Нови санкции на САЩ срещу 38 руски олигарси и фирми

Министерството на финансите на САЩ обяви нови имена в санкционния списък по "Кремълския доклад".

Обратно в новината

Коментари - Нови санкции на САЩ срещу 38 руски олигарси и фирми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще трябва още веднъж да воюва срещу наследниците на Чингиз хан Дано този път да си вземе поука и реши окончателно руският въпрос.

Сега ще последват реципрочни санкции от Москва! Ще бъдат арестувани сметките в "Сбербанк" на 38 американски олигарси и фирми! На Макейн вече му е забранено да покещава родното си село Макеевка! Нема лабаво! "Дядя Вова, мы с тобой"!

Шаломов, Шамалов, Ротенберг, Милер, Вакселберг ,Керимов, Дерипаска... все "руснаци"...

Рокфелер, Барух, Цукърбъргър, Бил Гейтс,Голдуин Майер и....списък до бзкраност , вс американци

Розенберг, Ротшилд, Блумберг, Стависки, Бернщайн, Айнщайн, Аайзенщайн Янгель, Троцки, Моше Даян, Мойсей, Христос, Юда и така до безкрая!

Ще им пръднат СИИИИЛНО на ...?

какви са санкциите?

Изпълнителният директор на "Газпром" Алексей Милер коментира влизането му в американския списък на санкциите. "Не ме включиха в първия списък на санкциите, имаше дори някои съмнения: може би нещо не е наред? Но не, най-накрая съм включен. Значи правим всичко правилно" - каза Милър.

Ха ха!Американците станаха смешни с тия "санкции"!Никакъв ефект!Е,като свършат всички санкции,ко прайм?Ядем си м..те от яд!!!

Четири години санкции (от събитията в Крим през 2014 г.) , а резултат НУЛА. Що се хабят тези хамери?

Събитията в Крим са - окупация на независима държава, отче.

ако беше НУЛА, нямаше да плямпаш толкова много. явно много го боли господаря ти щом ти плаща копейките за идиотските ти постове.

ОБИКНОВЕНО ЗОМБИ СЪМ!

Много сороспии са се събрали в тоя форум. Шорош да не дава заради Великден двоен надник ?

Най-хубавото е, че това съвсем не е краят на санкциите. Ще има още много санкции, а пък ПТН ПНХ нека си показва анимационните ракети хахахах

А как пиха Игристое в руската Дума, когато в САЩ избраха Тръмп за президент.

пиха шампанско в руската Дума хората на Жириновски. А Русия се управлява от хората на Путин.

А Тръмп обществото тука? Другарката Шаренкова как сияеше. Ех времена! :)

Тоя Крим златен ще им излезе на Путлерчо и обкръжението му. Нека!

той си е златен. Това е врата към Босфора, средиземно море и Бл.изток! Чисто злато! Неслучайно Екатерина го е превзела!!!!

Браво на американското Министерство на финансите!! Санкции до откат за кална Росссия!!!

МРЪСНИ,АМЕРИКАНСКИ КОПЕЛЕТА...КАКВО ДРУГО

Като се сетя как отваряха шампанско в кремль, когато избраха Тръмпи за Президент! Каква еуфория бе тука! КО стана с Тръмп обществото беее, ватници! БУХАХАХАХАХАХА А сега шильо и другите тролове квичат като настъпани жаби! ХАХАХАХАХАХА

След Перестройката, извършена в СССР, част от бившия комунистически елит, както и негови приближени, извършват масова приватизация на по-голямата част от държавните дотогава икономически активи. Това се осъществява не без съдействието на московските тайни служби. Най-богатият руски олигарх е бизнесменът, медиен магнат и политик Владимир Потанин , натрупал своето състояние от 20 млрд в резултат от масовата приватизация на държавни предприятия след разпадането на Съветския съюз. Потанин е роден през 1961 г. във влиятелно комунистическо семейство. В класацията на милиардерите олигарси в съвеЦката приватизация следват приятелите на Путин и евреите Михаил Фридман, Виктор Вокселберг, Роман Абрамович, Ротенбергите, Леонид Михелсон и мн. други

За пет години Путин загуби 44% от БВП на Русия. Още две години и руската икономика ще е в същият колапс, както през 1991 година. Този път РФ ще се саморазруши окончателно. Важно е този процес да стане контролируемо. Тези републики, които ще искат независимост ще се отделят, а останалото ще се раздели между ЕС, САЩ и Китай. Путинофили имате две години да научите китайски (стандартен мандарин и диглосия)!

Kakvi hapcheta piesh ili si drusan

Трябва да се наложат санкции и за други важни хора за Путин,които са опора за властта му -Илья Муромец ,Альоша Попович,Добриня Никитич ,Степан Разин...Може и на Соловей Разбойник!?

съга с контрасанциите че забранат на американци да си дръжат доралите у сбербанк и да си купуват лади...аууу, Америка го закина

АМЕРИКАНСКИТЕ ЕВРЕИ УСТРОИХА ХОЛОКОСТ НА 50% ОТ ХОРАТА В СПИСЪКА :)) ..

Кога ще видим навързани с бодлива тел от щатските тюлени,червените мекерета в задунайская - в ешелони за Гуантанамо бей -с оранжеви комбинизони при амуджите?

Много добре си запознат с правилата там, нещо така ,а?

Но да не спират и да ударят и нашите путлристански олигарси. Не са толкова тлъдти, но са не по - малко вредни.

А имената на тея олигарси издават едно такова славянско, православно усещане...

те ако вземат да санкционират всички тарикати кой ша им спонсорира кампаниите

В евронатовска България има немалко путинови ублюдки- особенно червената шайка на разведчика мекере таско ахмака,всяка вечер без гащи предава шифрограми по радиостанцията до кремъл и клепа Бойко и България на Путин гасударь!

Шило

Нормално, Тръмп използва всякакви средства в търговската война срещу света. Мита, такси, забрани. Само в един момент да не се окажат отсвирени.

Мизерна крепостна Раша и путиновите олигарси Алексей Мордашов акционер в металургичната компания "Северстал" -$ 20 млрд. Президентът на "Норилски никел"Владимир Потанин- $ 18 млрд coбcтвeниĸът нa Hoвoлипeцĸия мeтaлypгичeн ĸoмбинaт и тpaнcпopтния xoлдинг Владимир Лисин- $ 17 млрд Шефа на енергийната компания"Новатек" Леонид Михелсон -$ 16 млрд Πpeдceдaтeлят нa cъвeтa нa диpeĸтopитe и ocнoвeн aĸциoнep в гpyпaтa ĸoмпaнии "Peнoвa" Bиĸтop Beĸceлбepг -$ 16 млрд. Михаил Фридман -15 млрд Алишер Усманов-15 млрд. B дeceтĸaтa нa нaй-бoгaтитe pycнaци, cпopeд индeĸca ВВІ, влизaт cъщo ocнoвният coбcтвeниĸ нa "Eвpoxим" Aндpeй Meлничeнĸo, Poмaн Aбpaмoвич и шeфa нa "Лyĸoйл" Baгит Aлeĸпepoв.

Кирил Шамалов, бившият съпруг на дъщерята на Путин. Член на Съвета на директорите на Сибир, 34-годишният Кирил Шамалов стана най-младият милиардер в рейтинга на най-богатите бизнесмени в Русия според "Форбс", публикуван в новия брой на списанието. В 13-ия рейтинг на 200-те най-богати бизнесмени в Русия, съставен от Forbes, Шамалов заема 64-о място с $ 1.2 млрд. Ротенбергите са със $ 5 млрд

тях не ги мисли, все някак ще вържат двата края.

меняем путина за цистерна болгарская ракия ,берите ваш красавец не стесняитес

не става, аз не би си фарлил и сопола по джуджето -иначе е добра идеята ти

кой от тези е руснак: Шаломов, Шамалов, Ротенберг, Милер, Вакселберг ,Керимов, Дерипаска???

Няма руснаци

САЩ отчаяно се мъчи да влезе в новините след като светът я отсвири по предназначение.

дотегна ни маниака диктатор-путин-прибираите си ги в балгария щом так любите

Ейй милост нямате и почивка, целия сте му го нахакали на Путя, извадете го за малко да пръдне.

ДИР? Цензурата де е? Такива извратеняци ли да четем ние..... и децата?

След избора на републиканеца ТРЪМП за президент на САЩ, руснаците ги ТРЕСЕ втора серия на "Доктрината Рейгън". Всички набори помним как завърши първата.

защо заради путин да страдат обикновенните хора,фалшифицира ни изборите и сега ще унищожи руссия напално

подрезват му крилете на путин методично накрая ча го окастрат такаче нема и името си да смее да каже с

т.е - за известно време да им ползваме паричките..

На братушките им дреме на оная работа.

Естествено! О дьо колон или ароматизатор за вана да има за пиенИе - не ни дреме да друго!

Фашистите друсат новичок.

Сигурен ли си? Мисля, че колкото и да са с крепостническа психика, в един момент ще им светне, че проблемите им идват от Кремъл.

Твоите ли проблеми идват от Кремъл?

вова че им го ръгне на амереканците.

Мечти.

ще наложи санкции на Мъск и на Гейтс!

На Microsoft, Hotmail и Гейтс отдавна са наложени санкции, на Facebook и Марк Зъкърбърг, на Google и YouTube също. Всички сървъри с които оперират трябва да са на руска територия!

Обръчът около Х*йло Евразийски постепенно се затяга. Нема лабаво, кат те нарочат Великите сили.

Видяхме ги великите сили :) Те бяха нарочили и нас, че тук няма да има християнска държава, но виж руснаците ни освободиха, научиха ни как да си управляваме младата държава и вече 140години съществуваме. Не успяха да се преборят с нас ни французи, ни англичани. Корабите с англичани и френско оръжие не можаха да помогнат на Турция. София расте и не старее и не виждам как ще се изпълни мечтата на Чърчил да я изравни със земята. Така че умрете от завист соросоиди долни! България и Русия ще ги има въпреки всичко!

Тараба, стига с тази шльоковица дето я пиеш!

Браво, удариха пак олигархията, близките на Путя, Дерипаска честния милиардер с 15 млрд. , Милер дето взема заплата на година само 15 млн евра и държавно-частната банка ВТБ.

Очаквай да чукаш доживот камъни в Белене!

знам че много ви е мъчно за Горби, ама този път ще ядете Путиновия. Плюс в Китай вече не е Дън Сяопин, ами е Кси Дзинпин...