САЩ няма да налагат санкции на Русия до срещата в Женева

САЩ няма да налагат нови санкции на Русия заради действията й в Украйна преди срещата в Женева.

Обратно в новината

Коментари - САЩ няма да налагат санкции на Русия до срещата в Женева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това което е пропуснато в новината, е че руският самолет после е аварирал и се е наложило пилота да буде прибран на американският кораб. Сега пухлин е в лошо настроение и незнае какво да прави. Има опасност да вземат челси от абрамович и той да си уволни лакея си.

Нашите лакейски медии обикновено не пропускат подобни новини.Странно как са пропуснали тази.Явно е толкова микроскопична,че не се забелязва с просто око.Пък и не е лошо да се съобщава и източника.Само да не се окаже месечното издание на "Плейбой"

Драги млади и зелени, да ви разкажа откъде идва това цялото самочувствие което вие така лесно прегърнахте. Спомнете си за така наречения Розуелски инцидент, после за договора на Айзенхауер, после за опитите на Никола Тесла, след това за микро-процесорите и твърдите дискове, искам да подчертая думичката микро, след това за богоизбраната нация и най-накрая за "върховния" билдерберг(озарени от светлината)те приемат много названия през годините и още по накрая емблемата на колите миникупър.Нея я има в Египетските гробници и пирамидите. Това са все неща които медийните подлоги и даскалиците няма да ви ги кажат. А къде сме ние?

КАТО СПОМЕНАХ ЧЕ РУСНАЦИТЕ НАРАНИХА ПРОСТАТА НА ГОЛЕМИЯ БАЩА В БЕЛИЯ ДОМ, ОТ ДИР-А РЕАГИРАХА ТАКА, СЯКАШ СЪМ НАРАНИЛ ТЯХНАТА ПРОСТАТА ???

Защо никъде в нашите медии не се коментира подготовката на новия валутен съюз BRICS ??? Изглежда на нашите г.....ци не им отърва, а и хамериканците ни са братя !?

Майната им на медиите всеки що годе ителигентен човек знае че до 2030 година този съюз ще е водещ в света.

САЩ са банкрутирали. Спрете да ги тикате за пример. Можем да ги сравним с алкозолици инаркомани отпаднали от обществото. Те се нуждаят от грижи.

Май ти се нуждаеш от грижи и лечение. Това няма да те направи много по-умен, но малко е по-добре от нищо.

Нещо много са се разпърдяли от белия дом да не земат да се на..рат накрая?

природата напомня че подготовката з а кървави метежи в Россия,Украина и БЕларусия се води от десетки години под ръководството на обсебени тайни служби на САЩ

Този талибан неразбра ли,че и неможе да налага санкции.Защо все Америка се правят че някой спасяват да си гледат тяхната къща.Едвали има 3 военни руски кораба някъде покрай Ню Йорк а се дразнат че руски самолети летят над Черно море е кой по близко до границите си американци или руснаци.

не знаят какво е ТАЛИБАН слагат плюсове, защото думата е ОБИДНА! Ха ха ха. Атлантическият окиан и Черно море са свободни за мореплаване и прелитеене със самолети, и няма никакво значение на кой му е по близко - важното е да си имат горивото.

Не е зле и домашните по български да си писал когато е трябвало...Да, знам че в САЩ не е важно... Пък ако ти например ми се навърташ постоянно до оградата безпричинно, пък и вземеш да даваш ъкъл, как аз да си гледам къщата, вероятността да ядеш пердах се увеличава бързо. Даже и да имаш тениска с надпис "демокрация".

каква стана?!белият дом се превърна във говорител на неговите превратаджии във украйна!!обясняват ,те ,милите защо бандеровци водят военни действия!!а,нямали нищо общо със метежа!!руснаците били виновни!!

Разбира се, че руснаците са виновни. Те са виновни и че каубоите си имат черен президент. Виновни са, че совалките падат. Виновни са за космическия държавен дълга на Щатите. И изобщо са виновни за всичко, което става на тази наша грешна Земя. Колко удобно, нали - когато има кого да обвиниш? Само и само топката да не е в твоето поле!

Останаха ли още малоумници, да им вярват на "сеитбата" на демокрация?

Неа стаа чичО-бама, ного мек излезе ? Що не са размърдат, тиа УСА-ци да го земат Роско, нашто юначе, с тоя остър поглет, на керкенез- мишелоф, само да погледне Пути И оня, ше се расстрепере, и вся влас савета на УСА ще предаде

С помощта на Иран ,Русия изтъргува сънародниците си от Източна Украйна.

за военното лоби в щатите и бетониране на путин при кацата с меда след стабилно увеличение на охраната. Нови тлъсти комисионни за европейските миротворци.а вие не знаете на кой свят се умници, парата не спира да тече, но до вас не е стигала и никога няма да стигне.

Незнам какви санкции са наложили УСА-ците на Русия изобщо досега ?! Обаче ако Русия спре газа за Европа ще стане мноооого студено на Запад. Явно след секса които изядоха УСА-ците започват да си сядат на гъза.

САЩ са насрани отвсякъде и Обама се чуди как да изгази батака, в който той или съветниците му го набутаха още с помоща към "революционерите-майданци"(шайка националсоциалисти и главорези, на които тепърва ще им берат горчивите плодове)! Тихомълком ще си приберат и няколкото кораба в Черно море, като на този фон, естествено, най-смешни и жалки бяха наш Чехльо, Вигенин, Борисов, както и "реформатора" Рамадан Кънев, който развяваше в София украинското знаме.....Долни отрепки!!!!Чакам речта на Путин на 09.05, мисля, че ще бъде интересна, както и парада.....

27 от екипажа на есминеца Доналд, с който руснакът СУ 24 се избъзика уж ги атакува, са подали отставки.Казали, че не искат да рискуват живота си. За останалите - психотерапия за да преодолеят стреса. Аз пък мислех, че новината за това шоу е поредната партенка, която да оправдае оръжейните доставки за яйцето.

"Украинските действия срещу проруските въоръжени отряди в Източна Украйна се наложиха заради заплахата за законността и реда в страната", заяви Белият дом. ПО ИДИОТСКИ И БЕЗДАРНО И НАХАЛНОНЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ КАЗАНО! ДЕ ГОСЕГА МАККЕЙН,ДЕТО С ПЯНА НА УСТАЪА НАСЪСКВАШЕ ХОРАТ ЕДНИ СРЕЩУ ДРУГИ! И СЕГА КВО ТРЯБВАЛО ДА ИМА "РЕД И ЗАКОННОСТ"! ЕБАСИ УТРПАНИТЕ БЕЗДАРНИЦИ!

pompai

Никой не ми отговаря,защото работното време свърши .:)))))))))))))))

pompai

България трябва да отстоява себе си каквато и да е . Големите помежду си да се разбират.

pompai

Ние сме най-малоумните защото търпим всичката паплач и смет която ни управлява до сега и ре генерат от всички уж мислят за нас. Аз ще гласувам за друг.

добре *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

pompai

Само богатите си защитават и 2-те страни.Бедните сме повече и рано или късно ще духаме супата заедно.Бедните повече като % Богатите по малко.

срещу русия трябват не санкции а ракети!!!

и после?

абе направо да им пускат атомните бомби и всичко да се свърши

господа другари договора за евразийския съюз ще бъде готов май месец, а ние какво праим???

Кои са тия САЩ , че няма как да ги забравя , като не ги помня . Та те вече не съществуват , и на мястото на тях има Мексико и Куба .

на тъпаците да им кажа че мужик идва от мъж, а селянин на руски е крестьянин, като решите да обиждате някой не му викайте мъжага щто само ще го зарадвате

учил недоучил.... мужик не значи мъжага :D а значи крепостен селянин в Царска Русия :D

направи справка "професоре"

преди половин час ме валя сняг... но комент. САЩ пак правят нещо от Аляска :)))))

Даааа , и още вали , поне тука в белите брези - софия

magit@abv.bg

С теб сме съседи по квартали :))) Аз съм на манастира:) На Редурта , после по центъра валеше много силно, а по България вече беше по слабо...

magit@abv.bg

На Редута преди час ми показваше на компютъра в колата, че е 5.5 градуса, на НДК беше вече 2.0, а на манастира удари 0.5 ... гадост. За някакъв един час време се срина на почти 0 градуса...

Те, кто шел на майдан за свободой и против коррупции, не знали, что первым результатом их победы станет еще большая коррупция, когда олигархов назначат на кормление в регионы, а казна вдруг окажется вообще пустой. Что касается свободы, то мобилизацию в армию для борьбы с другими гражданами Украины уж точно свободой назвать невозможно.

Демократ. лъжа, че САЩ са миротворците!

Ставате смешни с патриотарските си забележки за руският, те дори не са патриотични, а най обикновена опорна точка, освен това цитатите се дават в оригинал по принцип, и друго - не съм ви частен преводач, има преводач в гугъла ако сте толкова зле че не можете да разберете текста, цитирайте вие на "амерекински", нямам против, ...досадници!

те недоволстват, че им раздават само розови прашки и да се оправят кой как може

Тия от черния дом се вземат много насериозно :)

Санкции докато измрът от глад комунистите!

Че ако има комунисти - няма гей-паради!

засега а после ще видим как ще се даржи джуджето.

Интересно. Току що по немска телевисия съобщиха, че има натовски самолети в Укр. както и друга техника и въпреки, че укр. не е в НАТО, ако руснаците отговорят на укр армия при кръвопролития, то те ще нападнат също!!! Сега е игра на нерви, от НАТО искат да устискат до конф. в Женева и след това да нападнат с чиста съвест. Надявам се обаче , че десния сектор няма да устиска и както вчера вечерта в Киев ще се издъни, тогава няма да има спиране..... А шрфа на ЦРУ е търсил освен всичко друго 20 изгубени служители на Блакуотер в Донецка област... Били Изчезнали!!! Жалко за хората живеещи в източна Укр.

Жалко за хората в Източна Украйна, че вместо да изберат цивилизацията, там където бягат младите им, те развяват червени знамена със сърп и чук и сънуват петолъчки. Но каквото почукало, такова се обадило!

Абе боклук, пак ли цъфна и тука бе? Ходи си пий хапчето и обувай прашките

Не става все да е на вашата...сори,ама украинците сами трябва да си решат проблемите.Без НАТО и без Русия,но ЦРУ не може да се устиска,нали?

Свършила им е дрогата и са минали под руски флаг.

абе тия американци от смешни се превърнаха в жалки какво бръщолевите бе цял свят видя че неможете да и пръднете на Русия на оная работа камоли да и сложите санкции щото ползата от тях ще е никаква даже по лошо ще навредите на себеси СМЕШНИЦИ.

Россия на этом фоне делает все более жесткие заявления. Если это не подготовка к дипломатическому прорыву на переговорах в четверг, то почва для той или иной формы российского вмешательства очевидно удобрена.

пиши на балгарски дурак

дурак е руска дума бе "Иречек"

никакого штурма аэродрома войсками Украины не было. Напротив, русские повстанцы попытались сами вторгнуться на аэродром, чтобы помешать высадке украинских военных и правосеков. Украинская сторона запаниковала, подняла в воздух боевую технику и попыталась использовать её в режиме воздух-земля.

ПУТИН на всички езици на света означава МИР!!:-) ПУТИН това е БЛАГОДЕНСТВИЕ:-) ВОЛЕН. ПУТИН и ЛАВРОВ единна в борбата ще наложат нов ред на Земята:-)))

Нещата могат бързо да се решат без да има кръопролития- Достатъчно е Русия да си оттегли войската от границата и да спре да праща диверсанти в Украйна. И на Путин няма да му се налага да лицемерничи нагло.

Ах какъв си хитрец! Путин да изтегли войските за да влязат американците спокойно.

Май на тебе ти е навлезнал американец дълбоко, че квичиш от радост!

И. Марков, не Ви ли писна да обирате негативни оценки. И това е от доста време. Искам да попитам - тъп сте по рождение или ви е от казармата? но сте упорит - като партиен агитатор на времето. Скрий се нещастастнико

Турчинов объявил о готовности набирать в правоохранительные структуры тех, кто недавно сжигал на Майдане бойцов подразделения Беркут, закидывая их бутылками с коктейлем Молотова.

абе пиши на български в български форум бе родоотстъпнико !! Ясно е, че продаваш родината си на Путьо, за жълти стотинки, но не сме длъжни да ти четем глупостите на руски тук !!! Тук е БЪЛГАРСКИ форум !!!

верно е че ми плащат много малко

Копирал го е човека. Кво се дървиш. И като те гледам ти предаваш родината си. Утре като ни вдигнат още цената на газа и съвсем ще се охълцаме.

""Путин подчерта, че руската страна очаква от ООН и международната общност ясно да осъдят тези антиконституционни действия на киевските власти."" - баси наглеца.. Направо не е истина колко нагъл болшевик !!!

Пентагон признал, что имитация атаки Су-24 на эсминец ВМС США произвела деморализующий эффект на экипаж корабля. Както се казва : УСРАЛИСЬ! :))))

плюенето ви не е малко , а глупаво и преднамерено.

Не бе пич, виж, ако мине линка - изтрий () около точките: novorus(.)info/news/policy/15233-pentagon-priznal-chto-imitaciya-ataki-su-24-na-esminec-vms-ssha-proizvela-demoralizuyuschiy-effekt-na-ekipazh(.)html

Маце, извинявай за обръщението по-горе! Понеже си изискана - разбирам, че си мацка. Ние тук мъжете го караме по-твърдичко!

ОБОСРАЛИС е точния термин пич иначе ми хареса хумора. :) Истината е, че ако Путин размърда танковете и всички съседи се осират. Русия вече има и собственна стаелитна система за навигация с която могат да ти пратят ракетката точно в хола когато си пиеш ракийката и не ги е страх от нищо. тяхното мислене не е като нашето на мишки криещи се от котарака. Ние просто нямаме нито един летящ боен хеликоптер и само два руски изтребитела. На практика това ни е армията, ако турим и 300 човека намени воиници картината е пълна. Е няма как да мислим като руснаци или американци с тази парадна "армия".

Много смело изказване по адрес на евреопейския едър бизнес и европейските политици. Не знаех, че са махленски клюкари, които не са запознати със света, извън малкото им село, което и да е то. Които се цитират в статията. С такъв тон, който ги няма за нищо тези източници, говори само едно: средностатистически комплексар, с мания за величие и експертност. Но всъщност, треторазредно същество.

турчинов поп и тои не може да ръководи тази операция Значи исток ще победи ДАИ БОГ ПО БЪРЗО

найш кво? имаш много грешки, не е от алкохола, а от простотия, но най-недопустимата ти е ИЗТОК:(, пише се със "З"

Тоя е от руското посолство и пише с руски "акцент" (словоред) ;))))

Ivan Nenov

40 ГОДИНИ НЕ СЪМ ПИСВАЛ И СТРАНО НО ВЗЕХ ДА ГО ЗАБРАВЯМ