У нас се самоубиват средно по двама на ден, главно мъже

В България през 2014 година са се самоубили общо 731 души, което прави средно по 2 самоубийства на ден, сочат данни на Евростат.

Обратно в новината

Коментари - У нас се самоубиват средно по двама на ден, главно мъже | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пичове, самоубивайте се, особено за мадами, намалявайте конкуренцията между еб...чите! И без това сме много, а мадамите( не говоря за крокодилите) са малко и повечето - второ качество. Първо качество са за износ. После да знаете, те ще се утешават със живите. А вас ще ви забравят бързо. Пак си помислете!

Бройките са на 100 000 население. Топ 5 за 2015: Sri Lanka 34.6 Guyana 30.6 Mongolia 28.1 Kazakhstan 27.5 Cote d'Ivoire 27.2 Златната среда за 2015: Turkmenistan 10.3 Liberia 10.3 Slovakia 9.9 Paraguay 9.9 Nicaragua 9.8 Други за 2015: Русия 17.9 САЩ 12.6 Франция 12.1 България 11.2 Германия 9.3 Румъния 9.2 Турция 8.6 Англия 7.4 Listofcountriesbysuicide_rate

Ами на Бойко от хубавия живот.

днес е твоят ред! не се мотай!!

от както нямам телевизор спрях да мисля за самоубийство

Бойко Борисов до там ни докара

Да се чуди човек как в малката ни спретната, красива "швейцарийка", страна без социални проблеми, безработица - никаква, заплатите - на ниво ... Василев (шефа на КТБ) - к' во да каже тоя човек ?! Колко имущество и пари му прибраха и пак по мъжки стиска зъбите и не издава АВЕРИТЕ си !! Иначе ще се пресели и той в отвъдното !! Живурка си у комшиите - сърби, платил си е и си е жив и здрав !!! На него не му дотега живота !!

Лекар съм. От сутринта в кабинета са минали един мъж наоколо 40 години, доведен от майка си, трима мъже на различна възраст доведени от съпругите си. И в четирите случая пациентит-мъже не можаха да обяснят оплакванията си, да кажат какви лекарства са приемали в дома си, тези обяснения най-подробно бяха дадени от придружаващите ги жени. Какво да се коментира повече - масово в България съвременните мъже са безпомощни. Жените днес са много по-оправни, адаптивни и издържливи. Състоянието на повечето мъже е като на плазмодии - гледат ги майките им, а ако успеят да се оженят просто ги прехвърлят на съпругите им. Съвременния мъж очаква да бъде обслужван изцяло - жената се грижи за дома, хигиената, храната, децата, а често и за сметките вкъщи. Ами кажете ми тези мъже как да издържат на стреса, то няма живец в тях, а уж са наследници на хайдути и герои!

На каишка ли ги водиха?!:)

"ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" - Приета на московския ционистки конгрес 1988 г. в ИНТЕРНЕТ. Там пише: "XV. Повсеместна и постоянна гавра с врага 1. ... 2. Гоите да бъдат доведени до самоубийства, инфаркти, инсулти, припадъци и други тежки състояния посредством хулиганщина, наглост, издевателства, унижения, оскърбления и пълна безнаказаност на извършителите юдеи, членове на други тайни общества и шабес-гои (колаборационисти"). 3. ..." И други неща пише, които няма как да бъдат обявени за "КОНСПИРАТИВНА ТЕОРИЯ" или измислени глупости.

Това показва, че си БЪЛГАРСКИ ИЗТРЕБИТЕЛ - унищожител.

новият мистер Къркачанов ги светна, че ще ги вкара в казармата. Много е тежко друг да ти определя посоката в живота.

Аз пък си живея много добре. Вярно нямам "Бентли" и живея в панелка, но от години не ми се налага да си броя стотинките. Ям качествена храна, ходя често, макар и на кратки екскурзии до много места. Децата ми гладни, голи и боси не са останали. Здрави сме, добре се справят в училище. Не се преработвам и имам време за хобитата си. Общо взето, което не съм поискал, това не съм направил. А най-хубавото е, че срещам все повече ведри хора. Светът никога не е бил по-добро място за живеене от днес.

В нашата детска градина карат децата само с джипове. И животът един такъв розАв, светъл... Иска ти се да се откажеш от пенцията и да се въртеш години наДЗад.

Не го разбрах това за джиповете. От доста години това са най-продаваните типове автомобили, защото са удобни, просторни и проходими. Съвсем нормално е да караш децата с джип SUV или комби на градина.

ти взимаш пенЦия, и още ходиш на детска градина! това също е решение!

Хммм! Да ти разкажа един виц. На един човек фирмата му закъсала, затънал в дългове, хванал че жена му изневерява, разболял се! Решил да иде в гората и да сложи край. Тръгнал из гората и стигнал до една колиба, а пред нея старец. Заговори ли се, разказал му неволите си, а старецът го погледнал и казал: "Няма винаги да е така!" Човека се обнадеждил, върнал се, излекувал се, бизнеса му потръгнал, влюбил се в друга, оженил се, общо взето щастие. Решил да се върне да благодари на стареца за мъдрите слова. Върнал се в гората седнал в хижата, разказал му с усмивка, а стареца го погледнал, кимнал и му рекъл:"Няма все да е така!".

Направо ми напомни за песента на Васил Найденов от ореди 30-ина години Казано честно всичко ми е наред....

ЖАЛКО, ЧЕ НЕ СЕ САМОУБИВАТ ПО ДВАМА НА ДЕН ОТ ТЕЗИ ДЕТО НИ ДОВЕДОХА ДО ТУК!

Много жалко!!!!!

Жените са по устойчиви психически - медицински доказан факт!

И физически също!

Не са по устойчиви, а си нямат вкъщи жена, която да ги тормози.

"Самоубийството е сред трите водещи причини за смъртност при младите европейци на възраст 15-35 години" - ясно е, че повечето не са женени. Много от мъжете да се благодарят на жените си, че ако не са те, закъсали са го отвсякъде. Ако си недоволен от жена си що не се разведеш, на мъжете все жените им виновни ама сами не искат да живеят, нали! Заради слабата психика мъжете прибягват до субстанции вследствие на това и насилие върху жените, ето, че жените пак са онеправдани и потърпевши, но пак спрегнати за виновни.

Пак жените са ви виновни - слабост, слабост, слабост ...... без коментар!

РБ- кучефила Койко З, не обича, кУркуренти! Обгражда се, с евнуси и Джодженца с пиЦки? 3 манда, Харема пълни само, с Дърти кикимори И не обича пенцйонери, в Парламента има Кучки Лайкучка лае соцялисти, а Мунда, по пенцйонери Но Кой, Кой е, Койко Три, Изтребител- пенсионери* И защо, Европа го търпи? Защото, там са Педераси!

Вени, види, вици са казали древните още преди много години. Отидох, видях, победих. Постигнах морална победа, превъзходство, но с цената на какво ? С цената на разбита нервна система вследствие на близо 8 годишен тормоз на психическа основа. Сега ми е необходимо да се излекувам от всичко това. Без политика, компютър и предсказания. Когато си на върха е тъжно и самотно ! Но ще се справя! Генът ми е такъв - не познава поражение !

ЧАКАМ КОМЕНТАРА НА ПП ГЕРБ,ЗА ДОБЪР ЖИВОТ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО ОТ 2009Г НАСАМ ДО ДЕН ДНЕШЕН???

ПАК СА НА ВЛАСТ:ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ САМИ;)

2009 - 2012 Кабинет Боко 1.

2014 - 2014 Кабинет Боко 2.

Евроатлантически ценности ...

"Ценности", в случая, в кавички, ша ма прощаваш.

Че така де, послушен мат'рял. Слуша диртктивата на Бащицата. Спокойно, след някой друг месец ще станат по 22 и това само и само, за да Му се изпълни волята. Е, и малко от глад и мизерийка, ама това си е нормално, няма какво да го коментираме.

Ако се вземат предвид самоубийците шофьори, цифрата ще набъбне сериозно.

Аз вече над 20 години работя, вземам уж все над средната заплата и става все по-зле. Вече не съм млад за да избягам, а виждам как от 2009та насам нищо не върви поне при мен. Лесно е да се отчаяш. Отделно тези химии, наркотици, енергийни напитки, отделно отравянето на планетата с олово, тежки метали, торове, химикали, гмо. Също така упадъчната култура и филми на запада. Аграсивни игри, медийна среда ..... Всеки тръби за убитите от катастрофи, а самоубитите от мутренската държава никой не ги споменава.

Абе, доста работа се отхвърли, да се лишат хората от перспектива. Във всички сфери на държавата и обществото. Сега, крушите сами си падат.

повечето са от нищета, пораждаща безнадеждно отчаяние

vasil

+ много алкохол...наркотици... А те не са безплатни... Нищетата не е само и главно материалната.

АКО ВСЕКИ САМОУБИЕЦ САМОУБИВА С НЕГО И ПО 2-3 МУТРИ , ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЕ ОПРАВИ ... ТАКА ДЕ , ТАКА И ТАКА СИ РЕШИЛ ДА СЕ САМОУБИВАШ - ПОНЕ ДА СИ ПОЛЕЗЕН И НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ -И ЖИВОТА ТИ СЕ ОСМИСЛЯ - НЕ СИ ЖИВЯЛ НАПРАЗНО :)))

Последното за което бих мислил ако се самоубивам е за Майка България. Даже се съмнявам, че въобще бих си и помислил. А да подстрекавате към убийство на други хора е ОТВРАТИТЕЛНО.

Дай ни светъл пример! Немедленно!