Самолетни неволи на външия германски министър в Залива

Вчера тя не можа да се завърне в Берлин от Катар, защото самолетът ѝ беше със спукана гума

Обратно в новината

Коментари - Самолетни неволи на външия германски министър в Залива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия германци и всякакви колективни западняци хал хабер си нямат от дипломация. Пратили жена при арабите да преговаря с тях. Няма такъв арабин, който да смята която и да е жена за равна нему, камо ли да преговаря с нея. Ама де толкоз акъл у нашите съвременни политици. Ние тук феминизма, миту, истанбулски конвенции, министърки-мисирки можем много да си ги тачим и обгрижваме, но у арабско не върви тази мантра. Искаш ли нещо от арабин, прати му равен или по-висш от него (т.е. да не е жена, защото за арабина тя не му е равна, та ако ще и английската кралица да е).

Петров и Боширов не спят. А пък арабите са се възползвали от престоя ѝ и са я опънали.

И германците ги е ударила инфлацията и недоимъкът. Започнаха да купуват китайски гуми и заради санкциите те се пукат. Това е добре за приръста.

А защо не съобщихте, че при едно от посещенията й беше "официално" посрещната от офицер от охраната на летището, поради липса н адруги желаещи? Или пък, че при посещението й в Китай, китайците й казаха, че нямат нужда точно тя да ги поучава с кого ще сътрудничат (Русия) и с кого не. Тази до момента се изявява като патологична пръдла, която всички отбягват, щом се приближи до тях.

хич да не се връща!

Спукана гума? … Споко, няма опасност от зачеване, ялова е!

Германия не е това което беше, като почнеш от правителствения самолет и свършиш с футбола.

Що не вържат под самолета една резервна гума за да си я имат винаги?

Тая пача, що не се завърне с редовен полет, явно нищо не върши така или иначе и не е фатално колко време се мотае по чужбина

А зелените зелки и особено онази соросоидна Путенберг няма ли да възроптаят за тези въглеродни емисии или се интевресуват само от пърденето на кравите ни?!

Мани-мани... Сметай какви танкове ще закарат в Украйна, щом не могат да поддържат в изправност дори правителствения си самолет!!!

Тя и Урсулка като беше ВОЕНЕН МИНИСТЪР, отиде да се среща с едни други военни МИНИСТЪРКИ от НАТО и самолета и (военната версия на Еърбъс) се счупи. Няколко пъти.

Тази наистина е много тъпа - който не вярва да пита в Германия трезвомислещите. Но е предана на САЩ и затова е сложена. Че носи огромни вреди на германската икономика - не й пука, такава е "мисията"!

да ходи пеш. Нали е от така наречените зелени терористи.

тази защо се хили като настъпен домат... да не би да е улава?... къде е смешката? в едни милиарди които ще иска ли?