Лавров: Русия смята да нормализира отношенията с ЕС

Русия смята да възстанови пълноценното си сътрудничество с ЕС, най-големия търговско-икономически партньор на федерацията, заяви руският външен министър.

Обратно в новината

Коментари - Лавров: Русия смята да нормализира отношенията с ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Клекнахтееееееее... Навряхте си носовете по целия свят и настроихте хората срещу вас и сега искате пак добри взаимоотношения? Е няма как да стане. Гърчът ви ще става все по-голям.

Искаме или не, ето сухия остатък: Могерини отбелязва, че "ЕС го интересува "положението с Кримския полуостров"." Обаче Русия съвсем не се интересува от мнението на ЕС за Крим, така че им предлагат ако искат да си сътрудничат за нещо, да забравят за Крим (ако не искат да ходят там на почивка разбира се).

Без Крим няма добри взаимоотношения. Точка. Обеднявайте с пълна сила.

Русия ще върне Крим,ще изтегли ,,отпускарите" които ,,почиват" с танковете си в Украйна и ще изплати репарации на загиналите е за възстановявяне на сгради и инфраструктора!

"Москва приканва ЕС да се фокусира върху общите реални заплахи, а не върху измислени рискове за сигурността..." Изключителен шанс за сигурността в Европа и света е, че на кормилото на руската външна политика стои такъв дипломат като Лавров. След ерата на титаните: Кисинджър, Громико, Геншер европейската и американската дипломации бяха налазени от некадърници и безличия. И на техния фон се откроява само интелигентността и професионализмът на Сергей ВикторовичV

Надценяваш чувството ми за хумор! :-)

Лавров със напредващата си деменция ми става все по симпатичен!:-)

Те в Русия смятат така, но дали ЕС иска докато са в Крим и Украйна?

С такива ръководители ,защо да ги съжалявам руснаците? Те са си ги "избрали".

...и заживели еврейчетата по целия свят мирно и щастливо ...да му мислят гоите .

ЛАВРОП пита МОРИГЕНИ защо санкциите са против само РУСИЯ когата КИЕВ въобще не иска да разговаря с ДОНБАС за да испълняват минските съглашенгия (И ТЕРАКТА СИ НАВРЕМИТО - ДА ИМА КОНТИНГЕНТ ОТ ООН - но това е гражданска воина а не воина м\у росия и украина )ИЛИ ТЕ НЕ ИСКАТ ДА ИМА МИР В ДОНБАС А САНКЦИИ САМО НА РУСИЯ - но и русия не може вместо РАДА ДА ВНЕСЕ ИЗМЕНИЕ В КОНСТМТУЦИЯТА НА УКРАИНА - ЗНАЧИ И ЕС И УКРАИНГА СА ПРОТИВ МИРЪТ В ДОНБАС - ЗА ДА ИМА САНКЦИ (МАКАР че не са съглосовани с ООН което си също американска сбирщина

Намали водката, губиш си мисълта и граматиката.

Нали все ни убеждавате, че санкциите са полезни за Русия. Остави ги европейците да се самонаказват,като искат, кво ти пука за тях.

Ей ванка кефиш!То и аз като се напия и дрънкам много глупости ама чак толкова много като тебе не мога да пия!:-)))

Чуем, дека откъмто държавата на православната хетеросексуална баба Меца се носи курканье на черва и оригванье на Боярышник, пит на гладен тумбак. Ке одим да ми продуат ухите, иба га! Сигорно не чуем убаво!

Дядя, дай коричка.

БЕГЕЕЕЕЕЕЦЦА ПАК Е ЯЛ ПОМИЯ НА УРА - БОЛИ ГО ВЕЧЕ ОТ ТАЗИ ХРАНА НО Я ЯДЕ - ОТ ТЪПОТИЯ

От както почнаха 1917та да правят комунистическа "икономика" всички видяха, че сметките им все са грешни.

Чета този форум и не мога да повярвам че повечето коментари са от типа "хайде да си говорим за това което няма да стане" или "какво стана с оня кон дето умря". Мислих че в този форум се пишат сериозни хора, то "Каква гледка ще бъде, Кук на пристан пред Варна и изстрелва 40 томахока в посока Донбас!". Да не забравяме че Tomahawk е древното индианско оръжие бойна брадва, а има и бумеранг оръжие, изобретено от австралийските аборигени.

Донолд Кук Е в състояние да разнесе руската база в Крим на съставните и части! Видяхме по малки кораби какво направиха от Средиземно море с летището на Асад и руските бракми!

Явно си от тези за които става въпрос "хайде да си говорим за това което няма да стане", замислил ли си се след това какво следва?

И обърнаха палачинката...

да ми купи колело, ама друг път.

Това го пусках надолу, но важи за пишещите тук, които и малко не са се поинтересували от историята на Украйна. Чували ли сте за: Украинска Народна Република Западноукраинска Народна Република Украинска Социалистическа Република Хетманат Тези четри държави влизат в СССР плюс: Присъединената огромна територия Новорусия (без мъничка част от нея - Молдова), която е изласа на Черно Море. Подарък от Ленин. Подарени западни територии от Сталин и на Север към Полша. Полша след ВСВ получава територия от Германия като компенсация. Подарен неправомерно Крим от украинеца Хрушчов по случай 300 годишен съюз. От този съюз досега Украйната е увеличена примерно 8 пъти от подаръци. Да не говорим, дали украинците не са реално руснаци. Но на темата, защо Украйна не излезна както е влезнала в СССР? Примерно на 8 държави. Защо имат право на самоопределение и излизане от СССР, а автономията Крим не?

Ми то водейки се по тая твоята щура (и опасна) логика, ще излезе че всъщност австрийците са германци, това ли искаш да кажеш? А кажи ми какво мислиш, ама честно - германци ли са австрийците? Но не е ли най-добре да питаш тях първо. Щото той така един чичко със смешни мустачки е мислел същото, че австрийците са германци. Може би защото той самият е бил австриец?

Хайде сега нека си говорим честно. Ако говорим изобщо за етнически "руснаци" и за държава "Русия", то това е така наречената "Киевская Русь". Така че формално да, украинците са руснаци. Не така стои въпросът обаче със съвременните ни руснаци. Те произлизат от средновековното "Великое княжество Московское", с други думи, град-държава произлязла от мястото на днешния град Москва. Не е случаен и факта, че докато сме били в Османската империя българите са говорели за това как "московците" щели да водят война с турците и да ни освободят от робството. Московците, а не руснаците! Путин е московец!

МОЖЕЛИ РЯЗАНА КРАСТАВИЦА ДА СЕ СМЯТА ЗА БЪЛГАРИН

А иначе понеже питаш, чували сме, чували сме за много републики. Чувал съм и за Княжество България и за Източна Румелия също съм чувал. Мерси че попита!

Явно си на безсрочен хонорар към руското посолство ушанко,по всички въпроси се изхождаш само по един и същи начин и от всичко много разбираш и все поучаваш.......до вчера храчеше с/у "гейсъюза",с/у "кравария" и какви ли не още твои селски епитетчета които си научил на село на мегдана но селски умнико,номерцата ви са вече толкова плоски,че и врабчетата ви се смеят и никой не ви мисли за живи вече......айде бягай до като можеш още в руския рай и ни остави тук ние да си гнием в гейсъюза и лошите капиталисти а ти си живей там.......ама не искаш защото много добре знаеш какво те чака там подлого въшлива!!!!

Руснаците са украинските македонци! Украйна е първа , следва я Русия. Украйна след това е столетия под руско робство.

Брътвежи на луд човек! Украйна е била Русь векове преди да се появи Москва и е прекръстена от Ленин през 1919 г. заедно с България на Волга!

Ау, ма верно ли? Ми добре тогава - да пуснат Крим! Голяма хапка е за Русия, ще се задави с него!

И този път визитацията в Москва беше чиста загуба на време. Пациентите там са зациклили и повтарят едни и същи неща, без никакви изгледи за, макар и минимално, подобрение. Явно трябва да им предпишем лечебен глад, та да си поизчистят главите.

Освен с глад на времето са лекували и с пиявици....пускали са им кръвчица та да се поизчистят малко та и на тях им е нужна такава терапия и то скоро ще стане като се завърнат по родните места остатъците от идил

Аз истината изплющавам като огън мизерник гадкий да бъда не мога, (из мислите на един поет) Два исполини Има на света мъжки герой с много подвизи е той пред Могерини блясва с целий ръст и глупоста и кат шаманин сочи с пръст на пропаднала Европа сочи пътя нов Името му е Лавров Лавров, Лавров. Има на света още по велик герой на небесно светило е равен той всички врагове громи нарет а думите му са като сладак мет Него дори и Вселената не мож го купи Слава на путин Путин Путин Путин и Лавров ели са здрави всички ние тях пазим През адски кръгове минаваме без страх и сме готови да дадем последний залък на тях. Те гербажиите в миша дупка ще заврът и свободата на тепсия ще ни доведът! Дори в леглото с жълтеница да лежа аз с гордост "Путин и Лавров" ще мълвя. Послепиз: таланта ми е враг на натофски подлоги гласът ми се въздига над вашите тревоги четете ме поглъщайте словата ми съдбовни в борба бий ще отхвърлим теглила вековни!!!!!! този лаврор е велик заби на могерини як ритник коси с косата западни лъжи а путин всички ще ги победи европа затрепери като лист като обиден хомосексоалист а всъшност тя е мазохост и жалък световен ексхебицонист/ Путин ний те славиме безбрежно за подвига ти пеем с думи нежни за теб продаваме последната си риза за теб, за Китай и за гръцката сириза. ПОКЛОН!!!!!

Тя отбеляза, че ЕС го интересува и "положението с Кримския полуостров". "Имаме да обсъдим широк кръг от въпроси", посочи европейската представителка.А ЕС дали го интересува Косово, на ред е и Велика Албания?

Явно след няколко наполеоновци и хитлеровци дойде ред и на "талантливия поет":))))))))))явно дисциплината в Карлуково е на ниско ниво

За кой КУК става дума, за лайнера "Доналд Кук" ли, дето оставя след себе си съмнителна миризма, все едно екипажа е налетял на мечка в гората? Ама тоя път Су-то ще има ракети и бомби, освен камерите, сЯташ се за какво говоря, нали? Един урок им стига, големи момчета и момичета са и разбраха от първия път "приятелския намек". няма нужда вместо рапорти за напускане на КЯ NAVY-то да се връчват известия за загинали моряци.

ти на колко екрана си в момента

ти трябват? И това дали ще върне смелостта на Кук да се навира в големите шамари?

Москва приканва ЕС да се фокусира върху общите реални заплахи... Ха, ха, че то Русия е една от най-реалните заплахи за Европа бе, Лавров! Вие не сте решение, а голяма част от проблема!

Каква гледка ще бъде, Кук на пристан пред Варна и изстрелва 40 томахока в посока Донбас! И нацепва яко руски канчета. Това ще бъде част от войната срещу терористите на ИДИЛ в Донбас! Руснаците няма да могат и дума да обелят, нали тях там ги няма!!

Русия ще върне Крим на Украйна,когато последните върнат на Полша завзетите земи от 1939г. За незнаещите да видят къде е била границата с Полша 1920г. и къде е сега.

Ще върне га ми цъфнат налъмите! Колкот върна Курилите!

А фсички да върнат земите си на българите! Немедлено. Казах.

Ламби, дай коричка!

Когато е създадена българската държава през 681 година, коя е била северната и съседка?

САЩ?

Велика Македония отсекъде

632 г.

а Полша ще върне ли на Германия земите, бре всезнайко

Зависи какви договори са подписали смешнико. Русия гарантира териториалната цялост на Украйна и на базата на този договор Украйна си махна ядрените ракети. Днес някой наруши този договор. И не е Украйна.

Как пееше Милена? Неам нерви! Е, ся руските дрогаре че пеят савецката кавър версия: Неам денги! Той Медведев го подхвана тоя рефрен в Крим, при пенсионерите там.

руската пенсия е по-голяма от българската, а пенсионерите в Крим вземат 4 пъти повече от украинските

Тези малоумни алкохолизирани ватенки, що не си гледат Сев. Корея, Монголия и Виетнам, ами искат в Европа, където не могът с нищо да излязат, абсолютно с никакви стоки, освен, свършващия газ ?????

вижте се бе - 5 безработни ненормалника висите денонощно в дир-а и ръсите простотия след простотия!

Не са ненормални! Просто за друго не стават. Страхотен кяр за комплексирани безделници или чиста делавера.

ама те най-много вървят в братската им Турция.

Абе скоро като заиграят томаховките в Донбас, Путьо бързо ще се предаде. Ще си изтегли войниците много бързо. Като почнат да гърмят складовете с боеприпаси докарани с влакове от Русия. Целите са ясни, чака се КУК да влезе в Черно море. Да им напука канчетата.

Бандеровските негра за 3 /три/ години не могат надви едни миньори и таксиджии в Донецк. На фашитата все руски войници им се прияиждат там. Че нали, ако имаше руснаци, се га Киев щеше и той, като Крим, да е руски, бе пишман евроанале!!!!

По-активно моля! Нещо са ви вяли плюнките, няма да има paychek!

За да се оправят отношенията с русия е необходимо, всички западни инвеститори да затворят производствената си дейност за месец, максимум два!!! Резултата ще е много сговорчива Москва!!!

Путя предай се! Излез бавно с високо вдигнати ръце, свалени гащи и полунаведен с гръб към Европа.

Дупееебите са на Востоке!

Нагъл, изкуфял мошеник !! Този мушмурок Лавров е най - големият лъжец в Европа !!!!

Забавно! Гледам Русия смята но не бърза, пък ЕС не знае как, но това не пречи да симулират ангажираност.

До оня с жигулката. След като приключихме за пореден път с българките коли, се поитересувайте за автомобилостроенето в Русия. И си проветете великите гуми NOKIAN да не за Made in Russia!

И какво искаш никой да не инвестира в Русия? Съгласен съм. Това че Нокиан е инвестирал в Русия не променя факта, че това е западно ноу хау и западна собственост.

Няма лошо да с епроизвежда нещо в Русия - гуми, коли....Може и да се произвежда във Виетнам, Тайланд или Филипините. Даже и в Занзибар Но.... много е важно къде е измислено. Ето например гумите "Нокиан" са проектирани във Финландия, която до преди 100 г е била под робството на руския ботуш. А сега вече акъл им дава. не само за производство на гуми, за много други неща. Германия и Япония не са победителки във ВСВ. нещо повече, те са разрушени и съсипани. А СССР е победител. Няколко години лсед това (да кажем 20) Германия е водеш производител на автомобили, тежко машинистроене, оптика и какво ли още не, а Япония - на всякаква електроника (и на автомобили също така). Сега само знакът произведено в Германия или Произведено в Япония е достатъчен атестат за качество. А Русия... жалка работа. Колко души биха си купили мобилен телефон, лаптоп, или телевизор проектиран и произведен в Русия. Май никой. Колко души биха предпочели руска кола пред немска или японска. Ами някой заблуден идиот, може би. А представяте ли си къде щяха да бъдат Германия и Япония ако баха спечелили ВСВ..... А иначе в Русия могат да се произвеждат някои неща проектирани в Германия Япония или Ю. Корея. Или пък във Финландия. Няма лошо и те трябв а да могат да правят нещо колкото във Виетнам. Но..... май чичо ви Хитлер ще се окаже прав за непълноценните раси.

По времето на най голямата криза през 1990-91 когато хората в Петербург гладуваха и разчитаха на външни помощи, Бай Путьо като заместник кмет измисли далавера и открадна над 100 милиона долара. Уж града продаде ценните си метали и горива за храна? Оказа се че металите са били купени от фирми на цени 4 пъти по ниски. Фирми еднодневки.

Россия готова строить авианосцы, но в бюджете нет денег.

Мачът за Крим е свършил още през 1784 г. Резултатът е 1 : 0 за Русия. Контестации не се допускат. Преглеждам оферти за ваканция в Крим, но май морската вода е доста студеничка, дори през август като в Барселона. Изглежда в Батуми е по-добре.

Русия притежава Крим само 180 години! Това е нищо, а през 1784 украинците са го освободили, не руснаците. Турция и Византия притежават Крим през много столетия.

Че те тия измислени "украинци" руснаците ги изобретиха през 1922 година. Над половината от тях до ден днешен се смятат все още за руснаци. За това и търтят здраво трътките на негрите от Западна Уксрайна!

погледнете "коментарите. ОТ РАНО сутринта, едни и същи капути се насират под новините за Русия. Даже имената си не сменят, щото вече всички ги знаят колко броя са!

1991 година Германия пращаше храни в разпадащият се СССР!! Сега пак идва това време.

И на фалиралата 16-та република пращаха...И ГДР хранеха..Какво да правят хората?Европейци, няма да оставят'' развитите'' соц. общества да гладуват я

Интересна новина, нищо не се разбира от нея. Какво е правила тая Моргерини в Москва, кой и кога я е поканил. И най-важното какво са си говорили. Иначе за простите душици се споменават Крим, Сирия. Нещо се мъти, явно положението харесва и на двете страни. То е ясно че Моргерини не може нищо да предложи за решение. Задокеанският господар не дава. Руснаците явно ги устройват санкциите.

Путин се е молил тя да заповяда да го види! Че никой не го кани него никъде.

Да бе, точно така е. Затова тая какичка му се е снесла на крака, тихо и потайно. Нищо не е обявено предварително; Изведнъж се оказва кака ти Моргерини в Москва. Може би на оглед какво става с врага, тая има бръмбари и на ауспуха си отзад. Ама какво е правила там и какви са разултатите от мисията й, за нас простосмъртните не е ясно.

То уж санкции, пък направиха пътечка до Путин. А прословутото изречение е може би това: "Также глава МИД России заявил, что Москва заинтересована в восстановлении сотрудничества с ЕС."

Не разбираме, а? А как ги разбирахте нещата, като леехте патриотични дитирамби за Крим Наш, а? И как ги разбирахте, като разгромихте за 2 седмици ИДИЛ в Сирия, а? Огладняхте ли достатъчно, а? Ааааа, не сте, не сте! Докато не минете на трева като севернокорейците, никакви отстъпки за вас, че да се научите да не пипате чужди земи.

Като изгладнеете още-ще клекнете до край!!! А като ще започнете и паша по образец на севернокорейците-тогава и по корем ще лазите!!!

Без пушка да е пукнала Запада победи Русия за пореден път. Напълно очаквано като се има предвид разликите в икономиките.

Ханс, дай коричка!

Оставете ги да фалират тия пияници бе. Те друго не заслужават.В бедна малка Европейска България се живее по-добре от Путлерска Русия.

Много руска гмеж по морето ,бе! Във Варна В МОЛ-овете лятото български не може да се чуе!

Че ква раабота имат бели европейци сред диви азиатци?

Време е Путьо да се изтегли от Украйна! Защо му трябваше това? Кой го би по главата да напада Украйна?

Не я е нападнал украйната още той. Ако беше я напднал, досега бандерите да висяха по стълбовете и от киев да ечеше "Ставай страна огромная". Но и твоята мечта ще се сбъдне...

Усещат че скоро ще ядат дървото. Основателя на борбата срещу корупцията Алексей Навални е предложил да проведе следващия мащабен митинг на 12 юни - в Деня на Русия и да излезнат огромен брой хора. Видео в гугъл Мы не получили ответов, поэтому надо продолжать. Може да прочетете и коментарите и настроенията под клипа какво ги чака жужаците.

Е - то тов. Путин може да "смята", ама сметките му са нещо без кръчмар... Да, за съжаление Русия я чака разпад - но този път ще е кървав. Неслучайно тов. Путин засилва именно нацгвардията - а единственото и предназначение е за разправа с местното население. Това, на което ще бъдем тъжни свидетели ще е "сирийският" вариант - неспирна гражданска война. Всеки от местните феодали ще иска да вземе абсолютната власт - те и сега правят каквото си искат, но все още трябва да ръкопляскат на кремълското джудже...

ако може и да закупим малко Пеитриът за защитата на Москва, че ни направиха за смях в Сирия.

Попаднах в "Часът на трола". В Лозенец е ветровито, но как е времето в Киев, господа?

не зваем това..айде моля ви съ - от мечка - ремичка.

Заглавието казва едно, а после четем, че Русия има, цитирам: "готовност да нормализираме отношенията". Въобще не виждам категоричност в думите на руснаците.

Хленчим ли? Що така, таваришч? Никаква милост за вас, санкции до дупка, докато не върнете Крим и не се разкарате от Сирия. И за какво ви е да имате добри отношения с ЕС? Нали там, според вашата пропаганда, гъмжи от брюкселски зелки, либерасти, толерасти, педерасти, третополови, негри, чалми, и соросоиди? За чий са ви такива отрепки, а?

Освен от Украйна и Сирия, да се разкарат и от България. Да се разкарат от всички цивилизовани страни и да си стоят в кочината. А за да не измрат от глад да продават суровини, за друго ги не бива.

То хубаво, ама дали господарите отвъд океана ще са съгласни...

Няма и да се нормализират отношенията.Баба Меркел отговори троснато на Тръмп и той ще сключи договор с ЕС за свободна търговия и ще предпочете ЕС пред този с Великобритания.Стана страшна каша и няма никакъв ред.Тръмп е този,който трябва да наложи реда,а той 10 пъти е питал Меркел,дали договора може да е само с Германия,а тя му се троснала,че да се отнесе въпроса към ЕС.В цялата работа безредието идва от неясната политика на Тръмп.Той променя постоянно мнението си.

Путя предай се! Излез с високо вдигнати ръце и свалени гащи!

А, те такива, като Путята са тарикати..Носят ламаринени гащи...Обаче, свалят гащите на глупаците, които гласуват...Че и така ги баламосват, че глупаците хем са със свалени гащи, хем ръкопляскат и викат ''ура''