Роднини на починало момиче: Виновна е ваксина

14-годишно момиче от великотърновското село Самоводене почина в италианска клиника, а близките му обвиниха ваксина. Погребението е днес.

Обратно в новината

Коментари - Роднини на починало момиче: Виновна е ваксина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости на таркалета. Държавите с НАЙ – ВИСОК СТАНДАРТ В СВЕТА, администрират тази ваксина! Разбира се че има странични ефекти и че при някои хора те са смъртоносни! Но СЪЩОТО се отнася за ВСИЧКИ вакснини! Това е РАК, хора! АКО ИМА ТАКАВА ВАКСИНА, ВИЕ ЛУДИ ли сте да не се ваксинирате? Имате мислене от 12 век! Ако хората бяха толкова назадничави, още щяхме масово да мреме от чума и туберкулоза! Ето ви списък на държавите в които се изпозлав рази ваксина и ПОСЛЕДНИТЕ Новини от Англия! Там ще я слагат дори на момчета ! А в Австеалия се слага на жени от 10 до 45г. възраст за да предпазят жените от РАК! https://en.wikipedia.org/wiki/Gardasil https://www.dailymail.co.uk/health/article-7905875/Cervical-cancer-way-extinction-thanks-improved-testing-vaccination.html https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4701560/ Влезте в 21 век! Четете новините от страните, които са НАПРЕД в медицината и в социално отношение, а не са в 12 век! Четете на английски! Тази болест ще бъде изтрита от картата до 10 години в белите държави, защото ИЗПОЛЗВАТ ВАКСИНИ! А ние тука ще мрем като мухи! Защото народа е тъп и не чете! Тази ваксина ТРЯБВА ДА Е СВОБОДНО ДОСТЪПНА ЗА ВСИЧКИ ЖЕНИ ОТ 10 до 45г.! Влезте в 21 век!

Горкото момиче. Миналата година бях за първи път във Ватикана и си помислих, че малко време имах да разгледам. А горкото момиче едва едва е разбрало къде се намира от болеста си. Може би човек не е способен да управлява живота си и този на другите. Може би съдбата решава независимо от всичко.

Смея се като чета. Ваксината е напълно безвредна. Болеста от която е починало момичето е много рядка и за съжаление неотриваема, затова и никой не е могъл да предвиди какво ще стане. Аз самия си бия всякакви ваксини и на децата си. И съм доволен. Лекар съм. послушайте ме.

Всякакви значи... де що има ваксина - биеш?;) Ваксина се слага "докторе", бият се магаретата :)))

С цялото ми уважение докторе, обаче аз като средно интелигентен човек питах джи пи-то и педиатърката , точно в най-силната реклама дъщеря ми беше на 12год. и двете категорично ми казаха, не те съветваме, нова е ваксината , няма многогодишни резултати от нея , не я слагай на детето и ги послушах и слава Богу!

Нормалните хора се натъжават от такива събития, тия, дето не са съвсем у ред им става весело. С оглед на това как продавате пациентите си за стотинки, за екскурзии или просто за спорта това си е типично за вас проявление на социопатия. Лошото е, че все повече доктори стават като вас и яхват метлата. Пациентите ви д. да им е яко.

Бий си ги докторе даже не само на децата ,до девето коляно действай, дано няма повече такива като теб. Тези химий си ги бий всяка вечер отзад , на моито дете няма да дам. Работил съм 10 години в болница , забийте си ги почти всички отзад , при вас е само хапчета и то не каквито и да е, а такива според зависи кой дистибутор ви даде повече,нагледах се на рушвети и простотий в здравеопазването ,хайде будете здрави и да ви невиждам... Съболезнования за девойката..

RedHat

Лъжеш, кучеее, не си лекар, а си платен лобист, признай си, още не е късно за теб!Целта е ясна- формиране на общественото мнение, чрез изкривяване на реалността в полза на тези, от които получаваш грант-ове, нали така?! Ако, пък допуснем вероятността случайно да си лекар, то значи си откровен престъпник, без преувеличение! Защото би трябвало да си авторитет, чиито пациенти ти доверяват живота ти, а ти ги третираш като стока , като ходещи портмонета, вместо да им разясняваш реалните рискове от тези т.н. "ваксини".

Вие не сте добре или ви плащат да лъжете.

Аз тук бих упрекнала и рекламата на тази ваксина, едни много известни и обичани актьори я рекламираха тази ваксина и как са я поставили на децата си , за по-интелигентната публика е о.к. че разбират смисъла да рекламират подобно нещо , но по-простия народ си мисли - ето на интелигентни и прочути актьори са я сложили на децата си - значи е ок. та мисълта ми е , че трябва да има морал и в това кой какво рекламира, ясно ми е че им е работа това , но се иска и морал.

Вместо да спорите точно за този вид ваксина, настоявайте за въвеждане на религиозно обучение на децата. Единствено християнският морал ще предпази младото поколение от полово предавани болести. Нашата църква да отговори на заветите на Исус Христос и да бъде по-близо до хората.

Въпрос: А кой ще предпази хората от християнския морал? Отговор: Полово предаваните болести

Може би би било добре да се каже, колко девойки са ползвали тази ваксина и при колко е имало усложнения. Има по- чувствителни хора и по- податливи на страничните реакции.

Също по препоръка на личния лекар след семейно решение, ние я поставихме на дъщеря ни; последната доза от общо три беше преди месеци. В света изобщо няма регистриран друг такъв случай като от новината и категорично връзката между поставянето на ваксината (при това дете се е случило след втората доза) и причината за заболяването не е доказана. Без да се чакат други такива случаи, ако международна експертиза докаже, че причинител е ваксината, ще я спрат от производство и ще я забранят, разбира се. Причините за автоимунните заболявания най-често остават неустановени.

Тази ваксина има много достъпна алтернатива - презервативите ... не знам някой да умрял от тях. Научете си децата да ги ползват и това може да им спаси живота.

Евтиното и безплатното винаги излиза скъпо.

Ваксинирането е една добра идея,която е на път да бъде дискредитирана заради алчността на фирмите и на част от лекарите.

Специално за тази ваксина имаше много противоречиви отзиви. Още преди няколко години имаше многобройни случаи на починали момичета. Нее разбирам защо лекарите омаловажават тези факти. Даже искаха да я направят задължителна.

За коя ваксина не е имало противоречиви отзиви? Откак има интернет всякакви отзиви можеш да намериш, включително за кемтрейлс и харп. Никога POV ваксината не е била задължителна. Ако някой е "искал" то той е бил личност без реална власт.

Какви са тия петорни и шесторни експертизи? Смешно е, никой доктор няма да се подпише срещу колега.

Поздрав за всички братя бугаре с "Причи грип" ("Куш гриби")! И споменавайте с добро министеро, дека купи нам си колко милиона ваксини срещу Свински грип.. :)

Статията в Дир.Бг е важна и информативна и повдига резонни въпроси и съпричастност. За сравнение същата тема в електрония вариант на 24 Часа и tv7 е просто потребителна. Безмилостна и безумна! Явно е до журналистите - дали търсят пикантни ужаси или наистина информират и предпазват обществото и проявяват прословутата журналистическа етика!

ваксините не са панацея,а още повече т.нар поливалентни ваксини при които в организма попадат по няколко антигена.Имунният отговор с/у тях почти винаги е неадекватен.Организма се "чуди" срещу кой антиген да изгради имунитет и обикновено резултата е половинчат.Естествено медицинската статистика отчита небивали резултати,но те почти винаги са манипулирани в полза на фармацефтичната мафия и са от рода: "50% от населението консумира месо,50% боб ерго 100% ядат боб с месо. Имунологиоята е наука която много добре знае как организма се справя с болестите и как гради имунитет,но фактите упорито се крият или преиначават,за да се продават продукти които или са със съмнително или направо вредно действие.Единственото което все още спасява положението,че в болшинството от случаите резултата е късен и не може да се докаже вредността на даден продукт.Фармацефтичната мафия разчита точно на това.Освен всичко парите в много случаи запушват нечия уста и печалбите си вървят. Жалко за детето.Трагедията е голяма и вероятната причина наистина е ваксината.Жалкото е,че хората са или слаби или неинформирани и нямат сили да се борят срещу мафията в бяло.Жалко е,че лекарите често се подават на съблазните или са принудени да си мълчат заради собствената си професионална сигурност, която е силно уязвима.

Глупости на търкалета

Ако я бяха завели на врачка, щеше да е жива.

Днес цяла София беше тотално смазана от "пръскане"- "кемтрайлс"! За съжаление съм привикнал вече да гледам към небето като някой луд. Просто ни пръскат като бръмбари, като някакви инсекти,които трябва да се изтребят на всяка цена. Когато времето е облачно, се изхитряват и пръскат над тях за да се различават по-трудно! Но за хора вече имат странния навик да гледат нагоре, тази хитрост се откроява- облаците-естествените се движат по -бързо от кемтрейлса, тъй като са много по леки. А после се чудете какво дишаме и от какво сме болни!

Утре ще пръскам над Кюстендил и Дупница. Щях да пръскам и над Перник, ама нямало нужда. Те са си напръскани от малки.

Като гледам коментарите, все повече хора са спрели да се доверяват сляпо и да разболяват децата си! За съжаление почват да тровят малките душици още в родилните!! Отделих 4 месеца преди да родя детето си само за това. Говорих с лекари (истински - не с подкупни или промити мозъци), четох книги, гледах филми и т.н. Ето Ви още един факт, който също много упорито се премълчава - освен всички отрови, ваксините имат и съставка, която я има естествено и в мозъка на човек- отговорете си сами какво се случва, когато организмът започне да изгражда антитела срещу ваксината - дали няма да атакува и съставката в мозъка....не съм го измислила сама - както казах все още има и свестни, честни лекари!! Книгата на Коток - въпроси и отговори за мислещи родители - прочетете я, за да разберете, че ваксините са по-опасни от болестите, за които са създадени!!

Има т.нар.хематоенцефална бариера,която би попречила на антителата да атакуват мозъка.

Така е. Бариерата не пропуска нищо, но...с изключения. Например при присаждане на ембрионални стволови клетки почти сигурно се развива неспасяема глиобластома на мозъка.

Съболезнования за родителите на това хубаво дете. Още щем се появиха от нищото рекламите по ТВ за тази ваксина, все се чудех какво става. Имам предвид, че никой не знаеше нищо конкретно и освен реклама -като за някаква паста за зъби примерно - не видях никакво обсъждане, никакви сериозни каментари, никой не каза от колко години се прилага и къде, каква статистика има. Ей така, купете си, все едно хапче за глава! Стори ми се странно, а сега започвам да си мисля, че у нас се е провеждал някакъв експеримент, защото сме втора ръка хора. Може са съм мнителна, не знам, ако някой има повече инфо как е в чужбина, откога се използва, моля, споделете, важно е.

В САЩ ваксината е в употреба от 2006 г. Според статистиката, оттогава насам случаите на заразени с HPV вирус момичета са намалели с 56%, въпреки ниския имузационен рейтинг. Ваксината е тривалентна и безплатна за децата със здравни застраховки. В повечето щатове не е сред задължителните за училищата ваксини. Въпреки че съм горещ привърженик на ваксините, това е единствената ваксина, чието поставяне отказах. От една страна е на пазара от сравнително кратко време, което не позволява дългогодишни клинични наблюдения върху ваксинираните. От друга, статистиката за причинения от HPV рак е 17,500 случая при жените и 9,300 случая при мъжете годишно за огромна държава като САЩ, т.е статистически недалноводни цифри, които поне за мен не са достатъчно убедителни.

RedHat

Човек трябва е луд да вярва на FDA и нейните манипулирани статистики!

Благодаря ти за информацията. Все пак 9 години са никакъв срок за такова нещо. Едно време и за настинка са пращали на рентген, докато не са се плеснали по човките, че е опасно. Нещо такова става и сега.

иди на vaksini . eu Разгледай целия сайт и ще разбереш какво официалната пропаганда скрива от всички с тия реклами. А това е само върха на айсберга. Алопатичната медицина има претенции, че лекува, но реалността е, че знаят с точност как протичат около 20тина заболявания.

Такааа... До всички защитници на ваксините! Щом се "налага" и е "приемливо" да има някой опарен заради добруването на останалите, то може ли останалите да си сложат подписчето под един договор? Моят договор! Ако аз ще залагам живота на детето си, вие какво ще заложите в замяна на моята саможертва? Ако някой иска от мен да поемам риск, то трябва да ми се подпише, че при евентуален страничен ефект (без значение лек или тежък) ще поеме на 100% морална, физическа и финансова отговорност всеки ден от живота на детето ми! Ако детето ми пострада и цял живот е на скъпи процедури и медикаменти - то след смърта на подписалия се - отговорността за моето дете да премине на неговите деца! Да видим кой ще си сложи подписа и ще ме задължава да рискувам! Мисля че справедливо!

Тъпня...

забрави да правиш сделки с дявола. Никой човек не го е надхитрил. Ваксините в момента са 2 неща: средство за контрол числеността на населението и средство за финансово облагодетелстване на фармафията. Ако смяташ да ги оставиш да използват страха ти за да осакатят децата си, решението си е твое.

Имам в семейството си пострадали от ваксини и изобщо не ме е страх да ги откажа за децата си. :) Бих могла да изнеса цяла лекция по темата за ваксините, но масата хора просто не им пука за истината докато не се сблъскат челно с някой страничен ефект от това "добро"!

Отровните ваксини не се използват само срещу българите!!! Населението на планетата е 7 милиарда и определени кръгове се мислят за богове, решавайки кой ще живее и кой не. Иронията е, че колкото повече им вярва човек - толкова по-закъсва и с умственото развитие и представите за реалността, а някои се прощават дори и с животите си. В Библията Господ ни е казал, че трябва да се хитри като змии и да изпитваме всичко - независимо по какъв начин ни се представя.

а да не говорим за това какво се случва с храните ни... стъпка по стъпка ... ден след ден... човек става все по-зависим и все по-зависим... колко ли стотици милиона или милиарда ще продадат душите си за парче хляб...

7 милиарда население ... явно че плана за депопулация е в ход и ваксините набират осезаема скорост. Жалко за хубавото момиче. Колко ли още ще отнеме на промитите ни мозъци за да осъзнаем какви са сатанистките и жестоки реалности на света, в който живеем? Колко ли още ще ни отнеме да рзберем, че всеки един от описаните в библията грехове в крайна сметка (диретно или индиректно) води до скъсяване на живота, съответно - смърт?

Съвременните ваксини са създадени за да убиват. Преди 100 години това не е било така - пастьор и други лекари са работили много, за да създадат ваксини, които да предпазват от опасни заболявания. Световната конспирация обърна напълно нещата - масонските и други сатанистки структури създават ваксини, които да убиват. Пуска се зараза, а след това и "ваксина", чрез която да се "предпазите". Атаките са най-вече срещу българите.

поредната БГ мама патка която бърка гинеколог с кинолог. Бегай си говори простотиите някъде другаде. Създадени за да убиват... патка. Масони, маслини, крарлкос кастанеда, бла бла бла... писнало ми е от лигли които четат Блаватская и тем подобни дрисли.

i_iskren@mail.bg

Че жената се изказва емоционално-неподготвено - така е. Но, че в изказването има зрънце истина - не може да се отрече. А Блаватская е сред най-видните сатанисти на 20-и век. Така че, в случая, жената не е единствената неподготвена - може да се посочи грешката й, но стигате прекалено далеч в обидите.

Поредния "умник", дето на база промития си мозък обижда жена, дето макар и като повечето жени емоционална, се води от реални резултати. Ей, шморц, върви си обратно в дупката откъдето си изпълзял и не се обаждай неподготвен. Факт е, че фармафията има интереса и средствата да прави мизерии с ваксини и лекарства, факт е и че не са се спирали да го правят. Всеки, дето се е парил го знае.

Путкане, ти ли си, батьовото? Явно ваксините твърде много са ти увредили дрисканото мозъче...

Ваксината е по желание на родителите - без тяхно съгласие не може да се приложи.Всичко друго е чесане на езиците.

Много от ваксините използвани в България са негодни, заразяват децата и ги инвалидизират. Мисля, че това се прави умишлено, защото заразните ваксини се използват при определен тип хора.

Идиот!

Промитак...

Общо взето противоречието с естествения подбор е опасно за хората. И преди ваксините е имало здрави хора и народи (особено българите). И след ваксините и модерните времена има болни хора (особено българите). Та така

Да, да.. ваксината виновна, лекарите виновни. Ми не ходете на лекар и не се имунизирайте. Не водете децата си на имунизация, да видите ще е то коклюш, дифтерия и т.н. Ваксините са се доказали в продължение на 200 години, за съжаление, имат и странични ефекти в много редки случаи, но това не ги прави вредни. Почетете повече преди да изливате словестната си диария тук.

По-добре коклюш, отколкото смърт. Ваксините са геноцид.

Ако почине неваксинираното ти дете, както се случи с неваксинираното дете в Испания, починало от дифтерия?

RedHat

До 9124391243 това тахния код за свършена работа ли е? От кое НПО или посолстово ти плащат грантове? Ваксините днес имат главно три прилжения: Първото приложение е ясно от времето на първата ваксина- предпазване на човешкото здраве, като в това определение е вложена безкрайна доза хуманизъм! Второто е експериментиране на нестабилни продукти на компании, които и ги раздават безплатно, както е в този случай. Целта на това е да се изучат страничните ефекти на тези продукти на чужд гръб, в държави където биха платили при евентуално съдебно преследване нищожни суми като компенсации или никакви такива- държави с висока корупция и слабо правораздване. Третия е биологично оръжие, като ваксините се разпространяват от СЗО в региони като Африка, част от Азия и Русия през 90-те години.Целта е контролиран геноцид и отново експерименти. В Германия имаше случай каойто прерасна в скандал по времето на Птичия Грип, когато тамошното министерсство на здравеопазването беше поръчало милиони борйки за простосмъртния германец от по 60 евро и за правителствените служители няколко хиялди бройки от 3000 евро бройката. Точно заради това, настъпи и скандала.Оказа се, че евтините ваксини имат много странични ефекти, защото както тогава обясниха не са пречистени достатъчно тези продукти. Докато тези от 3К евро не създават такива проблеми. ПС. Пак да ми триете коментарите пак ще ги публикувам. Забелязаал съм, че са такива теми има много изирателни триене на цели постове!

Даа, трият се "неудобните" коментари. Днес отново се натъкнах на поредния случай, че лекарствата, използвани при високо кръвно водят до инфаркт и инсулт, а тези, при захарна болест - до рак на дебелото черва. Като го казвам в аптеката, аптекарките се накукушинват и ококорват многозначително. Защо ли?

Познавам твърде много деца пострадали от ваксини в т.ч. и моето и в т.ч. едно починало бебе. Благодари се, че твоите не са сред тях и се моли внуците ти да не платят за отношението ти към пострадалите.

Не знам защо я няма репликата ми към теб, но ще повторя. Обикновен човек съм, не съм медицинско лице, което по професия има контакти с болни хора, но в моето обкръжение има повече от десет деца пострадали от ваксини, основно от тази която се слага на 13-я месец от раждането. Едно от децата е моето, а това на моя роднина почина. А на приятелка и двете й близначета бяха на косъм от смъртта заради жива полиомиелитна ваксина. Докато се бореха за живота им лекарите признаваха срещу какво се борят. Когато година по-късно друго пострадало от същата ваксина семейство ги изправи на съд те отрекоха случая с близнаците, въпреки че беше широко отразен в медиите тогава. Затова няма и няма да има доказателства. Знаят че ваксините могат да вредят и убиват, но го крият.

Е, ако не дай си боже, детето ти се разболее от детски паралич, ако не е ваксинирано, ти какво би говорила тогава? Глупости! Има хора, болни от тази болест, които са инвалиди и нещастници цял живот! Не може нещата да се прехвърлят от болната на здравата глава!

С риск да обидя доста хора ще кажа , че без солидно медицинско образование обсъждането на медицинската тематика е загуба на време. Съжелявам. Възползвайте се от джокера и не си губете времето.

Във всяка област е така.Е това не е валидно за Столипиново и доста българи.

И какво искаш да кажеш? Че всички хора, дето нямат надутото ти "солидно медицинско образование" си губят времето да обсъждат дали децата им ще бъдат заразявани и убивани от фармафията, така ли?

Ето и малко литература по въпроса! Кой трябва да се притеснява от HPV : Улесняващи условия и фактори за развитие на инфекция с HPV Рискови групи: девойки, започнали рано сексуален живот, родилите в много ранна възраст, както и жени, с безразборни партньори. Често боледуващите от полово предавани болести и многораждалите жени са по-чувствителни към заразяване с вируса. Рискови фактори: отслабена имунна система, лоша интимна хигиена, бременност, неизползване на контрацептивни цервикални протектори (кондоми, диафрагми и др), тютюнопушене, зависимост от наркотици, стрес, авитаминози.

Познавам жена, която не отговаря на нито едно от посочените от теб обстоятелства и е се разболя от рак на шийката на матката

Сигурно! Аз пък познавам 200-300 които отговарят на "посочените от мен обстоятелства" и не са се разболели!!!

someone

съчувствам на родителите, но по принцип момичетата имат нужда от такава ваксина (ако е безопасна). ние живеем в една предимно атеистична европа, където секса обикновенно почва към 1з години в училище, много пъти без презерватив, такава е масовата култура - да се отдаваш на хормоните и плътските страсти. такива като мен, за които секса е предимно носител на живот(деца) и част от семеиния живот ги имат за луди, кукуригу и старомодни. такива са времената.

Стига глупости! Сексът почва когато го почнеш!Да не би да е задължителен нещо, Познавам много моногамни момичета, които са почнали на 33-5 години - един мъж. И аз съм от тях, и да, хубава и чаровна съм, просто не мисля, че човек не може да живее без секс. Човекът е нещо много повече от хормоните си, той трябва да ги владее, защото е духовно същество...

За съжаление, тези с ориенталски характеристики се множат все повече. Затова не могат да разберат нормалните хора. За тях сексът е просто едно от телесните удоволствия. Нямат душевност за повече :-(. Евреите са ориент :-(

С твойта логика, дай на наркоманите да се раздадат безплатно спринцовки. Улесняването на порока няма да го разреши. Междудругото презервативите никак не случайно са изтипосани на по - видни места и от дъвките по магазините. Просто да се свиква с долнопробното поведение. Не да са затруднява максимално, а обратното. Я като се бараш голям френд на богоизбраните, кажи как се стимулира поведение през масмедии и обща психологическа постановка за обществото. Щото то наистина намирисва на супер дълбока конспирация срещу белите хора. А и тези специално ваксини са пагубни за жените. Ако една жена е предразположена такава ваксина е отключващ фактор. А ако не е предразположена към рака няма смисъл от ваксината. Да н

Много вярно.

Ами то е ясно за какво става на въпрос!Още при предното правителство на Герб(гроб) Лъчо Мозъка внесе тези ваксини и държавата му ги плати по над 900лв за 1-бр. и после ги предложиха безплатно който иска да си ваксинира детето (момичета на 12г.).Само дето тая ваксина е забранена в доста държави като например САЩ и Канада,поради последвали смъртни случай след поставяне на ваксината.Може да се разровите в нета и ще видите какво казват официални институции за ваксината.За да си направят далаверата тия гадове посягат даже на децата ни,докога ще ги търпим-докато ни изтребят до край ли.

Нещо не си много наясно със САЩ

Във Великобритания я забраняват заради смъртни случаи но след време я подновяват(мафията е силна)Названията на тези статии говорят сами за себе си: Адамс Майк Ваксина срещу вируса на папилома на човека: разобличаване на грандиозната измама (САЩ), адрес: link Оригиналът се намира на адрес link Бохацки, Патриция Измама с ваксината срещу рак на шийката на матката (Австралия), адрес: link ОТЧЕТ VAERS за страничните ефекти от ваксините срещу рак на шийката на матката по състояние на 23 ноември 2010 link/pdf/SV%20Vaers%20Analysis%20HPV%20vaccines.01.pdf

Нека бъдем малко по-коректни. Засега няма сила на света, която може да забрани ваксина. Има много държави обаче, където ваксините не са задължителни (HPV ваксините конкретно). Например, точно Канада е с политика ваксините да не си прилагат насила (или поне не и чак толкова авторитарно). Има си имунизационен календар, може да са се пробвали да принудят хората, под друга форма да се ваксинират, но в повечето провинции там ваксинацията не е задължителна. Имунизационната програма с HPV ваксината е прекратена в Япония и сега ваксината не се препоръчва от Здравното им министерство, но въпреки това не е забранена и дори при оттеглена препоръка, ваксинационното покритие там е около 30% (тоест по-високо отколкото в България). Който иска, може много лесно да провери това инфо. В САЩ, по разминаващи се информации, в нета, само от 1 до 3 щата прилагат ваксината в принудителната и форма. И сега по техните сайтове тече кампания, където се жалват от това и целят да я наложат насилствено и там. Почва се едно жалване, как ставало същото като с Хепатит Б ваксината и колко години след откриването и, още не може да се предпазят момичетата с ваксината (разбирайте да ги ваксинират насилствено, защото само това е предпазване). Тук следва ваксинаторите да обяснят какво животно е стадния имунитет след секс и при една представена статистика, как заболяването е намаляло, след ваксината, примерно, каква му е статистическата стойност, ако това не е съотнесено към честотата на секса в едната и другата група и броя на сексуалните им партньори. Та, ако са всички девственици, пак ли ваксината ги е предпазила?

Единственото вярно в това мнение е, че трябва да се гледат официалните източници на информация. В Канада същата ваксина се използва при момичета в училищна възраст. В Онтарио се слага в 8 клас.

В Канада няма задължителни ваксини! Онтарио, което умишлено си избрал за пример, е от малкото изключения. Бях постнал по-подробно инфо, но 2 пъти ми трият коментара вече.

Ами то е ясно за какво става на въпрос!Още при предното правителство на Герб(гроб) Лъчо Мозъка внесе тези ваксини и държавата му ги плати по над 900лв за 1-бр. и после ги предложиха безплатно който иска да си ваксинира детето (момичета на 12г.).Само дето тая ваксина е забранена в доста държави като например САЩ и Канада,поради последвали смъртни случай след поставяне на ваксината.Може да се разровите в нета и ще видите какво казват официални институции за ваксината.За да си направят далаверата тия гадове посягат даже на децата ни,докога ще ги търпим-докато ни изтребят до край ли.

Поне 90% от българите са като стадо - то и затова сме на този хал. С добре промити мозъци и овчи манталитет. Аз лично знам поне една дузина деца, развили диабет, аутизъм или започнали да боледуват много непосредствено след ваксинация! Познавам и близки на починали деца и възрастни в резултат на ваксина. Ама друго си е пропагандата на фармацевтичната мафия.

Как роднините разбраха, че точно ваксината е виновна? Медицинско образование ли имат или типично, по нашенски, лекарите са виновни за всяка смърт? Хората умират по различни причини, не знаеш как ще реагира тялото ти, но да се сочи само с пръст от скръб не бива. Ако се докаже, тогава.

Никой не може да каже със сигурност, като се случи нещо такова се питаш защо? и търсиш истината.

извадка от медицински изследвания и проучвания: Между 01 юни, 2006 г. и 31 декември 2008 г. е имало 12 424 съобщeни нежелани реакции след ваксинация Gardasil, включително 32 смъртни случая. Момичетата, които са били нa средно 18 години, са починали в рамките на двa до 405 дни след последнaтa им Gardasil инжекция Между май 2009 г. и септември 2010 г., са били докладвани 16 допълнителни смъртни случаи след Gardasil ваксинация. За тази времева рамка, имаше и 789 съобщения за "сериозни" Gardasil нежелани реакции, включително 213 случаи на трайна нетрудоспособност и 25 диагностицирани случаи на Guillain Barre синдром Между 01 септември 2010 и 15 септември, 2011, още 26 смъртни случая са съобщени след HPV ваксинация Към 13 май 2013, VAERS е получила 29 686 съобщения за нежелани събития следните HPV ваксини, включително 136 съобщения за смърт, 7, както и 922 съобщения за увреждане и 550 животозастрашаващи нежелани събития. Чудя се защо родителите подозират ваксината като причина?

A, пропуснах - от 2012та насам е имало поне 15 случая на Гpaнyлoмaтoзa нa Вeгeнep проявила се след имунизиране срещу HPV. било то случаиност или не, както пишат лекари и учени в научни статии, факт е че случаите ги има.

Аре като си такъв играч, кажи по какъв патогенетичен механизъм ваксината предизвиква тези реакции.? И защо в масовата популация не е така?

Извинявам се за правописните грешки, нямам кирилица

Когато рязко, в кратък период след ваксинация се случи необяснима промяна в здравния статус на детето ти и няма обяснение от специалисти за това остава единствено обяснение - ваксината. Факт е, че нито личния лекар, нито педиатъра който консултира детето, нито следящия детето ми професор, нито медицинския персонал в детската градина, а после и в училището НЕ МЕ КАРАТ да го ваксинирам. Казват че решението и отговорността са мои и никой не може да каже как ще повлияе ваксината на състоянието му. Благодарна съм, че има коректни хора и лекари които не се опитват на гърба на детето ми да си провят експерименти. Не че ще им позволя....

Всеки "умник" който е срещу ваксините може да си пусне в интернет снимки на болни от едра шарка, холера, чума, дифтерит, тетанус, коклюш и др, за да му се изостри вниманието. Нека след това да прочете колко хора са умирали от тези болести само в "цивилизования" свят !!! След това да прочете за колко хора има съмнение, повтарям има съмнение, защото няма още доказателства, че са умрели от ваксина и да ги сравни със загиналите пешеходци по улиците на Европа!!! И след това да каже дали ще престане да излиза от къщи!!!

Всеизвестен факт е, че у нас около 1/3 от възрастното население не ходи на реимунизации срещу тетанус. Към тази болест няма "стаден имунитет" и не е заразна, тоест няма как "другите да те пазят", заради това, че са имунизирани. Сами правете сметка колко стотици хиляди са това в България. Вижте данни на Национален център по заразни и паразитни болести, примерно, колко случая от тетанус се докладват обичайно в страната годишно. Зеро, нула, геврек! Нито един! Как пък нито един не взе да се набоде на ръждив пирон за цяла година време. А дали ваксината действа или не, е друг въпрос. Никога не съветвам да не се реимунизира, казвам само, че ползата от ваксините е ужасно преувеличена. Ако вместо това, обаче 98% бяха имунизирани, какво щеше да си кажем? Може би: "Благодарение на ваксината, в България няма нито един такъв случай".

Поредния "умник" склонен към заяждане!!! Как пък така не написа нещо толкова "умно" за едрата шарка или дифтерита или холерата??? Ами точно за тетануса се хвана!!! Ако имаше 5 грама мозък в главата си и още толкова знания щеше да се сетиш, че съм ги написал така защото дифтерит, тетанус и коклюш са в една ваксина!!! Ама то мисли който може!!!

Не се реимунизират - да, но колко от тях при набождане на ръждив пирон тичат за ваксината веднага-всички.

А ти защо не вземеш да прочетеш в колко страни е забранена тази ваксина и някой официални мнения на здравни организации и после плямпай малоумнико.Тая ваксина няма нищо общо с другите ваксини които в голяма степен помагат и не са забранени в САЩ и Канада.

Нямат край "умниците" склонни към заяждане!!! Както можеш да прочетеш и евентуално да разбереш (макар и от 5-ия път) тук се обръщам към противниците по принцип на ваксинирането!!! Тая ваксина не ме касае, защото нямам близки от женски пол склонни към безразборен не безопасен секс!!!

Когато пострада твоето дете няма да ти е нужно доказателство за пред света, ще знаеш, че е от ваксината, но се надявам да не ти се случва, УМНИКО.

Съболезнования на семейството! Това е най-страшното от всичко - да погребеш детенцето си! В този момент няма нужда от спорове за и против ваксините, отишъл си е млад живот.....нека имат сили родителите! Да почива в мир детето!

Потърсете в нета "Гешефтът с отровната ваксина за момиченца е вече узаконен". Изцяло по темата е.

стигат ми простотиите които пишат тука по форума, че да им чета смотания вестник.

Проблемът с Атака не е,че лъжат,а,че ръководството им се прави на чук когато трябва да се действа. Болен е направо рупор на истини,ама цялата му пАра отива единствено в свирката-поне досега. Прочетох статията,отвсякъде си е читава.

Значи, статистически погледнато, тази година имаме един смъртен случай, (евентуално) предизвикан от ваксина. При това от ваксина по желание. Сега да видим колко деца са загинали по пътищата - като пешеходци, велосипедисти или пътници. Колко са се удавили в неохраняеми водоеми... Ако следваме логиката на антиваксърите, не трябва да купуваме колело на детето, не трябва да го качваме в кола, не трябва да го учим да плува и т.н. Защото от това има вероятност да загине или най-малкото да се повреди.

Статистически не съм чул кола да е убила човек 15 години след като е слязъл от нея. ДНК-то ти работи обаче по друг начин- това,което днес ти бият,може да инвалидизира или стерилизира детето ти. Ама не се тревожи,би хепи.

Може да може, може и да не може. Всеки случай, опасността да си умре без време детето от някое кофти заболяване е доста по-голяма, ако не е ваксинирано срещу него. Риск има и в единия случай, и в другия. Тук говорим за минимизиране на риска и избор на решението, което го минимизира. И като заговорихме за статистика - всяка една теория, за да бъде вярна, трябва статистиката да я потвърждава. Иначе си остава празни приказки.

Прав си, но следвайки твоята логика трябва да купим точно определен модел колело, точно определен модел кола и точно определен модел плувна шапка, през определени интервали от време, следвайки строго определен календар. И ако не дай си Боже стане някой инцидент поради техническа неизправност/фабричен дефект, автомобилните производители да са освободени от каквато и да било отговорност. Най-много да има някой солидарен фонд, за изплащане на обезщетения, където изричане да е упоменато, че всички коли са добри, те дефекти никога не дават и няма да има кола, която да дава дефект, докато свят светува.

Когато направят ваксинирането доброволно тогава можеш да правиш такава съпоставка. Колелото, плуването и останалите от теб рискови дейности решаваш сам дали да ги правиш, къде и как, а да вкарваш отрова в организма на току-що родено дете или поотраснало такова те задължават заради огромната печалба на фармацевтичните компании. Нали не си въобразяваш, че е задължително от грижа към теб и близките ти

Във вестниче от 2015-та прочетох интервю, ако не се лъжа със здравния инспектор, където се казва, че до 1-2 години тази ваксина ще стане задължителна. Как ще задължат насила всички да се ваксинират при сегашно ниво на ваксинацията не повече от 15% не е съвсем ясно. Върху друго обаче си заслужава да се замислим. Докога ще се увеличават ваксините срещу страшните инфекции, а човечеството ще става все по-болно и болно и съгласни ли сте да загубите напълно телесната си неприкосновеност, оставяйки вашият живот и този на близките си, в ръцете на експертите, съгласявайки се с всяка нова задължителна ваксина. Всъщност, дали сегашният имунизационен календар е добър, няма никакво значение, защото скоро ще пбъде променен и там ще влязат още ваксини, а експертите отново ще казват, че и новият календар е прекрасен. Още навремето Бенджамин Ръш, смятан за еди от бащите на вече не толкова демократичните САЩ е казал нещо много важно. "Unless we put medical freedom into the Constitution, the time will come when medicine will organize into an undercover dictatorship to restrict the art of healing to one class of Men and deny equal privileges to others; the Constitution of the Republic should make a Special privilege for medical freedoms as well as religious freedom"

Само още едно последно инфо. Тази ваксина ще се пробват да я наложат навсякъде по света, с нечовешка жестокост, въпреки че е меко казано ужасно спорна. Тъй като едно девствено момиче, по никакъв начин не може да представлява заплаха за обществото, преди да е правило секс. А кога, дали и с колко партньори ще го прави е съвсем отделна тема и не е работа на държавата да се меси там. Но само по себе си въпросното момиче по никакъв начин не може да бъде третирано като опасен заразоносител и това да е аргумент, да се отнеме правото на избор при ваксинацията. В Дания вълненията около тази ваксина са големи. "JapanDenmark Jens Jensen" в търсачката на YouTube и излиза филмче за японски и датски лекари открили подобни симптоми при момичета в Япония и Дания след употребата на ваксината. "De vaccinerede piger" (with English Subs) for international viewing - а това пък е другата датска документалистика по въпроса.

разбира се НЯМА да ни кажеш кое е вестничети и от коя дата е. Нито какво е заглавието на статията. Общи взето: Някой някога нещо е казал.

Само почакай, вестничето е в съседната стая.

ИСТИНАТА Е ЧЕ В БГ КРЕНВИРШИТЕ СА ПО-ОПАСНИ ОТ ВАКСИНИТЕ - ПОЗНАЙТЕ БГ МАМА КИФЛИТЕ СРЕЩУ КОЕ СЕ БОРЯТ.......

Peer -review журнал, където да се сравняват кренвиршите с ваксините? Колко случая от смърт на кренвирши има докладвани по света? И между впрочем съм вегетарианец, но между ваксината и кренвирша, бих избрал второто, защото поне знам, че няма да ме убие директно.

Пародия

РАЗБИРАШ ГИ ГЛЕДАМ НЕЩАТА...... ВАКСИНИТЕ УБИВАЛИ ДИРЕКТНО(СИГУРНО ЗАРАДИ ТОВА ОТКРИВАТЕЛИТЕ ИМ СИ ГИ ИЗПРОБВАЛИ ВЪРХУ СЕБЕ СИ ПЪРВО)...... И СИГУРНО ЗАТОВА ОТ БОЛНИЦИТЕ ИЗНАСЯТ САМО МЪРТВИ БЕБЕТА.....

ОСТАВКА НА ЦАЦАРОВ ВЕДНАГА!!! ПОРЕДНТА ГАВРА НА ПРОКУРАТУРАТА В СЕДЕБНАТА СИСТЕМА!!!

Искрени съболезнования на близките! Не знам какво да кажа.....не съм компетентна, но от мненията писани в интернет разбирам, че има риск при ваксиниране. Според мен, предвид този риск, има смисъл да се прилагат ваксини само срещу силно заразни заболявания, водещи до епидемии или тежки увреждания. Ваксина срещу рак на цервикса......не бих сложила на дъщеря си. Не мисля, че рискът да се зарази с онкогенен щам на папиломен вирус е по-голям от неблагоприятен страничен ефент на ваксината. И без това след всяка ваксина треперя дали и този път всичко ще е наред.

Това важи и за медикаментите и за инвазивните процедури до голяма степен - всичко е до преценка на полза:риск. По принцип се очаква лекарите да го направят както и да са информирани и да информират, но...

Риск от ваксиниране съществува.Рядко,но се случва по целият свят.Затова ваксинирането е личен избор в някои страни.

Мила... не те знам на колко години си, но иди на гинеколог и си направи един ПАП тест. После ела и ни кажи в кой стадий си. А след това ела пак да поговорим за тази ваксина. Става ли?

до тука виждам 11 необразовани пикли които никога не са ходили на гинеколог а явно само на кинолог (не мили собаки - не е свързано с кино и филми). Та тези мили пикли си мислят че ПАП-теста е някаква обида. Сладки малки пикли... поразровете се в интернет и вижте какво значи това, а след това вижте колко често трябва да ходите на гинеколог... не кинолог....

Обичайният състав а ваксините включва органични съединения на живак и алумининий - и двата елемента са потентни невротоксини които вкарани в организма на малкото бебенце което не е с още доизградена черепно мозъчна бариера попадат в централната нерва система и имаме изоставане в умственото развитие. Случаите н аутизъм растат прогресивно с натоварването на ваксинационният календар. Отделно съдържат формалдехид, който е клетъчна отрова и полисорбат 80, който води до стерилитет. ОИ още много незнайни съединения и наночастици с неизвестен ефект върху организма. С други думи безумие.

И БГ мама се включи...

Не познахте. Но е хубаво истината да се казва навсякъде. Това ни съветва самият Бог.

Понеже все повече спада интереса към тази ваксина и ваксинаторите знаят само "БГ МАМА", "БГ МАМА", "БГ МАМА", демек - изчерпваме въпроса без да сме казали нищо по темата.

Моля коментирайте и Variola vera; cholera; plague и последствията за заразените от тях!!! Несъмнено Вашите огромни познания ще са безценни за нас!!!

сега погледни всичката си козметика какво съдържа и мога да ти кажа, че всъщност си мъртва. Погледни какво ядеш. ДА ти кажа под секрет - В солта има Флуорид, А както знаем флуорида е киселина и ни разяжда...малии.. ми и магнезии има. А мганеия образува радикали. Па да не говорим колко киселини има в месото - направо се разложихме. ма чакай чакай... да поговорим за селена, та той си е чиста отрова. Дори е използван като оръжие. Ма чекай да ти кажа за костилките от кайсии - съдържат Циан Калии... не вЕрваш? ми провери... всички сме измрели вече. Има го и в бадемите дори. Бе да ва таковам в простите кифли.

Жалко за красивото момиче!Дано се намери истината и семейството се успокои.Дано почива в мир!

СЪЩИТЕ ТЕЗИ БГ МАМА КИФЛИ ДЕТО СЕ ПРАВЯТ НА КОМПЕТЕНТНИ И ЗАГРИЖЕНИ ЗА ДЕЦАТА СИ ПО ВЪПРОСА ЗА ВАКСИНИТЕ ЕДНИ ПОДОБНИ НА ТЯХ ИНДИВИДИ ЗАГРИЖЕНИ ЗА ДЕЦАТА СИ НАСКОРО БЯХА ИЗЛЕЗЛИ ДА СЕ ПРАЯТ НА КОМПЕТЕНТНИ И ДА ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ ЕДИН ДАСКАЛ ЧЕ ИСКАЛ ДА НАУЧИ ДЕЦАТА ИМ НА НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА В УЧЕБНИКА..... ИЗОБЩО УНИКАЛНО Е ЯВЛЕНИЕТО БГ МАМА....... РЕДНО Е ДА СЕ ОТБЕЛЕЖИ СЪЩО ТАКА ЧЕ ПОВЕЧЕТО ОТ ЗАГРИЖЕНИТЕ ЗА ДЕЦАТА СИ БГ МАМИ ПУШАТ ОКОЛО ТЯХ......

Ваксините са средство за геноцид и депопулация на планетата. Екплоатират се страховете на хората непознаващи механизмите на действие на човешката имунна система. Ваксините нарушават тези механизми и често предизвикват автоимунни заболявания в краткосрочен и дългосрочен план. Те не създават ефективен имунитет а в повечето случай предразполагат потърпевшият към заболяванията от които трябва да го предпазят. Античвешката идея която стои зад тях е да създават хронично болни хора. Човекът не еволюира противно на масовите митове налагани от рупорите на пропагандата и организма му има почти перфектни механизми за борба с болестотворните причинители. Ваксинациите които заобикалят тези механизми са поредното престъпление срещу човечеството.

Обясни го това на някой останал стерилен от заушка или с криви крака от детски паралич. За умрелите да не споменавам.

Имате новина пред вас. Прочетете я внимателно.

Алиса Б

Аз съм боледувал от заушка - благодарение на неразбориите около деветдесетте. Все пак когато някои органи си утроят размера се замисляш дали не е по-добре да си ваксиниран. На мен за щастие въпреки тежкото възпаление ми се размина, но имайки предвид епидемичния характер на заболяването, вероятно някои хора са пострадали доста по-сериозно.

Естествено, че всяка ваксина има странични ефекти и дори има смъртни случаи, които няма как да се предвидят. И к'во дай да умрем 2 милиона от туберколоза, щото 2-ма на милион ще имат странични ефекти. Т'ва е живота - надяваш се да не си в долния край на статистиката.

Ама така не е честно!! п.п. Хората много обичат нещата да са честни. Спрямо тях, де. Защото няма как да са честни спрямо всички. И стария вълк и куцата сърна, намират живота за нечестен... А на вселената й е все тая.

Вселената я боли хадрона за нас.

someone

петорната експертиза в търново и резултата буди съмнения в мен. има малка вероятност да са били честни и съвестни, но познаваики българския робски овчи манталитет има по-голяма вероятност да са се изплашили ако кажат има връзка после големи фарма-корпорации да ги съдят за клевета. ако съм на родителите няма да вярвам само на търновските лекари.

Естествено, фирмата производител е една от най-големите в света в бранша. Ваксината се рекламира широко в половината свят, а в някои държави вече я забраниха... Смеят ли да кажат, че е от ваксината ?

Все пак нека не забравяме, че тази ваксина се поставя по желание. Общо взето целта й е да предпазва момичетата, водещи неразумен полов живот от някои вируси, предавани по полов път. Ваксината е излишна при добра сексуална култура, ама младите едва ли ще тръгнат да си правят тестове за болести предавани по полов път.

"Неразумният" полов живот няма нищо общо тук. Вирусът може да се предаде и от един-единствен партньор. Мъжете също го носят - очевидно - и при тях също се развива рак от него. Ваксината отдавна се поставя И НА МОМЧЕТА. Стига сте разпространявали тази женомразка идиотщина, че само курвите имали нужда от подобна ваксина.

Алиса Б

Така е, ама от единствен партньор може да се пипне всичко, тъй единственият партньор може само веднъж да е преспал с някое примерно момиче, което пък преди това само веднъж е преспало с някой гларус, пренасящ от срамни въшки до сифилис.

Моите съболезнования на родителите. Мъката полека ще утихне но няма да изчезне. Що се отнася до ваксините и нашите лекари то нямам думи. Преди тридесет и три години изживях почти същия кошмар с дъщеря ми само че за щастие без фатален край. Когато беше на три месеца сложиха първата ваксина за дифтекоки и дойде ада , само след няколко часа бебето получи обрив и алергичен шок . Цял месец детето плачеше почти непрекъснато а те бяха безсилни да направят каквото и да е. Отслабна и вдигаше висока температура. до осем годишна беше почти през цялото време болна. Разклатиха имунната и система . С много мъка и билки я възстановихме , но не разреших да я имунизират повече . Лекарите не правят проби дали ваксините ще са безопасни за детето , важно е да отчетат дейност друго не ги интересува!

ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ ПЪРВАТА ВАКСИНА Е СРЕЩУ ХЕПАТИТ Б......

Тъпако, ваксината срещу хепатит Б се поставя от 1991 година, а жената ти казва за случай преди 33 години. Можеш ли да смяташ?!?

От 38 години съм микробиолог, но за дифтекоки не съм чувал. Щом употребяващи този термин се изказват авторитетно във форума, то познайте нивото на постинга. Ама нали на село са казали, че с билки и здрава храна всичко се оправя! Хайде на знахари! За сведение: ваксината се казва диф-тет-кок - срещу дифтерия, тетанус и коклюш.

Благодаря за поправката объркала съм точното наименование и не съм от село но благодаря че смятате така защото там хората са по истински и не са лицемери като тук в София. Що се отнася за останалото то е факт и наистина повечето хора в бели престилки са на "голямо ниво" и се интересуват само от финикийски знаци и подаръците които им се носят а не от здравето на децата ни!!!!!!

Причинно следствената връзка е малко по-сложна. Това, че женените мъже живеят по-дълго не е точно така, тези който имат шанс да живеят по-дълго, се женят по-лесно. Алкохолици, клошари, наркомани, затлъстели... не е точно първия избор на жената за мъж, нали? :) п.п. Наистина ли мислите, че някой ще се опитва да затрие хората с нещо, което действа едно на 100 000 или едно на 10 000?

Хайде сега абстрахирай се от статистиката и си представи, че и това 1 е човешко същество, и то си има семейство и близки, които скърбят за загубата му, че и то е безценно за някого...

Пародия

АЙДЕ СЕГА ТИ СИ ПРЕДСТАВИ ЧЕ ТОВА 1 ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО ЗАРАЗИ ДРУГИ 5 ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА КОИТО СЪЩО ИМАТ СЕМЕЙСТВА.....

Така е. Трагедия е. Мислиш ли, че ако спрем ваксините хората ще живеят вечно? Или тогава ще намерим някой друг да е виновен? Колкото жестоко и да звучи... Случват се такива неща. От живота още никой не се измъкнал жив.