Коментари - Почина бременната, която се нагълта с хапчета | Днес.dir.bg

Почина бременната, която се нагълта с хапчета

27-годишната бременна жена, която направи опит за самоубийство и изгуби бебето си, е починала в болницата в Кърджали вчера, съобщиха от полицията в града.

Обратно в новината

Коментари - Почина бременната, която се нагълта с хапчета | Днес.dir.bg

Коментари

Ако се съмнявам в писанията на някой участник във форума, като християнин бих призовал хората да четат Божието слово записано в Библията което само се тълкува, защото то е по-голям авторитет от всеки един човек. Там Бог казва че напразно Му се кланят тези които проповядват човешки заповеди. Същите които заради човешки предания и традиции осуетяват Божията дума, което четем в Матей 15.

ЕЙ, ПРОДАЖНИК БЪЛГАРСКИ! АНТИБЪЛГАРИНО, НЕ СЕ КРИЙ ЗАД интелектуално-философски слова, граматически правилно изписани! МРЪСНИК! ПРЕДАТЕЛ!БОГОХУЛНИК! ЗАЩО отричаш ЖЕНСКОТО НАЧАЛО И СВ.БОГОРОДИЦА, МРЪСНИКО, след като ХРИСТОС ПОСТАВЯ РАВНО ЖЕНАТА И МЪЖА?! И това е било така и в РАННОТО ХРИСТИЯНСТВО! Чиито последователи са били БОГОМИЛИТЕ, преследвани от католическата църква и инквизиция, убивала народа си???? ААААА, МРЪСНИКО????? ПРОДАЖНИК ..АНТИХРИСТ....Колко дена вече мърсуваш по форумите???? И цапаш БОЖИЯТА МАЙКА СВЕТА БОГОРОДИЦА В НАВЕЧЕРИЕТО НА НЕЙНИТЕ РОДИЛНИ МЪКИ????? Алооо ,ДИР, КЪДЕ СТЕ... ТРИЙТЕ ГО ТОЯ АНТИХРИСТ!!!!

пише, пише... интелектуално, поради неудовлетворен сърбеж, прелял в българомразие и богохулство! Внимавайте, българи! Вече разкрит и разкритикуван, ще се ПОЯВИ С НОВО ИМЕ, С НОВ НИК! Сърбящите ги ползват интелектуален високо грамотен речник, тъй като Бог им е отнел едно, но дал друго, защото Бог е справедлив!БЪДЕТЕ БДИТЕЛНИ КЪМ САТАНИНСКИТЕ МУ ПРИЗИВИ И МАНИПУЛАЦИИ - ЗАПОМНЕТЕ "Замислен"!

"Замислен" от няколко дена бълва антихристиянски, антибългарски и античовешки манипулации във форумите. ЗНАЙТЕ, БЪЛГАРИ: Женското начало е РАВНО с мъжкото според Христовите слова, донесени тук, по нашите земи директно от Апостолите и учениците на Христос. Първите приемници на Христовото учение са траките, живеещи в МалаАзия,Източна Тракия и днешните ни земи.ЗАЩОТО Христовите думи са били МНОГО БЛИЗКИ ДО ОРФЕИЗМА, който са изповядвали траките. ЖЕНАТА Е БИЛА РАВНА С МЪЖА. След това, след 14 български патриарси от основаването на Константинопол,след идването на първият гръцки /византийски/ патриарх започва поголовното избиване на РАННИТЕ ХРИСТИЯНИ и изкривяването на Христовите слова с цел власт, подчинение, ограбване. БОГОМИЛИТЕ ОСТАВАТ ВЕРНИ НА РАННОТО ХРИСТИЯНСТВО и са преследвани и прогонвани. Дори българският цар ги съветва да напуснат земите ни, за да оживеят. Стигайки до Франция, Белгия- сърцето на католицизма, където са също преследвани и убивани, остават името си "БУЛГАР" с презрението на католиците, като до ден днешен го превеждат в речниците си като "ЛАЙНО" за голям ужас на днешните комплексирани избягали българи там.

Миличката бъдеща майка! Не е имала силите да преживее огромното си разочарование от съпруг, свекъри или родители! Или ОБЩЕСТВО! СТРАШНО! ТРАГИЧНО! ЖАЛКО ЗА ОБЩЕСТВОТО НИ! Знаете ли какво значи майчински инстинкт и отговорност със сила от Космоса да дариш живот???? Какво, какво, какво разби сърцето, разума, вярата, надеждата, сигурността в бъдещето на тази БЪДЕЩА МАЙКА? КАКВО? БОГ ДА Я ПРОСТИ с огромно съжаление и болка! МИЛИЧКАТА!

Нещо като мисирка е описана тази жена отчаяна, нали ДИР?! Защото не знаете какво значи десетилетна несигурност, отчаяние, депресия, срив, безверие, трагедия??

оставят те без препитание и какво следва, дай да пробваме

Това което много от българите не знаят поради заспалата ни православна църква, която се занимава повече със земни работи и езически ритуали и традици, вместо с проповядване на чистото Божие слово имащо сила да промяна сърца и съдби, е че при смъртта на човека жизненото дихание което сме получили от светият Бог, се върща при Него, а тленно тяло се връща в пръста. Когато човек умре не отива нито в ада както си мислят някой, нито в рая. Мъртвите не знаят нищо, нито вече придобиват понеже и споненът за тях е забравен. Нито ще имат някога дял в нещо което става под слънцето до момента на тяхното възкресение. За светиите които са живеели с вяра в Божият Син и били верни Божиите заповеди, този момент е второто пришествие на Божият Син в сила и слава като Цар на царете и Господ на господарите. Тогава тези светии за един миг на окото ще бъдат възкресени в нови нетленни прославени от Бога физически тела и заедно с оцелелите от гоненията на Вавилон светии, които също ще получат такива тела приживе, ще бъдат грабнати в облаците за да посрещнат Гопода във въздуха и така ще бъдат винаги с Господа. Те няма да се връщат на Земята, а ще отидат на Небето където Божият Син им е приготвил обиталища. Там за период от хиляда години ше разглеждат делата на убитите от седемте последни язви на Божият гняв непокаяли се да краят на благодатното време грешници, последната от които е самото второ пришествие на Божият Син на Земята. По това време ще име големи катаклизми на Земята. Тя ще бъде разтресена от всесветско земетресение нвиждано по сила, което ще разруши всичко построено от човешки ръце. Планините ще побягнат от местата си, небето ще се навие като свитък. От мрачното небе ще падат големи гред с големина 40 килограмови ледени блокове. Убитите от седемте язви ще лежат от единият край на Земята до другият и край. Няма да има който да ги оплаче и погребе. Ще бъдат за тор по повърхността на Земята.

По време на седното хилядолетие Земята (Бездната) ще си почива орт човешко присъствие. На нея ще бъдат само Сатана и падналите му ангели за да гледат трагичните последици от своят бунт против светият Бог. Сатана няма да има който да изкушава и ще изгиби силата си. Той ще бъде вързан от обстоятелствата. По време на милениума Исус Христос ще управлява на Небето заедно с изкупени светии и там ще разглеждат делата на убитите от седемте язви грешници и падналите ангели. След милениума те ще се завърнат на Земята заедно с възлюбеният град - Новият Йерусалим, за да се изпълни присъдата, която са определили за всеки един от тях според делата му. Сатана ще бъде пуснат за малко и грешниците възкресени в старите им тленни тела. Той отново ще ги организира в последна атака срещу възлюбеният град, който ще искат да превземат със сила както винаги, но огън ще падне от небето и ще ги изпоизяде. Те ще бъдат отделени завинаги от Бога, Който създава и поддрържа живота, което значи че няма да същестуват довека. След като приключи екзекутивният съд, който е неприятен акт за Бога, но Неговата справедливост чрез която се утвърждава любовта Му го изисква, Бог ще сътвори ново Небе и Нова Земя на които ще живее правда довека. И този път светиите ще бъдат преки свидетели на това колосално събитие.

За освидетелстване си. Може да се гушнете с ония, дето обещават по сто девици и да отлетите във вечните щастливи едемски полета. Бездната не е място за вас.

има специалисти, които могат да ти помогнат, пич, Бог не се знае, дали има, може да съществува сила, енергия, нещо, което не знаем, но това дето го пишеш е пълна глупост!

Божието слово записано в Библията в което Бог отначало изявява краят за да ни утвърдава в истината, казва точно това което съм написал. Който обича истината ще я потърси, ще я намери и ако е запази докрай в сърцето си, ще се спаси с могъщата подкрепа на Божият Син, без която не можем от плътски да се преобразим в духовни хора. Без човек да изгради здрава духовна връзка с нашият Създател, Поддръжник и Спасител Исус Христос, не може да се спаси.

Като цяло няма да получиш разбиране. Но, би могъл да посочиш простите и понякога позабравени неща - тези смехотевини ад и рай са измислица на средновековни автори. Православните свещеници (тъй като нямаш очевидно никаква представа от това) разказват истината при всяка служба - била тя църковна или мирянска (сватба, погребение, кръщене). В тези разкази не присъстват измислиците на средновековните фантасти (например Данте Алигиери). Килограм и много други сатанински мерки (не-човешки) са въведени неотдавна, наричат се системата Си. В твоите фантазии може да има всякакви килограмови неща, но в Библията няма. В някакви нейни преразкази, разбира се, разказвача може да си говори ли, фантазира ли, украсява ли. В крайна сметка лично за теб е по-добре да избягваш глупостите и лъжите и фантазиите - един вид безплатен съвет е това.

Нашата православна църква проповядва езически учения и ритуали като молене на икони и светии, което е класическо идолопопоклоничество забранено в Божиите заповеди, палене на свещи за мъртвите които не знаят нищо, което е древно езически обичай, почитане на девата с младенеца, представена като Божията майка, но всъщност е древноезически култ към Изида и Хор, когато в Библията Господа Исуса Христо се молеше само на Отца в тихи усамотени места. Неспазване на святата събота на Господа, която е осветена за вечността като вечен паметник на сътворението на човекът от Бог и белег на абсолютният авторитет на Бог в нашият живот. Празнуване на езически празници като Коледа наследник на "Сатурлия" чествана в древен Рим по време на зимното слънце стосене като паметник на плодородието и култ към "майката природа" , което отново е пантеизъм - идолопоклоничество. Търсене на приятелство с другите вероизповедания и деноминации. Примерите са много. Бог не каза ли да се отделят християните от Вавилон и да не се допирайт до нечисто за да ги приеме? Имаме Божието слово чрез което всичко изпитваме. Еремия 25 "31 Екотът ще стигне и до краищата на света, Защото Господ има съд с народите; Той ще се съди с всяка твар, Ще предаде нечестивите на нож, казва Господ. 32 Така казва Господ на Силите: Ето, зло ще излезе от народ към народ, И голям ураган ще се подигне От краищата на земята. 33 В оня ден убитите от Господа ще лежат От единия край на земята до другия край на земята; Няма да бъдат оплакани, нито прибрани, нито погребани; Ще бъдат за тор по повърхността на земята." Йоан 14 "1 Да се не смущава сърцето ви; вие вярвате в Бога, вярвайте и Мене. 2 В дома на Отца Ми има много обиталища; ако не беше така, Аз щях да ви кажа, защото отивам да ви приготвя място. 3 И като отида и ви приготвя място, пак ще дойда и ще ви взема при Себе Си, тъй щото гдето съм Аз да бъдете и вие. "

БЪЛГАРСКИ! АНТИБЪЛГАРИНО, НЕ СЕ КРИЙ ЗАД интелектуално-философски слова, граматически правилно изписани! МРЪСНИК! ПРЕДАТЕЛ! ЗАЩО отричаш ЖЕНСКОТО НАЧАЛО И СВ.БОГОРОДИЦА, МРЪСНИКО, след като ХРИСТОС ПОСТАВЯ РАВНО ЖЕНАТА И МЪЖА! И това е било така в РАННОТО ХРИСТИЯНСТВО! Чиито последователи са били БОГОМИЛИТЕ, преследвани от католическата църква и инквизиция, убивала народа си???? ААААА, МРЪСНИКО?????

Станалото е нещастие. Но на дир.бг какво ви пречи да използвате по-подходящи думи от "нагълта". Уважавате ли си работата, уважавате ли читателите си? По използваните изразни средства не личи да е така! За съжаление се случва многократно. Пример за това са подробни описания на мъчения и издевателства които давате описвайки убийства и др. криминални новини. Жалко!

на всички мизерници държавата им е виновна че са некадърни мързеливци! в случая не визирам тази жена!

Боже, докъде докара Путин света!!! Цацаров да осъди путенодите, извършили това пъклено дело.

що за русолявска кретения, простотия и изродщина е, пак да пишете за тоя путен, дори и в такава новина???!!!

Бог да ги прости милата жена и детето. Сигурно не от хубав живот го е направила. Не я съдете.

Гледайте и се учете ... в район, дето едно време са правили чудеса, за да се запазят българи и българщината, днес само това ни очаква нас. А тези другите ... те се множат като амеби на загнило месо.

Байрямчо дали е добре,някой да знае??Че нещо вече нито медийте никой нищо не ни информира за здравето му?А гледайте Българките какво правят!!!Ужасссс

на тази земя савмо с господ няма да стане! Той, всевишния, си знае работа, обаче защо хората трябва преждевременно да отлитат при него? Няма ли други хора в тази държава, роднини, близки, приятели, институции, просто добри хора? Ако в този момент е имало, нямаше да стане така! Както тази жена от сутринта по новините- останала без работа , не може да си плаща наема и остава с две малки деца на улицата, без пари, през зимата!Няма си никого!?! Добре, че на нея са и помогнали, имала е късмет! Това е!

Работата е ясна,хората са отчаяни.Демокрацията ни е.а мамата.

Тъжното е че хората гинат заради невежество насаждано усърдно от враговете на Божият спасителна истина, които искат да заемат мястото на светият вечен и съвършен Бог в живота на хората, за да угаждат на мимолетните страсти на тленната плът. Коринтяни 3 "16 Не знаете ли, че сте храм на Бога, и че Божият Дух живее във вас? 17 Ако някой развали Божия храм, него Бог ще развали; защото Божият храм е свет, който храм сте вие. 18 Никой да не се лъже. Ако някой между вас мисли, че е мъдър според тоя век, нека стане глупав за да бъде мъдър. 19 Защото мъдростта на тоя свят е глупост пред Бога, понеже е писано: "Улавя мъдрите в лукавството им"; 20 и пак: "Господ знае, че разсъжденията на мъдрите са суетни".

Българка ще да е,циганка не би направила никога подобно нещо,за нея това са допълнителни 80лв на месец.Бог да го прости бебето,и майка му!!Ех Бойко главо празна,до кога бе???кажи съсипа Държавата.Младите които могат се спасяват,а другите се тровят,не виждат светлина във тази държава,дано вече бебето и майка му да са на едно по хубаво място.

За да задържи бебето до 7месец,значи е желано .Може би е любовна драма,или е изоставена.Или е луда?

Или бедна и изплашена.

Бог да прости младата жена, спасила се е и то навреме от този мизерен живот, бих го направил но нямам смелост!

Бог забранява на хората да нараняват или обезобразяват телата си умишлено, защот човешкото тяло е Божи храм задвижвано от жизненото дихание на напшият свят Създател. Бог казва не убивай. Грешният човек не може да бъде съдник. Само светият Бог и изкупените от Него могат да бъдат съдници, но това ще стане след като се отворят книгите на живота и всичко скрито стане явно.

може да има висш разум, но не и Бог!

Докога ще спим НАРОДЕ , в каква държава живеем , трябва цялата управляваща ЗГАН да бъде изтребена и да дойдат напълно нови лица . Защо румънците се оправят , защото вкарват в затвора и за най-малкото без значение дали е брат на президента или на някой съдия . Питам се аз ние колко депутати или съдии имаме вкарани в ЗАТВОРА , всички ли са толкова ЧЕСТНИ .

няма как да стане, гледайм филма "дете44" и сам ще разбереш какво е останало тук!!!!

Хора, моля ви, ако ви стегне шапката, илизайте от ежедневната рутина, ако трябва и от бг.

Пост,оена е от бившата ,ежианална Ел Павлова, ББ резна триколйора, а ластика на Лила е скъсан в Тайотата на задна скрост някъде по Тракията Искам да пазя оптимизма на народа за ЧНГ 2018- та! Простете наглоста!

Убийство и самоубийство... Тази другарка толкова ли много се е мразила, та да си посегне на живота?!

Не се е мразила,просто и е писнало.

битовизмите и ширещата се безнаказана битова престъпност..... ПРЕВРЪЩА БЪЛГАРИТЕ В БЕЗЗАЩИТНИ РОБИ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА... а ПОЛИЦИЯТА спи.. а ПОЛИЦИЯТА спи.. а ПОЛИЦИЯТА спи.. а ПОЛИЦИЯТА спи.. а ПОЛИЦИЯТА спи.. а ПОЛИЦИЯТА спи.. а ПОЛИЦИЯТА спи.. КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ!

Ти ще си първият на когото да сложат камера на патката, за да следят ситуацията. Какво ще кажеш?

кандидатстват за данъчни...келепира бил повече...вече...

Така и не се разбра - не написаха, - омъжена ли е била, къде е живяла, с кого, в какви отношения ... Кой я е довел до това състояние на крайно отчаяние тази млада жена, та да посегне на себе си и неродената си рожба?! Трябва да се води сериозно разследване за довеждане до самоубийство и виновните да си понесат наказанието! Горката, какво ли е преживяла!

Да почнем от работодателя, минем през безпаричието и завършим с пияния талибан в къщи. Въпроси не останаха

Не мога даже да си представя какво й е било на тази млада жена да направи подобно нещо. Дано сега са на по-добро място.

ти защо не отиваш там. Не знаеш ли какво е мястото - тъмно, влажно, студено и си сам. Не, не е добро мястото там.

До какво отчаяние трябва да докараш една жена, че да направи подобна стъпка? Бог да я прости!

Мир на душицата й! С детенцето й са някъде там заедно. Много ми стана мъчно....

Религиозно погледнато - едва ли са заедно. Успокоение на душата ѝ и сила.

Господ е по-добър и по-разбиращ от нас. Заедно са.

Поредната жестока трагедия...Щом е оставила бебчето до този етап, значи го е искала....Защо е избрала смъртта, едва ли ще разберем...Нека поне на небето са заедно майка и дете :(

Толкова си могат "специалистите" дето парите все са им малко.

Смъртта не е решение мили хора. Ако се самоубиеш се връщаш на същото място при същите или по-тежки условия, но трябва да преодолееш това препятствие. Животът е обучение и усъвършенстване, в което няма "не искам", защото така спира движението напред.

Чие движение напред и накъде е назад и въобще кви са тия посоки?

Като достигнеш ниво на познание, няма да задаваш глупави въпроси, Хахах!

Умреш ли, лампите угасват и цирка приключва. Кви посоки, кви връщаници, кви зомбит, кви пет лева? Айде стига с тая кинематография и анимационерство.

Ти умри, тогава пак ще говорим , ха, ха, ха!

Имаше едно време време вафли "Кукуруку". Ти си такава, само че с двоен пълнеж!

Sm3hurk0

По случая е образувано досъдебно производство в РУ-Кърджали. това ми звучи като: Делото е прекратено поради... За к'во са тия досъдебни производства, като ще бъде прекратено без конкретна причина или извършител. Създаваме си работа за да бездействаме и да отчитаме положителни резултати по разкриваемост.

За склоняване към самоубийство си има отделен член, и той не е същия член, като члена за "самоубитите". Айде помисли го математически: 1. Самоубиваш се доброволно = 33,3333(3)% 2. Самоубиват те = 33,3333(3)% 3. Скланят те към самоубийство = 33,3333(3)%

Е-е-ех, какви тъжни, обезсърчителни, угнетяващи новини точно преди светла Коледа! Дано Господ да я прости - и нея, и бебето й. Не се опитвам дори да проумея какво нещастие я е подтикнало до тази крайност...

По празниците стават "чудеса" и самоубийствата бележат бум в растежа, и всичко това си има съвсем просто обяснение.

Коментари - Почина бременната, която се нагълта с хапчета | Днес.dir.bg

Почина бременната, която се нагълта с хапчета

27-годишната бременна жена, която направи опит за самоубийство и изгуби бебето си, е починала в болницата в Кърджали вчера, съобщиха от полицията в града.

Обратно в новината

Коментари - Почина бременната, която се нагълта с хапчета | Днес.dir.bg

Коментари

Ако се съмнявам в писанията на някой участник във форума, като християнин бих призовал хората да четат Божието слово записано в Библията което само се тълкува, защото то е по-голям авторитет от всеки един човек. Там Бог казва че напразно Му се кланят тези които проповядват човешки заповеди. Същите които заради човешки предания и традиции осуетяват Божията дума, което четем в Матей 15.

ЕЙ, ПРОДАЖНИК БЪЛГАРСКИ! АНТИБЪЛГАРИНО, НЕ СЕ КРИЙ ЗАД интелектуално-философски слова, граматически правилно изписани! МРЪСНИК! ПРЕДАТЕЛ!БОГОХУЛНИК! ЗАЩО отричаш ЖЕНСКОТО НАЧАЛО И СВ.БОГОРОДИЦА, МРЪСНИКО, след като ХРИСТОС ПОСТАВЯ РАВНО ЖЕНАТА И МЪЖА?! И това е било така и в РАННОТО ХРИСТИЯНСТВО! Чиито последователи са били БОГОМИЛИТЕ, преследвани от католическата църква и инквизиция, убивала народа си???? ААААА, МРЪСНИКО????? ПРОДАЖНИК ..АНТИХРИСТ....Колко дена вече мърсуваш по форумите???? И цапаш БОЖИЯТА МАЙКА СВЕТА БОГОРОДИЦА В НАВЕЧЕРИЕТО НА НЕЙНИТЕ РОДИЛНИ МЪКИ????? Алооо ,ДИР, КЪДЕ СТЕ... ТРИЙТЕ ГО ТОЯ АНТИХРИСТ!!!!

пише, пише... интелектуално, поради неудовлетворен сърбеж, прелял в българомразие и богохулство! Внимавайте, българи! Вече разкрит и разкритикуван, ще се ПОЯВИ С НОВО ИМЕ, С НОВ НИК! Сърбящите ги ползват интелектуален високо грамотен речник, тъй като Бог им е отнел едно, но дал друго, защото Бог е справедлив!БЪДЕТЕ БДИТЕЛНИ КЪМ САТАНИНСКИТЕ МУ ПРИЗИВИ И МАНИПУЛАЦИИ - ЗАПОМНЕТЕ "Замислен"!

"Замислен" от няколко дена бълва антихристиянски, антибългарски и античовешки манипулации във форумите. ЗНАЙТЕ, БЪЛГАРИ: Женското начало е РАВНО с мъжкото според Христовите слова, донесени тук, по нашите земи директно от Апостолите и учениците на Христос. Първите приемници на Христовото учение са траките, живеещи в МалаАзия,Източна Тракия и днешните ни земи.ЗАЩОТО Христовите думи са били МНОГО БЛИЗКИ ДО ОРФЕИЗМА, който са изповядвали траките. ЖЕНАТА Е БИЛА РАВНА С МЪЖА. След това, след 14 български патриарси от основаването на Константинопол,след идването на първият гръцки /византийски/ патриарх започва поголовното избиване на РАННИТЕ ХРИСТИЯНИ и изкривяването на Христовите слова с цел власт, подчинение, ограбване. БОГОМИЛИТЕ ОСТАВАТ ВЕРНИ НА РАННОТО ХРИСТИЯНСТВО и са преследвани и прогонвани. Дори българският цар ги съветва да напуснат земите ни, за да оживеят. Стигайки до Франция, Белгия- сърцето на католицизма, където са също преследвани и убивани, остават името си "БУЛГАР" с презрението на католиците, като до ден днешен го превеждат в речниците си като "ЛАЙНО" за голям ужас на днешните комплексирани избягали българи там.

Миличката бъдеща майка! Не е имала силите да преживее огромното си разочарование от съпруг, свекъри или родители! Или ОБЩЕСТВО! СТРАШНО! ТРАГИЧНО! ЖАЛКО ЗА ОБЩЕСТВОТО НИ! Знаете ли какво значи майчински инстинкт и отговорност със сила от Космоса да дариш живот???? Какво, какво, какво разби сърцето, разума, вярата, надеждата, сигурността в бъдещето на тази БЪДЕЩА МАЙКА? КАКВО? БОГ ДА Я ПРОСТИ с огромно съжаление и болка! МИЛИЧКАТА!

Нещо като мисирка е описана тази жена отчаяна, нали ДИР?! Защото не знаете какво значи десетилетна несигурност, отчаяние, депресия, срив, безверие, трагедия??

оставят те без препитание и какво следва, дай да пробваме

Това което много от българите не знаят поради заспалата ни православна църква, която се занимава повече със земни работи и езически ритуали и традици, вместо с проповядване на чистото Божие слово имащо сила да промяна сърца и съдби, е че при смъртта на човека жизненото дихание което сме получили от светият Бог, се върща при Него, а тленно тяло се връща в пръста. Когато човек умре не отива нито в ада както си мислят някой, нито в рая. Мъртвите не знаят нищо, нито вече придобиват понеже и споненът за тях е забравен. Нито ще имат някога дял в нещо което става под слънцето до момента на тяхното възкресение. За светиите които са живеели с вяра в Божият Син и били верни Божиите заповеди, този момент е второто пришествие на Божият Син в сила и слава като Цар на царете и Господ на господарите. Тогава тези светии за един миг на окото ще бъдат възкресени в нови нетленни прославени от Бога физически тела и заедно с оцелелите от гоненията на Вавилон светии, които също ще получат такива тела приживе, ще бъдат грабнати в облаците за да посрещнат Гопода във въздуха и така ще бъдат винаги с Господа. Те няма да се връщат на Земята, а ще отидат на Небето където Божият Син им е приготвил обиталища. Там за период от хиляда години ше разглеждат делата на убитите от седемте последни язви на Божият гняв непокаяли се да краят на благодатното време грешници, последната от които е самото второ пришествие на Божият Син на Земята. По това време ще име големи катаклизми на Земята. Тя ще бъде разтресена от всесветско земетресение нвиждано по сила, което ще разруши всичко построено от човешки ръце. Планините ще побягнат от местата си, небето ще се навие като свитък. От мрачното небе ще падат големи гред с големина 40 килограмови ледени блокове. Убитите от седемте язви ще лежат от единият край на Земята до другият и край. Няма да има който да ги оплаче и погребе. Ще бъдат за тор по повърхността на Земята.

По време на седното хилядолетие Земята (Бездната) ще си почива орт човешко присъствие. На нея ще бъдат само Сатана и падналите му ангели за да гледат трагичните последици от своят бунт против светият Бог. Сатана няма да има който да изкушава и ще изгиби силата си. Той ще бъде вързан от обстоятелствата. По време на милениума Исус Христос ще управлява на Небето заедно с изкупени светии и там ще разглеждат делата на убитите от седемте язви грешници и падналите ангели. След милениума те ще се завърнат на Земята заедно с възлюбеният град - Новият Йерусалим, за да се изпълни присъдата, която са определили за всеки един от тях според делата му. Сатана ще бъде пуснат за малко и грешниците възкресени в старите им тленни тела. Той отново ще ги организира в последна атака срещу възлюбеният град, който ще искат да превземат със сила както винаги, но огън ще падне от небето и ще ги изпоизяде. Те ще бъдат отделени завинаги от Бога, Който създава и поддрържа живота, което значи че няма да същестуват довека. След като приключи екзекутивният съд, който е неприятен акт за Бога, но Неговата справедливост чрез която се утвърждава любовта Му го изисква, Бог ще сътвори ново Небе и Нова Земя на които ще живее правда довека. И този път светиите ще бъдат преки свидетели на това колосално събитие.

За освидетелстване си. Може да се гушнете с ония, дето обещават по сто девици и да отлетите във вечните щастливи едемски полета. Бездната не е място за вас.

има специалисти, които могат да ти помогнат, пич, Бог не се знае, дали има, може да съществува сила, енергия, нещо, което не знаем, но това дето го пишеш е пълна глупост!

Божието слово записано в Библията в което Бог отначало изявява краят за да ни утвърдава в истината, казва точно това което съм написал. Който обича истината ще я потърси, ще я намери и ако е запази докрай в сърцето си, ще се спаси с могъщата подкрепа на Божият Син, без която не можем от плътски да се преобразим в духовни хора. Без човек да изгради здрава духовна връзка с нашият Създател, Поддръжник и Спасител Исус Христос, не може да се спаси.

Като цяло няма да получиш разбиране. Но, би могъл да посочиш простите и понякога позабравени неща - тези смехотевини ад и рай са измислица на средновековни автори. Православните свещеници (тъй като нямаш очевидно никаква представа от това) разказват истината при всяка служба - била тя църковна или мирянска (сватба, погребение, кръщене). В тези разкази не присъстват измислиците на средновековните фантасти (например Данте Алигиери). Килограм и много други сатанински мерки (не-човешки) са въведени неотдавна, наричат се системата Си. В твоите фантазии може да има всякакви килограмови неща, но в Библията няма. В някакви нейни преразкази, разбира се, разказвача може да си говори ли, фантазира ли, украсява ли. В крайна сметка лично за теб е по-добре да избягваш глупостите и лъжите и фантазиите - един вид безплатен съвет е това.

Нашата православна църква проповядва езически учения и ритуали като молене на икони и светии, което е класическо идолопопоклоничество забранено в Божиите заповеди, палене на свещи за мъртвите които не знаят нищо, което е древно езически обичай, почитане на девата с младенеца, представена като Божията майка, но всъщност е древноезически култ към Изида и Хор, когато в Библията Господа Исуса Христо се молеше само на Отца в тихи усамотени места. Неспазване на святата събота на Господа, която е осветена за вечността като вечен паметник на сътворението на човекът от Бог и белег на абсолютният авторитет на Бог в нашият живот. Празнуване на езически празници като Коледа наследник на "Сатурлия" чествана в древен Рим по време на зимното слънце стосене като паметник на плодородието и култ към "майката природа" , което отново е пантеизъм - идолопоклоничество. Търсене на приятелство с другите вероизповедания и деноминации. Примерите са много. Бог не каза ли да се отделят християните от Вавилон и да не се допирайт до нечисто за да ги приеме? Имаме Божието слово чрез което всичко изпитваме. Еремия 25 "31 Екотът ще стигне и до краищата на света, Защото Господ има съд с народите; Той ще се съди с всяка твар, Ще предаде нечестивите на нож, казва Господ. 32 Така казва Господ на Силите: Ето, зло ще излезе от народ към народ, И голям ураган ще се подигне От краищата на земята. 33 В оня ден убитите от Господа ще лежат От единия край на земята до другия край на земята; Няма да бъдат оплакани, нито прибрани, нито погребани; Ще бъдат за тор по повърхността на земята." Йоан 14 "1 Да се не смущава сърцето ви; вие вярвате в Бога, вярвайте и Мене. 2 В дома на Отца Ми има много обиталища; ако не беше така, Аз щях да ви кажа, защото отивам да ви приготвя място. 3 И като отида и ви приготвя място, пак ще дойда и ще ви взема при Себе Си, тъй щото гдето съм Аз да бъдете и вие. "

БЪЛГАРСКИ! АНТИБЪЛГАРИНО, НЕ СЕ КРИЙ ЗАД интелектуално-философски слова, граматически правилно изписани! МРЪСНИК! ПРЕДАТЕЛ! ЗАЩО отричаш ЖЕНСКОТО НАЧАЛО И СВ.БОГОРОДИЦА, МРЪСНИКО, след като ХРИСТОС ПОСТАВЯ РАВНО ЖЕНАТА И МЪЖА! И това е било така в РАННОТО ХРИСТИЯНСТВО! Чиито последователи са били БОГОМИЛИТЕ, преследвани от католическата църква и инквизиция, убивала народа си???? ААААА, МРЪСНИКО?????

Станалото е нещастие. Но на дир.бг какво ви пречи да използвате по-подходящи думи от "нагълта". Уважавате ли си работата, уважавате ли читателите си? По използваните изразни средства не личи да е така! За съжаление се случва многократно. Пример за това са подробни описания на мъчения и издевателства които давате описвайки убийства и др. криминални новини. Жалко!

на всички мизерници държавата им е виновна че са некадърни мързеливци! в случая не визирам тази жена!

Боже, докъде докара Путин света!!! Цацаров да осъди путенодите, извършили това пъклено дело.

що за русолявска кретения, простотия и изродщина е, пак да пишете за тоя путен, дори и в такава новина???!!!

Бог да ги прости милата жена и детето. Сигурно не от хубав живот го е направила. Не я съдете.

Гледайте и се учете ... в район, дето едно време са правили чудеса, за да се запазят българи и българщината, днес само това ни очаква нас. А тези другите ... те се множат като амеби на загнило месо.

Байрямчо дали е добре,някой да знае??Че нещо вече нито медийте никой нищо не ни информира за здравето му?А гледайте Българките какво правят!!!Ужасссс

на тази земя савмо с господ няма да стане! Той, всевишния, си знае работа, обаче защо хората трябва преждевременно да отлитат при него? Няма ли други хора в тази държава, роднини, близки, приятели, институции, просто добри хора? Ако в този момент е имало, нямаше да стане така! Както тази жена от сутринта по новините- останала без работа , не може да си плаща наема и остава с две малки деца на улицата, без пари, през зимата!Няма си никого!?! Добре, че на нея са и помогнали, имала е късмет! Това е!

Работата е ясна,хората са отчаяни.Демокрацията ни е.а мамата.

Тъжното е че хората гинат заради невежество насаждано усърдно от враговете на Божият спасителна истина, които искат да заемат мястото на светият вечен и съвършен Бог в живота на хората, за да угаждат на мимолетните страсти на тленната плът. Коринтяни 3 "16 Не знаете ли, че сте храм на Бога, и че Божият Дух живее във вас? 17 Ако някой развали Божия храм, него Бог ще развали; защото Божият храм е свет, който храм сте вие. 18 Никой да не се лъже. Ако някой между вас мисли, че е мъдър според тоя век, нека стане глупав за да бъде мъдър. 19 Защото мъдростта на тоя свят е глупост пред Бога, понеже е писано: "Улавя мъдрите в лукавството им"; 20 и пак: "Господ знае, че разсъжденията на мъдрите са суетни".

Българка ще да е,циганка не би направила никога подобно нещо,за нея това са допълнителни 80лв на месец.Бог да го прости бебето,и майка му!!Ех Бойко главо празна,до кога бе???кажи съсипа Държавата.Младите които могат се спасяват,а другите се тровят,не виждат светлина във тази държава,дано вече бебето и майка му да са на едно по хубаво място.

За да задържи бебето до 7месец,значи е желано .Може би е любовна драма,или е изоставена.Или е луда?

Или бедна и изплашена.

Бог да прости младата жена, спасила се е и то навреме от този мизерен живот, бих го направил но нямам смелост!

Бог забранява на хората да нараняват или обезобразяват телата си умишлено, защот човешкото тяло е Божи храм задвижвано от жизненото дихание на напшият свят Създател. Бог казва не убивай. Грешният човек не може да бъде съдник. Само светият Бог и изкупените от Него могат да бъдат съдници, но това ще стане след като се отворят книгите на живота и всичко скрито стане явно.

може да има висш разум, но не и Бог!

Докога ще спим НАРОДЕ , в каква държава живеем , трябва цялата управляваща ЗГАН да бъде изтребена и да дойдат напълно нови лица . Защо румънците се оправят , защото вкарват в затвора и за най-малкото без значение дали е брат на президента или на някой съдия . Питам се аз ние колко депутати или съдии имаме вкарани в ЗАТВОРА , всички ли са толкова ЧЕСТНИ .

няма как да стане, гледайм филма "дете44" и сам ще разбереш какво е останало тук!!!!

Хора, моля ви, ако ви стегне шапката, илизайте от ежедневната рутина, ако трябва и от бг.

Пост,оена е от бившата ,ежианална Ел Павлова, ББ резна триколйора, а ластика на Лила е скъсан в Тайотата на задна скрост някъде по Тракията Искам да пазя оптимизма на народа за ЧНГ 2018- та! Простете наглоста!

Убийство и самоубийство... Тази другарка толкова ли много се е мразила, та да си посегне на живота?!

Не се е мразила,просто и е писнало.

битовизмите и ширещата се безнаказана битова престъпност..... ПРЕВРЪЩА БЪЛГАРИТЕ В БЕЗЗАЩИТНИ РОБИ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА... а ПОЛИЦИЯТА спи.. а ПОЛИЦИЯТА спи.. а ПОЛИЦИЯТА спи.. а ПОЛИЦИЯТА спи.. а ПОЛИЦИЯТА спи.. а ПОЛИЦИЯТА спи.. а ПОЛИЦИЯТА спи.. КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ! КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ!

Ти ще си първият на когото да сложат камера на патката, за да следят ситуацията. Какво ще кажеш?

кандидатстват за данъчни...келепира бил повече...вече...

Така и не се разбра - не написаха, - омъжена ли е била, къде е живяла, с кого, в какви отношения ... Кой я е довел до това състояние на крайно отчаяние тази млада жена, та да посегне на себе си и неродената си рожба?! Трябва да се води сериозно разследване за довеждане до самоубийство и виновните да си понесат наказанието! Горката, какво ли е преживяла!

Да почнем от работодателя, минем през безпаричието и завършим с пияния талибан в къщи. Въпроси не останаха

Не мога даже да си представя какво й е било на тази млада жена да направи подобно нещо. Дано сега са на по-добро място.

ти защо не отиваш там. Не знаеш ли какво е мястото - тъмно, влажно, студено и си сам. Не, не е добро мястото там.

До какво отчаяние трябва да докараш една жена, че да направи подобна стъпка? Бог да я прости!

Мир на душицата й! С детенцето й са някъде там заедно. Много ми стана мъчно....

Религиозно погледнато - едва ли са заедно. Успокоение на душата ѝ и сила.

Господ е по-добър и по-разбиращ от нас. Заедно са.

Поредната жестока трагедия...Щом е оставила бебчето до този етап, значи го е искала....Защо е избрала смъртта, едва ли ще разберем...Нека поне на небето са заедно майка и дете :(

Толкова си могат "специалистите" дето парите все са им малко.

Смъртта не е решение мили хора. Ако се самоубиеш се връщаш на същото място при същите или по-тежки условия, но трябва да преодолееш това препятствие. Животът е обучение и усъвършенстване, в което няма "не искам", защото така спира движението напред.

Чие движение напред и накъде е назад и въобще кви са тия посоки?

Като достигнеш ниво на познание, няма да задаваш глупави въпроси, Хахах!

Умреш ли, лампите угасват и цирка приключва. Кви посоки, кви връщаници, кви зомбит, кви пет лева? Айде стига с тая кинематография и анимационерство.

Ти умри, тогава пак ще говорим , ха, ха, ха!

Имаше едно време време вафли "Кукуруку". Ти си такава, само че с двоен пълнеж!

Sm3hurk0

По случая е образувано досъдебно производство в РУ-Кърджали. това ми звучи като: Делото е прекратено поради... За к'во са тия досъдебни производства, като ще бъде прекратено без конкретна причина или извършител. Създаваме си работа за да бездействаме и да отчитаме положителни резултати по разкриваемост.

За склоняване към самоубийство си има отделен член, и той не е същия член, като члена за "самоубитите". Айде помисли го математически: 1. Самоубиваш се доброволно = 33,3333(3)% 2. Самоубиват те = 33,3333(3)% 3. Скланят те към самоубийство = 33,3333(3)%

Е-е-ех, какви тъжни, обезсърчителни, угнетяващи новини точно преди светла Коледа! Дано Господ да я прости - и нея, и бебето й. Не се опитвам дори да проумея какво нещастие я е подтикнало до тази крайност...

По празниците стават "чудеса" и самоубийствата бележат бум в растежа, и всичко това си има съвсем просто обяснение.