Влакът с телата от самолетната катастрофа пристигна в Харков

Влакът с тленните останки на жертвите от разбилия се малайзийски самолет е пристигнал в Харков. Очаква се телата да бъдат транспортирани в Холандия.

Обратно в новината

Коментари - Влакът с телата от самолетната катастрофа пристигна в Харков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Я другой такой страны не знаю где так вольно дышет человек!" Някога , в онзи друг нормален свят влаковете караха летовници . Всеки ден се събуждахме с оптимизъм, вяра и надежда. Днес демокрацията ни донесе влакове с мъртъвци. Донесоха ни продукта на един фашизъм в страна, в която се дишаше спокойно. Страна, ва която издигат нови паметници - на есесовци и фашаги. Нарича се Украйна.

Русия защитава руснаците, а не проруските бунтовници.Ако Русия е искала да ги въоръжи щеше да ни е бедна фантазията какво щеше да се получи.Какви бяха тези от бунта срещу Янукович-граждани с чужди паспорти-американски и германски.

мили сународници, много коментари четох, но никуде не срещнах и капка сучуствие или някакув вид суболезнованя кум умрелите хора. преставете си, че вашите роднини(цяло семеиство) отиват на почивка. лятната ваканця току що е започанала и децтата сущо отиват и те. всички са весели и имат желание за дулгоочакваната ваканця в далечна страна. облечени са с летни дрехи и са си взели книги за четене а децата играчки за дулгя полет. изпращате ги на летището и им казвате "прятна почивка и до след 2 седмици" след три часа летене, самолета започва да пада и по време на падането да се разпада. какво ли им е било на тези хора....дали са си казали за последно "обичам те", дали са си прегурнали децтата с надежда да ги спасят....никои не знае... за тези, които говорят за теории че телата са били миришели веднага и че няма маики които да плачат за тези 80 деца, ще кая това: телата по време на разпадането на самолета, сущо са се разпаднали, навсякуде има разпруснати тленни части, за няколко часа на такива високи температури естествено че ще мирише. за маиките: повечето от путниците са били семиства, някои с по 3-4 деца. тях ги няма вече....моля ви се, влезте в които и да е холандски саит, а сущо и в яхоо и ббц, и вижте, има цели разкази за хората които са загинали. надявам се на никои да не му се случи някои от близките му да си отиде по такув уясен начин, а след това тялото му да лежи и да се разлага на едно поле 3 дена и даже да не може по нормален начин да се сбогувате и да имат нормално погребение. P.S. sujaljavam no njamam kirilitsa

Desislava

Уважаеми ни Дир, аман от плюнчене под електронни статии. Публикувайте статии само с конкретни факти и данни, мнения на експерти (ако не ги страх, де) и не ни занимавайте с логистични операции. В останолото време може да кажете, аджеба колко народ изпотрепаха в Газа помежду другото и защо никой нито гък не казва по този въпрос. Или... 40-50 холандеца струват повече от 100-200 палестинеца?

Absolut+но. Даже мисля че 10 холандеца са по-добри от от 100 бъдещи камикадзета. Но репликирам за друго, някъде ще се спомене ли броя на жертвите в тази гражданска война в Украйна. И колко е критичната бройка за да се смята за геноцид към собствения народ, причина за бомбардирането на Белград примерно!

Идиотчето, което пише с моя ник никога не е ходило войник, няма никакви военни познания, но това не му пречи да се перчи с такива. Спрете да му пишете минуси, ако спрете ще мре от глад. Просто го игнорирайте. Нека бъде празен въздух за Вас.

ЧУК

Лошо работа!В момента в Малайзия демонстранти искат от правителството да доведе до край разследването за гибелта на самолета!Казват демонстрантите,че самолета е паднал в Украйна и Украйна е държавата отговорна за това!Защо и кой от украинските диспечери е наредил промяна на курса и ред други въпроси!Демонстрантите не са наясно с ситуацията в украйна и че там се води война !Казват цялат отговорност е на правителството на украйна!

това не е спонтанен митинг, а режисура за пред света

Обаче признавам ги Украинците! Векове под Кремълско робство. Почти ги русифицираха последните 100 години. Масово избиха дисидентите и инакомислещите и пак намират сили да се обявят за независимост и да се съпротивляват срещу много по-голяма и агресивна империя! Има надежда за тях!

Много тъпо парче си, такова понятие като Украйна няма. Това е вид Македония. Те са си руснаци, с изключение на мешания народ в Галичина, които сами не знаят какви са. Да си чувал за Киевска Рус. Езика украински е изкуствено създаден, повечето говорят руски. Държавата украйна в този си вид е създадена през 1922г от Ленин. Признавам те, много си тъп и много лъжеш. Добре ли ти плащат за това. Професия интернет-измамник.

Идиотчето, което пише с моя ник никога не е ходило войник, няма никакви военни познания, но това не му пречи да се перчи с такива. Спрете да му пишете минуси, ако спрете ще мре от глад. Просто го игнорирайте. Нека бъде празен въздух за Вас.

Москва използва руските сепаратисти,въоръжава ги ,плаща им ,за диверсии с/у Украйна.Смешни са поводите за намеса!Номерата на Путин няма да мине!Украйна ще бъде НАТО на границата с "ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО"-сега путинова Русия!

Уважаеми колеги колкото повече плюсове или минуси слагате на нерегестрирания мой съименник толкова повече му пълните гушата. Той е бокогъзолизен трол платен от Соросите и пише общо взето простотии. Той е известен като Ванчо идитчето на Дира - ако искате мога да му напиша и истинското име. Не ми е на нивото да споря с идиоти.

русия веднага да върне заграбените територии и да остане само московското княжество! половин европа и азия пропищяха от тяхната алчност! да престанат да слагат марионетни правителства по цял свят!!!

Злобното човече, със злобните усмивки и нечистоплътната душица жалка. Горкото, защо Господ така те е наказал.

Бывший сотрудник администрации Рейгана Пол Крейг Робертс заявил в интервью телеканалу RT, что падение малайзийского Boeing используется Вашингтоном в пропагандистской войне против России. Он уверен, что объективность расследования причин крушения лайнера напрямую зависит от того, кто будет контролировать его проведение. Цель Вашингтона состоит не в том, чтобы установить истину, а в том, чтобы обвинить во всем Россию, подчеркнул Робертс. Он добавил, что ни у ополченцев, ни у российского правительства не было причин сбивать Boeing. Это бессмысленно для тех и для других, заявил Робертс.

руската империя се е родила от трупа на империята на чингис хан! какво можете да очаквате от такъв изрод :))) нещо като пришълеца:))) иван грозни (страшни) а.к.а дядо иван е бил най-големия изрод от всички :))) избивал е наред децата си и любовниците си :)))

-Питали радио Ереван:с кои държави граничи РФ? -Сега или по принцип? -По принцип. -По принцип с когото си поискат!

Тая държава е пълна със болни хора. Путин се е запътил към трета световна война а тука е пълно с психопати, които се редват на агресията му. Нищо, след Украйна ще наебе точно нас...

Ти си болния бе урод и колкото по рано те затворят толкова по добре

ЧУК

Сега Потрошенко щял да праща ново педесет хиляди броя месо за касапницата при донецк и Луганск.Събрал ги е в едно с самогона от мазите им и бурканите с зимнина,че правителството фалирало а демолишъна зад окена пари не им дава вече ,щото прекалено пияни били като застреляли пътническият самолет!

С терористи не се преговаря. Терористите следва да бъдат ликвидирани. Това е нормална практика за всяка суверенна държава, каквато е Украйна. Порошенко е в правото си да защитава родината.

С идиоти като тебе пък изобщо не се преговаря. Такива като тебе просто трябва да ги съберат и да ги пратят я в Курило, а по тежките случаи в Карлуково

А какво са му виновни цивилните пътници от самолета. Изхождайки от логиката ви, правителството на Украина е редно да се обеси!

Путин и хората до него са фашисти, и не го крият вече. Ако знаете какво пишат депутатите от руската Дума в личните си страници!! Режима в Русия в момента е фашистски. И всички нормални хора трябва много да се притесняват от това! Защото утре можем да се окажем на мястото на Украйна!

Спрете да слагане плюсове и минуси на Ванчо идиотчето. Да умре от глад. Те им плащат на знаци без значение. Дразни идиота за да може надницата да заработи. Просот не му обръщайте внимание.

Колега, забелязвам че след призива Ви, количеството тролове спадна сериозно! РАБОТИ :)))

Както вярно беше казала една украинска журналистка: Колко жалко: в тази война в Изт Украйна украинската нация губи млади и перспективни мъже, а Русия чисти боклуците и утайката на обществото си.

Мрачно е ако вярвате на всичката пумия, която изливате тук, но разбирам и че няма срамна работа.

Фашиста путин да си изтегли партизанските отряди от Украйна... всички руски фашисти вън от Украйна .

И какво, крадецът вика - дръжте крадеца!

Ванчооо стига бе идиотче. Само ти ли остана от бокогъзолизните платени драскачи. Кат Матросов на амбразурата. Издишаш. Върви се изкъпи наспи се, че кат те гледам съвсем я закъса.

ЧУК

Чухте ли новината,че нацистките групи в Одеса искали да палят сградата на милицията там?В момента тълпа от дрогирани урки са се събрали там и протестират срещу задържането на главатаря им!

ЧУК

Някой си Марк Гординенко.Хахаха .Мръсните укроцаисти сами си правят произвола!

Два от прочетените в коментарите факти (ако са такива) ме наведоха на мисълта за една на пръв поглед фантастична хипотеза, която обаче може да излезе не толкова невъзможна, защото действителността понякога е по-абсурдна и от най-развинтената фантазия. И така, преди излитането самолетът не е бил зареден с храна. От друга страна, местните хора, които са били на мястото на катастрофата много скоро след падането на самолета, са усетили изразена миризма на трупно разложение от намерените тела, което не е нормално, ако хората са току-що загинали. Та си мисля, дали това не е същият малайзийски Боинг, който изчезна преди време и така и не се намери (дали?), който да е бил отвлечен именно с целта да се инсценира с него това, което стана над Украйна. При което пътниците да са били предварително умъртвени по начин, който е трудно откриваем при съдебномедицинските разследвания. Тоест, провокацията да е предварително планирана от някого с цел да се намери повод да бъде обвинена някоя от страните в конфликта. Такъв вариант никак не може да се изключи, като се има предвид колко мръсно нещо е голямата международна политика и доколко тя е безмилостна при преследване на целите си към човешкия живот, независимо дали става дума за милиони (световните войни), стотици хиляди (Хирошима) или хиляди (Световният Търговски Център) човешки същества - така че 300 души са абсолютна дреболия за тези изверги...

P.S. Колкото пък до пилот-камикадзе, такъв винаги може да се намери, мотивиран например от солидно финансово подсигуряване на близките му или от какво ли не друго...

ЧУК

Да напомня на зрителите ,че устроиството Бук се състои от пет камиона техника!Това с спецназ не върви,щото техника на страната на опълчението липсва!Още едно недоразумение е спорът около това -може ли да се стреля от нещо което липсва?

На всички по света стана ясно,че глупавите хохли са свалили самолета. Черното негро от Белия дом сега се чуди как да маскира нещата. Такива плюнки кат Плевнелиев му пригласят, а разни идиотчета в дира се мъчат черното бяло да изкарат.

Грозна история, най - вече алчността на Русия, които причиняват това е безцеремонна и ако питате мен путин да влезне в затвора доживот, не знам как спи нощем, дано умре в страх, какъвто предизвиква в невинни хора

Чиба, Трол, чиба!

Да, нека за пример да ни е "безкористна"Америка!

"Доказателствата" на САЩ са базирани на фалшивото украинско клипче от тюба, това и в щатите предизвиква много въпроси без отговор. Като цяло нивото на държавната администрация и реакцията й силно се отличават от нормалните за случая. Чудя се дали не е някаква програма за интеграция на ментално увредени хора :)))

Я да помислим как се сваля самолет. Пък бил той и военно-транспортен. И как могат да направят това т.н. "опълченци". Амо много просто - съссъвременни оръжия. И то само от добре подготвени хора. Като руски спецчасти от Спецназ. Който всъщност са гръбнакът на про-руските сепаратисти. Да сваляш самолети, хеликоптери, с лекота да овладяваш танкове, БТР-и и въобще да боравиш с бойна техника със завидна лекота е по силите само на добре подготвени специалисти. Професионални военни. Нека всеки си спомни годините, които е бил в казармата и да си помисли как би могъл да подкара танк. Даже и да му го дадат, не да го пленява. Да го подкара, та и да стреля с него. Нека всеки си помисли как би могъл да свали самолет. Даже и да ми дадат съответната техника. Даже и да е стрелял преди това със зенитна ракета тип "Стрела". Пък и колко души въобще са имали достъп до такова нещо? Пълни глупости са това. И за никакви "опълченци" и дума не може да става. Това са си организирани диверсионно-разузнавателни групи, които си влизат от Русия. Кадрови военнослужещи на руската армия и разузнаване. Това е.

Бе идиотче ти пушка не си фащал казармен портал не си прекрачвал що пишеш простотии бе. От де тез мъдри изводи правиш. Попитай тез дето в казарма са ходили и повече акъл имат от тебе.

попов или не си служил военна служба или си бил в трудови войски. А в тези войски не служеха етнически българи.

"за никакви "опълченци" и дума не може да става." - виждате ли колега, може и да се стигне по логически път, че виновни са укро-майданоидите!

Май май на Ванчо идиотчето на дира ми приличаш. Само той е способен на подобни идиотии. Сериозно че си платен поблук при това бокогъзолизен е ясно, но ми интересно все пак Соросите дето ти плащат ако изобщо го правят не следят ли простотиите които пишеш. Честно казано ако бях на тяхно място бих се срамувал

безумната руска авантюра в Украина върви към своя логичен завършек. Украинската армия, заедно с подкрепата на доброволни отряди от цялата страна възстановяват контрола на държавата върху окупираните от руски терористи територии. Въпрос на дни е въоръжените сблъсъци да приключат. И сега по руските форуми свързани с темата -"руската интервенция в Украина" коментарите са доста оживени и основно се обсъжда предстоящото връщане в Россия на Гиркин -Стрелков, Бородай, Бабай и цялата орда професионални убийци и мародери...

ще разберем попов, има време.

Завалията ти идиотчето на бати мене да имитираш не стана сега с друг ли пробваш. Още почеве затвърдаваш мнението, че си идиотче и трябвада те приберат дето ти е мястото. Интересно, кой ти плаща за такива простотии. Не те ли контролират бе изрод.

"ЕС няма да налага нови санкции срещу Русия" Руснаците да не са изнесли пред ЕС доказателства за това, че причините за падането на самолета са някъде зад океана?

Просто някои хора са се усетили, че нещата са малко по-различни, затова са дали назад

ЧУК

В Луганск опълченците започват контранастъпление срещу терористите от Киев! Показаха ли демолишънса зад океана някакви снимки или още се мотаят?

Неясно защо, въпреки плача на психопатите, представителя на Малайзия е нарекъл Александър Бородай Ваше превъзходителство, като държавен глава. Както и да плачат еврейците, явно Малайзия е наясно с нещата.

Москалията с къси крачета е обучаван да избива невинни хора, представяйки го като нещастен случай. Абе, ДИРаджии, що се коркате от всичко негативно написано против кагебееца?

Ванчооо идиотчето на дира, не ти ли казаха да си пиеш редовно лекарствата и тук да не влизаш. Само излагаш тези дето ти плащат.

Не ви минава номера, лъснаха ви опашатите лъжи пред цял свят!

Време е рашистката кочина теро-раша да бъде извадена от Съвета за Сигурност...

Време ти на тебе да те пратят в заведението, от където си избягал или са те пуснали като си си платил на докторите. Признай си. И в двата случая трябва да те върнат.

да стане, когато ООН престане да съществува юридически. Организацията фактически не съществува, защото не само седалището и е в САЩ но и изпълнява разпорежданията на Трилатералната комисия.

Да не са свикали митинг на протестърите. Де изчезнаха бокогъзолизните. Малии и на тях не им е лесно в таз горещина. Какво не прави човек да заработи жълтите си стотинки. Жегаааа а и безпаричие ги чака- гладна зима.

Полагам усилия да прочета всеки коментар и реплика. Явно трагедията вълнува много хора, но чета и пълни глупости и небивалици. Някъде попаднах на коментар - цитирам по памет- с какво право руснаците следят полети над Украйна. В момента виждам, че в района на Днепропетровск прелитат два самолета -SVR3794 Ural Airlines от Патрас за Екатеренбург и SVR3735 на същата авиокомпания от Екатеринбург за Бургас, какво остава за диспечерите на гражданските полети, военното разузнавани и сателитно разузнаване. Това са нормални неща в цял свят. Искрено се надявам истината да излезе наяве, но ми се струва ,че ако не е угодна на Големия черен брат , просто ще я заметат.

Смърта на хората ще лежи на черната съвест на терорист номер 1 на планетата - барак осама.

И на децата стана ясно че хохлите са свалили самолета за да натопят Русия. Сега Онго Бонго се чуди как да ги защити. Нашите гъзолизци като Плевнеилев се чудят как да му угодят притласяйки му.

Току що по ББС излезна видео в което репортерката цитира OSCE изкаване, че самолета е нарязан и извозен. Поради натурата на катастрофата OSCE казват, че е трябвало да не бъде докосван за да се види типа ракета. Те твърдят , че частите който виждат са подменени!!!!

Ха сега де, богато си фантазират! По-дребно от това накъде?

Кликни на ББС има поне две три видео в който се виждат кранове и други машини режещи самолета и стъпква щи всичко. Имаш интернет виж сам. Кому е нужно да разрушава мястото освен ако не крие нещо?.?

подменени с части на ТУ. От къде го измисли юнак. Може би са се усетели, че не могат да излъжат малайзийците, че това не е изчазналия преди това техен самолет. А няма и данни, намерените тела да са на регистрираните пътници. За това и украинските ютерористи не позволяваха няколко дни на малайзийците да пристигнат на мястото на катастрофата но педалите холандци бяха допуснати.

ББС повтаря това, което говорят укрите 1:1. Не трябва да се подвеждаме, те и с телата уж нещо правеха, с кутиите, обаче не е така. Да са живи и здрави ... Ясно е, че западните медии ще говорят наопаки. Нещо запецнаха с фактите, едно си пеят през цялото време, обаче факти йок.

Репортерката каза, че се наложило да режат, за да извадят телата. Нищо няма да местят никъде.

Поне приемете факта че ви хванаха в лъжа с достоинство! Макар че и аз си мисля за вас като за нормални хора, а вие не сте и понятието достоинство не ви е присъщо!

Ех какво ли чака света докато америка изчезне от картите.

Неведоми са пътищата капутинови, а трол4ета? Капутин е МЕГАБОГ. То бива култ към ли4носта ама ... култа към Сталин едно време нищо не е бил. Ако го среща някой ден ще го питам, колко милиарда е платил на медии, тролове и подлоги, 4е да се превърне в БОГ-а на нисшите 4ервенотиквеници в изт4на Европа, които е станал :))))

Хе хе намерих си повторител. Тебе кога те пуснаха от четвърти и се намести в дира. Винаги е имало изроди като тебе не ме притесняваш. Пиши си простотиите

Да се чуди чак човек на какви "зрели" хора плащат,а,колега;-)? Мислех си,че още не са въвели онзи закон за легалната детска експлоа...т.е правото на труд,но явно г-да протестърите и в това са авангардни и вървят много преди народа.

На вас пък соросоидчетата ви се ще Елцин, лека му пръст, ама нейсе...

Обяснявам ника ти с факта,че ти явно като един виден протестър някога с помрачено от весели субстанции съзнание си се спречкал с руснаци по нашето Черноморие.Оттам и патологичната ти омраза към всичко руско. Съдбата ти е дала лимон,но в теб е възможността да си направиш лимонада. Питай приятеля си колко много повече му харесваш с новите усещания,предоставящ му този твой "тунинг", моето момче;-). Надявам се в Русия някой да пробва "Майдан",за да видите вие,протестъри,каква народна любов ви очаква един ден;-). Никаква милиция,ОМОН и прочее-обикновен народ срещу ранобудните ви руски колеги;-). Сега сериозно- може ли да кажеш нещо сериозно и аргументирано,на което аз да отвърна със същото?

Брех, блядунчовците цял самолет ударили, ами как са го видели след толкова много спирт и вакса?

Браво, за думите ви относно фашизоидните укро-майданоиди напълно ви подкрепям!

НАТО трябва спешно да вземе мерки, за да изрита руската гладна проскубана мечка мечка от Украйна. Например като изпрати самолетоносачи и установи зона, забранена за полети. Може и да помогне на украинците с оръжие и инструктори. Вън руснаците от Европа, свобода и демокрация за Украйна

Украинската криза повтаря сценарий стар колкото Студената война, казва канадският професор Джон Макмъртри в анализ, озаглавен: "Глобално разрушаване на обществото и украинската криза: Разкодиране на нейния дълбок структурен смисъл". Както обикновено, ескалирането на кризата е ръководено от САЩ, категоричен е Макмъртри. И както обикновено, вдигнатата тревога за "засилващото се беззаконие и насилие", е проекция на самата политика на САЩ.

Хей, холандеца, закъснял си със съвета, а нещата се случиха преди няколко месеца. Ескадра на САЩ влезе в Черно море в бройка не съгласно договореностите за броя кораби които могат да преминават през Босфора. Тя се състоеше от модерни унищожители на всичко което е над и под водата. Задачата беше да неутрализира руския флот в Севастопол и да превърне пристанището в база на САЩ. Явно, мерките м са били неуспешни, защото ескадреният миноносец Доналд Кук от международни води спешно се изнесе в Констанца, а в последствие напусна Черно море. Имаше и нота на САЩ към Русия. Защо!!???

НА ПУТЯ ПРИЯТЕЛИТЕ СА: КИМ С КУЧЕТАТА, КАСТРО ДЕТО В СТРАНАТА МУ ИМА САМО АМЕРИКАНСКИ КОЛИ ОТ 50-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК /ЖИГУЛИТЕ СЕ СТРОШИХА/, АСАД УБИЕЦЪТ НА ДЕЦА . БЯХА И САДАМ И КАДАФИ, АМА НАТО ИМ СТРОШИ ТИКВИТЕ.

Ти кога се върна от сомалия

А ти приятели имаш ли или всички твои приятели са нейде на четвърти километър. При това добре вързани с усмирителни ризи.

Тези, които Асад изгони сега Турция изпрати в България. Е иди ги обгрижвай хомосексуалисте, може би и мазохисте, докото не решат да те убият по начин свойствен за тях с викове аллах ху акбар. Това викат и циганите в Пазарджик.

пияни руснаци и оръжие на едно място... естествено, че ще има жертви... пусито да каже, кой е дал ракети на русопитеците, а украинците да ги пуснат тези матрьошки и да влизат в ЕС

Змията като умира най хапе.Америка умира и целия свят иска до повлече след нея.

Хич не ме интересува Америка. Интересува ме истината да излезне наяве. Искам да знам защо руските сепаратисти от два дни режат самолета на малки части и го извозване нанякъде. Съд за терористите.

Какви по- малки части от това. Къде видя че режат, бе?

Тези живеят в свой малък свят и истината не ги вълнува! Когато холандските експерти вече разследваха - тези врещяха, че не ги пускали в Донецк, когато предаваха черните кутии на малайзийците - овикаха све, че кутиите били изнесени в Русия!

Руснаците са едни терористи и империалисти, които открито искат да разделят една суверенна държава. Това са те - една чума, която не пожелавам на нито един народ.

Тук мирише на пръдня с водка - пак са ни налазили тролчета с ушанки....

Говедата си похвалиха в туитър, че са свалили самолет...после се оказа, че са свалили по грешка пътнически самолет и побързаха да изтрият написаното, но късно... Сега азиатската кочина ще бъде съсипана от санкции...