Русия: Не сме симулирали атака по US кораб (снимки)

Русия отхвърли твърденията, че нейни изтребители са били в опасна близост до американския боен кораб "Доналд Кук" в Балтийско море, симулирайки атака.

Обратно в новината

Коментари - Русия: Не сме симулирали атака по US кораб (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доналд Кук се превърна в скъпоструваща тоалетна на американския военен флот. Лошото е, че замърсява моретата с американски фекалии

"Су-24" е дълъг почти 25 метра,тоест колкото е висок един 8 етажен жилищен блок,та застанете на 9 метра от него за да преценити мащаба

link

Интересно щеше да е ако Руснаците имаха някакви партньори до САЩ ама те освен куба..... Та САЩ са част от НАТО и си плават в съюзнически води а руснаците просто се перчат!

при подобна атака няма нужда да ги свалят тези тарлясници от 70те години . Достатъчно е радара да ги "заключи" и пилотите скачат в движение. Пробват се докъде може да им стигне нахалството след като Туркинията им даде урок в Сирия.

Chefo77

И какво ще заключи радарът бре, Румене, като за радара тези самолети спират да съществуват? Чукча с ръка може да ги покаже, радар за нам си колко милиона - тцъ ...

Това е на 70 км от Калининград и точно на 7000 км от Вашингтон.

Каква работа има Кук в Балтийско море? Нека ходи на топло в Арабския залия, не че и там има американска работа :)

+++

Просят си още един свален. И ще го получат ако много искат.

Едните си плавали съвсем кротко, а другите - летяли точно по план. И двата отбора ни взимат за мезе, а ние се избиваме да пишем глупости, и да взимаме страна...

ДИРАДЖИИ , ВИЙ СТЕ СИ Д И Р Н И Ц И !!!

На американските посерковци 90 метра са им се видяли като 9. Ако е минал на 9 метра сега нямаше да гледаме това видео.

Брей как ги измерихте тези 9 метра бе? При атака на такава цел се захожда на стократно по-голяма дистанция! Това да не е тренировка на японски самураи -камикадзе, дето са се блъскали със самолетите си в американските линейни кораби? Тъпня от всякъде!

От видеото не личи да са се паникосали, но СУ-то си играе с огъня.

АКО ЕДИН РУСКИ "ДОНАЛД КУК" СЕ ПОЯВИ ПО АМЕРИКАНСКО КРАЙБРЕЖИЕ СИГУРНО ЩЕ БЪДЕ ПРИВЕТСТВАН ОТ АМЕРИКАНСКАТА АВИЯЦИЯ?

Той дотам няма да стигне..

abasador

колеги, много по-добре да си насран американец, отколкото посмъртен герой на Русия. и хаиде моля ви, стига с тези простотии... какво преви краварския кораб във водите на Русия? ... обяснявам за пореден път, част от географията на Европа. В тази част на Балтийско море, в която се провежда учение на НАТО, бреговата ивица на държавите от НАТО е над 1600 км. а на Калининградска областоколо - т.е. Русия по-малко от150 км. Зная, че не ви изнася пореднато ми географско (и не само) ... разяснение.... но това си е ваш проблем. Не съм Бог, казват, че той е сътворил Земата! Лек ден.

abasador

P.S. поправка ... какво прави краварският... Лек ден.

"..какво преви краварския кораб във водите на Русия?" Международните води са на Русия ли бе ? Ей, това русофилистичната сган сте кухи като албански бункери всичките.

A бе международни, ама много далечни за САЩ бе. Да не са се изгубили?

Пак е имало насрани американци.

Хамериканците щели да изтеглят Доналд Кук на буксир

На 100 км от Калининград... предполагам, че руснаците имат поне 100 различни начина да го изпържат този кораб от такова разстояние...

Amerikanzi stiga ste si wreli nosa na wsjakade.Ste wi slojat na mjasto

Корабът ,,Доналд Кук" вече не може да набере екипаж. Хамериканските моряци се отказват

Хамериканските военни моряци станали много плашливи

В краваркия флот спасителните жилетки вървят в комплект с памперси!!!

Въпрос към кандидатите да служат в американския флот: Какво е кодовото наименование на посиране на американски кораб? Отговор: Су-24 симулира атака.

в турско въздушно пространство и му разпраха задните части! Явно много ви харесва, щом се натискате за още!

Отговора разпори задните части на 2/3 от хотелите в Анатолия и те малко пофалираха.

Злочестият кораб "Доналд Кук". Пак ще си търси нов екипаж като миналата година - при подобен случай, но в Черно море моряците бяха опср..ли палубата от страх и след това до един си намериха по-кротки занимания. :)))

Доближаваме амер. кораб: Дали капитанът е изключил автоматизираната с-ма за самоотбрана от ракети,самолети или не , дали капитанът е изключил......даааа, живи сме!!!!!

На 70 мили от Ню Йорк ли са били агресивни Руснаците не, е кой е агресора тогава, майка си ли търси кораба на американците пред вратата на руснаците???

не е собственост на Путин! Същото се отнася и за Крим!

Къса памет. Забравяте случая в Черно море когато руски самолет заглуши системите на американски военен кораб, когато прелита до него / май че беше Доналд Кук/. С лед това екипажа подаде масово молби за оставка когато пристигна в Костанца..

kiril

Които не вярва че се е случило такова нещо - да провери ако може :)

Добре, че американците са възпитани хора- защото в противен случай можеха да запалят във въздуха руските галоши, на 50 км разстояние от кораба! Намерили да се репчат, руски пияндета. Скоро ще циврят, както цивриха след факела СУ над Южна Турция- орева света дребния, плешив пинчер.

Да наистина са умни, но и едните и другите и мисля, че нито американците, нито руснаците ще извършат подобна простотия. Нали се сещаш, че това ще доведе до война, която съм на 500% убеден, че никой не иска дори и ти.

0+0="00"-това си ти безмозъчно близалче!

И едните и другите са педер.сти.

Рогоносеца "Д.Кук" и на о-в Мавриций да отплава пак нещо ще им прелети над гъзовете. Руснаците са си го харесали да си правят бъзик с него.

тука става вече въпрос за хронично разстройство......

Ако руски грундилник успее да докрета до там ще е подвиг - справка: многострадалния поход на Кузнецов преди няколко години.

Значи куковци могат да си плавкат на 70 км от руския бряг а когато английски самолети бързаха да прихващат руски бомбандировачи край англия, понеже летели в зона опасна за тях, независимо че се намираха в неутрално въздушно пространство ревнаха до бога. Излиза че на НАТО всичко е разрешено а на руснаците не. Евала на Путин, Железни нерви има .

Евалла на Ердоганя! Че нервите му са по-лабави и директно ги думка кукурузниците.

Думка изодзад коварно. Що не посмя след това да думне даже надуваем балон в Сирия? Същия тоя Ердоган преди няколко години само, когато сирийците свалиха турски самолет ревеше, че КРАТКОТРАЙНО НАРУШЕНИЕ НА ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО НЕ Е ПОВОД ЗА СВАЛЯНЕ НА САМОЛЕТ !!!

Старите руски бомбардировачи са опасни - миналата година такъв Ту95 се пльосна по време на учения и претрепа екипажа си. А Доналд Кук има и приятелска мисия - да покаже на руснаците как изглежда съвременен боен кораб, т.е. да има към какво да се стремят.

Къса памет. Забравяте случая в Черно море когато руски самолет заглуши системите на американски военен кораб, когато прелита до него / май че беше Доналд Кук/. С лед това екипажа подаде масово молби за оставка когато пристигна в Костанца..

Нали американците бяха наакали гащите бе, матрьошки? Вижте ги, смеят се на летящата кошница.

Аз само един видях но не ми се видя усмихнат. По скоро със зинала уста и увиснала челюст

затова ли после под строй при психолог и групови рапорти за напускане?

с вашата бедна фантазия дори и свободните съчинения ви мъчат. Все същата плоча ..

Не става ясно за какво е целия този вой. Били прелетяли близо. Е, и?

агресивните матрьошки си играят с огъня. после вождът им да не квичи, че иска куфарчета с пари за свалени ламарини.

симо

Кога тъпото НАТО протегна и сложи ръка върху МЕЖДУНАРОДНИ ВОДИ.За какъв чеп ни навираш понятието ..по- близо????

ВОДКАДЖИИТЕ ЩЕ СИ ПРОЗНАЯТ,,,,,, АМА ДРУГ ПЪТ. А АКО ИМ БЯХА ОСВИТКАЛИ АЕРОПЛАНА, ЩЯХА ДА ОРЕВЪТ СВЕТЪ. АМА ТЕ КОМАЙ ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ С ТЕХНИТЕ ТАРИКАТЛЪЦИ !!!

Chefo77

Ами да бяха, АМА НЕ МОГАТ! Радарите и цялата насочваща техника НЕ МОГАТ да засекат самолета. Това спестяват натовците - че са неспособни да противодействат на "Хибини". А го спестяват, защото същата тази система заглуши радарите на същия този кораб преди почти 2 години ... и тогава "няколко" смели войници взеха, че си подадоха рапортите ...

Vladimir Borisov

Tурчата май се справиха...

И този ли заглушиха? Сигурно за това на американците им е смешно във видеото..

На мен лично ми е ясно какво се е случило с / ...ъъъъ само броненосец не са употребили журналята/. Американците са клечали нагъзени над палубата да зяпат във водата за мини или подводница и ХОП Руснака минава над главите им с среден пръст. То и на видето моряка се усмихва:" Пак ни преебахте". Е поне се усмихва щото то си е за смях.

самолети, след съответната бояджийска иинтервенция за необходичите за целта опознавателни знаци, са облитали този кораб, след като от този произведен порез 70-години на миналия век твърде сложен и труден за управление самолет със сменяем профил на стреловидните крила го има в следните страни: - Русия: ВВС 124 Су-24М към 2012 г. (от тях 40 Су-24М2). Планира се всички Су-24 да бъдат изведени от употреба до 2020 г. ВМФ 51 Су-24 към 2012 г. - Украйна: ВВС на Украйна 25 Су-24М (+55 на склад) и 23 Су-24МР към 2012 г. - Алжир 34 Су-24М/Су-24МК и 4 Су-24Е към 2010 год - Узбекистан 23 Су-24 към 2010 г. - Иран 30 Су-24MK към 2010 г. - Сирия 20 Су-24 към 2010 г- - Ангола 12 Су-24 към 2010 г. - Казахстан 23 Су-24М и 12 Су-24МР към 2010 г. - Азербайджан 5 Су-24 към 2010 г. - Беларус 23 Су-24М и 12 Су-24МР към 2010 год. През февруари 2012 г. министърът на отбраната на Беларус Юрий Жадобин обявява снемаенто на бомбардировачите от въоръжение. - Ирак част от самолетите е унищожена по време на войната от 2003 г. а останалите прелитат в Иран. - Либия 6 Су-24МК към 2010 г. Унищожени по реме на Гражданската война в Либия. Нещо на видеото и снимките се вижда че твърде спокойни и усмихнати са американските моряци, а при такава враждебна симулация на атака никой екипаж не може да бъде спокоен, защото никой от него не може да знае дали ако на някого не му издържат нервите това облитане няма да завърши и с реално поражение!

с ум колкото говедата които гледате! Не можете ли да различите симулация на безсмислена атака от разузнавателно облитане на този станал вече нарицателно за безпомощност кораб?! Разбира се че ще ви облетят в режим почти идентичен с този при атака, но вместо оръжие руснаците използват средства за радиоелектронно разузнаване с които получават данни за бойните възможности на електронните ви системи при различен режим на полет на атакуващите! А този разрушител с тази ви система за ПВО по-добре го махнете от границите на Русия, че където го побарат все се гъбаркат с екипажа му и неговата безпомощност! Ако искат могат да стигнат от него и от безопасно за тях разстояние защото вече сте им като на длан и този разрушител им е в кърпа вързан за поразяване!

Хаха вярно този "кораб" стана за смях.

Нека някой да измери по снимката, има ли и десет метра между кораба и самолета. Тия бившите братя вече съвсем са изперкали и ще вземат както се репчат да направят някоя патаклама и ще подпалят света. Какво им става, защо слушат една откачалка, толкова ли ги е страх, нали самите те пострадаха в последвата световна касапница именно от нация фанатици, слушащи като безропотни автомати своя сатрап, убиец и изперкал кретен Аденоид Хинкел? Не им ли стигат жертвите, забравиха ли какво може да последва и защо така просташки провокират? Ами и ако онези са тъпи военни като тях и реагират първично по животински в отговор?

А какво търсят янките в това море, което Русия счита за своя врата към света? Както навремето така и сега Русия по плановете им отвсякъде е обградена от планомерно и умишлено създадени неприятелски държави. Когато Хрушчов реши да ги постави в същата ситуация чрез Куба, не само че изпаднаха в бяс, а и бяха готови за атомна воина.

какво търси панчо виля в БГ?

Руските сволочи Търсят на твой та ма.ма, миризлясалата шун.да, за да измият с течен бял сапун.

половин София сринаха тия тъпи кравари че и паметник направиха на убийците на мирни българи и софиянци бой по канчето докато си седнат на задника тия изроди-милитаристи! целия свят го смятат за задния си двор, да се омитат на земята на избитите индианци

Руснаците дори не са прелитали над кораба на САЩ.Това,че флота на САЩ се чувства не сигурен от руските самолети,си е проблем изцяло на САЩ.Чии го търсят до границите на Русия?

им хареса, когато турците им го туриха, та искат още!

Аз мисля, че "Доналд Кук" е минал твърде близо до руския "СУ"!

Имало е наакване

Срещу теб ако тръгне някой комплексиран идиот с кола, който се мъчи да се направи на мъж и отбива в последния момент, няма ли да се насереш.Смешно ли ще ти бъде ?

Я да питам, ти какво търсиш в двора на този, пък и се оплакваш, че те посрещнал лошо.

Грешка - тва аз летях във самолета и показвах фокуси на моите американски патрони пък те зеа чи са наакаа и аз останах без заплата ...скръб Марийке скръб