ЕС може да наложи нови санкции против Русия

Страните членки на ЕС разглеждат "всички възможности, включително допълнителни санкции" срещу "поддръжниците на режима" в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - ЕС може да наложи нови санкции против Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за да се скрие от проблемите, катастрофите и икономическото фиаско, които обама нанесе на неговия свят, неговите кукли на конци си намериха враг, но не един! единият е русия (по маккартистко правило), а другият е собственият си народ, който мразят повече от русия... "демократи", сър!

""Ние говорим тук за криминални действия, за престъпления срещу цивилни"" вие говорите, меркел, но действията ви показват нещо друго, както и поредната ти фашистка провокация, фалшификация, манипулация и обамова лъжа, чиито крака са удължени, чрез твоя злостен и сатанински език.

"Ние говорим тук за криминални действия, за престъпления срещу цивилни" и НИЕ така говорим за вас! оставка и съд за цялата ви бандитска, лицемерна пасмина.

ЕС се опитва да демонстрира някакво морално превъзходство, само че толкова са се осрали и овързали в зависимости, че едва ли някой ги взема насериозно. Просто чиновниците ще правят това, което им се нареди, дори това до потопи и собствения им кораб. Европа се самоунищожава (или "я самоунищожават"), но продължава да поддържа илюзията, че всичко й е наред. Разбирам да искаха да въвеждат санкции от принципност, а то от безгръбначност. Жалка работа и още по-жалка е българската политика по въпроса. Както са жалки и глупавите (или платени) възгласи и заяждания против Путин и Русия по темата. Самите руснаци, които разсъждават по-трезво, са благодарни за санкциите, защото им помогнаха да се мобилизират. В крайна сметка, ако една държава има огромни природни ресурси и народ, който желае да работи за своето си благо, то пари не й трябват, защото тя може да си произведе (почти) всичко за нуждите. Също, ако има своя банка, може да си направи пари колкото има нужда, без да намесва МВФ или Световната Банка, без кредити, безработица, и прочие проблеми на глобализацията.

защото и ти и майка ти няма от къде да пиете ....

Санкции срещу кочината ще има докато мужиците не проядат нефт намазан на приклади.

Глупак!

....или докато ти не излезнеш от метамфетаминовата си зависимост.....

И ЗА НАПРЕД ЩЕ СЕ ТЪРСЯТ ПОВОДИ ДА СЕ НАЛАГАТ САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ,ДОКАТО Е ВЪВ ВЪЗХОД!!!

Ами нека ги увеличи,но трябва да се снабдят с противогази в такъв случай,че на братята вече взе да им писва

На хитрата соростка бабичка догодина ще и духнат под опашката и тогава ще видим ,кой кум кой сват! А колкото до Русия тя ще оцелее ,както винаги....

След унищежението на традиционните мюсюлмански държави, с техните обичаи и начин на живот. Идва ДЕМОКРАЦИЯТА, след нея идват вълните от имигранти (хората няма къде да живеят всичко е унищожено). Това ХУМАНИТАРНО ЛИ Е? Кой съсипва цели държави и региони!!! САЩ - за 2 броя небостъргачи УНИЩОЖИ АФГОНИСТАН, преди това ликвидира ИРАК, ИРАН(който е на хилади километри от Северна Америка) им е враг. Значи САЩ искат ГЛАД, МИЗЕРИЯ, КОНФЛИКТИ, ВОЙНИ, РАЗРУХА, МИГРАЦИЯ в името на долната дума демонокрация....

Задължително трябва да има нови санкции за руските терористи.

могат и да наложат, след като Путин отказа да отмени контрсанкции. Но могат и да наложат в гащите си. На войне как на войне, говорят французи бягайки от Кутузов.

това е когато си васал и нямаш глас , командван от фащ ! СТАНАХА ЗА СМЯХ С ДОГОВОРА С УКРАИНА (МИНСКИЯ ДОГОВОР )ПУТИН СПРЯ ОПЪЛЧЕНЦИТЕ ДА НЕ ОТИВАТ НА КИЕВ И МАРИОПОЛ НА КОЕТО НЯМАШЕ ПРАВО ЗАЩОТО СЕГА ПОРОШЕНКО ВИКА ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ИЗСПЪЛНИ ДОГОВОРА ГАРАНТИРАНИ С ПОДПИСИ ОТ БАБАТА И ТОЯ ОТ ФРАНЦИЯ !!! ИЛИ с прости думи опъченците бяха спряни (помните когато бяха обкръжени от 8 до 10 хилядна армия )и пуснаха (защото са руснаци и тези които са против Донбас )казаха им да си предъдът оръжието и да си отиват в Украина - проявиха миролюбие !!!! а ВАЛЦМАН НЕ РАЗБРА ТОВА ЗАЩОТО Е ПЛАТЕНА ФАШ- КА МУЦУНА

Да живеят Сармат, Армата и Международното положение. За пенционерите и децата ще мислим, като започне да ни уважава света! Ради экономии бюджета правительство второй год подряд отказывается индексировать материнский капитал. В результате его реальный размер снизится к концу будущего года более чем на 10%. Противоречивые новости идут об индексации пенсий. На словах чиновники обещают восстановить прибавку к пенсии по размеру фактической инфляции, но в расчеты закладывают умозрительный уровень инфляции, которого нет в прогнозах на ближайшие годы.

Е, по- добре ли е на запад? Натъпкани с ГМО, кола, чипс и облякли скъсани джинси, щото държавата е закъсала - дължи 20 трилиона - и поданиците й нямат пари за гащи?

миличка. Живуркай си животеца, ча малко ти остана.

Из подготовленного Минэкономразвития долгосрочного прогноза следует, что в ближайшие 20 лет российская экономика будет стагнировать и постепенно приближаться к бедным странам, пишет газета "Ведомости". Подробнее: link

А западняците пишат друго. Никому не вярвай, на мен може!

Този ЦМАКП ли е, кво ли е, дали не е некоя хранилка на Сорос? Дутые активы банков-банкротов в среднем в шесть раз превышают их собственный капитал. Но признаки крупной фальсификации наблюдаются в половине действующих российских банков. Такой шокирующий вывод сделали эксперты Центра макроэкономического анализа и краткосрочного прогнозирования (ЦМАКП).

значи си от оппозиция? За вас Путин е лош с това, че изгони американци от всички военни заводи и затворени научни градчета, и не дава без пари всичко на американци, както го прави предател Горбачев и Елцин. Вие това искате да получите. А тези критерии които ти прокламираш тук не важат за госкапитализм, а и капитализм вече няма никъде. Сега по света се мъчат да разберат какво имаме реално, след като потънахме в платени нереализирани виртуални договори и тн., изпускам необходимата терминология.

явно имаш предвид журналистите от НГ? Коментираш техни статии, а не словоизлияния на тролетариата.

Много е трудно на човек, когато рухват картонените кули около него. Как е възможно да кошпаеш нефт и да не можеш да си караш автомобила когато трябва? Доля налогов в цене на бензин достигла в России 43% это вдвое выше, чем, например, в США. Но значительно меньше, чем в Европе, где доля налогов в цене бензина приближается к 70%. Это исследование Института Гайдара скорее всего и легло в основу предложений Минфина о повышении акцизов на топливо в ближайшие три года. Эксперты предсказывают, что россияне со скромными доходами вынуждены будут сократить поездки на своих автомобилях.

Бензин в Русия 0.80-0.83 лв/л!Няма да ги стигнеш,НАБЛЮДАТЕЛЮ!

будем. будем. Ако ще и 22 стотинки да е, е все тая, ако не можеш да заредиш когато си поискаш и да отидеш с колата си където трябва.

с нападенията срещу цивилни граждани и болници - аз пък мислех че това е специалитет на краварите дето с хирургическа точнот ги затриват))))

Точно така ЕС да наложи санкции на Русия. Докато руснаците не изберат достоен президент на Русия и да махнат Путин. Щот ще се окаже, че с ердоган са г.й двойка.

Остава въпроса кой е активния, рязаният или цепеняка?

Как може да са толков агадни тия фашисти!?! Компания Siemens исключает использование своих газовых турбин на электростанциях в Крыму. Об этом сообщили представители Siemens AG в Мюнхене в понедельник.

Не всичко е паре, ама Газпром дава ли газот без паре!

Да живее БРИКС по всички земни кълбета! На 11 приоритетных направлений стратегического развития РФ, которые готовит правительство Дмитрия Медведева, бюджет потратит в 3,5 раза меньше денег, чем 10 лет назад на четыре нацпроекта. В результате каждый нынешний проект стратегического развития будет в 10 раз беднее, чем один прошлый нацпроект.

На 11 приоритетных направлений стратегического развития РФ! Главното е фалита, бързо потапяне в блатото и освобождаване на света от раковото образование Раша!

дори и не мечтай, подобре иди да се изпикаеш.

на тролетариата му увисна цифк.та

Специално за "онзи с кранчето" Газпром доставя газ на Европа на цени под себестойността на газта. Выручка России от экспорта газа в третьем квартале упала на треть по сравнению с прошлым годом. А Газпром уже вынужден поставлять газ в Европу по ценам ниже себестоимости, предполагают некоторые эксперты. Статистика подтверждает, что экспортные цены на газ падали 17 месяцев подряд и достигли минимума в начале лета.

Още много санкции трябва. До дупка.

Доста сериозно се говори за разпад на Евросъюза. За да не се случи това, достатъчно е да се изпълнят следните точки: 1. Изгонване на бежанците и нови да не се приемат. 2. Да не се приемат нови членове със съмнителна репутация като Турция, Украйна и Грузия. 3. Добри отношения с Русия. 4. Малко по надалеч от САЩ. 5. Експулсиране на "въоръжените сили на САЩ в Европа", които са окупирали Европа от 1943-та насам и от тогава не са мръднали. 6. Съсредоточаване върху проблемите и задачите на съюза без отплесване по други страни и континенти. 7. Собствена вътрешна и външна политика, без елементи на тоталитаризъм.

Ха-ха-ха... Мокрите сънища на един Путинофил, ха-ха-ха

абсолютно си прав. Това в момента се обсъжда по дипломатически канали, трябва да се върнем към ситуация преди падането на берлинската стена, що се отнася до американското присъствие в Европа и всичко ще се успокои, инак много близко до военни катаклизми, и то не с обикновени оръжия, ас най страшните водородни бомби. Никой нямя да играе сега с винтовки и други пукалки.

И понеже всичко в Русия е Казачок, та вече ще с еплаща данък за всички постройки с покрив. няма значение къща, барака или гараж. Российское правительство будет пополнять казну за счет резкого увеличения налога на земельные участки с незарегистрированными постройками дачами, гаражами, домами и коттеджами. Эта мера прямо зафиксирована в основах государственной налоговой политики. А пока нет закона о повышении земельного налога, региональные власти объявляют охоту на все постройки, у которых имеется крыша.

Значи да кажа. Цялата тази "война" е заради газ и пари. Набуко газопровода от Ирак, Иран и арабите трябва да мине през Сирия, което неодволетворява руснаците защото ще им свърши монопола в Европа. Ей затова Борисов иска газов хъб в БГ за да може газ от Азия, Азербайджан, Казахстан,Сауд. Арабия , Ирак & Иран да минава през България за Европа. Представете си тогава за какви транзитни такси ще става въпрос. Ама 60% от тук викащите реват за Русия. Русия иска само нейния газ да минава по тръби които ние трябва да платим,със заем от Русия, затова се провали южен поток. Затова и Путин си взе Крим, да не загуби базата си за подвидници и монопола си в черно море и босвора, затова и омайва Турция,подкрепя Сирия и дава оръжия на ИДИЛ. Не е само Америка с интереси тука. Русия няма да ни помогне ,Брежнев е единствения лидер който е помагал някога на БГ. Ние сме в средата и можем да извадим пари ако си изиграем картите правилно, и в този случай да сме с ЕС. Така че внимавайте за кого гласувате или бъдете скъпи абонати на Русия.

Някой го е..ва ЕС,а че тръгнали да притискат!

Крушката си имала опашка. Вече е ясна причината за непремерения ултиматум на Путин. Минфин свършил парите и минава на външни заеми. Докато има кой да дава.

Не всичко е пари, приятелю! Това никога няма да го разберете соросоидите, защото сте зависими от 30те сребърника, за да оцелявате!

не ми се обяснявай на мене. чети от извора. а колкото дали всичко е пари, не зная кой искаше вчера репарации заради ембаргото, което сам си е самоналожил. Може би тези репарации ги иска в сливи.

Без паре можеш само да дишаш и духаш! Ама като свърша парето, респективно манжата, с духане няма да изкараш повече от седмица!

от старите санкции ес още си сърба попарата, за нови няма да има кураж

ЕС сърба попарата, Раша духа таратора! Кой ще е сития накрая????

ти писания, личи че мислиш с космите си.Гарантирано ставаш поне за еврокомисар.

Руското Министерство на Икономическото Развитие прогнозира застой в икономиката на Русия за ... 20 години напред.

Изпий си хапчетата!

Мразите само ВИЕ СОРОСОИДИТЕ! Хората си споделят мнението. Някъде извън вашите коментари - безмислени, накъсани и злобни да видя думата ОМРАЗА или МРАЗЯ?

Той го врътка бавно, с финес. Преди няколко дни руснаците спряха да ползват нефтопроводите на Украйна. Както беше по план, след изтичане на договора. Разбира се тази новина трудно се намира в българските медии. Газопроводите след някоя и друга година.

Ако продаваш оръжие на терористите си добър но ако ликвидираш терористите си лош. Това е новата ценностна система на лидерите на ЕС.

Има ли терорист без "Калашник"? Тъ кой е добрия и кой лошия?

правим и калашник и патрони а колегите в Монтана денонощно бълват минохвъргачки

Дойде времето да мразим и рашките! Не руснаците дето ни освободиха, а днешните рашки, които след революцията, по време на гражданската война изтепаха всички наши освободители или ги прогониха в странство немили-недраги! Позор за РАША!!!!!

Е сега вече на нашите русофили пяна ще им избие...;)

Тя пяната изби вече на устата на други, че вече не могат да повлияят на събитията, както им се искаше! Светът се променя и който не го усеща ще остане в небрано лозе! Най-жалкото е, че уж флагманите на новото в света - САЩ и ЕС - не го схващат и се опитват да налагат статуквото, дърпащо развитието назад! Няма да се получи!

По времето на соца най-много дразнеше двуличието и наглостта на управляващите ни темерути! Не съм вярвал, че сега "демокрацията" ни ще задмине всичко видяно преди! Но какво друго да се очаква, след като почти във всички бивши соц страни са управници същите партийни строители на социализма, боядисани с втора ръка демократична боя, а в западните демокрации са по принцип лицемерни дебелогъзи чиновници! В случая направо съм потресен от подхода и гьонсуратлъка, с който една шайка налага тотална русофобия на цяла Европа, въпреки здравия разум!!! Но от опит знам, че ефектът в подобни случаи е обратен!

грешката да е в тебе. Ако всички коли се движат в насрещното.

Ами те така си се движат по принцип в Англия! Дали именно затова те (а и всичките им отпръски по света!) са винаги едни най-обратните на всички и всичко? Освен това се знае, че един човек може да се лъже за дълго, много хора могат да бъдат лъгани за кратко, но никога няма как много хора да бъдат лъгани дълго време!

"Въпреки здравия разум???" А бележка от психодиспансера нямаш? Не фелаш, аркадаш, не фелаш!

Колкото и да не им се иска на комунистите, това е края на Русия, началото на края беше когато Бойко се подигра с Бокова. Сега вече се вижда светлина в тунела и най-сетне европа ще калцира тумура Русия, после следва лъче или химио терапия и край с тази западнала държава с имперски амбиции. Да благодарим на Рейган, че разсипа СССР и на Борисов и Меркел, че довършиха започнатото

Доктор Иванов, доктор Иванов.... тралиила..

Чакаш опорна точка от Кремъл ли, затова ли си толкова адекватен... разбирам те, много ви се събра вече. Когато се бориш срещу единици, които виждаха нещата беше лесно, но сега сме много и вече се обърквате, а и толкова много ви мачкат, че нямате силици. Какъв е курса на рублата днес - дали да си купя 3000 кг... за тапети

Е-е-е-х..., Иванов, Иванов! Ако за тебе жълтото и кафявото на слиповете ти е само ориентир как да ги обуеш правилно, за околните е сигурен знак, че си се изпуснал не където и когато трябва! Толкова за коментарите то относно "победите" на ББ с Бокова!

Ужасяващите зверства в Сирия ги правят терористите, поддържани с пари и оръжие от Обама и мафията на Меркел и компания! Добре че е Русия да воюва с тия терористи, които Меркел толкова много харесва, че ги кани и на гости в Европа!

Откога Обама произвежда руско РПГ и руски Калашников?

Купуват АК, РПГ и боеприпаси от Арсенал и Сопот. Забрави ли как американските "експерти" (от китайски произход) се самогръмнаха с едно старо българско РПГ???

Я пак - с кого воюва Русия - с тези, на които им писна да бъдат роби на Асад. С тези, които намериха сили да хванат оръжието в ръце и сега с помощтта на щатите геройски пазят демокрацията и правото си на избор, а това, че към тях се прилепиха образувания на терористи.. всички знаем чие е идеята и корените са в Кремъл и двойната им игра, за да имат оправдание.

ЕС трябва официално да обяви Раша за терорист номер 1, както го направи с подразделенията на КГБ - Ал Кайда, Хизбула и най-новото и ИДИЛ !!! Санкци, бой и е*ан ще оправят калния Колхоз !! САЩ малко са ги бомбили пре 1950г.....още е трябвало. И що не са пуснали първата атомна бомба над Масква че десетки народи нямаше да страдат

Не скверни канадската нация, бе тъп келеш...

Офф, аман от напъни на юдо- масоните да закърпят разлагащия им се "нов световен ред" и все по- ставащата ясна на всички тяхна болна утопия да са господари на света....

Ко праим ся? Значителни титанови залежи съществуват в Западна Австралия, Канада, Китай, Индия, Мозамбик, Нова Зеландия, Норвегия, Украйна и Южна Африка

Тизи залежи нищо не струват! Там няма роби като в Русия да ги копат безплатно! Излиза много скъпо да ги копат свободни хора, искат паре!

В Уикипедия не се споменава Русия да има залежи. Явно руснаците броят украинските за свои.

еврейогейовете ще настъпят мотиката скоро:) може би идеята иа задокеанските жидове е да използват бежанците за матерял срещу россия:) но те по скоро ще ги избият тях и изчукат жените им както и червената армия не го е правила:)

Бюрократичният ЕС, който финансира нашата мафия да ни заробва, който не пречи да ни ограбват с милиарди от БГ банки, е добре да се доразпадне!

Бившият партиен член е така изграден , че трябва да служи на някого , той лична свобода и достойнство няма , ако го няма СССР-то , ще служи на ''Великата демокрация'' , такъв си е по същност.

Ако го няма СССР-то, на Империалистичеса Русия! Нарича се долнопробна ренегатщина!

Ко е туй империализъм , само гледкай да не получиш много съвпадения с американската ''демокрация''.

Еврогейовете да се концентрират върху сложната ситуация с "бежанците"в Турция от която нямат печеливш ход,а да не насочват вниманието на тези,от чийто данъци се хранят към Путин

а, бе и 4-тия Райх скоро ще падне...

Накрая немците сами ще разчекнат на някой площад тоя ЦРУбабушкер.

няма такова нещо като ес