най голямото постижение на Европейските ценности

към нова въоръжена надпревара и резултатът е предизвестен.

Щатската икономика се крепи единствено на военно-промишления им комплекс. 600 милиарда долара годишно. Всичко друго като реална икономика е изнесено в Китай и не знам къде си. Освен бомби, в САЩ правят само лихви и заеми и печатат долари. Ако спре надпреварата във въоръжаването, военно-промишленият им комплекс ще рухне заедно с държавата. Затова САЩ искат войни - повече и ако може далече от тях. Такава вредна империя в света скоро не е имало.

Не си в час, много производства от Китай се връщат ЩАТИТЕ и в момента се реиндустриализират, плюс фактът че над 80% от интелектуалния, културен и научен елит е концентриран в САЩ е пределно ясно, че са без алтернатива в следващото хилядолетие.

ЛОЯЛЕН

Явно НЕ си наясно!! Най-голямата, най-мощната, най-успяващата и най-модерната икономика на Земята е САЩ!! Втората е американските компании извън Щатите - дъщерни, съвместни, на НЕдържавно ниво и др. Едва трета е икономиката на Япония. Много от фирмите на индустриалното "чудо" Китай са с американско участие и зависят от САЩ, други европейски и неевропейски държави.

Тъпотии, след 5 години ЕС, ако изобщо още го има, ще е пълен с кюнци и чалми, а ние българите ще сме затънали със заеми.

И ТОЧНО ТЕ ЩЕ ИЗЛЪЖАТ РАШИТЕ,ЩОТО СА МНОООГО ЕНТЕЛЕГЕНТНИ! И ЩОТО ЦЕЛИЯТ СВЯТ НЕ ИМ Е НАУЧИЛ ВЕЧЕ ДО БОЛКА ВТРЪСНАЛИТЕ СЦЕНАРИИ! НАЛИ СА МНОГО УМНИ,ЩО НЕ ИЗМИСЛЯТ НЕЩО НОВО?!

браво на маджарите и срам за нащи продажни есмени и есминджи!

Мамка му на Орбан! До кога ще го търпим този путинофилистичен идиот! Колкото до Русия, тя още е в 19 век! Чудя се до кога ще чакаме тази Империя на злото да се цивилизова! Нация от идиоти!Време е да се сложи край на този център на тероризъм и човеконенавист!

Пич, вземай си хапчетата редовно и тогава светът около теб ще изглежда по друг начин! Успех!

Отвори прозореца и скачай!

Чудя се от къде купуват стомана заводите за коли и разни други машини в Европа. Тя няма ли да свърши?

Това е нормално, защото: 1. Русия от 21 век не е Русия от 19 и 20 век 2. Русия от 21 век патрулира на 200 км от Ню Йорк и Вашингтон с ядрени подводници и може не по-зле от САЩ да довърши света. При евентуална 3-та световна за други военни сили не си струва дори да се говори. 3. Варшавски договор отдавна не съществува , а линията на НАТО е изнесена далеч пред Турция , т.е Турция се явява тилова държава на алианса и точно тук обяснявам за недотам схватливите- САЩ ясно дадоха на Турция да разбере, че след като не са вече първия щит срещу Варшавския договор, не могат да разчитат да бъдат ухажвани като преди за сметка на влошаване на отношенията с Русия. Унгарците, които имат далеч по мрачни спомени от нас , свързани с СССР също рабират откъде и накъде духа вятъра, само нашите дебили в Парламента-половината от които пикаят клекнали, както се изрази водещия дебил , не разбират , че интереса на Европа е сигурна, обезпечена Русия, защото спомените от 17-та все още са пресни. Там , където има ядрено оръжие и водката струва 3 евро литъра, трабва да се пипа много внимателно!

СЕЛЯМ АЛЕЙКУМ НАСТРАДАМУС! Виждам, че не случайно си избрал тоя ник. Поздравления за коментара. Това е най точното нещо, което съм чел до сега. А аз съм чел зоста. Сега се мъча да си представя от коя централа си, Това, което разбрах сэс сигурност е, че няма как да си от ГЕРБ. Там такива като теб няма. Там има предимно калинки от двата пола. Най важното в политиката е, отчитайки миналото, да добиеш вярна представа за това, което става сега и да изработиш най точната прогноза за утре. Уж не е нрудно, но ние не го правим. До вчера Русия и Турция бяха еталон на приятелство и добросъседство. Кадафи здраво пазеше южният фланг на Европа от нежелани навлеци. Сирия беше стабилна и предвидима държава. Дойде пуча на Майдана и всичко се обърна наопаки. На кого му беше нужен тоя Майдан? И защо му беше нужен? Украйна ми прилича на детето, което го дърпат двете майки в пиесата на Брехт "Тебеширеният Кръг". Само че в тоя случай я разкъсаха. И на фона на всичко това, едно слабо българско правителство се люшка между Брюксел и Козяк. И това, което се каже днес, утре се променя. В политиката трябва да има здрави опорни точки. И най важната от тях е-НИКОГА СРЕЩУ РУСИЯ.

И редовите българи са против санкции срещу Русия. Това са санкции срещу нас. Западът нито е толкова подреден , нито е честен спрямо източните страни в Европа. Западните страни са тарикати и дълги години са използвали арабския свят, а източните страни са културни и по -тулерантни.

Поредният туземен неграмотник нает за трол от рашисткото посолство.

евреите от сърце мразят останалата част от света и в червата. за това, чрез парите си крадени и препрани те създадоха терористите мюсулмани, за да са им чисти ръцете при владеенето на света, чрез силата на страха, манипулираните медии, промиването на мозъци, цензура, купуването на гласове и политици

Всички са против, само Меркел и Обама са за. Нещо общо с вълна от терористи завладяваща Европа?

Детроит, едно е да го четеш и съвсем друго е да го видиш с очите си. Работил съм в Татарстан, покрой завода за Лади. Така наречени татари казват, ние не сме татари, ние сме българи. Те самите имат такова самосъзнание, което е много важно. Какво е и къде е България, най добре е обяснено в книгата на ВОЛЕН СИДЕРОВ Основи на българизма. Изненадващо хубава и точна книга. Напомням ти само за италианската модна фирма, която не случайно се казва "Булгари". Има открити документи, че българите са стигнали да град Авиньон Франция. Хев а найс дей.

Абе има ли място на света, където да не си бил или работил, то не беше ики ан ссср, Америка,..., сега пък татарстан ??? А не знаеш ли, че императорът писин наскоро откри българска ислямска академия в казан за подготовка на имами ???

СПОРЕД УКРОПО-ИСТОРИЦИТЕ И РУСНАЦИТЕ СА ПРОИЗЛЕЗЛИ ОТ ВОЛЖКИТЕ БЪЛГАРИ :))) ОБАЧЕ МЕ ДРАЗНИ ЧЕ И УКРОПИТЕ И МАКЕДОНЦИТЕ НИ НАРИЧАТ ТАТАРИ - НАС И РУСНАЦИТЕ :))) .... ГУГЪЛ Великая Россия - Великая Тартария или Великая Болгария? .... Куда исчезла Волжская Болгария?

Детройт а цар Георги 1, Светослав и Георги 2 Тертер не се горещи ,както казваше другарят Сталин а провери и какво е великая ТАР Т АРИЯ. Тарх и Тара славянски богове . Тарх даж бог Перунович.

SOMEONE ЗНАЕМ ТЕ СПОКОЙНО КГБ НЕ СПИ

МОСКВА Е ОСНОВАНА ОТ БОЛЯРИНА ПРА-БЪЛГАРИН ПЕТЪР КУЧКА , А КАЗАН Е ОТ ВОЛЖКИТЕ БЪЛГАРИ И ЗНАЧИ ТОЧНО "КАЗАН" .... ЛЕГЕНДАТА Е ЧЕ ПРАБЪЛГАРСКИ ШАМАН КАЗВА "НАМЕРЕТЕ МЯСТО КЪДЕТО КАДО ПОСТАВИТЕ КАЗАН В ЗЕМЯТА , ЯЙЦАТА ЩЕ СЕ СВАРЯТ САМО С ТОПЛИНА ОТ ЗЕМЯТА И ТАМ ВДИГНЕТЕ ГРАД :))

унгарската държава е създадена от прабългарин. Те винаги са се движели около българите тогава. Маджарите са роднини на прабългарите- Техните историци дълбоко уважават България, народът и историята ѝ.

Чукнете "Историята, която крият от нас. Българските държави преди 681г.." и четете за срещата на Ст. Цанев с унгарски историк-професор.

Благодаря, пич! Страхотно е. Така е. Макар, написано като приказка. Има много данни за руската аристокрация, че е с бг-корени. Ще добавя и Менделеев и Сахаров, и Путин - с чипровски корени.

Вокил на това микере Стефан Цанев не му вярвай и за две пари . Ще ти подскажа защо в съвети към сина той укрива 90% от истинската информация за масона Сакс-Кобурготски българомразеца и роднина на лондонският кралски дом и защо ни е прецакал този из- род в между-съюзническата и първата световна война. Цанев нарочно го прави няма друго обяснение.

+++ 100 ... ДАЖЕ СЕГА ИМА УНГАРЦИ СЪС ПРАБЪЛГАРСКИ ИМЕНА :))

ВИНАГИ МАДЖАРИТЕ СА МИ БИЛИ НАЙ-НАСЪРЦЕ!!! С ТЯХ СМЕ НЯМАЛИ И ИСТОРИЧЕСКО ВЗЕМАНЕ-ДАВАНЕ,КАТО С ПОВЕЧЕТО НИ СЪСЕДИ,ПОРАДИ КОЕТО СА МИ ОЩЕ ПО-СИМПАТИЧНИ.АБЕ,ПИЧОВЕ!!!

Унгарците са мъже, унгарките са яки мадами ! Боко е прав - като цяло българите сме лош човешки материал- щом търпим да ни управляват шепа продажни соросоиди

След 1927 на СССР били наложени ужасяващи санкции. Демек позволили глобалните на СССР да развие протекционистка икономика,но и за да я давят търгували с СССР само със зърно. В резултат за десет години били построени 5000 хил предпиятия безбожен километраж жп мрежа . 40 000 уюилища.120 000 хил читалища.Танкове т-34 ,КВ, ИЛ2,катюши ,зис ,як, и пр и пр.

И в същото време подоно на СССР в САЩ провеждали политиката на дефарминг. Унищожаването на фермерите нещо като разкулачването ,защото селянинът с 10 декара земя е само-достатъчен.Може и коноп да произвежда . Забранили му конопа в САЩ а на руснака иван чая. Защо ли защото лекували.

Е да но преди десетина години по идея и с поддръжката на Путин е приет закон според които на всеки руснак му се полагат минимум 5 дка. земя която ако я иска да използва като земеделска. В резултат на това в момента 70 % от храната в русия се произвежда от лични стопанства и на руснаците за това не им дреме много от тези санкции. Ядат чиста храна собствено производство, а ние си даваме парите за боклуците на превзелите ни вериги !

А Бг-Боци , на какво мнение е ? Или ,........ каквото заповяда , губернатора на колонията България ,....Ерик Рубин !

Унгарците се ебават с рашистите и тука путлерастията вие от кеф. Ама Унгарците като дойде момента са солидарни с ЕС инак си приказват ...

Шило

Ех, Дада, пак пишеш неподготвен. На унгарците хич не им пука, кой им пречи на това, което искат да са. През 20-ти век са били срещу СССР, сега са срещу много порядки в ЕС. Не се имат за говеда, които да изпълняват това, което им се каже. И тогава и сега. Поживей там немного- три-четири месеца и ще разбереш

Имало и държави , които не теглят заеми за 16 млрд ., ...като Бе-ГЕТОТО , за да се харесат на САЩ !

Трябва да има тотални санкции на демократичния свят срещу тоталитарната империя на злото Русия!

Да им санкционираме газта и въглищата от донбас и урана за АЕЦ. Мухльо

Шило

Амин! Само че, хората не са тролове, а са реалисти.

не бива да има автоматични санкции. ще им набием полуавтоматични такива.

ЕВАЛА , на български !

Дали Унгария помни 1956 г. Май я е забравила. А тъй като унгарците твърдят, че "Русия е важен икономически партньор". Нека ЕС да продаде Унгария на Русия в замяна на Украйна. Украинците явно помнят и 1931 г. и тези след това. И ценят ЕС за разлика от Унгария. Така Всички ще получат каквото искат: Украйна ще получи ЕС, а Унгария за господар Русия. А Русия ще има ексклав в сърцето на Европа, където ще, може да си скожи ядрени ракети зад щита на Румъния.

Началник, в първо помощно ли си учил?

Шило

Нищо не е забравила Унгария! Помни най-важното- независимия си дух. Който го демонстрира и през 1956г. и през 2016г.

И ще си носи последствията както през 1956, така и през 2016. Защо не довършваш мислите си до край? Дали не е защото ти плащат за полу истини?

Как е, тролове, спори ли работата..., айде вървете почивайте вече.

Не им спори Гьобелсовата пропаганда 1 към 1 не върви през 21 век. Много са ни научили да четем през 20 и да мислим.Жалкото е ,че позволихме да ни измамят през 90 те ,но всяко зло за добро.

рашнаци, защото туземната кпсс/кгб агентура ограби територията и сега са промоскалско олигарси, ама няма по-страшно от глупак с претенции за умник.

Шило

Ей затова им се кефя на унгарците. Винаги отстояват своето. Пичове отвсякъде. Никога не са били чираци.

Какво свое винаги са отстоявали което ние не сме отстоявали? Да започнем с 1956 година, кое е тяхно, че са го и отстояли. Възпротивили са се на Москва по чисто икономически съображения. Ние не сме ли? Съветската армия ги е изгърбила масово и те са останали да дуднат. Да се върнем на Първата световна война, като дейни участници са изгърбени по всички фронтове без военна победа. Да отидем на Втората световна война дето не са я искали, ама са се били на Източния фронт и са първи съюзници на Вермахта.. Някой от вас да помни, че ние сме участвали в две от най- великите победи над две от най- великите империи на Франция и Англия- при Дарданелите рамо до рамо с Кемал Ататюрк и при Вардар начело с ген.Вазов? Да припомням ли , че Трайчо Костов е убит, защото е отстоял достъпа на български стоки на изгодна, а не на разорителна цена срещу руснаците? А за преследванията и убийствата на български комунисти по поръка на Москва "на врага" с партиен билет? Да припомням ли как ГДР и Чехословакия винаги са против България при всички гласувания в СИВ? Нещо да кажете кого са поддържали тогава СССР? Вие си нямате представа как нашата комунистическа партия е трябвало да комбинира с руснаците, за да си осигури снабдяване, което са ни саботирали "партньорите" от СИВ. Така, че айде да не се правите на много отворени русофили с жълто около устата.

Шило

Гума, пишеш и за верни неща. Ама вече не е 1956г. бе!

Тези са унгарски комунисти и руски агенти. Никак не говорят за интерес, а за продаване на демокрацията на руснаците, които продават газ срещу политическо влияние, саботаж на чужди държави и разорение на народите им. Само погледнете как ни тикаха в калта с най- високи цени на газта и как ни отрязаха пазара си, а после нас ни изкараха виновни, че щом сме в НАТО не може да им продаваме стоки. В същото време са пазарували от поляците, унгарците и чехите, които бяха преди нас в НАТО и ЕС. Така, че руската подлост и унгарското лицемерие нека да не ни бъдат за пример.Особено, когато унгарски комунисти и руски привърженици говорят за унгарски патриотизъм. Още от времето на Австро- Унгария, руската корона е гледала да саботира и раздели Австро- Унгария. Така, че руската подлост е унгарски проблем, точно толкова, колкото е и проблем на европейското единство. Руснаците заедно с турците и англичаните се борят против интересите на ЕС и по делата им се вижда, че са последователни в намеренията си. Затова ако Унгарците предадат европейската политика трябва да върнат онова, което са получили като помощи и инвестиции от ЕС. Не може да се смята, че може да ти изсипят милиарди и всякакви облаги като свободен пазар и свободно пътуване, а после да се проявиш като неблагодарник. Това е политиката на Унгария и нищо друго.

Бахти и пространната глупост си сътворил, другарю графоман!

Шило

Гума, гума....Изпускаш! Ходи на вулканизатор!

С толкова глупости, събрани на едно място, едва ли ще ме убедиш, че си по-умен от унгарците. На тях ли да вървам, дето си знаят интереса от има-няма 1000 и кусур години, или на едно продажно същество, пишещо пасквили за някой и друг цент?

Ясно от днес нататък ще се топлим с гуми и ще произвеждаме ел енергия а газ от задника на гумата.