ЕС удължи антируските санкции с още 6 месеца

Съветът на ЕС удължи днес действието на икономическите санкции срещу Русия до 31 януари догодина.

Обратно в новината

Коментари - ЕС удължи антируските санкции с още 6 месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Санкциите ,това са игра на пазара.Ако Русия и ЕС са в добри отношения нямаше да има Евразийски съюз.Санкциите направиха Русия по силна.На челно място са по производство на пшеница.Произвеждат си плодове ,зеленчуци.Но френските фермери изливат млякото по улиците.Преди са изнасяли млечни продукти за Русия.В изграждането на Северен поток2 ,от това ще спечели и Русия и ЕС.Санкциите удрят по западни фирми-Shell/Великобритания,Нидерландия/,австрийско OMV,френска Engle,немска Uniper и Wintershell.Силата на Сибир -оборудване от германски компании.Линдс няма да го достави при санкции.Като гласуват санкции ,къде мислят?В Русия има всички елементи от Менделеевата таблица.Добре прави Сърбия .В добри отношения и с ЕС и с Русия.Сърбия не се съобразява с ограничения.Обвързва се и с Китай.Договорена е директна самолетна връзка Пекин-Белград.

няма руска медия, която да не писа и каза, че санкциите са от голяма полза за русия. следователно руснаците могат само да бъдат доволни - качеството на живота им ще се подобри още повече

Ползват с е спец препарати за отравяне на европейските лидери и техните помощници и последвало обемно проникващо пси препрограмиране.Подобно с е прави и срещу лидерите на НАТО и бюрократите на служба там. Анализите им с а неадекватни .След преврата в Киев и окупацията на Киевска Русия подкрепиха нагли тежки военни действия срещу Источна Украйна и Крим с цел ядрена война между брюксел и МОсква >

Наркоманите от Европейския съюз подкрепиха нагло всички показни кървави метежи с използването на зомбиращи и психизиращи нарочно подавани отрови и пси генератори за манипулиране на тълпите. в резултат милиони зверски убити и десетки милиони бежанци

РАЗПАДНАЛИТЕ ДА ВНИМАВАТ,ЧЕ АКО РУСИЯ РЕШИ ДА ИМ НАЛОЖИ САНКЦИИ,ЗАПАДНАЛИТЕ ЩЕ ФАЛИРАТ И ЗАМРЪЗНАТ!!!

затъналият в колосални дългове сащ има само две алтернативи -да санкционира целия свят и да напада директно ,унищожава и краде колкото успее -от нас златото,от другите петрола,изобщо това е работата на тайни служби,пентагона и цру -кучетата им надушват всичко ,което може да се продава ,а от друга страна се измисля по кой начин ще стане по -бързо и евтино . великата пиратска държава ,на която се кланя и моята родина ...

Еврогейчетата не забраха ли, че от тва на нас ни дреме на кура?..! Въртим си алъш-вериша с мужиците чрез Падишаха и ..направо през Черния гьол!

Абе ЕС какво си играе на всеки 6 месеца? Направо да ги продължи за следващите 6 години - за целия нов президентски мандат на Путята.

А а а, викаш - да си знай Путята . Това си е направо ,,опорна точка,,?

най интересното е подхалимсвото на ЕС ОТНОСНО ФАЩ а!! А СВЪРХ НОВИНАТА Е НА ЗА ТЪПИЗЪМ И ОТНОШЕНИЕТО СИ КЪМ НАРОДА НА КОЙТО СИ ПРЕЗИДЕНТ ( УКРАИНА )!!! ТЯ ЩЕ КУПУВА ОТ ОТ ЩАТА ЛУИЗИАНА АНТРАЦИТНИ ВЪГЛИЩА (които са на ниво по ниско качество от тези в Донецк и в два пъти по скъпи разбирасе !!!)ИГАЗ ПО РЕВЕРСУ ОТ ЕС !!!! ЗА ДА НЕ КУПУВАТ РУСКИ ГАЗ (които бил мръсен комунистически ) този газ който епае руски но преминал в ЕВРОПА СЕ ФИЛИТРИРА И СТАВА ДЕМОКРАТИЧЕН ЧИСТ ЕВРОГАЗ ! И С ТОВА ВАЛМАН СЕ ПОДСИЛА ПРЕД СЕГАШНИЯ СИ ЧОРБАДЖИЯ ЗАЩОТО ГО ОСИРАШЕ ПРЕЧА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ ( ВАЛМАН искаше да е Хилари АГА НА ХАМЕРИТЕ

Если долго смотрит на луну можно стать идиотом....

..тъй уже! ..

С руския си на ниво 3- !

За по-"умните " всички санкци против Русия са преди всичко против Германия .ИталиЯ ИЛИ ПО ЕС - ИЛИ ЗАБРАВЕХТЕ ПЛАНЪТ НА МАРШАЛА ! ЦЕЛИЯТ ЕС Е ВАСАЛ ! САЩ С ТОВА НЕ ДАВА И ДАЖЕ НА БЪЛГАРИТЕ ДА ИМАТ ПАРИ ОТ СЪТРУДНЕЧЕСТВОТО СИ С РУСИЯ !!1 ПАЗАРЪТ НАЙ НАЙ ВАЖНИЯТ СЕКТОР ЗА ИКОНОМИКАТА ВЪВ ВСИЧКИ СТРАНИ ! СРПЯХА НИ ПИПЕРА И ДА НИ БИ ДА СТАНАХМЕ ПО БОГАТИ!?! ИЛИ ПО ВКУСЕН ТОЗИ ОТ ХОЛАНДИЯ !НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА ЯДЕМ ТАЗИ ЕКОЛОГИЧЕСКА И НАТУРАЛНА БЪЛГАРСКА ХРАНАКОЯТО БЕШЕ ПРЕДИ 28год -! Парите за хамерите и чрез парите ни имат за кочове не само българите но и целият ЕС! ИМАТ ЛИТОВЦИТЕТЕ РАБОТНИ МЕСТА В СОБСТВЕННАТА СИ СТРАНА - НЯМАТ ,ВСИЧКИ СА ГОВНИШАРИ В ЕВРОПА - ТАКА Е ФАЩ НИ ПОРОБИ ЗАВИНАГИ

С една дума=ПОШЛИнаГУЙ!:))))))))))))

..откуда тЫй никогда не сходил !? ...

Путин в момента ми плаче на рамото. Каза,че си го е преместил.

Преместваш си главата..от едното на другото рамо. А курът се прехвърля от единия крачол в ..другия, като няма къде да го завреш!

Досега никой и никъде не е спечелил от политиката на санкции. напротив чрез санкциите на другите, политически се сплотяват вътрешните сили на народа. Не случайно рейтигна на Путин гони 85%. Примери по света колкото щеш - Северна Корея, Куба, Иран, Израел, сега Русия. Страдат нормалните икономически отношения в двете посоки. Нищо друго.

НАЙ ПОСЛЕ ЕДНА ДОБРА НОВИНА

Това е Запада -империалисти. Всичко копират от Римската империя - и войниците по света, и купуването на дебили, даже и хълма на "белия дом" кръстиха "Капитолия". Непрекъснато се опитват да прилагат и принципа "Разделяй и владей" - ето за това са санкциите. И затова лаят и в медиите, за да разделят българите (така правят и цветните революции) И ДА НИ ВЛАДЕЯТ!!! Апропо, за това са и войниците им в БЪЛГАРИЯ!! В Ъ Н !!!! НЯМА ЛИ ДА СЕ СЪБУДИ ТОЯ ЗАСПАЛ НАРОД И ДА ИЗРИНЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ БЕ??????

Ти като си буден все пропускаш да си вземеш онези по силните успокоителни, дето ти ги предписа лекарят онзи ден

Абе необразован картоф, а Русия, кой копира? Руснакът без гръко-римската култура и без западноевропейската е просто едно блатно племе. Че тя е и последната колониална империя, която си държи колониите.

санкциите са тежки и магучая се задъхва.това е факт, но е мъничкото зло за раша. голямото плохо е,че полша вече купува газ от сащ. а литва подписала контракт на поставку газа из сша, както съобщават ватенките. а други 15 европейски държави също водят преговори за втечнен газ от щатите. и китай покупаты газ в сша, сказал тассссс. а турция наложи 130% мито за русското зърно, а китай ще внася русско жито само в ...чували! не хачут наливно жито !

едно вярно нещо няма, ама който е разцепен от яд си е така.

Този път им удължиха санкциите понеже руснаците са готини. След шест месеца може да им ги удължат понеже не връщат Крим или понеже не са лесбийки.

Браво на ЕС. Всички българи одобряваме!

На какво мнение е Евгений Михайлов ?

Проблема за неизпълнение на "Минските споразумения" е в Киев ! Франция и Германия ,също се явяват гаранти на тези споразумения и по същата логика Русия ще им наложи контра-санкции за това че не оказват натиск върху Киев за изпълнението им ! Еврогейците са нагли и лицемерни и в същото време мислят с голите си задници вместо с главите !?

Украйна е жертва на агресия бе... "умньо"! Агресора е Россия! Воюващите срещу редовните ВС на Украйна в Донбасс са россиянски военнослужещи! Вече повече от ЧЕТИРИ години Россия снабдява метежниците с оръжия, боеприпаси, гориво, храни... и всякаква друга необходимост за водене на война! Украйна иска своето си. Украйна иска россиянските хибридни солдати да напуснат нейната територия! Едва тогава ще настъпи мир и народа на Украйна ще може сам да решава! ВЪН РОССИЯ ОТ УКРАЙНА!

Украйна винаги е била окрайнината на Русия и на български не се пише Россия украински фашист.

Россия Е страна в конфликта, защото точно кремль организира т.нар. сепаратисти, като непрекъснато ги осигурява с оръжие, боеприпаси, гориво, кадрови военнослужещи и др. необходими неща вече четвърта година. Без подкрепата на кремъл т.нар. сепаратисти, а всъщност россиянски кадрови военни, не биха издържали и месец! Вече дори в россиянските СМИ се признава, че в Донбасс непрекъснато се залавят россиянски "контрактники", случайно напуснали армията в деня преди залавянето :) Ето какво пишат в майл.ру, например: "8 часов назад, источник: Интерфакс СМИ сообщили о взятом в плен под Луганском российском разведчике По данным Би-би-си, 22-летний гражданин РФ был взят в плен в результате боестолкновения 24 июня. Москва. 28 июня. INTERFAX.RU Российский контрактник Виктор Агеев был взят в плен украинскими военными в ходе боев под Луганском, сообщает во вторник Би-би-си со ссылкой на источники в военных кругах Украины. По сведениям издания, 24 июня в районе села Желобок Луганской области произошло столкновение бойцов 93-й отдельной механизированной бригады ВС Украины и разведгруппы 4-й механизированной бригады 2-го армейского корпуса самопровозглашенной Луганской народной республики (ЛНР). В результате командир отряда ополченцев, которого издание Би-би-си со ссылкой на украинские СМИ называет кадровым российским офицером, был убит, а четыре бойца взяты в плен."

И без подкрепата на западните ГОВЕДА, майдан нямаше да има, застреляни 35 украинеца нямаше да има, изгорени живи в Одеса нямаше да има, и доставки на оръжие за фашистите нямаше да има. Айде, ние не пасем трева, нещастник.

Без Осман ага Циганина и тебе нямаше да те има, ама ревеш срещу Османското присъствие, протестър нещастен с меки китки и сексуални отклонения.

Ако наистина налагат санкции, да спрат да купуват суровини от Русия и да изтеглят инвестициите си в промишлеността и банковия сектор. Ама не го правят. Защо ли ?

Празът е извънредно голям :) Руснаците се скъсаха да се смеят на тези глупости, защото и без това всичко се произвежда в Азия. Отдавна светът не е такъв, какъвто беше през 80-те, например, когато западналяците имаха производства на своя територия :))

S600 на Путин е произведен в коя азиатска държава?

В Турция

толкова повече просперираща Русия. Всяка санкция кара руснаците да равиват нови производства и скоро няма да имат нужда от западни, югозападни и северни стоки.

Бе, подлагаме си ..за всеки случай.

Не е зле еврозелките да научат една поговорка но наизуст и да си я повтарят многократно на ден- Всеки греши, но само глупак/ци повтарят грешките си !!!!!

Съа как да обеснят колко са им продуктивни санкциите за селско-стопанското производство на Гейропа например?

Как само се уплашил Путин, още утре щял да си подаде оставката, като преди това върне Крим на Насраина, Кьонгсберг на Швабия и предаде доброволно Сибир на ФАЩ, а Псковска и Ленинградска област на трите прибалтияйски жужета. Споко соросоиди, пак халостен ама важното и вие да си вярвате.

Наще политици мълчат по въпроса. Излиза, че ЕС е пдчинен на Меркел и Макрон. БГ има ли евродепутати и как гласуваха те по въпроса?

Който плаща той поръчва музиката. Руснаците като само крадат никой няма да ги слуша много ясно.

на хранилка там има към двайсетина тутманици.

и красиви, вие знаете ли че Пърдешенко и неговата клика преди месец-два предложиха на Русия да и дадат Крим на концесия?

Значи по протестите са БКП-то... На 24 декември 1919 г. Общият работнически синдикален съюз и БКП (т.с.) организират в София голяма протестна демонстрация с искания за социални придобивки. Стачката остава в историята на България като Голямата транспортна стачка. Пряк организатор и водач на стачката е Жеко Димитров. Правителството на Александър Стамболийски разпръсква демонстрацията със сила. БЗНС обявява военно положение, мобилизира армията и Оранжевата гвардия и ги съсредоточава в столицата, като започва масови репресии срещу комунистите.

преди някакви си само 98 години се върна. Ако искаш иди в неолита, даже, но сами себе си и клакьорите им по сутрешните ТВ блокове нарекоха соросоидната седеразка злобна и провалила се гмеж "умни и красиви". През 2013-та ако не помниш.

След като санкциите укрепват руската икономика, не е ясно защо русофилите реват ? Май, защото са тъпички !

Смеят се на кухоглавието ви протестърско и на мантрите с тригодишна давност как Русия щяла да фалира ей-сега-сегичка.

Откога ревът и кълненето е смях?

Куба изкара десетилетия в санкции и още си е там, Иран също. Северна Корея да не говорим. Това е елитен клуб, в който Русия отдавна членува, но без частта със санкциите.

Анексията на Крим и окупацията на украинските,Донецка и Луанска области ще му излезат прескъпо на Путьо,който наивно си въобразява,че може да хитрува и протака с времето!Няма кой да му признае плячката за законна и ще трябва да я връща неизбежно и с лихвите!

чакаме да им излезнело скъпо и прескъпо ама на, не ще и не ще. Оти така бе?

А,бе даже като гледам т.н.- украинци даже поевтиняват със всеки изминат ден и накрая Путин ще ги купи заедно с кучетата.И Западът ще му помага ,за да се отърве от проблема!?

Имаме известни прецеденти в протакането от страна на Русия - Абхазия, Осетия, Приднестровието. Териториите се обезлюдяват и приготвят за присъединяване.

Ха ха кухоглавите толерастки тролове са във възторг но защо ли ? Те западните фирми ни най малко се съобразяват в решенията на ЦК на ЕК и си правят бизнеса с руснаците и си строят заводи там а санкциите са да такива като нас малките които продължават да губят нито пък ще видят компенсации от еврозелките.Същото е и краварите санкции па не са спрели алъш вериша с руснаците е , и, остава само един вой по форумите от кухоглавите това е !

ЕС удължи санкции не срещу Русия, а срещу себе си. Тъпанарите....

Амчи радуйте се, де! Защо само ред сълзи ред сополи виждам по лицата ви? При това не от смях.

Гледайте да не счупите стомните еврогейци. Коя дата сме А ? Не знаете, ами 28 юни когато през 1914 година убиват Франц Фердинанд. СЛЕД ТОВА: "28 июля Австро-Венгрия объявляет войну Сербии. Россия, традиционная защитница славянской Сербии, начинает всеобщую мобилизацию. Германия, союзница Австро-Венгрии, требует от России этого не делать, и в свою очередь 1 августа объявляет войну России. 2 августа Франция, союзница России по Антанте, объявляет войну Германии. 4 августа Великобритания, союзница России и Франции, объявляет войну Германии за то, что она напала на маленькую Бельгию. ..........Первая Мировая война началась." Цялото на link

Кви са тия русопротестърски простотии, ма? Няква връзка с лунното затъмнение и величието на вожда Путин да видиш с

Европейската каруца се тегли от куци коне,управлявана от глухи и слепи каруцари.Те не виждат и не чуват ,че в Украйна се води гражданска война.Те са неспособни да разберат конфликта ,камо ли да вземат решение по него /въпреки ,че Германия и Франция са гаранти на подписаното споразумение с Янукович!?/.Затова се опитват да прехвърлят отговорността на Русия,вместо да вникнат в проблема и накарат враждуващите страни да седнат на масата.Но времето не е тяхно/разбира се ,че то не е и наше!/Руснаците досега губеха от тези санкции,но палачинката се обърна!

А за Крим нещо да кажеш? Там вече раздадоха медалите руснаците. Санциите са заради Крим.

за минските съглашения, там няма и ред за Крим. Крим е вече безвъзвратно руски, дори и ФАЩ и Еврогейския съюз да върнат Косово на Сърбия, Крим ще си остане руски. Междувпрочем Донецк и Луганск също никога вече няма да станат украински. Няма кой да ги накара.

По този повод, тавариш Путин ще обяви още по-твърд курс към самозадоволяване...То даже било по-хубава работа, от онази работа

Самогон и варени картофи до дупка. Сега ватенките измират на средно по 64 години, скоро и под 60 ще я докарат.

коя е страната с най-много тежки престъпления на ден? И то без Гейропски санкции знаеш ли? Средно?

Че видите ли държавните руски компания няма да могат да пилеят печалбите си на лондонската и франкфуртска борса ли? Тежкото е за полските, прибалтийски, румънски, че и наши фермери, щото Русия ги отряза от пазара си. Тежкото е за гръцките, нашите и италианските туроператори. Тежкото е за германските и английски производители на оборудване за нефтодобив щото безвъзвратно загубиха един свой добър пазар. Естествено за комсомолската секретарка Меркел не е тежко, на нея от Фашингтон ще и кажат "Конграчулейшънс" и тя ще се радва като циганче на наденичка намерена в боклука.

кой какво прави по света ,накрая в българия ядем дървото

Оставам с убеждението, че платените умни и красиви въобще не им пука за бъдещето на България, важното е да се изпълни поръчката "отгоре", за някой и друг сребърник, разбира се. После нали няма да се възмущавате за високите цени на петрола и газта в България? И от там високи цени на всичко останало, нали така? Само да напомня до какво водят санкциите - отнасят го тези, дето си нямат. България определено няма богатства, но затова пък си има едни празноглави протестъри, които ни на йота не и облекчават положението. А тия в Рашата май си имат всичко, и то по много...

Дрън дрън, ярини. Още сърбаме последиците на "големия шлем (х*й)" на Първанов и Газпром има да ни връща 3 милиарда $, които никога няма да видим.

От всичко най-много имат водка. Ходи там да плуваш.

Още малко с американофилски управници и България няма да я има.

С тези санкции ЕС, поради собствена глупост, се изолира още повече от цивилизования свят!

и как точно?

Западноевропейските лицемери пак ще го ядат мечешкия... Рано или късно.

Като през 1991-ва ли?