Борисов е ”за” нови санкции против Русия, ако ще помогнат

Ако санкциите са достатъчно силни, за да върнат всички на масата на преговорите, съм абсолютно "за".

Обратно в новината

Коментари - Борисов е ”за” нови санкции против Русия, ако ще помогнат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

боко е посредствена и елементарна личност,никаква мисъл не минава през мутренският му мозък и дори да мине не може да я улови

Какво е комунист? - Някой, който е прочел трудовете на Маркс и Ленин. - А какво е антикомунист? - Някой, който ги е разбрал...

Преди месец врачка казва на БОРИСОВ: - Ще подадеш оставка на голям български празник! - Добре де, ама на кой? - попитал той.... - Ами, на който и ден да я подадеш, ще е голям празник за България!!!

боко се е родил плазмодии,живя като плазмодии и уще умре като плазмодии.

Май тук са го изкарали по-тъп отколкото е. Понеже няма данни да се е изказал за увеличаване на санкциите срещу Русия, нещо против което са по-значителните държави в ЕС. Той поне да се сниши май се е научил.

поредно осиране на послушкото..

Явно здравата напъват Тиквата да се изказва по Русия и той го прави с явно неудоволствие, като бълнува за някакви си ценности. Абе тиквоч, ти като рецитираш американската диктовка мислиш ли за всички българи, които си губят поминъка заради руските санкции? Стига гледа само своите далавери и съхранноста на своите крадени милиарди - помисли и за България!

Никога и никакви санкции не са имали политически резултат. Ако имаха, сега кубинците и корейците щяха да имат право да гласуват за американски президент. Борисов е експерт само по охраната и рекета, това външна политика, финанси, икономика и пр. му е тера инкогнита.

С това тъпо говорене срещу Русия на президенти, премиери и други недоразумения ще ручаме доматите с колците. Безрезервното угодничене към "големите" не води към нищо добро за страната ни. Примери колкото щеш - от участието в т.н. "мисии в чужбина" /окупационни/, до провалените енергийни проекти, закупуването на самолети трета употреба, ремонтите на новите магистрали и безброй други.

Църв.ул, ти срещу Освободителката ни ли ще риташ? Разкарай се и не ни срами! Как може толкова долно да паднеш? Никакво достойнство, никаква чест.

Тоя русофоб ще не се скрие някъде, само ни излага. Бойко не представляваш България, а интересите на Обама.

Едро, но малко човече не разбира мястото си в чужда игра, където той е никакъв и затова е карикатурен.Блажен,че нищо не осъзнава.

С един гаф повече или с един гаф по-малко има ли значение, когато си ти козел.

Премахването на визите за Канада е на-маловажният проблем за 80% от българите, които дори не могат да си позволят лекарства, храна и др. от първа необходимост, ... та едва ли дори си и мечтаят да ходят в Канада!

ДИР отново манипулира форума, изтрил е началото на дискусиите от вчера. Ето ги пак опасните материали. Гад Заеби, 21.10.2016 16:58. Тоя човек е дебил. Да започнем с Канада. Нашите визи ли са най-важни? Това изобщо не би трябвало да ни интересува. Какви са ни интересите да ходим в Канада без виза?! И кой ходи там?! - Тия които имат да харчат пари, или да напуснат Б-я. И в двата случая страната и народът ни нямат интереси. Трябваше да сме против. Най-важното, в замяна не се поставиха никакви искания и параметри за недопускане своеволието на канадски и янкини фирми в ЕС, да не ни напълнят с ГМО - найлонови зеленчуци, пласjмасово месо и напитки от нефт, с нелоялна и силова конкуренция. ГМО ще ни изроди народа, ще ни убива скоропостижно от раци и мутрата играе в техния отбор, като предател. Второ, защо да няма вето на коя да е от страните. Дори една провинция обърква нещата и това е супер, дано провали всичките тия сделки. Трето, защо галфонът провали отношенията ни с Русия, спря два стратегически започнати да се строят мегаенергийни проекта с преки и бъдещи щети и пропуснати ползи за десетки милиарда евро за 50-100 години напред. Само заради това тоя пред Народен съд! Също и неговите изчадия от кабинета, чужoоземни слуги, за всички техни предателства и уйдурми в ущърб на Б-я. Защо санкции и дървене пред Русия бе, галфон? Че кои сме ние, пионки мижави пред тая супер сила?! Защо не се обаждаш, когато Ердоган атакува нашата територия и народи като география и история?! Русия да са се разбрали на преговори с античовеците. Че никой не ги слуша в Сирия, жидоянките и ИД , СА, Турция играят двойна игра, мръсна, подла. Те са виновни за всичко сега да ни заливат с чалми и чернилки! Действията на Русия трябва да се одобряват дори, да не им пречим най-малкото. Заради твоите пречки, Русия ни бие шутове навсякъде, а зараor продаването на територията и суверенитета, js ни залага като военни мишени в случай на война. Кой ще погребва тогава милионите българи, ти ли бе капут?!

Борисов винаги е твърдял, че се вслушва в шефовете, но напоследък взе да ги изпреварва в решенията, което , пак напоследък, е доста спорно. Не мога да си представя как именно за България подобно споразумение ще бъде изгодно, при условие, че в цяла Европа изригна вълна от недоволство срещу него.Вместо това да е повод за сериозно обсъждане, Борисов на две на три, срещу някакви си визи за не знам къде си, решава да е номер едно при подписването.Тя и Кунева беше по бързите решения, тези дето подписваха за Белене и те набързо са полагали парафа, а сега всички ще плащаме.Новото в случая е, че получаваме и още една пробойна, от която ще изтичат младите и кадърни българи към Канада.Ще кажете, че те пращат после пари на мама и тате,така е, но техните деца, нашите внуци само ще слушат за България!

Пращат, друг път. Пращат ако децата им са тук. Ако не ще питат дали сме живи да продават.

Съгласен съм да се налагат санкции заради събитията в Сирия. Адресът обаче е грешен. Справка: т.нар. Арабска пролет, идеологът на която беше Хилъри Клинтън.

Не напразно Радан ти каза бай....!

Нито санкции, нито блеенето срещу Русия ще помогне, единствено приемането и в ЕС , за да се чувства и тя равноправна държава с всички останали!

Не станаха ли много "неудачните решения"/меко казано- Рокадата за ООН-станахме за смях пред света Изборът на Цецка-дори лошият матрял е стресиран Безусловно съгласие за СЕТА-предателство Перчене със санкциите за Русия-липса на всякакъв усет за дипломация Логото на всички тези гафове- Тоалетът на г-жа посланичката в Белгия/Люксембург

!!!

В един ден Руся спечели три пъти. Взе Мистралите без пари, бе осуетено подписването на договора с Канада, който бе във вреда на руснаците и отклони нови санкции, въпреки желанието на Борисов. Матео Ренци се оказва къде, къде, по-прозорлив. Ама от къде, на къде Бочко може да се сравнява с Ренци. Бочко е лют, защото трябва да плаща реакторите и си мисли,че е прекаран. Всъщност, сам се прекара за наша сметка

Боце пак застана на грешната страна. Пък кой ли се интересува от приказките на Боце ? Днес казва едно, утре - друго

Ньи ден застраховател,вчера офшорки регистрира,днес санкции налага.Що е то?

и да не пускате руски аероплани с "хеманитарки" от Ниш през България за Сирия..

ТОЗИ, КОГА ГО ПУСНАХА ОТ ПСИХИЯТРЯТА!

И сега ЕС като се отказаха от санкции срещу Русия - нашия ББ остана сам, ... добре, че поне не обяви и война!

Руската преса коментира изявлението на премиера Бойко Борисов, че България вече е "за" санкции срещу Русия заради ситуацията в Сирия. В информациите се подчертава, че благодарение на позицията на италианския премиер Матео Ренци предложението за нови санкции е било отхвърлено. Премиерът на България Бойко Борисов заяви, че е променил мнението си за санкциите срещу Русия заради ситуацията в сирийския град Алепо, предава информационната агенция Регнум. Изданието цитира думите на премиера, че това, което се случва в Алепо,трябва да бъде прекратено и коментира, че преди това Борисов многократно е изразявал надежда, че ръководството на ЕС ще снеме санкциите, които нанасят сериозни щети на икономиката на страната. Въпреки това той подчертаваше, че официална София ще продължи да се придържа към линията на Брюксел по отношение на санкциите, тъй като "европейската и българската позиция, това е едно и също".Малко са ги клали турците, пишат потребители в коментари под статиите в руските издания, наричат ни "жалък, страхлив народец, винаги готов на предателство"

За разлика от спокойния тон на информациите, коментарите на читателите са унищожителни за България. Митя Митин: "Получили са мазол на езика от лизане..." Алексей Аршинов: "България е бедна страна, която никъде не я взимат, всичките доходи са само от туризъм, сега искат да спечелят и от русофобска пропаганда". Лыкова Ирина: "На тях (българите) дори от пипера им е останало само името". Кирилл Шишкин: "Е, вече не могат да се надяват на нищо от "Южен поток"... така че поне да лизнат стопанина за пореден път. Алексей Гордин: "Малко са ги клали турците, малко... През 1941 г. с немските "Пантери" тръгнаха срещу нас... предатели, също като хохлите (украинците)... Ценности, видител ли, изповядвали... Мръсници... Малко са ги клали турците." Андрей Коннин: "България е най-независимата страна на света. От нейното мнение нищо не зависи и нейното мнение никого не интересува." Дмитрий Л.: "Предател веднъж, предател завинаги." Злобный Азиат: "Жалък, страхлив народец. Винаги готов на предателство. Също като хохлите." pol smit: "Продажна скотска същност, също като бандеровците..."

На Алексей Годин да му еб майката малоумна, както и на всички русофилистици у нас - такова изопачаване на фактите никога не е имало - ние никога, ама никога не сме се били срещу руснаците във втората световна. Още по-малко пък на "пантери". А на турците точно джуджака Путин сега прави минети и се обяснява в любов - избиха му летците, но пак Наташа реве за турския рязан хОй. Бахти олигофрените, честно. П.С. Боце също е олигофрен - що се обажда, като не го ръчкат. Куха тиква! България над всичко - без начение дали краварофили или русофилистици!

Ами ако не помогне, кво праим,...Бойко ще му искаме оставката.

И тоя май се мисли за политик, а е само един послушко! Каквото му каже "НАЧАЛНИКА" от брюксел и посолството това прави!

Русия, не е страна с която някой може да се шегува. И през втората война, както и сега на руската граница е била цяла Европа с изключение на България. Лошото е, че сага и ние сме там. То кога ли сме били на правилната страна?

Защо ЕС не налага още санкции на Русия?!Трябва да ни е ясно едно - със санкции наказваме своите производители! На руснаците им е през ..."оная работа" за санкциите!

Народът го е казал "На гол г.з чифте пищови!" Много сме нищожни за да правим политики и най вече за такива каквито са санкциите!

Те това е! Никой да не се чуди що е така в България. Лош матриал, ма от главата най...

БорисOFF е "ЗА" всичко откъдето той гробарите могат да крадат.

Лопатата се обърна.Тиквоний Велики,единствен и неповторим, каза ли вече че е против санкциите ,и че винаги е уважавал Русия,или още не се е отпуснал от оралния вакуум на задокеанските си шефове???

"Видяла жабата, че подковават коня-и тя вдигнала крак!" Никой не го пита Тиквоний за санкции, ама той да се сложи...Що не казва за санкции към американците, към белгийците-нали и те погубиха толкова цивилни, ама си мъчи, зъб не обелва..Ама как ще се обади-нали презокеанските му приятели ще му тегля шута!

А Цецка е против - ми сега кво праим? Ей, още не е станала Президент и ти бие сечено!

Супхерпрости хора са отдавна начело на България. Датата е 5 януари 1872, писмо на великия държавник на България следете правописа. Бай Никола! Незнайш колко се зарадвах, като се научих от писмото на Д. Златарски, че си подал прошение за семинарията. Само един път да ти са реши прошението и ти да додеш тука при нас, че тогас ти ще видиш, колко голяма разлика има между нашите и руските училища; че русите не са диваци, както ний едно време ги наричахме, ами сме при тях ний като диваци. Колко сме останали назад от русите, колко време и труд требва, за да ги застигнеме, туй може ти го казва секий малко-много образован челяк; челяк, който говори без пристрастие. Наистина руский прост народ е необразован, но за туй русите имат учени, имали са и имат сега литература, университети и пр. пр. А ни какво имами? Де е нашата литература ? Де са нашите добри училища?

Ой ! грухна тиква и потече малоумна лой ! на руснаците им ич не пука ! ама вси отново пак разбраха за тъпаците ни тука !

за капо де тути капи,съсипваш всичко до което се докоснеш.

НЕ ТРЪБА,НИЩО НЯМА ДА ВИДИШ ПО ВЕЧЕ ,ПЪТНИК СИ ОТ ВСЯКЪДЕ

е сега ще видиш руснаците какъв ще ти го "наканграчолят" без възелиново с реакторите за Белене за които "преговаряте"! Само гледай и не мърдай много , че повече ще те боли!

За съжаление преди заседанието на 20 октомври на Европейския съвет в Брюксел наблюдавахме отново липсата на предварителна подготовка на Бойко Борисов. Неговите отговори на въпросите на българските журналисти бяха нервни и той трудно подбираше правилния изказ. Това говори, че не се е готвил сериозно за срещата. Акцентът в отговорите на българския премиер бе: И ако санкциите (срещу Русия) са достатъчно силни да върнат всички на масата на преговорите, аз съм абсолютно ЗА. Тази сутрин се оказа, че на заседанието съгласно швейцарския вестник Le temps (а и не само него) ЕС осъжда Москва, но не споменава за санкции. Бойко Борисов, подобно на Даниел Митов, за пореден път вкара България в групата на ястребите и потвърди мнението в Брюксел, че България е в отбора на Хиените (патологични русофоби) заедно със страните от Прибалтика. Абсолютно безсмислено беше българският премиер да се прави преди съвещанието на по-католик от папата. Финалният текст, който е приет от 28-те ръководители на ЕС, разпространен през нощта на четвъртък срещу петък, не споменава за допълнителни рестриктивни мерки (санкции), визирайки подкрепата на правителството в Дамаск, така както бе написано в предварителния проект за текст, който бе на разположение на AFP (Agence France-Presse). Италия е била против първоначалния вариант на текста. За съжаление Бойко Борисов отново игра ва банк и заложи да се хареса само на Големия задокеански началник. Коментарът на българския премиер за обстановката в Алепо е комичен и тотално се разминава с реалността. Липсва му актуална информация както и поне малко познаване на тенденциите на терена в Сирия. Очевидно някой го е подвел, че ще бъде приет първоначалния вариант на текста, който претърпя немаловажна корекция. Финалният резултат от коментара на Бойко Борисов за Алепо преди срещата в Брюксел е класически подскок на място.

На мен ми прилича на класическо пръдване в пълен асансьор.

А как да го разбере катоетъпанар

Човека си защитава инвестициите. Ако Руснаците унищожат ИД, на кой ще продаваме оръжия? Всички заинтересовани от оцеляването на ИД започнаха в купом да крякат против Избиването на ИД и Ал Кайда. Да не мислите, че е случайно?

Той ЕС не видя/не посмя/ да наложи санкции ,въпреки тоталния натиск на САЩ , но премиера на "независима" и "силна " България е готов.Но според мен има малък проблем ,дали той е съгласувал с началниците пред ,които стой в стойка "мирно" ,тези свои фриволни мисли и желания.Да не му се наложи да тича на килимчето в Берлин

Винаги са ме веселили ,спонтанните махленски изказвания на премиера , а още повече ме веселят ,опроверженията , които следват след това

Както винаги - неадекватно поведение , неадекватни изказвания , безропотно изпълнение на "поставените задачи" , без да го е грижа за последствията за нас и България.Няма никакво логично обяснение на това , как един БЪЛГАРИН рабите за чужди интереси и е мекере за съсипване на българските : Пример - Южен поток - Турски поток. И сега и дреме на Русия - пак тя и Ердоган ще ни пускат газа и ще диктуват енергийня пазар в ЕС. Колко жалко и колко трагикомично .... !

Зимата идва!

Путин е виновен%-)

Той уби и Мъртво море!

Време е 白晖 да си ходи!

Докато малоумници като поляците и като нас са се загрижили за европейските ценности, Германия си построи Северен поток и преговаря за още един!