Коментари - Орешарски: България е против мащабни санкции срещу Русия | Днес.dir.bg

Орешарски: България е против мащабни санкции срещу Русия

България е в групата страни, които са срещу едностранни и широкомащабни санкции срещу Русия и ще настоява при икономически санкции да има компенсации.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски: България е против мащабни санкции срещу Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Въпреки, че е от БСП, това изказване му прави чест, защото е в полза на и без това разкапаната и несъществуваща БГ икономика. Точно така се държи по въпроса и Германия, която има сериозни икономически интереси и обмен с Русия. Цар Борис 3/ти Винаги с Германия, никога срещу Русия....

Въпреки, че е от БСП, това изказване му прави чест, защото е в полза на и без това разкапаната и несъществуваща БГ икономика. Точно така се държи по въпроса и Германия, която има сериозни икономически интереси и обмен с Русия. Цар Борис 3/ти Винаги с Германия, никога срещу Русия....

Не България ,а орешарски и бсп са против налагане на мащабни санкции срещу русия. Тоя марионетен малоумник няма право да говори от името на България.

Гомнешарски, ходи се скрии че на масата хора им се повръща от безличната ти мутра!

Тук един и същи се е изходил много пъти по въпроса.

Какво може да се очаква от съветските възпитаници,и руските подлоги.

...България има своите интереси, казва ... руснака Сер гей Станишев :)

Тук става въпрос за идеология, не за пари..

Наистина сме "Троянския кон " на Русия в ЕС, щом толкова се лутат нашите. Вместо да хленчат да подкрепят Запада и да поискат компенсации, като обеснят за какво иде реч и за съдействие за диверсификация на тези зависимости

Гаден сайт! По-гадни коментари от тези тук няма. Изглежда на това място се е събрал измета на хора с политическата злоба и ненавист! Защо не се организирате да си спретнете една война, да се избиете и да оставите останалите да живеят по човешките закони?!

Не те разбрах?

Много отдавна Бьлгария трябваше да е диверсифицирала доставките на горива, и да не зависи от прищявките на русия..... Ама явно някои от политиците нямат сметка дьржавата да е независима от руската мечка.

С какво ще е независима? С шистов газ ли? И храни ли ще внасяме тогава? Тя цяла европа е зависима, а америка е много далече.

Какво точно ще загубим при положение, че Русия не ни дава достъп на нейния пазар? Вижте статистиката - изнасяме мизерни количества стоки, повечето от които всъщност се изнасят от фирми, които имат руски капитали. Едва ли Русия ще наложи санкции на своите си хора. Дори и Русия да забрани на руснаците да почиват в Българи - те са 10% от туристите по официални данни. Ама не ми се вярва да стигнат чак до там и да въведат изходни визи. България е всъщност от страните, които най-малко ще загубят от санкции срещу Русия. Премиерът може би има предвид, че лично той и политическата класа ще загубят.

На Путкин ли ще се слагате!?

ТИ КОЙ СИ, ЧЕ ДА ГОВОРИШ ОТ МОЕ ИМЕ? ТИ КОЙ СИ, ЧЕ ДА ГОВОРИШ ОТ МОЕ ИМЕ? ТИ КОЙ СИ, ЧЕ ДА ГОВОРИШ ОТ МОЕ ИМЕ? ТИ КОЙ СИ, ЧЕ ДА ГОВОРИШ ОТ МОЕ ИМЕ? ТИ КОЙ СИ, ЧЕ ДА ГОВОРИШ ОТ МОЕ ИМЕ?

Важното е че ти си топлиш твоите ръчички в гащите на Путин и неговите мъжки секретарки Сергей, Доган, Сидеров, Дерибеевски и Василев! Поне ръцете ти ще са на топло, оголил анито си...

Не България, а руските мекерета в България са против...

Дедо, зимата ще завираш лапички в гащите на Боко, че да се стоплиш, но поне ушите няма да ти мръзнат като гледам как си заврял муцунка в задниците на господарите ти!

Който не лиже руския задник, е мръсен гербаджия и слуга на американските империалисти! Нали? Чудя се докога русофилията трябва да е прикритие за българофобия!

СЛУЖИТЕЛИТЕ НА КРЕМЪЛ В БЪЛГАРИЯ 28 февруари 2013 Първо ще пуснем АЕЦ Белене, която ще бъде построена от руски фирми, обещава Миков в интервю пред руския Известия Бившият вътрешен министър Михаил Миков, зам.-председател на групата на БСП в парламента, разказа пред руския "Известия" как социалистите ще оправят положението в България, щом дойдат на власт, пише руският всекидневник. "Първо ще пуснем АЕЦ "Белене", която ще бъде построена от руски фирми, обещава Миков в интервюто Това целят и другите енергийни проекти, предлагани от БСП - петролопроводите "Бургас-Александруполис", блокиран от правителството на Борисов, и "Южен поток", който бе одобрен едва след като се борихме три години, заявява българският социалист

беше обещал нов 9-ти септември... Ами той се задава,май. Че то с ненормален и продажен народ прави ли се нормална държава?

На грозника това ли му продиктуваха да каже Руската агентура в БГ???

Не,грозника е долен евро-гейски лакей,който иска да боазае от две крави.Гнусните комунисти показаха истинската си въртигъзна същност. Долу червените евро-гейове!!!

Считам, че е добре след първосигналната реакция на осъждане непосредствено след референдума, породена от годините заучени положения на безприкословно подчинение от всички предидущи правителства и политици на квази Европейски съюз, българският примиер и Станишев, намериха сили да корегират позицията си в една по-балансирана. Знам, че не е лесно решение, когато си между чука и наковалнята, но не могат да не си дадат сметка, че гласувайки за санкции срещу Русия ще изправят срещу себе си нацията от една страна, която подкрепя и симпатизир на Русия , а от друга биха довели до разруха страната, резултатът ще е като след война, без да е имало военни действия - пълно парализиране на икономическия и стопански живот. Това би породило омразата на поколения напред, да не говорим за възможността всякакви нездрави елементи да се опитат да яхнат същата омраза за свое благо, защото отлепването от дъното би продължило десетилетия. А българският народ вече мери времето с други мерни единици и иска да живее добре сега, а не някой друг път. Гласувайки против санкциите в крайна сметка ще вдигнат собствения и на страната ни рейтинг, а защо не и да дадат сигнал и на други страни, чиито политици изпитват същите затруднения в общуването с европейските си партньори, може би е дошло време малките страни да дадат урок по достойнство и защо не по креативност на една затормозваща система за контрол и подчинение, водеща до оглупяване на въпросните политически фигури. Това в крайна сметка би било оздравяващо и за самия Европейски съюз, който в момента се отъждествява с 2-3-4 силни държави и икономики и гласът на останалите сякаш няма значение, те служат за статисти . Но народите все повече не желаят политици статисти, искат равно третиране на всички членки, и възможност националните парламенти да приемат или отхвърлят решения, взети от 2-3-4 или 5 държави. Ако продължат да отстояват позицията на България, мисля, че ще спечелят всички.

що не се ежат на Китай, чакат само да се разпадне Русия и да я оглозгат

Преди да се разпадне Русия обаче... САЩ и ЕС ще бъдат изпепелени! Тези гнусни сатанисти и содомити!:(

Какаво казват по въпроса -Чехия, Словакия, Унгария и Австрия?!?!?!?!

Отговора на въпроса от анкетата - Каква ще бъде българската позиция...- , е НАВЕДЕНА! А Станишев е прав - Атовете ще се ритат а българите ще реват!

Станишев ще реве!Мръсни комунистически измекяри -и срещу Русия тръгнаха! не ги ли е срам от електората им. Комунистическият електорат-целият трябва да гласува за АТАКА! Комунистите трябва да заплюят боклуците,които са начело на тяхната партия БСП !:(

Мисля, че позицията която застъпва българското правителство е правилна. Ако ЕС реши да налага санкции, е правилно най-потърпевшите от тези санкции членове на ЕС да бъдат компенсирани.

Лъки, ще ни компенсират с един ЧЕТВЪРТИТ. Същия получишме и за "Юго-ембаргото".

Вече бяхме в студена война на страната на СССР... и изядохме дебелото цивилизационно дърво. Изгубихме време, поколения българи и най-вече ценности. Доколкото си спомням мързеливите комшии, които останаха в западното влияние и истинския социален и икономически прогрес, се развиха доста по-добре от нас. А аз съм бил в казармата и знам за какво иде реч... От пушката файда няма, само тежи. Участието и печеленето на войни/територии съвсем не означава по-добър живот. Русия има достатъчно територия. Какво липсва на братушките??? Според мен правилната дума е "еволюция". Въпросът е дали и ние сме толкова примитивни още, че да не виждаме елементарните ценностни решения пред нас или смятаме, че с оръжие се постига развитие.

ОТЛИЧен АНАЛИЗ! Но струва ми се, че справедливостта в тази конкретна ситуация е просто на страната на Русия. Аз не смятам, че с оръжие всичко се постига и затова подкрепям президент Путин в конкретния случай, защото именно той не позволи провокации и кръв. Но що се отнася до КАВКАЗ например, съм абсолютно против неговата политка, защото това е политка на агресията и подчинението посредством оръжието. ЩО СЕ отнася до самите нас, смятам, че еволюция има, но в много негативен план - изгубване на елементарни ценности и ориентация за това кое е ДОБРО и кое - ЗЛО.

Какво направиха Турция и САЩ в Босна и Косово? Същата игричка, нали? Но - сърбите и македонците са си екстра - те нямат граница с Турция.... А защо пък братята-мохамедани да не решат да си направят референдум и да се обособят в една автономна република със скромните граници -Кърджали - Пазарджик - Разград - Тутракан - а? Какво ще кажете многознайковци?

ЦРУ ще те пита нали? не са решили не са ни раздробили. как подариха северен кипър на Турция, а Турция се гласи да влиза в ЕС. Лидер в Нато.

те никога не са били автономна република каквато е Крим, сега стана ли ти ясно, не са имали свой парламент и свои депутати и са конституционно в република България. Като гледам много ти се иска да ти се сбъдне това чудовищно нещо, което си написал, ти не си българин, а някакво ГМО, забъркано от такива, които мразят страната си. Поел си голяма и смъртоносна доза, дано те убие навреме, за да не предаваш заразата и на другите.

Голям кеф е да гледаш тия плужеци как се гънат и усукват от позицията на европейски политици и в същото време платени слуги на Путин :) Голем карък с тая криза точно в техния мандат, хахаха

И за нас атакистите е голям кеф да гледаме гърчът на червените евро-гейове. Комунистите са евро-гейски боклуци! АТАКА-победа!

ВСИЧКИ ЗАБЕЛЯЗАХМЕ, ЧЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОСТИТУЦИЯ Е ЕДИН ОТ АСПЕКТИТЕ НА ВАШАТА ЕКСПЕРТТНОСТ. ДАВАЙТЕ ПО-НАТАТЪК...

Станишев първо увери приятелите си в Европа, че е твърдо с тях по отношение на Москва, след това започна да уверява активистите на твърдолинейната си русофилска партия, че България няма да се конфронтира с братска Русия.

В Москва са доволни. Орешарски е техният човек в ЕС. Вигенин и Станишев се издъниха и на тях не може да се разчита. Фрау Меркел навлезе в критична възраст и загуби ориентация. Орешарски е човекът на Москва

Нашият Волен е човекът на Москва! Орешарски,Станишев и Вигенин са червени соросоиди и евро-гейове!

Забравихте ли Гоце?Той също е човек на Путин.Дори се опитваше да направи троен шлем-Белене,Южен поток и Бургас-Алексондропулис.

Г-н Мишок,мислиш ли ,че на някой по света му дреме за жалките ти миши мнения???

неоконсерватори

Интересно, каквото и да стане в Еропейски или Световен мащаб, ние сме винаги най-засегнатата страна! Защо ли е така? Иначе позицията на г-н Орешарски е много близка до поговорката ... боли, сърби, драго ми е. Лек ден.

Позицията ни е правилна! Подкрепихме цялостта на УКрайна, но санкциите ще ни дойдат множко...

Позицията ни е правилна! Подкрепихме цялостта на УКрайна, но санкциите ще ни дойдат множко...

Не смятам, че териториалната цялост трябва да се издига в култ. Има и други европейски ценности: право на самоопределение, право на избор. Ако накарате хората в Крим или Донецкда членуват в ЕС и НАТО те ще се бунтуват до гражданска война. Защото това не е техния избор. Ако това стане, жертвите ще тежат на съвестта на европолитиците с тяхната "териториалната цялост". Като не могат да се разберат за посоката по-добре да се разделят и кой накъдето му харесва.

Орлин Данев

А кога ще има Референдум за излизането на България от ЕС и НАТО ???

От вас се изисква само да разсъждавате, а не да плюете на всяка цена:)

Правилно, ние ще сме от най-потърпевшите в този случай!

Путин може да е могъщ, но постъпва безумно в условията на съвременния свят на търговско сътрудничество. Ако бъде оценен справедливо, всички ще видят истинското му лице, от което блести погледа на Хитлер и ще му наложат ембарго. А бе и на Хитлер му се е радвал народа и го е следвал като сукалче, но после всички се вдървяват от истинското му безумие.. Англичаните не са се намесили и при поделянето на Полша от Русия и Германия, което показва до къде им е демокрацията. През всичките тези години Русия не е спирала да води войни и да приобщава държави и да търси влияние. Тази държава е империя, която унищожава дори и съюзниците си.

я си помисли пак, 'света' не са няколкото лакея на сащ. цялото им велико Г8 барабар с Русия прави 65% от световния БВП. Без Русия ще отидат в посока към 50%. Големи санкции ще да са, половината останал свят ще е радостен, а загубите ще си ги смятат 'великите'.

Тя е империята на злото, където горят огньовете на Мордор, а Путин е самия Сатана /може и Саурон/ в човешки образ. Сега сериозно: ВСВ я предизвикаха Франция и Англия с арогнтното си отношени към победена Германия. Хитлер беше реакцията на германците към тяхната несправедливост. Путин е реакцията на руснаците към сегашното и демонстрация на правото на силата от страна на победителите в студената война. Повече наставническо победение, санкции и т.н. няма да оправи нещата. Руснаците нямаше да имат нужда от Путин, ако западът се отнася към тях, като кам равноправен партньор, не ги унижава, презира, и се стреми към взаимни компромиси. Руснаците са различни, трудни за разбиране, но не можеш просто да ги пренебрегнеш, защото не ти харесват.

Абе Пламенее..,събери ги тия тикви от правителството,кюсни им главите малко и вземете Всеобщо национално решение за позицията по кримския въпрос...!!!Стига с тия индивидуални "изкашляния"...И ..си припомнете от историята за Русия...!!!

Хайде сега всички русофилчета да си взимат дрешките и в Сибир.Там ще ви е добре при руснаците.

ЧУК

В кръга на майтапа да изкажа една истина...револиуция винаги се прави с пари!!!Гладните пари нямат!Те само скачат по митингите, а другите с парите им купуват оръжие и им казват по кого и кога да стрелят!Ако някой още си мисли,че България ще бъде понесена от някаква револиуционна вълна много се бърка!Така,че това политическо нещо, дето се случва в България ще сувокуплява населението с политическа страст и мерзост докато го унищожи напълно!!!!С помоща на ЕС и сащ разбира се!!!

.А няма ли санкции с най скъпия газ който България купува?Не искат ли неустойки за морално остарели реактори които искат да ни пробутат?

Пропагандистите в България, за които Путин и неговата Русия са в правото си да уважат правото на техни сънародници да се завърнат в родината си чрез анексиране на чужда територия дори, не е лошо да научат как същата тази Русия (в своя съветски вариант) е постъпила с правото на българите да се завърнат в България- като ги унищожава до крак след окупирането на България през септември 1944-та! Масови арести и убийства на място, депортация в неизвестна посока в конски вагони, настаняване в полеви концентрационни лагери в завладяната североизточна България и в крайна сметка- изтриване от лицето на земята. Това е съдбата на българите, дръзнали да предпочетат България пред СССР. Тази трагедия е сред най-дълбоко пазените тайни от самите българи ( за руснаците да не говорим) и днес. Това само показва до каква степен съветизирането на страната ни е нанесло трайни поражения на паметта и е притъпило чувствителността ни, подменяйки я с лъжливите клишета за съветските освободители, оставили след себе си ( не, не костите си) десетки монументи на имперското си владичество, за които покореното племе на червенокожите слуги робски им благодари с надписи и ритуали на пълно подчинение на лъжата за освобождението. И с които господарски ни заповядват от Москва как да се разпореждаме.

И понеже Сталин някога е извършил безобразие, сега ние трябва да лишим руснаците, напр. от Севастопол от права. Не е много по европейски. Ако искаш по тази логика да вземем да горим немци в крематориумите.

ЧУК

Не са прай на луд Трешарски,ами давай процедура за референдум за излизане от ЕС!!!

ЧУК

...и натовските бази ВЪН от България!

Готин ник! Готино предложение! Ама, късно, късно е!!!

И като се събуди, - целият мокър, а краката му отвити ... :)))))))))))))

"В рамките на работното си посещение в САЩ министър Цветлин Йовчев се срещна и разговаря с помощник държавния секретар Виктория Нюланд ръководител на Бюрото за Европа и Евразия в Държавния департамент на САЩ, съобщиха от пресцентъра на МВР. Двамата са обсъдили различни аспекти на двустранните отношения, както и актуални въпроси, свързани със ситуацията в Украйна."

По навик в края на преговорите Викито казала факинг БГ.

И къде ще влезеш след това? Г1 - ние сме си ние.

Питам се защо винаги когато призовавам за правилен български език, когато поправям примерно русизми (и не само) или граматични руски (и не само) повлиявания в словоред, членуване и мн. ч., моментално получавам много минуси или злобни реплики? Нали само помагам на руснаците (и не само), пишещи в ДИР-а, да усъвършенстват българския си. И без това искат да минат за българи!?

Не мога да не ги похваля - българският им е почти отличен! Очевидно ФСБ си знае работата.

Пламен Орешарски: "Ще подкрепим санкциите срещу лица, за които има обвинения в агресивни действия срещу Украйна !"

Много добре, Орешарски!!!!

ЗАЩО КАТО ЕС И САЩ СМЕ ИМ ТОЛКОВА МИЛИ НЕ НИ ОТПУСНАТ ЕЙ ТАКА 1 МИЛЯРДЧЕ, А УКРАЙНА ОЩЕ НЕ Е КЪМ ЕС И ХАЙДЕ 1 МИЛЯРД - НЕ Е ЧЕСТНО МИСЛЕТЕ БЕ РАСКАЧИ ТАКИВА - САМО И САМО ПРОТИВ РУСИЯ , А ЗАЩО ПОНЕ КАЖЕТЕ - НО ДА НЕ Е Е ГЛУПОСТ И ЗЛОБА

е по-надолу съм написал защо на нас не ни дават милиард....

Някой дава ли пари на жена си за секс? Ние се докарахме до вечна вярност, а те си ни подслушват. Гърците за базите на НАТО що пара смъкнаха, ние лапаме мухите заради българина Соломон паси.

Стани пишеща:) МИЛИАРД, МИЛИАРДИ!!! Иначе експозето ти не е лошо!!! ПП/ Не ни отпускат, защото нямаме стратегически суровини:))))

Защо не искаш милиарда от путкин.Или поне като верни кучета да ви намали газта поне на цените в Германия.

Ми те ти обясняват отвсякъде какво и защо ама "мислещите" от гетото си питате кога ще дават кебапчетата, каква свобода каква цивилизация ви касае вас.

Не мисли, че на тия дето трябва да дават кабапчетата им дреме за свобода и демокрация. Или каквото там беше - вече бъркам клишетата. В крайна сметка всичко е за световното разпределение на кебапчета. Не е за световния мир. А хубавите думички са за балами като нас, да им вярваме, и де не се врем в кебапчения бизнес.

Умният човек ще се съгласи с умния, глупавият обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите. /Аристотел/ П.П. Вие явно сте от вторите.

Чета коментарите на някои супер псевдо-демократи и се изумявам от техния комплексарски стремеж да се изявят като по-големи европейци от западните такива и да плюят Русия. Мога да кажа, че тук никой не се интересува толкова от случващото се в Украйна, няма драма. Така че драги, не повтаряйте това, което лицемерно твърдят (М. и О.), а мислете с главите си.

ако се абстрахираме от някакъв частен интерес и разгледаме развитието на нещата в украйна, е няма нормален човек да не е разбрал, че шайка терористи направиха въоръжен преврат тикани от 'ненамесващи' се 'демокрации'. достатъчно компрометиващи лицемерието им бяха прихванатите телефонни разговори. после Русия се била 'намесвала', а те 'защитавали'. все е едно дали към Русия или към Румъния или към Полша биха се присъединили нормалните хора в украйна. главния въпрос там е 'за' или 'против' терористите съставили нелегитимно управление, бягащи от избори и подписващи панически всякакви пасквили с кукловодите си...

Коментари - Орешарски: България е против мащабни санкции срещу Русия | Днес.dir.bg

Орешарски: България е против мащабни санкции срещу Русия

България е в групата страни, които са срещу едностранни и широкомащабни санкции срещу Русия и ще настоява при икономически санкции да има компенсации.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски: България е против мащабни санкции срещу Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Въпреки, че е от БСП, това изказване му прави чест, защото е в полза на и без това разкапаната и несъществуваща БГ икономика. Точно така се държи по въпроса и Германия, която има сериозни икономически интереси и обмен с Русия. Цар Борис 3/ти Винаги с Германия, никога срещу Русия....

Въпреки, че е от БСП, това изказване му прави чест, защото е в полза на и без това разкапаната и несъществуваща БГ икономика. Точно така се държи по въпроса и Германия, която има сериозни икономически интереси и обмен с Русия. Цар Борис 3/ти Винаги с Германия, никога срещу Русия....

Не България ,а орешарски и бсп са против налагане на мащабни санкции срещу русия. Тоя марионетен малоумник няма право да говори от името на България.

Гомнешарски, ходи се скрии че на масата хора им се повръща от безличната ти мутра!

Тук един и същи се е изходил много пъти по въпроса.

Какво може да се очаква от съветските възпитаници,и руските подлоги.

...България има своите интереси, казва ... руснака Сер гей Станишев :)

Тук става въпрос за идеология, не за пари..

Наистина сме "Троянския кон " на Русия в ЕС, щом толкова се лутат нашите. Вместо да хленчат да подкрепят Запада и да поискат компенсации, като обеснят за какво иде реч и за съдействие за диверсификация на тези зависимости

Гаден сайт! По-гадни коментари от тези тук няма. Изглежда на това място се е събрал измета на хора с политическата злоба и ненавист! Защо не се организирате да си спретнете една война, да се избиете и да оставите останалите да живеят по човешките закони?!

Не те разбрах?

Много отдавна Бьлгария трябваше да е диверсифицирала доставките на горива, и да не зависи от прищявките на русия..... Ама явно някои от политиците нямат сметка дьржавата да е независима от руската мечка.

С какво ще е независима? С шистов газ ли? И храни ли ще внасяме тогава? Тя цяла европа е зависима, а америка е много далече.

Какво точно ще загубим при положение, че Русия не ни дава достъп на нейния пазар? Вижте статистиката - изнасяме мизерни количества стоки, повечето от които всъщност се изнасят от фирми, които имат руски капитали. Едва ли Русия ще наложи санкции на своите си хора. Дори и Русия да забрани на руснаците да почиват в Българи - те са 10% от туристите по официални данни. Ама не ми се вярва да стигнат чак до там и да въведат изходни визи. България е всъщност от страните, които най-малко ще загубят от санкции срещу Русия. Премиерът може би има предвид, че лично той и политическата класа ще загубят.

На Путкин ли ще се слагате!?

ТИ КОЙ СИ, ЧЕ ДА ГОВОРИШ ОТ МОЕ ИМЕ? ТИ КОЙ СИ, ЧЕ ДА ГОВОРИШ ОТ МОЕ ИМЕ? ТИ КОЙ СИ, ЧЕ ДА ГОВОРИШ ОТ МОЕ ИМЕ? ТИ КОЙ СИ, ЧЕ ДА ГОВОРИШ ОТ МОЕ ИМЕ? ТИ КОЙ СИ, ЧЕ ДА ГОВОРИШ ОТ МОЕ ИМЕ?

Важното е че ти си топлиш твоите ръчички в гащите на Путин и неговите мъжки секретарки Сергей, Доган, Сидеров, Дерибеевски и Василев! Поне ръцете ти ще са на топло, оголил анито си...

Не България, а руските мекерета в България са против...

Дедо, зимата ще завираш лапички в гащите на Боко, че да се стоплиш, но поне ушите няма да ти мръзнат като гледам как си заврял муцунка в задниците на господарите ти!

Който не лиже руския задник, е мръсен гербаджия и слуга на американските империалисти! Нали? Чудя се докога русофилията трябва да е прикритие за българофобия!

СЛУЖИТЕЛИТЕ НА КРЕМЪЛ В БЪЛГАРИЯ 28 февруари 2013 Първо ще пуснем АЕЦ Белене, която ще бъде построена от руски фирми, обещава Миков в интервю пред руския Известия Бившият вътрешен министър Михаил Миков, зам.-председател на групата на БСП в парламента, разказа пред руския "Известия" как социалистите ще оправят положението в България, щом дойдат на власт, пише руският всекидневник. "Първо ще пуснем АЕЦ "Белене", която ще бъде построена от руски фирми, обещава Миков в интервюто Това целят и другите енергийни проекти, предлагани от БСП - петролопроводите "Бургас-Александруполис", блокиран от правителството на Борисов, и "Южен поток", който бе одобрен едва след като се борихме три години, заявява българският социалист

беше обещал нов 9-ти септември... Ами той се задава,май. Че то с ненормален и продажен народ прави ли се нормална държава?

На грозника това ли му продиктуваха да каже Руската агентура в БГ???

Не,грозника е долен евро-гейски лакей,който иска да боазае от две крави.Гнусните комунисти показаха истинската си въртигъзна същност. Долу червените евро-гейове!!!

Считам, че е добре след първосигналната реакция на осъждане непосредствено след референдума, породена от годините заучени положения на безприкословно подчинение от всички предидущи правителства и политици на квази Европейски съюз, българският примиер и Станишев, намериха сили да корегират позицията си в една по-балансирана. Знам, че не е лесно решение, когато си между чука и наковалнята, но не могат да не си дадат сметка, че гласувайки за санкции срещу Русия ще изправят срещу себе си нацията от една страна, която подкрепя и симпатизир на Русия , а от друга биха довели до разруха страната, резултатът ще е като след война, без да е имало военни действия - пълно парализиране на икономическия и стопански живот. Това би породило омразата на поколения напред, да не говорим за възможността всякакви нездрави елементи да се опитат да яхнат същата омраза за свое благо, защото отлепването от дъното би продължило десетилетия. А българският народ вече мери времето с други мерни единици и иска да живее добре сега, а не някой друг път. Гласувайки против санкциите в крайна сметка ще вдигнат собствения и на страната ни рейтинг, а защо не и да дадат сигнал и на други страни, чиито политици изпитват същите затруднения в общуването с европейските си партньори, може би е дошло време малките страни да дадат урок по достойнство и защо не по креативност на една затормозваща система за контрол и подчинение, водеща до оглупяване на въпросните политически фигури. Това в крайна сметка би било оздравяващо и за самия Европейски съюз, който в момента се отъждествява с 2-3-4 силни държави и икономики и гласът на останалите сякаш няма значение, те служат за статисти . Но народите все повече не желаят политици статисти, искат равно третиране на всички членки, и възможност националните парламенти да приемат или отхвърлят решения, взети от 2-3-4 или 5 държави. Ако продължат да отстояват позицията на България, мисля, че ще спечелят всички.

що не се ежат на Китай, чакат само да се разпадне Русия и да я оглозгат

Преди да се разпадне Русия обаче... САЩ и ЕС ще бъдат изпепелени! Тези гнусни сатанисти и содомити!:(

Какаво казват по въпроса -Чехия, Словакия, Унгария и Австрия?!?!?!?!

Отговора на въпроса от анкетата - Каква ще бъде българската позиция...- , е НАВЕДЕНА! А Станишев е прав - Атовете ще се ритат а българите ще реват!

Станишев ще реве!Мръсни комунистически измекяри -и срещу Русия тръгнаха! не ги ли е срам от електората им. Комунистическият електорат-целият трябва да гласува за АТАКА! Комунистите трябва да заплюят боклуците,които са начело на тяхната партия БСП !:(

Мисля, че позицията която застъпва българското правителство е правилна. Ако ЕС реши да налага санкции, е правилно най-потърпевшите от тези санкции членове на ЕС да бъдат компенсирани.

Лъки, ще ни компенсират с един ЧЕТВЪРТИТ. Същия получишме и за "Юго-ембаргото".

Вече бяхме в студена война на страната на СССР... и изядохме дебелото цивилизационно дърво. Изгубихме време, поколения българи и най-вече ценности. Доколкото си спомням мързеливите комшии, които останаха в западното влияние и истинския социален и икономически прогрес, се развиха доста по-добре от нас. А аз съм бил в казармата и знам за какво иде реч... От пушката файда няма, само тежи. Участието и печеленето на войни/територии съвсем не означава по-добър живот. Русия има достатъчно територия. Какво липсва на братушките??? Според мен правилната дума е "еволюция". Въпросът е дали и ние сме толкова примитивни още, че да не виждаме елементарните ценностни решения пред нас или смятаме, че с оръжие се постига развитие.

ОТЛИЧен АНАЛИЗ! Но струва ми се, че справедливостта в тази конкретна ситуация е просто на страната на Русия. Аз не смятам, че с оръжие всичко се постига и затова подкрепям президент Путин в конкретния случай, защото именно той не позволи провокации и кръв. Но що се отнася до КАВКАЗ например, съм абсолютно против неговата политка, защото това е политка на агресията и подчинението посредством оръжието. ЩО СЕ отнася до самите нас, смятам, че еволюция има, но в много негативен план - изгубване на елементарни ценности и ориентация за това кое е ДОБРО и кое - ЗЛО.

Какво направиха Турция и САЩ в Босна и Косово? Същата игричка, нали? Но - сърбите и македонците са си екстра - те нямат граница с Турция.... А защо пък братята-мохамедани да не решат да си направят референдум и да се обособят в една автономна република със скромните граници -Кърджали - Пазарджик - Разград - Тутракан - а? Какво ще кажете многознайковци?

ЦРУ ще те пита нали? не са решили не са ни раздробили. как подариха северен кипър на Турция, а Турция се гласи да влиза в ЕС. Лидер в Нато.

те никога не са били автономна република каквато е Крим, сега стана ли ти ясно, не са имали свой парламент и свои депутати и са конституционно в република България. Като гледам много ти се иска да ти се сбъдне това чудовищно нещо, което си написал, ти не си българин, а някакво ГМО, забъркано от такива, които мразят страната си. Поел си голяма и смъртоносна доза, дано те убие навреме, за да не предаваш заразата и на другите.

Голям кеф е да гледаш тия плужеци как се гънат и усукват от позицията на европейски политици и в същото време платени слуги на Путин :) Голем карък с тая криза точно в техния мандат, хахаха

И за нас атакистите е голям кеф да гледаме гърчът на червените евро-гейове. Комунистите са евро-гейски боклуци! АТАКА-победа!

ВСИЧКИ ЗАБЕЛЯЗАХМЕ, ЧЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОСТИТУЦИЯ Е ЕДИН ОТ АСПЕКТИТЕ НА ВАШАТА ЕКСПЕРТТНОСТ. ДАВАЙТЕ ПО-НАТАТЪК...

Станишев първо увери приятелите си в Европа, че е твърдо с тях по отношение на Москва, след това започна да уверява активистите на твърдолинейната си русофилска партия, че България няма да се конфронтира с братска Русия.

В Москва са доволни. Орешарски е техният човек в ЕС. Вигенин и Станишев се издъниха и на тях не може да се разчита. Фрау Меркел навлезе в критична възраст и загуби ориентация. Орешарски е човекът на Москва

Нашият Волен е човекът на Москва! Орешарски,Станишев и Вигенин са червени соросоиди и евро-гейове!

Забравихте ли Гоце?Той също е човек на Путин.Дори се опитваше да направи троен шлем-Белене,Южен поток и Бургас-Алексондропулис.

Г-н Мишок,мислиш ли ,че на някой по света му дреме за жалките ти миши мнения???

неоконсерватори

Интересно, каквото и да стане в Еропейски или Световен мащаб, ние сме винаги най-засегнатата страна! Защо ли е така? Иначе позицията на г-н Орешарски е много близка до поговорката ... боли, сърби, драго ми е. Лек ден.

Позицията ни е правилна! Подкрепихме цялостта на УКрайна, но санкциите ще ни дойдат множко...

Позицията ни е правилна! Подкрепихме цялостта на УКрайна, но санкциите ще ни дойдат множко...

Не смятам, че териториалната цялост трябва да се издига в култ. Има и други европейски ценности: право на самоопределение, право на избор. Ако накарате хората в Крим или Донецкда членуват в ЕС и НАТО те ще се бунтуват до гражданска война. Защото това не е техния избор. Ако това стане, жертвите ще тежат на съвестта на европолитиците с тяхната "териториалната цялост". Като не могат да се разберат за посоката по-добре да се разделят и кой накъдето му харесва.

Орлин Данев

А кога ще има Референдум за излизането на България от ЕС и НАТО ???

От вас се изисква само да разсъждавате, а не да плюете на всяка цена:)

Правилно, ние ще сме от най-потърпевшите в този случай!

Путин може да е могъщ, но постъпва безумно в условията на съвременния свят на търговско сътрудничество. Ако бъде оценен справедливо, всички ще видят истинското му лице, от което блести погледа на Хитлер и ще му наложат ембарго. А бе и на Хитлер му се е радвал народа и го е следвал като сукалче, но после всички се вдървяват от истинското му безумие.. Англичаните не са се намесили и при поделянето на Полша от Русия и Германия, което показва до къде им е демокрацията. През всичките тези години Русия не е спирала да води войни и да приобщава държави и да търси влияние. Тази държава е империя, която унищожава дори и съюзниците си.

я си помисли пак, 'света' не са няколкото лакея на сащ. цялото им велико Г8 барабар с Русия прави 65% от световния БВП. Без Русия ще отидат в посока към 50%. Големи санкции ще да са, половината останал свят ще е радостен, а загубите ще си ги смятат 'великите'.

Тя е империята на злото, където горят огньовете на Мордор, а Путин е самия Сатана /може и Саурон/ в човешки образ. Сега сериозно: ВСВ я предизвикаха Франция и Англия с арогнтното си отношени към победена Германия. Хитлер беше реакцията на германците към тяхната несправедливост. Путин е реакцията на руснаците към сегашното и демонстрация на правото на силата от страна на победителите в студената война. Повече наставническо победение, санкции и т.н. няма да оправи нещата. Руснаците нямаше да имат нужда от Путин, ако западът се отнася към тях, като кам равноправен партньор, не ги унижава, презира, и се стреми към взаимни компромиси. Руснаците са различни, трудни за разбиране, но не можеш просто да ги пренебрегнеш, защото не ти харесват.

Абе Пламенее..,събери ги тия тикви от правителството,кюсни им главите малко и вземете Всеобщо национално решение за позицията по кримския въпрос...!!!Стига с тия индивидуални "изкашляния"...И ..си припомнете от историята за Русия...!!!

Хайде сега всички русофилчета да си взимат дрешките и в Сибир.Там ще ви е добре при руснаците.

ЧУК

В кръга на майтапа да изкажа една истина...револиуция винаги се прави с пари!!!Гладните пари нямат!Те само скачат по митингите, а другите с парите им купуват оръжие и им казват по кого и кога да стрелят!Ако някой още си мисли,че България ще бъде понесена от някаква револиуционна вълна много се бърка!Така,че това политическо нещо, дето се случва в България ще сувокуплява населението с политическа страст и мерзост докато го унищожи напълно!!!!С помоща на ЕС и сащ разбира се!!!

.А няма ли санкции с най скъпия газ който България купува?Не искат ли неустойки за морално остарели реактори които искат да ни пробутат?

Пропагандистите в България, за които Путин и неговата Русия са в правото си да уважат правото на техни сънародници да се завърнат в родината си чрез анексиране на чужда територия дори, не е лошо да научат как същата тази Русия (в своя съветски вариант) е постъпила с правото на българите да се завърнат в България- като ги унищожава до крак след окупирането на България през септември 1944-та! Масови арести и убийства на място, депортация в неизвестна посока в конски вагони, настаняване в полеви концентрационни лагери в завладяната североизточна България и в крайна сметка- изтриване от лицето на земята. Това е съдбата на българите, дръзнали да предпочетат България пред СССР. Тази трагедия е сред най-дълбоко пазените тайни от самите българи ( за руснаците да не говорим) и днес. Това само показва до каква степен съветизирането на страната ни е нанесло трайни поражения на паметта и е притъпило чувствителността ни, подменяйки я с лъжливите клишета за съветските освободители, оставили след себе си ( не, не костите си) десетки монументи на имперското си владичество, за които покореното племе на червенокожите слуги робски им благодари с надписи и ритуали на пълно подчинение на лъжата за освобождението. И с които господарски ни заповядват от Москва как да се разпореждаме.

И понеже Сталин някога е извършил безобразие, сега ние трябва да лишим руснаците, напр. от Севастопол от права. Не е много по европейски. Ако искаш по тази логика да вземем да горим немци в крематориумите.

ЧУК

Не са прай на луд Трешарски,ами давай процедура за референдум за излизане от ЕС!!!

ЧУК

...и натовските бази ВЪН от България!

Готин ник! Готино предложение! Ама, късно, късно е!!!

И като се събуди, - целият мокър, а краката му отвити ... :)))))))))))))

"В рамките на работното си посещение в САЩ министър Цветлин Йовчев се срещна и разговаря с помощник държавния секретар Виктория Нюланд ръководител на Бюрото за Европа и Евразия в Държавния департамент на САЩ, съобщиха от пресцентъра на МВР. Двамата са обсъдили различни аспекти на двустранните отношения, както и актуални въпроси, свързани със ситуацията в Украйна."

По навик в края на преговорите Викито казала факинг БГ.

И къде ще влезеш след това? Г1 - ние сме си ние.

Питам се защо винаги когато призовавам за правилен български език, когато поправям примерно русизми (и не само) или граматични руски (и не само) повлиявания в словоред, членуване и мн. ч., моментално получавам много минуси или злобни реплики? Нали само помагам на руснаците (и не само), пишещи в ДИР-а, да усъвършенстват българския си. И без това искат да минат за българи!?

Не мога да не ги похваля - българският им е почти отличен! Очевидно ФСБ си знае работата.

Пламен Орешарски: "Ще подкрепим санкциите срещу лица, за които има обвинения в агресивни действия срещу Украйна !"

Много добре, Орешарски!!!!

ЗАЩО КАТО ЕС И САЩ СМЕ ИМ ТОЛКОВА МИЛИ НЕ НИ ОТПУСНАТ ЕЙ ТАКА 1 МИЛЯРДЧЕ, А УКРАЙНА ОЩЕ НЕ Е КЪМ ЕС И ХАЙДЕ 1 МИЛЯРД - НЕ Е ЧЕСТНО МИСЛЕТЕ БЕ РАСКАЧИ ТАКИВА - САМО И САМО ПРОТИВ РУСИЯ , А ЗАЩО ПОНЕ КАЖЕТЕ - НО ДА НЕ Е Е ГЛУПОСТ И ЗЛОБА

е по-надолу съм написал защо на нас не ни дават милиард....

Някой дава ли пари на жена си за секс? Ние се докарахме до вечна вярност, а те си ни подслушват. Гърците за базите на НАТО що пара смъкнаха, ние лапаме мухите заради българина Соломон паси.

Стани пишеща:) МИЛИАРД, МИЛИАРДИ!!! Иначе експозето ти не е лошо!!! ПП/ Не ни отпускат, защото нямаме стратегически суровини:))))

Защо не искаш милиарда от путкин.Или поне като верни кучета да ви намали газта поне на цените в Германия.

Ми те ти обясняват отвсякъде какво и защо ама "мислещите" от гетото си питате кога ще дават кебапчетата, каква свобода каква цивилизация ви касае вас.

Не мисли, че на тия дето трябва да дават кабапчетата им дреме за свобода и демокрация. Или каквото там беше - вече бъркам клишетата. В крайна сметка всичко е за световното разпределение на кебапчета. Не е за световния мир. А хубавите думички са за балами като нас, да им вярваме, и де не се врем в кебапчения бизнес.

Умният човек ще се съгласи с умния, глупавият обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите. /Аристотел/ П.П. Вие явно сте от вторите.

Чета коментарите на някои супер псевдо-демократи и се изумявам от техния комплексарски стремеж да се изявят като по-големи европейци от западните такива и да плюят Русия. Мога да кажа, че тук никой не се интересува толкова от случващото се в Украйна, няма драма. Така че драги, не повтаряйте това, което лицемерно твърдят (М. и О.), а мислете с главите си.

ако се абстрахираме от някакъв частен интерес и разгледаме развитието на нещата в украйна, е няма нормален човек да не е разбрал, че шайка терористи направиха въоръжен преврат тикани от 'ненамесващи' се 'демокрации'. достатъчно компрометиващи лицемерието им бяха прихванатите телефонни разговори. после Русия се била 'намесвала', а те 'защитавали'. все е едно дали към Русия или към Румъния или към Полша биха се присъединили нормалните хора в украйна. главния въпрос там е 'за' или 'против' терористите съставили нелегитимно управление, бягащи от избори и подписващи панически всякакви пасквили с кукловодите си...