Брюксел обмисля санкции за бежанските квоти

Страните членки задължително трябва да прилагат решенията на ЕС за бежанците. Ако това не се случи, ще започнем процедури за налагане на санкции.

Обратно в новината

Коментари - Брюксел обмисля санкции за бежанските квоти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЩО ЗА НАГЛА ДИКТАТУРА НИ СЕ НАЛАГА???

E, сега ще си носим последствията за безусловното приемане на квотната система от кабинета Борисов - 2 с активното съдействие на (тогава) министър Румяна Бъчварова. Сега т.нар. "квоти" започват непрестанно да се увеличават и нарастват. Единственият изход от ситуацията е, да се приемат първоначално приетитте количества и да се наложи вето върху по-нататъшното действие и разширяване на квотите. Но това няма да стане - Борисов и ГЕРБ са послушковци и родоотстъпници, заедно с националните предатели от т.нар. "патриотични" (баси извращението!) партии! Европа се нужда ет Борисов и правителството му (виж статията за Щайнмайер) и той ще приеме, страната ни да стане приемен и изчаквателен пункт за мигранти и семействата им. От цялата заи маса, еврогосподарите ще си подбират, а тук ще остава ненужната паплч и ще връщат престъпниц;ите. Правилно ни оприличи онзи чех на КЕНЕФ.

защо трябва да приемаме,от къде на къде.Какво общо има българия с арабските,африканските,азиатските нашественици.Кой разбуни и подчини света.Кой извлича ресурсите на тези държави.Кой,кой,кой.Никой ли не знае.Как така тези дебили ще налагат ние да приемаме.Ами ние сме само 4 милиона българи-точно съгласно Ран-Ът.А ордите са милиони.И да ги приемаме.Българи спим ли бе.Средната заплате тук е 700 лв,пенсията 200 с 40 г трудав стаж,а на маймуните 1000 на месец

Тия лайновози от Брюксел да се замислят как да спрат бежанския поток вместо да критикуват държавите, искащи да останат такива. Идиотията на Меркел нанесе непоправими щети но защо тези щети да се увеличават?

Вън ес, нато/сащ от България!

ДГД, еврогеЮве!

общото количество бежаци в ЕС ще е около 12-14 млн и като се разплодът !!!! а те нека си смятът къде да отседнът бежанците

Когато една държава е зле, другите трябва да помогнат условията за живот в нея да бъдат подобрени. Да обезлюдяваш цели държави, като приемаш народите им, за да може корпоративната глутница да ограбва спокойно ресурсите им е път за никъде.

Ами, смях, че то е за рев колко глупости се правят, и то със сериозни муцуни и високопарни фрази.

Абе тея управници защо се изживяват като майка тереза с чуждите пари. колкото и да се напъват могат да спасят само 1% от африка. а тук такива индивиди с IQ 70 правят само поразии.

Евродепутати, еврокомисари...или европсихари управляват Европа???

Трябвало да приемаме мигранти...и защо да трябва-ай сиктир!Който иска да ги прибира...Не ни трябват пари от такива дейности-хляб и сол ще ядем,но няма да си наводним страната с такива буклуци и да се затрием от глупост.

Пълен Цирк. Новия център на Европа са Полша и Унгария. Тея от запада за вече загубени.

Даа, в условията на западна "демокрация" и европейски "ценности" волята и интересите на европейците нямат никакво значение и ще бъде наказан всеки европейски народ, който не се подчинява на ЕС управниците, за които никой европеец не е гласувал! Някои все още си мислят, че планът Калерги за унищожение на европейската цивилизация и християнството, подет от Сорос, Меркел и пр. ЕС чичосамови марионетки е майтап, ама не е и се изпълнява ефективно. И както писа швейцарският Ле-з-обсерватьор: "Жан-Клод Юнкер получи наградата Куденхов-Калерги през 2014 (Меркел през 2010). Унищожението на Европа на нациите..." ("Jean-Claude Juncker a reçu le prix Coudenhove-Kalergi en 2014 (Merkel en 2010). La destruction de l'Europe des nations", 03.09.2015, Les Observateurs). "Управници без деца водят сомнамбулна Европа към ада", пише журналистът Джулио Меотти ("Des Dirigeants sans Enfants mènent une Europe Somnambule à l'Abîme", par Giulio Meotti, 14 mai 2017, Free niooz). "Според директора на Европол, Даеш изпраща нови вълни джихадисти за да атакува Европа", писа френският Ле мутон рьобел на 31 август м.г. ("Selon le directeur d'Europol, daesh envoie de nouvelles vagues de djihadistes pour attaquer l'Europe", août 31, 2016, Les moutons rebelles),

Квотно искам тежки камиони за газене , автомати за обстрел , взривни устройства , ножове за клане.

КОИ граници по-точно пазиш ти? Новите, "бившите", кои?

ДА връщат всички араби и негри, ОБРАТНО в Азия и Африка... Гърците ИЗГНОНИХА всички турци при Освобождението си от Турско робство... Май бързо забравят... Трябва да знаят от къде са тръгнали за да не повтарят грешките си. Никой в Европа не иска араби и негри... Но ако някой политик краде от страната си и от Европейците, а иска да храни маймуните, трябва да го застрелят за Предателство и Държавна Измяна към страната му.

Нека измислят санкции,нека съдят.Това само ще допринесе за разпадането на ЕС. Няма как да просъществува дълго под ботуша на брюкселските зелки и ежемесечните кървави атентати. Жалко за идеята за обединена Европа,защото е смислена.Но е и в този й вариант.

знаете ли колко много са вече тия забулените в българшя -всичко се крие и се мълчи-на бунт народе!

незабавна евакуация от ЕС това е блато в което бойко се къпе и нас иска да ни окъпе в калта! да свалим това правителство!

нашия квартал в който нямаше забрадки преди започват да стават все повече и повече -отвратена съм от бойко -той е виновен за всичко това! да се махаме от ЕС докато не са започнали и тук атентатите щото ние българите няма да ги търпим тия а ще ги гърмим ние не сме толерасти като еврогейците

Майтапът, дето влезе ли България в някой съюз, той неминуемо губи или се разпада, май ще се окаже зловеща истина...

Брюксел преди да мисли, нека да се огледа и да се готви за НОВИ И ОЩЕ ПО-ЯКИ АТЕНТАТИ. Явно културата на бежанците им харесва. Нали за Българи и Румънци НЕ МОЖЕ, но за талибани може....Ха да видим къде ще искат да идат тези тарикати в Брюксел или в София.

Като не ти изнася Новият Световен Ред, изнасяй се в Северна Корея!

Не, не става!То ако ставаше така , империите нямаше да загиват. Пак византийски номера!

Според мен тези, които ги каниха да пристигат в Европа и които си правиха селфита с тях трябва да поемат основната отговорност! Аз не съм ги канил, а и както вижда всички българи не са ги канили и не са си правили селфита с тях за да им търпим примитивизма и войнстващата им примитивна религия, ако въобще това може да се нарече изобщо каквато и да било нормална религия!

Сега разбрахте ли къде беше натресена България? Къде са серсемите, които се накензваха, че СИВ не работел??

Ще си позволя да им обясня на тъпите парчета от Брюксел който не виждат по-далече от носа си и мислят с гъза си , какво ще стане накрая - от един радикализиран етнос квотно ще произтекат множество радикаризирати етноси и Европа и тя ще прамне , като резултат на безумците от ЕС , които усраха идеята.

Значи държавата на Аврамополус не ревеше ,когато Европа вземаше Беломорието от България ,не ревеше Гърция , когато асимилираше изселваше и прилага все още геноцид на българите живеещи в Гърция , а сега България трябвало да приема мигранти (храънтутници) от Гърция .Като се има във предвид опита им във асимилацията ,да си ги държът мигрантите при тях и да си ги асимиларт и да ги нарекат на пример (древни елини или друго нещо там ) много им здраве.....

За бежанците ясно. Ами с нелегалните мигранти какво ще правим !?!

На фона на ежедневните атентати тия приказки звучат абсурдно. Очевидно брюкселските чиновници (паразити) живеят в някаква паралелна вселена. Ако някой може да унищожи ес, това са точно те и никой друг.

Това е целта на занятието. ТЕ много добре знаят какво правят, само баламурниците не искат/могат да го асимилират.

Много добре казано! Европа е пред крах заради паразити като меркел, държани с компромати политици, но все пак народа ги избира!

Булзит ли се нарича или Булекзит е без значение. Майната им на тези от Брюксел. Да си заврат фондовете за саниране и автомагистрали там където слънце не огрява.

Май най-добре ще е ЕС да бъде разпуснат по подобие на СССР. Даже СССР не си е позволявал такова грубо вмешателство...

Англия далновидно си би шута от разпадащия се Европейски съюз, само ние като най-големите балъци сме се вкопчили в еврогейските ценности и ще се държим за тях до пълното ни унищожение като държава. Всички ние сме жертва на предателство!!!

Глупости!!!! Ние първо ще приемем ерврото кат валута, и тогава Европата ще фалира! Това е нашия път в живота да сме в криза нон-стоп да сме най нае*ани и това ни харесва и това си заслужаваме.

Тия от Брюксел явно още не са прогледнали от махмурлук! Европа гори,а те се зачудили къде още да разсеят ислямската зараза! Пожелавам им,следващата ислямска атака да е в брюкселското зеле!

А сега шибнете и на Унгария и Полша по едни санкции за да разберете унгарците и поляците колко силно могат да любят и МРАЗЯТ!

По-добре да излезем от ЕС и да ни спрат всички фондове, отколкото да приемем и един арабски паразит. Българите трябва да сме единни и да отстояваме тази позиция пред толерастите.

gonzales

тия защо не определиха и квоти къде първоначално да се регистрират мигрантите? не върви някак си България, Гърция, Италия да са страни за първоначална регистрация , всичкото мюсли да иска да пътува за Германия и който не е одобрен от тях да се връща на мястото , където първоначално е регистриран.

Абе Брюселу саму треву пушиме и терористите бежанци им виками. Заврели сме си главоту у пясъку че Мекилу не знае къде да прати терористите от Германия на гости. Е виждаме брюкселските кинти по скелето в Благоевград и буса на Тракия. Спирайте си ги.

BRIUKSEL DA SI GI ZAVRE V GUZUT TEZI NAUZHKIM BEZHANCI! DEEBEM I ARABSKITE MUCUNI,ZA ORUZHIE IMAT PARI,A POSLE I DA GI HRANIM NA GOTOVO! TEZI KOITO IM PRODAVAT ORUZHIE DA SI PRIBIRAT TAZI NEGRAMOTNA PAPLACH,MURZELIVA PRI TOVA!

Само пишеме глупости крайно време е да се действа кво ги търпим тая измет да грабваме по една тояга и бой само това е решението на проблема бъдете сигурни че ако народа не се защити никой няма да го защити а камо ли това корумпирано мафиотско правителство

Защо продължаваме да наричаме бежанци хора, които са най-обикновени нелегални нарушители на границите?

защото главатарите на еврейския съюз искат да им откраднат насилствено гьола .първо ги правят джихадисти,после бежанци с надеждата да станат европ.роботи за различни поръчки !

Демокрация и санкции ??? Свободен пазар, квоти и санкции??? Човешки права само за нарушителите на човешки права? ...

Нагъл грък, представител на нагла върушка, получаваща месечно по над 20 000 евро, скрита в именията си, която ни направи на маймуни. Единственото, с което не наградиха е разрешението да изнасяме слуги и проститутки. Свободата на словото има значение само ако престъпникът не е от малцинството, тогава нямаш право да коментираш. Решили са налудничавите им умове да преселят тук милиони от друг континент и нищо не може да ги спре. Защо гръкът не казва две думи за лапачите от родината му, дето изпапаха близо 400 милиарда и пищят на умряло, че други трябва да им плащат дълговете. Живеем в мрачни, тъжни, обречени времена.

Не на санкциите, не на насилственото мюсулманизиране, който ги е приел да си ги гледа. Няма да плащаме чуждите грешки, германски бабички и ЕС дъртаци да ни заповядват.

Добре де толерантните защо не сте толерантни като тия газят на ред с камиони , корят с ножове , взривяват , защо не сте толерантни ами ги разстрелвате. Бъдете докрай толерантни и им врътнете по една свирка на толерантността. Кво си мислите бе тулупи , че хората ще ги чакаме ли да ни газат , ръгат и взривяват ? Ич , ама ич ми не дреме за политическите ви игрички докато вие сте защитени от охрани , оградени имения и всичките му там екстри , а ние трябва да се мешаве с тия и да се чудим кога някой ще ни извади я автомат , я нож , я ще ни погне с автомобил , я ще взриви бомба. Да ви светна идиоти веднъж започне ли се изгаряте и вие , бах ви и идиотите.

Преди няколко седмици, една харватка, прогнозира, че към ЕС вероятно са НАСОЧЕНИ около 20-30 милиона и повече бежанци, а ЕС пак продължава с настървение да ИСКА бежанци и то от Близкия Изток . . . .Защо? Защо реално не отворят ЕС за украинците и тн. Защо им трябват и се натискат за мюсюлмани? Харакирито продължава!

Мисли, хАрватко, мисли!

Тези от ръководството на ЕС са като малоумници. Повтарят едно и също нещо с месеци и години. И не им идва наум , че трябва да действат в интерес на страните в ЕС. Нашата страна е с 10% мюсюлманско население- най-голямото в ЕС. Не ни трябват повече. Май първо трябва да се изметат високоплатените бюрократи в Брюксел. Издържаме една високоплатена нагла сган, която решва какво да се прави в суверенни държави. Чудя се какво правят нашите предстваители там. Ще продължават ли да гласуват като зомбирани за напълно неприемливи решения.

А на теб не ти ли идва наум, че такива са инструкциите им?

Нашите голям зор видяха да вдигнат на най-бедните пенсионели с двайсетина лева пенсиите а ще хвърляме милиони за хора дето после ще ни колят и се плодят като хлебарките.Не ни стигат нашите цигани и ,че не останаха работоспособни българи ами още паразити на главите ни.Ние не сме ходили да ги бомбардираме и нямаме никаква вина за това ,че да плащаме с парите и кръвта си чужди сметки.