Самоубилият се военен полицай готвел сватба, а годеницата му очаква дете

31-годишният Тодор Манчев ще бъде погребан днес в родното село на баща му Дебръщица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да го запомним като жертва на американските военни окупатори нахлули нелегално в български производствен цех. Той бе пренесен в жертва на Родината. България трябва да обяви военен неутралитет и да махне всякакви чужди военни формирования от територията си.

Министърът на отбраната не е санкционирал Манчев, защото санкцията е била в правомощията на наште господари от империята на злото. Е санкцията по "самоубиството" е факт.

А, изведнъж нямало общо с учението? То ясно, че няма да обвинят американците или сержантът, който е водил онзи отряд, че веднага не му е хрумнало, че нещо не е наред, като влезнал в работнически цех пълен с цивилни. Много ясно, че няма да обвинят американците, военните им са психопати, те не могат да носят отговорност за себе си. Изведнъж, обаче, всички си измиват ръцете. В първите статии се говореше, че военна прокуратура разследвала човека, Военна Полиция го разследвала... надали ще се самоубие заради забележка (което макар и да звучи дребно, със сигурност би го лишило от каквото и да е повишение в бъдеще, особено в нашата тромави, комунистически и шуробаджанашки военни институции, от които Военна Полиция може и да се окаже най-компетентна - правете си сметка какво означава това), вероятно го е грозяло нещо повече, ако се е самоубил заради работата си. Както и да е, истината няма да я разберем, това е ясно. Може и да е за нещо несвързано с работата си, всичко може... Аз продължавам да не разбирам какво общо има Военна Полиция с координиране на учения, обаче. Това в чужбина не съм чувал да се прави, просто отцепват райони. Не ми се връзва този човек да носи отговорност за психопатите американци, които са поставени в тази база като представители на западната власт.

Няма да научим истинската причина. Съболезнования на близките! Остава усещането, че от всички учения напоследък излизаме с човешки и материални загуби, без да си направим изводите и без да си коригираме поведението.

този, дето го е санкционирал сега дано е щастлив а ония от цеха, дето врещяха колко са стресирани сега дано са доволни изкупен им е стреса няма да пълнят памперсите къде е шефът им, дето търсеше минути слава има я, проклет да е

Хич не би ми харесало да ми насочат автомат. И не се е самоубил само за едното никакво наказание "забележка". Нито е понижен в чин, нито нищо. По този начин го изкарвате едва ли не психически лабилен. Така, че трай и не кълни, като не знаеш всичко.

умни мъжо хубаво, че си осведомен дори и мисъл нямам, че се е самоубил никаква тавава мисъл не ме спохожда

да не си оня смотаняк, собственикът на фирмата

Не е заради "забележката", после са дошли ядовете, началниците е трябвало да са чисти, защото те са объркали нещата още от самото начало. А военен с по-малко звание засегнели началник - става много лошо и нали сме в службата на шуретата, баджанаците, кумовете , кумците и другите некъдърници, резултатът е това. Бог да го прости. Дано разследването е обективно.

Като завършен дебил е редно да не изпълняваш дословно вродената ти глупост да говориш глупости, а да си замълчиш и да не ревеш като магаре, защото нито на глас ще го докараш, нито на... с малкото си пишленце.

След скандала с американците е трябвало да се изкара някой виновен.. И, по веригата надолу.. стигнали до това момче.. Няма да е виновен командира я.. Е, ама има на белия свят все още отговорни хора, които приемат нещата лично.. Не е бил виновен, ама "забележка" .. Някой ще кажат: това не е нищо - ама ако се стараеш и съвестно си изпълняваш задълженията, а за награда ти правят "забележки", няма да му е приятно на никого.. Туй то, загубихме още един съвестен млад човек - дано сега на командирите им е по-леко.. На собственика на цеха също.. И на медиите... И на всички нас дето лаехме.. Бог да прости момчето..

Не може да си теглиш кършума на 31г. за такава глупост ./ЗАБЕЛЕЖКА/ в крайна сметка какво толкова е станало - някакви дето си играят на войници в Бълграия влезли в някакъв цех -голяма работа. Има нещо друго което няма да го кажат . Бог да го прости момчето .

Вярвам на версията самоубийство. Бог да го прости!

Всеки българин трябва да убие няколки цигански турци... Тия са Шпиони и Доноснции и изнервят цяла България с Аларми и запис на касетофон на лаещи кучета и котки.. Ахмед Доган също е бил Шпионин... Тия винаги ходят на групи, по 5-10 мангала.. Има разни идиоти- Мутри, които им помагат.... Тия вместо да направят нещо за България, както когато са убили Стефан Стамболов, тия предатели, защото са хем ТЪПИ, хем МЪРЗЕЛИВИ, но много АЛЧНИ, ходят да КРАДАТ от който срещнат и нападат случайни българи, попаднали пред тях.. Започне ли някой олигофрен да вдига шум с аларми и кучета , котки, трява да го убият и да му запалят колата... Циганските турци и маймуняци, да умират !!! Да расте България !!!

Този наистина трябва да го потърсят от полицията или психиатрията. Не знам кое е за него, но положението е изпуснато.

Явно куца психиатричната помощ и надзора в армията ни.

Мирише на американска помия.

Сигурен съм, че каквито и дертове да е имал на главата, е можело да бъдат решени поне в някаква степен. Предстояли са му хубави моменти, защо е предприел такова изключително крайно действие? Да почива в мир това хубаво момче. Съболезнования на близките.

Малко по-лабилна психика, служебно оръжие = предпоставки за подобни произшествия. Кой знае какво му е било на главата на човека ... Лека му пръст!!

Било наред.Жена ти чака дете.Ще се жените.Имаш сигурна работа

Мирише на говежд ексмремент!

Бог да го прости. Сертов и некъдърните му подлоги, как гледате хората в очите? И знайте, че има нещо, има, Господ ли е, съдба ли е и се връща.

може бащата на детото на приятелката му да е звънал да му честити ...

Държал изключително много на работата си. Е това е то - разбрал е на полигона за нещо, не каквото трябва и... са го самоубили.

Бащата предприемач, майката адвокат. Сина им военен полицай.

И какво значение има какви са родителите? Младият мъж е поел своя път, но за съжаление явно е стъпил в нечий коридор! Жалко за момчето. Бог да го прости и съболезнования на родителите!

Методите на Държавна Сигурност живи и до днес. Никога няма да се отървем от тоя скапан комунизъм и руското робство.

Тихо,че сега ще те налазят ватенките.

Абе зомби такова, в цеха нахлеха US военни бе учението е натовско и ние сме им съюзници! До второто пришествие ще се оправдавате с комунизъм.

Американската държавна сигурност - най-добрата държавна сигурност!

Много нелепо писание, няколко малоумни трола независимо от темата си пишат едно и също..ДС в България няма за съжаление, комунизъм не е имало в нито една точка на планетата. Над трисетина години в България върлува демокрация, държавата ни е член на нато. Участниците в злополучното учение са сащ-исани уроди, които нападнаха цивилни български граждани. Къде е Русия бе идиот, къде е дс ??? Помоли козяците да ти напишат публикацийката...

Забележи троловете като минат на друга статия как на нормалните мнения остават само плюсове.

Е това не го разбирам, честно. Да се самоубиеш заради "забележка" е абсолютна глупост и малодушие. Да оставиш нетоденото си дете без баща, а бременната си жена без подкрепа... нямам думи. Казват, че казармата правела от момчетата мъже, но това очевидно е било едно време. Сегашната не прави нищо. Съболезнования за близките за тази безсмислена загуба.

Ако беше самоубийство щеше да има предсмъртно писмо.

Защо тогава се тиражира версията по всички медии за самоубийство? Явно не е самоубийство и разследването не е приключило. Кой питам разпространи тази фалшива новина. И питам в България от кога няма журналисти да идат и да питат, един репортаж да направят, едно разследване?

То тва, като онова с прасето, дето от срам и страх се самоубило и посмъртното му желание е било, да го натоварят в багажника и да го опънат на шиш на някой банкет.

Да бе Д кой ви вярва на самоубийството????? Скапани военни.

Черната кутия е още в България . Лайнарите от военното министерство нямат намерение да я пращат за разчитане. Може би след президентските избори когато Мунчо ще е избран ,въпреки прикритото сваляме на самолета.

Отървал се е от скапания живот. И аз мисля за самоубийство всеки ден, но не ми стиска. Поне засега.

Този военен е готвил сватба ,чакал е дете. От какъв зор да се самоубива. Най-вероятно да го убили. Уроди мръсни.

Като те хване депресията, няма сватби, няма ресторанти... по лабилните тотално се издухват. Случвало се е ,случва се и ще се случва. Човешката психика не е ограничена до ракийката, салатката и международното положение, както си мислят някои.

Убит е !

Румен Радев е отговорен за убития военен и сваления самолет с майор Терзиев. Като главнокомандващ трябва да си подаде оставката. Дори не е уволнил министърът на отбраната. Какъв президент е Радев ,когато американците влизат в цивилни обекти и след това Румен Радев крие атаката в Чешнигирово. Такъв президент е мишка.

пак не си си изпила хапчетата а? :)

А,някой да е чул,Циганин,или Помак да се е самоубил а????За това не трябва да вярваме,много на тия статии,най вероятно са го самоубили,и така им изнася,както във някой случай,когато има самоубийства на жени или мъже,го определят,като любовна афера между любовници

Това, което е известно и за което се говори - няма нито една съществена или несъществена причина да си посяга или да се чувства зле... Но на тия хамерикански солджъри не може да им се вярва. При тях е традиция употребата на наркотици от Първата световна война още, работят с всевъзможни психоактивни и пр. БОВ, различни химикали, обеднен уран, обогатен уран, пък се хранят и с ГМО...кой ги знае кои в какви изроди са се превърнали!? А не трябва и да се забравя, че в американската армия, флот и ВВС се приемат всякакви ЛГБТИ и т.н. - гейове, манафи, трансджендъри, некрофили, педофили... Ами, ако някои такива извратеняци са му направили нещо или пък са го самоубили задето ги е видял да правят нещо на някого?

Нахлуването на американски войски във въпросният склад беше станало през последният ден от управлението на правителството на Борисов, т.е. преди служебното правителство, назначено от Радев да поеме властта, така че теорията на ГЕРБЕРАСТчЕТАТА издиша!

Най-добрият комунист е мъртвият!

След като прочетох коментарите, реших: Да го духат убийците от НАТО !!!! И съболезнования за семейството на БЪЛГАРСКИЯТ ВОЕНЕН!

Работа на руски шпиони, както и случая с бившия шеф на ДАНС, на когото се опитват да припишат бракониерство и контрабанда на свинско дивечово месо! Незабавно да се изгонят руски дипломати!

долу чета в коментарите имал депресия, глупости, депресията се казва "БГ РЕАЛНОСТ" шибаняци

От Блекуотър/Академи или както се е преименувала сега - за да заметат следите след гафа на пиндосите!

Да се чете: Убития от хунтата военен полицай.....

Едва ли си е струвало да се самоубива, всичко минава и заминава. Да е споделил с приятели, щеше да му олекне.

Така е. Обаче понякога и да споделяш, няма кой да разбере. Даже се чувстваш виновен, че ги "товариш". Абе... човекът си е знаел какво му е. Най-вероятно е страдал от депресия, а тя не се интересува от това какъв си и какво имаш. Всекиго може да засегне.

ще се самоубива млад човек, който готви сватба и чака дете?! В допълнение, той е професионален военен и едва ли е психически лабилен!

А може би точно заради това.Чудел се е какъв глава на фамилията ще бъде с една лейтенантска заплата.

Някаква депресия ще да е.Страшно нещо е това

Браво Наде, браво Христова! Тук си се справила доста по-добре. Браво! Само да ти вметна, да не се доверяват изцяло на колегите си и да си проверяваш елементарни неща, имена, дати, места, ... дреболии, но са важни. Селото се казва Дебращица, с А, а не с Ъ. Продължавай така да се учиш, ще стигнеш далеч в българския журнализъм!

Едвали трябва да ви учудва някакво си убийство..., все пак властта вече е в ръцете на комунистите и турците.

Руснаците се опитаха да настроят общественото мнение срещу НАТО, но вместо това разрушиха едно семейство и накараха всички да ги мразят.

ПО РОЖДЕНИЕ ДОБРЕ, АМА ЧАК ТОЛКОВА?

По повод коментарите до тук, ще перифразирам телевизионния герой Антонио Ресио: В мазето на падението на герберастките тролове винаги има още един етаж по- надолу.

Още при първото прочитане на новината ми изглеждаш подозрително, но сега съм убеден.

Абе, нещо и историята с МИГ-а беше подозрителна, а сега и това. Обикновено тези неща се случват доста често, когато на власт са БСП и ДПС. Значи вече са дошли със служебните.

Ручай ми х.я глупендер!

Аварията в завод "Миджур" при кой се случва, с 15 убити? А залятото село Бисер от държавен язовир при кой си случва, с 11 умрели? А атентата на летище Сарафово? А взривеният влак в Хитрино? И така нататък.

В Черногорово, на власт бяха ГЕРБ!

Сичку свързан с ФАЩ убива, неслучайно станайми ут 9 мильона 4ри

ясно кат бел ден. Борисов е наредил "шежичка+ за злепоставяне на радев по изборес. Не сработи и сега са пуснали чистачи да прекъснат следата.

Като знам някой жени как изтрещяват по време на бременност и след бременност

Ами да. За самоубиване си е. Сватба, дете. Лудница, човек. Как да не се самоубиеш?! Дори не един, а два пъти! По един път за сватбата и един път за детето. Нещо цялата история смърди, ама яко. Смърди още от лейтенанта, дето падна в морето по мистични причини. Смърди работата как така на учение на НАТО присъстват армейски части от Сърбия (съюзник на Русия). Смърди влизането на краварските части в частната фабрика. Сега смърди и това, че някакъв льольо, дето Бог знае от кое село е хванат, изведнъж са го самоубили, вероятно за да не каже кой и колко е взел рушвет и от кого. Не, дира, новината не я приемаме. Тя смърди. Ако сте журналисти, а не мисирки или джурналисти (с основно образование и диплома от НБУ) ще започнете да душите и да задавате въпроси. Относно черната кутия, относно Гошето, дето са го самоубили, относно много други неща. Ама надали. Вие сте просто тъпаците на Гей Станишев. Вие сте приятели със силните на деня.

се купува - там не се учи!

Това "самубийство" е само за балъците, очевидно е...

Смятай какво трябва да е знаел или видял човечецът, че се е наложило комунягите да го убият?!

*приятелите ти от хамерика