Лишиха Тръмп от званието ”Почетен казак”

Казаците от съюза " Ирбис" в Санкт Петербург лишиха президента на САЩ Доналд Тръмп от званието "Почетен казак" .

Обратно в новината

Коментари - Лишиха Тръмп от званието ”Почетен казак” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

vasil

Казаците като общност и традиции са ликвидирани преди едно 90 години- кои убити,кои в емиграция,кои станали част от общата маса съветски граждани.Прекъсната е приемствеността вече четвърто поколение.Както има мнения днешните дали ще го играят казаци,дали самураи или римски легионери - тая е...

пред вратата вие питате зда поповата къща. Това за обикновените руснаци и разните там патриотични техни организацийки. Щото ако попиташ обикновен руснак например поне 60% смятат България и българите за "продажници", бившите съветски република повечето за предатели /за което имат някакво основание/, някои като Беларус, Казахстан и Армения, хм, достойни за тяхното покровителство, но все пак внимателно, щото не винаги завсидетелстват "братска обич" по точно преклонение. Поляците и прибалтийците са по презумпция врагове, към останалите славянски източно-европейски страни имат високомерно-покровителствено отношение, непрекъснатия им лаф е "Че Русия няма нужда от други съюзници освен армията и флота си", и считат за достойни да развиват отношения Германия, САЩ, Китай и вероятно Англия и Франция, малък процент и Италия. Това успяха да направят техните либерасти и популисти като Жириновски, "възпитаха" ги в дух на изолоционизъм и нарцисизъм. Не си правят сметка, че не България ги е предала, а Русия предаде България през 90-те. Както и Сърбия междудругото.

изглежда отиваме към закриване и на Българския Тръмп клуб по интереси ..

Обаче:титлата -Всесветовен ахмак----никой не може му я отне!:)))))

Силно разочарован довечера Тръмп ще си го премести в другия крачол и ще пие една шотландска ракия за да си успокои нервите. Егати мърльовците са тия.

нема да е лошо да напишат и точно в кой крачол (ляв, десен), за да се обнови новината

Ето на! Москва отвърна по най-болезнен начин на санкциите на САЩ срещу руските олигарси.

Аз пък викам ние да удостоуим Путьо със званието "Почетен ташак"

Ама му отива шапката :-)

Тази снимка много странна. Много учудена физиономия, а отзад друг почетен казак, ама много черен и много разсъблечен. Да не сте я взели от форбс?

Напоследък все забавни новини идват от Магучая! Тъкмо си избраха Късокракий за пореден път и им сринаха рублата за два дни! Или както се казва в една известна книга: "бедни Робинзон Крузо, къде беше, къде попадна ...."

когато са го удостоили с това звание - сега тая новина направо ни потриса, ха-ха-ха, колко смешно.

"Почерпен казак" ... до калпака.Ха,ха,ха.

Ами няма, има звание "Трезвен казак", щото такива просто няма!

А какво стана с Българското Тръмп Общество основано от Шаренкова и Томов! БУХАХАХАХАХАХАХА

Ей това е много хубав въпрос;)) Предлагам на тях да им връчат по едно звание "Почетен кравар";)

Шило

Преди години, Бил Клинтън, за да си спаси задни.а от импийчмънт, нападна Сърбия. Сега този, за да отклони вниманието от себе си и съмнителното си поведение, се подготвя да нападне Сирия. Преди дни обискираха адвоката му във връзка с плащания към порно актриса, за да й купят мълчанието.

Лишиха го защото не пиел достатъчно!!

Внимавай какво си пожелаваш, че може да се сбъдне! Та и с жалките ватници така ...

Руски простотии!! Той дали изобщо знае че е бил почетен казак??? като нашето дружество на приятелите на Тръмп, пълно с известни русофили!!

Оффф - и Тръмп си премести... перчема на другата страна, да?;) Пили шампанско, викали Тръмп наш, дали му почетно звание... Сега разбрали, че не е техен, отнели му званието... да ударят по една водка и толкова - к'во ни заминавате?!

Тръмп е за звание от съюза на шутовете и палячовците. Голям шут и палячо на планетата!

Шило

Какво има да се занимават с изкуфялото старче? Неговите така или иначе ще си го отвеят.

Има ли го на снимка от посвещението в почетен казак? Много ми се ще да го видя в цял ръст във рунтавата шапка, ямурлука, двата реда патрони, и затъкнати пищови и сабли, на вран кон.

Краско пак се издриска

"Държавната Дума празнуваше с шампанско победата на Тръмп " Не Думата, а Жириновски почерпи със шампанско колегите си. Колко от тях са пили, е друг въпрос. Ако Марешки почерпи в НС с шампанско за нещо, значи ли че НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ празнува?

Да не са луди да пият шампанско, като си имат Бояршик?!

Ми кат си нямат гел за пране...

Скоро и ние от гей братството може да го лишим от почетна титла

от руското гей братство ли сте?

Има предвид "Дай България" :)

А дали някой е питал Тръмп да;ли иска да е почетен казак. А не непример "почетен викинг". Нали знаете всъщност викингите са основали руската държава. Като наследник на немски емигранти чисто генетически (пък и на външен вид) е много по-близък до викинг. Ха сега си представете следната ситуация. Вожда на племето на папуасите в Нова Гвинея удостоява Лайньо Радев с титлата "почетен канибал". После му я взема. Смешно, а?

по-добре да го изяде ... ,барабар с Деси (че е по-крехка)

От белия дом отговорили , че Тръмп си го е преместил в другия ....... Аман от политически блюдолизци бързащи да целуват задници на победители , а после търсещи извинение. И такива са не само в Русия, а и у нас и в ЕС !

Ами ако утре турците и русняцисе си намътят водите, Жужи ще бъде ли лише от званието "Почетен гяур"?

ко каза?

Братушките празнуваха загубата на една тумба олигарси, а Тръмп беше олицетворение на тази загуба чрез своята победа. Сега всичко си идва на мястото, защото нормално говедо - няма.

да си го премести...

За малко да успее , но греда! Драгите русофилии сега трепнат, трепнат. Божикат ли, Божикат! Изпуснахте да маркирате някой, който даже няма да разбере , че някога е опикан като уличен стълб.

Смях се от сърце! Направили каубой почетен казак!:))) Тарикатите са мошенници на дребно и едро, които са горди със своето мошенничество, но то винаги води до тяхното собствено падение. Тарикатите казаци си избрахга Тръмп, сега се вайкат и молят демокрстиите да го инпийчнат.:()))

А Тръмп пък лишава руснаците от ядене - точно в момента рублата се срива и на руския валутен пазар вече започна паника. Еврото удари и прескочи 80 рубли за едно евро - това не е било от три години. Честито.

Той и жон къри повтаряше същата лъжа, затова отнесе кошница руски домати - да си ги навре отзад.

Покрай споменатото от Вас, вече в Русия съм по-известен като "1 милион рублей".

На никой в Русия не му пука за гъзпапир.Печатате ле, печатате ли?

Ау, това наистина е много тежко, Тръмп може да посегне и на живота си, цял живот се е борил да бъде почетен казак.

Ама большой!

Историята се повтаря. И то по същия комичен сценарий както в навечерието на ВСВ.На 23 август 1939 Др. Сталин и Хитлер сключват догвор за ненападение (т.н. Пакт Молотов-Рибентроп, на името на външните министри). След което нападат Полша - първо Германия, после и СССР. Така започва ВСВ. Паради на победата съвместно Червената армия и Вермахта. И не един, а цели два - в Брест и Лвов. Вечна дружба, и нов догвор за дружба и приятелство на 28 септември 1939. Хитлер става "другаря Хитлер" и най-голям приятел на СССР. Двамата хищника СССР и Германия започват да окупират де що им падне - др. Хитлер на Запад, др. Сталин на Изток. И така цяла година и 10 месеца. До 22 юни 1941. Когато др. Хитлер нанася превантивен удар по СССР, който се готви да нападне Германия. И др. Хитлер за една нощ става най-големия гад. По-голям гад от самия Гад Зееви. Историята с Тръмп е същата. Историята с Ердоган - същата. На това аз му викам "синдрома на др. Хитлер". И само да попитам чий го дирят казаци в Санкт Петербург? И о6т какъв зор ще правят един наследник на немци казак. Руско-съветски идиотизми!

българското "Тръмп общество".Само питам,бе?

Казаците пият без да повръщат.

А как кричали(викали)- Тръмп наш,Тръмп Наш.

Хората са казали ''не хвали малко прасе защото не се знае каква свиня ще стане''....

съсвем спокойно могат да му дадат "почетен тъпак"!

Браво за новината дирр... Айде коментирайте овчици...

Тия пак са прекалили с препаратите за вана :)