Баща на 5 деца се самозапали от отчаяние в общината в Раднево

53-годишен безработен мъж се самозапали от отчаяние в сградата на Община Раднево. Той е баща на 5 деца, живее в общинско жилище.

Обратно в новината

Коментари - Баща на 5 деца се самозапали от отчаяние в общината в Раднево | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

що не съм чул досега да се самозапали някой циганин баща на куп деца, щот са кат кукувиците снасят ги и после изхвърлят нашите пиленца от гнездото България

престанете да си чешете езиците, за сметка на чуждото нещастие, а дайте информация за децата и с какво може да им се помогне ... на всички ни е тежко, но пък затова сме хора - да си помагаме !!!!

Веселяк, събувай гащите и ..... да си полезен, и да си спомняме за кефа.

Маймуните като Вас се съешават със себеподобни , защото за тях Човеците са грозни !

За ВАРВАРИНА сл. продължение- МАЙКА ТЕРЕЗА- "НАЙ-ОПАСНИЯТ ЧОВЕК - ЛИЦЕМЕРЪТ. НАЙ-ЛОШИЯТ СЪВЕТНИК - ГНЕВЪТ. НАЙ-КОВАРНИТЕ ЧУВСТВА - ОМРАЗАТА И ЗАВИСТТА. НАЙ-ГОЛЯМОТО ЩАСТИЕ - ДА СИ ПОЛЕЗЕН НА ДРУГИТЕ."

МАЙКА ТЕРЕЗА : "НАЙ-ЛОШОТО ПОРАЖЕНИЕ -ОТЧАЯНИЕТО. НАЙ-НЕОБХОДИМОТО - ДОМАШНОТО ОГНИЩЕ. НАЙ-ВЕРНИТЕ ПРИЯТЕЛИ - РОДИТЕЛИТЕ. НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ДАРИТЕЛИ - УЧИТЕЛИТЕ. НАЙ-ДОБРИТЕ УЧИТЕЛИ - ДЕЦАТА. НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ТИ ВРАГ - ТИ САМИЯТ.

В състояние на отчаяние човек загубва всякаква вяра и надежда за изход от ситуацията, която обикновенно е продължила много дълго.Малко човещина и подкрепа могат да дадат много сили на отчаяния да продължи напред.

Обществото се разпада, защото никой не иска да се огледа около себе. Всеки си затваря очите за всички тези изстрадали хора, които всеки ден са около нас. Трябва най-накрая да си отворим очите за реалността, която ни заобикаля всеки ден. Правата на всички Граждани на Република България трябва да се отстояват от всички заедно, защото някои са забравили че имаме права и трябва да им ги припомним!

Глупендер. И на кой ги остави сега тези 5 дечица бе, ахмак?!? Да беше запалил кмета, а не себе си.

Сит на гладен не вярва. Хората са с различни психики, един издържа повече, друг не може. Обществото ни се разпадна и няма сили да помогне на най-отчаяните. Хора, дайте да се огледаме наоколо и да си проговорим отново със съседите, за да се осмелим да си помагаме взаимно! Никога не сме били толкова отчуждени. Живеем от 25 години на една площадка, а вече 20 години си казваме само добър ден. И децата ни отдавна не си говорят. Защо позволяваме на бандитите да ни разделят? Моля ви, хора, нека си подадем ръцете -еднакво сме бедни и унизени! Нека отново да сприятелим децата ни!

Добре де, живееш в общинско жилище, хубаво си направил 5 деца, евала, нека да се раждат. Ама толкова ли няма никаква работа- било то да метеш на улицата или нещо друго, за да изкараш някъкви пари. С това, че се е самозапалил как точно ще помогне на 5- те си деца да преживеят ? Оставя съпругата му сама да се оправя. Преди да си посегна на живот, бих помислила за това, какво ще предизвика този мой акт и колко ще страдат близките ми хора от това.

Не мога да повярвам, че това са коментарите! За месец две мъже убиха целите си семейства и двама души се самозапалиха! Какво става - защо се случват противоестествени неща! Не е ли вече отчаянието до края? И се питам - кой е по нормален - този с петте деца и онзи с едно и роб до края на живота си! Защото всички ония, които сме с по едно дете сме по-виновни от онзи с петте - защото ние сме главните поддръжници на мафиотската система и България и по този начин отговорни за тяхното самозапалване и самоубийство!

Абе, много нюх имате тук всичките! Всички за вас са мангусти, мрънкащи, неудачници... Това е втори или трети случай само в рамките на няколко седмици! Какво ви говори това? Това ли ви е идеала за развито общество, за развита държава? Хората се самозапалват, а нашите плювалници не се спират. Безсъвестни типове!

Много тъжно!Ама защо правиш 5 деца на днещно време и чакаш да живееш добреНамирисва ми да не е мангуста и да ги прави за да се издържа и живее за сметка на баламите с едно дете или две дето се гърби да бачка,мизерства и не получава даже и детсткиге 35лв,защото е със заплата 300лв

Тъжно е... много тъжно !

Пълно е с такива мръсници като този кмет - папкат сладко и не мислят за хората , които нямат хляб за децата си . Няма справедливост, няма човещина ! Само самозабравили се безбожници ....

John Doe

Не мога да си представя как както се самозапалиш ще си решиш проблемите.

5 "деца" по на 23...27г. и 2 дърти, то си е цяла бригада. На колко хора щяха да свършат работата, ама нали е по-хубаво да се жалваш и нищо да не правиш.

А за тези , които все чакате държавата или някой друг да направи нещо вместо вас , я да ви намери работа , я да ви даде пари ето ви и един пресен пример , че човек трябва сам да се пребори . 18 годишен от щата Индиана е вървял почти 10 мили /16 километра , в снега , за да отиде на интервю за работа на минимална заплата . Колко от вас мрънкащите и колко българи въобще биха направили това ? Най-вероятно 0 или в най-оптимистичния вариант ще са по-малко от пръстите на една ръка . www dailymail co.uk/news/article-2284542/Art-Bouvier-Man-spots-Jhaqueil-Reagan-walking-10-miles-job-interview-gives-job.html?fbactionids=632577413176&fbactiontypes=og.likes&fbsource=othermultiline&actionobjectmap=%7B%22632577413176%22%3A138364039665921%7D&actiontypemap=%7B%22632577413176%22%3A%22og.likes%22%7D&actionrefmap=%5B%5D сложете двете точки там , където липсват т.е между www dailymail и между dailymail co . Спомням си за онзи случай в България от миналата година , когато младеж с конче разнасяше хляб по селата , едва ли там живеят само старци , предполагам е имало доста хора на младежка или зряла възраст , но всички са чакали .

Хубаво би било да разбереш и ти един ден какво е да се залееш сам с бензин и да си драснеш клечката. Пробвай само с поливането да те видим "10км. във снега" П.П. От 2009г. до сега 109 монаси в Тибет са се самозапалили в знак на протест, вероятно и те са мрънкащи неудачници.

Пробвай ти бе , нали си недоволен ? Аз съм си доволен от това , което правя , ако пък някой ден изперкам тотално , има и други начини освен бензина и кибрита . А този че е превъртял явно е , защото нормален човек колкото и да е отчаян , първо би отишъл и пробвал я с предупреждение , я със заплаха . Не че имам нещо против човека , а дори го съжалявам , но има доста отчаяни хора , и дори вероятно по-отчаяни от него , които или търсят вариант за оправяне или поне не правят подобна на неговата глупост . И пак няма уточнения на колко години са децата . Окаже ли се , че всички са пълнолетни , тогава чесането на езиците ту става смешно .

В Раднево на кмета не му пука за хората, пребоядиса се , стана от ГЕРБ, влачи много пари от обществените поръчки и си ги дели с няколко другарчета. МАФИЯ !!! Прокуратурата си спи, както и ченгетата... не можеш да започнеш работа без неговото благоволение и само ако си човек на наш човек :(

правилно е това,което си написал,какъвто бащата,такъв и сина.дааа,нищо ново под слънцето.едно време бащата д-р г. илчев държеше болницата,докато не остаря,беше шев на болницата в раднево.всички радневци знаят това,но ако ги попиташ ще кажат велик доктор,макар да не беше така но защо му трябваше на сина юлиян да се захваща сполитика,не знам,трябваше да си остане доктор,но търсене на слава и разбира се пари,това е от мен

Милият Няма нищо по-велико от това да създадеш 5 деца. Жалко за хората който си мислят че всичко се купува с пари...затова и си умират сами като кучета. Няма нищо по-хубаво от това да създадеш пет деца и да ги възпиташ. Поклон пред пред паметта му!!!

Брей , че тогава циганите , индийците и африканците правят най-великите неща на света . Вие тотално сте изперкали .

е, ама той е още жив

Да беше имал 2 деца !

Коментар иде ми да те изкоментарча.Няколко пъти.

Ако искаш да ми вмениш жестокост , не става ! Погледни , че жестокостта струи от твоя коментар ! Аз просто изказвам мнение , как би имал по-малко битови потребностти и грижи .

...урод...

Тогава направи си 20 ! Няма ли битовите ти потребности да нараснат !?

2 или 5 деца това би ли имало значение???вапроса е принципен че в тази дарява няма соцялна политика *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А между другото , знае ли се колко годишни са тези деца ? Защото при 53 годишен баща и петте ''деца'' може да са над 20 годишни , тогава заглавието на статията и всички коментари стават безсмислени или придобиват различен смисъл .

Може да има голямо разстояние между тях !

Може и да има , може и да няма . Да бяха уточнили .

Използвайте ПРЕЗЕРВАТИВИ!

...идеално общество. Тъй като развитите страни отдавна са разбрали, че на никого не можеш да угодиш, постепенно са изработили силна социална политика. Животът е доказал, че на първо място от успелите хора са образованите, след това са богатите наследници, законните крадци и т.н. И въпреки социалните придобивки и др. обществени подкрепи-църква, организации има хора, които по различни причини посягат на живота си. Кво остава у нас и подобни нам държави. И при соца имаше такива неща, макар и не показни-най-честите бяха хвърляне под влак, но не бяха достояние на обществото. Милицията издаваха брошури, описващи такива случаи и ги предоставяха на отрядници-сътрудници, евентуално ако надушат сред населението за някое разследване. Жалко за всички, дано Бог им помага, но тоя човечец, беден, без работа, що е създал тия деца. Лошото е, че подобни инциденти се вдигат от популистите като лозунги и се равяват срещу някого. Човешката трагедия не е стока.

На някои хора трябваше да им светне лампичката още след като учителка ограби банков клон. Е, стигнахме и до самозапалванията. Арабската пролет започна в Тунис от един самозапалил се обезнадежден младеж. Вярно е, че Българите сме търпеливи - "само" трима самозапалили се в последния месец - Е, нема такава държава!!!...

Държавата е сбора от хората в нея.

не само

ИМА ТАКИВА,ДЕТО НИКОГА НЯМА ДА РАЗБЕРАТ ЗАЩО ЛЪВА Е ПЛАКЪЛ!

ПО ДОБРЕ НИЩО ДА НЕ КАЗВАШ,ОТКОЛКОТО ДА КАЖЕШ НИЩО!

каза ли нещо?

пет деца...? поредният ... плащайте данъкоплатци...да има за хъхряците!

един човек ако има желание да се развива и да изкарва пари винаги ще намери начин в момента светът е голям и пари има за всички! това че българинът е прост и мързелив е отделен въпрос

Съзнаваш ли колко папагалски разсъждаваш? Е ако с това, което си написал смяташ че ще дадеш кураж на хората - разбирам те. Но те са толкова много лъгани, че хич и не надават ухо на тия приспивни песнички.

еи заблуден турист стегни се малко и мислете реално ако не те мързи и имаш желание за развитие и ако си знаещ и можещ човек кои ще те върне бе папагал. големи разбирачи сте ревете високи сметки масове безработица масова неграмотност. а ти какво направи да се пормени нещо бе скункс

Бог да се смили над греховете им и да им помогне! Ненормално е в уж човешко общество едни да се чудят къде да си денат парите, а други да се самоубиват от отчаяние и безпаричие!!! Е ли съвременният човек разумен човек??? Много се съмнявам вече!!!

така е наи-лесно без образование с 5 деца(комаи някои друг ги е правил) правил ги после друг виновен

кера на мен ли ми говориш бе

Луди хора винаги е имало и винаги ще има, Този в случая освен че е луд е и абсолютен егоист, защото мисли само за себе си и хич не му пука тия 5 деца какво ще правят без баща.

природата показва по всяка тревичка, която газиш, че когато не можеш да оцелееш физически и духовно в дълъг срок..оцеляваш с многобройно поколение. като стъпиш на трева утре..тя ще роди повече. защо всички сме заедно и равни пред природата. или пред Бог Ако нямаш Бог в сърцето си..си история.Ако имаш..си бъдеще .

НЕ ДА СЕ ПАЛИ А ДА ИЗГОРИ ДЕЦАТА НА РАЗбОЙНИЦИТЕ,там ще ги заболи

ти нормална ли си какво са ти виновни децата ти деца имаш ли наи-вероятно не иначе няма да го кажеш

Страшно ще е ако приемем тези чудовищни трагедии за нещо банално. Състраданието е едно от нещата, които ни правят хора.

страшен глупак е тоя да е мислил докато е правил децата, а не сега след свуршен факт да гори ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Прочетете "Йохан"

Нищо добро не ни очаква , щом хората са така отчаяни,че да се самозапалват. Господи,Пази България тя люлката на живота на тази Планета

СЕГА В БЪЛГАРИЯ,ЛИПСАТА НА СПРАВЕДЛИВОСТ,ОСОБЕНО БОЛЕЗНЕНО СЕ ПОЧУВСТВА.В ТОВА Е И НАДЕЖДАТА НИ!ЕДНИЗАБОГАТЯХА ДО ГЛАВОЗАМАЙВАНЕ.ТЕ СА МАЛКО И ТРЯБВА ДА ГИ ТЪРПИМ.ТАКЪВ Е ЖИВОТА!НО ТОВА СЕ СЛУЧИ ЗА СМЕТКА НА МНОГОТО НЕЗАСЛУЖЕНО ОБЕДНЕЛИ.ПАРИТЕ НЕ СЕ ГУБЯТ/ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СА НИСКИ/ПРОСТО ОТИВАТ ОТ ЕДНО НА ДРУГО МЯСТО.И В ТОЗИ МОМЕНТ НЯКОЙ ПАК МИ ГОВОРИ ЗА ИЗБОРИ/ОТНОВО ТЕЗИ СЪЩИТЕ ГРАБИТЕЛИ БРУТАЛНИ/ И НИТО ДУМА ЗА ВЪЗМЕЗДИЕ!ТАКА НЕЩАТА НЯМА СКОРО ДА ТРЪГНАТ НА ОПРАВЯНЕ.СЪЖЕЛЯВАМ ЧЕ СЪМ СЕ РОДИЛ ТУКА!

нема какво да добавя. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Se taia

Не можеш да избираш къде да се родиш и какви родители да имаш, но можеш да избереш как да се развиваш и в каква насока. Това е достатъчно за да живееш нормално. Друго е, ако винаги някой друг е виновен за твоите избори. Накак си е по-лесно май... А за понятието "отговорност" не ми се коментира.

не е за един месец...а за 9 дена ,зма вече се замозапалват...от 18 до 2ш вклучително са 9 дена...на всеки 3 дена вече някои се запалва,уяс...

нищо не ти разбрах прятел

Нивото на самоубийствата е един от основните критерии в Социологията, показващи благополучието в дадена социална група. Никога преди самоубийствата в България не са били толкова много. Реалният им брой не се отчита, а отделните случаи стават известни само когато се касае за такава показност. Трябват спешни мерки за овладяване не само на политическата криза, но и на очерталата се още преди година хуманитарна катастрофа. И политическата нестабилност и фалита на държавата съм ви ги прогнозирал преди почти 12 месеца. Една от прогнозите, за които съм се молил да не се сбъдват. Дано протеста на народа се фокусира над социални искания, а не да залита по лаически философско-правна шльокавица за това кое е най-добрата форма на държавно управление (с извинение за дозата ирония).

Хората не трябва да искат риба, а въдица- ако ме разбираш какво искам да ти кажа.

Защо смяташ че хората не искат точно това?

дано да се оправи човечецът....господ да пази хората ни...в страната ни боли...по-голямата част се борят да оцелеят всеки ден..и всеки ден живота измерва границите на издръжливостта им....непосилно е...срам...докъде ни докараха....а уж сме европеиска държава...

Ето това е нещастие и е третото за еднаседмица, а не че Буда е вдигнал кръвното налягане, което вдигаме всеки път, когато си плащаме сметките за цялото потребление.

Ей, изроди с многото пари, плюещи по Бога и духовните закони,педе-асът от ЕВН и тлъстият и мазен чех от ЧЕЗ! Хората страдат, но и вие ще ревете много повече от тях. Черни и огромни грехове тежат на вас и над вашите деца.

Господ да им прости и да им даде много яхти и слънчеви дни ,на тях и на децата им.

Това е голяма трагедия...Жена съм, безработна съм, но истински дълбоко страдам за българските мъже без работа. Когато мъжът остане без препитание, това е голямо унижение за него, не може и не иска да създаде семейство, ако пък е семеен, с деца....какво да говорим. Когато в една държава няма работа и за мъжете, значи сме на дъното. Да е жив и здрав съпругът ми, да може да си изхранва двете деца!!!

Колко много благородство, в няколко само реда!

Все още има ЖЕНИ! Няма да изчезнем.

Не му желая нищо лошо на Борисов.Иска ми се лекарите към всички да се грижат както за него.В неделя имах кардиологичен проблем и посетих спешния кабинет Кардиологичната клиника ха 3 та градска.Поискаха ми направление.Къде да го намеря в неделя.Добре ,че беше "Пирогов " А Дали на Борисов са му искали направление?

Така. Обикновенните хора умират по линейките, докато башибозуците като кихнат опа специални грижи в специални болници.