Самолети на САЩ и Русия са летели опасно близо над Сирия

Американски и руски бойни самолети са се приближили на разстояние, от което е била възможна визуална идентификация над Сирия в събота.

Обратно в новината

Коментари - Самолети на САЩ и Русия са летели опасно близо над Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От щаба на "умерената" опозиция постъпило оплакване. Вместо демократична бомбардировка със сандъци боеприпаси и зелена валута, от сащианските самолети хвърляли пълни памперси. От вонята умерените бойци станали още по-умерени... и се замислили за родния дом.

Ако действат заедно и без да се дразнят и да си пречат с някакви измислени обвинения ще свършат набързо работата, ама пуста политика... Политиците трябва да се махат от всички държави. Това е дна паразитна каста ,която тегне и преяи на всичко и всички.

Друго си е със самолет, пълен с памперси- и морето ти е до коляното!

Всеки ден бомби, ракети, а тези идил не трепват!? РУСНАЦИТЕ ВЕЧЕ 15 ДЕНА ПО 50 ЦЕЛИ НА ДЕН, БЕЗ ПРОПУСК И ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО! 750 цели поразени, а ИДИЛ вече обстрелва и превзема Дамаск?!

Сирииската армия е превзела 12 села и един град. Другото което казвате са някави измислици.

Ми сша вече 1,5 години бият и пак нищо. Ма гледам вчера пак оръжие метнаха на ИД и Ал Кайда. А за Дамаск доколкото имаше информация 2 снаряда ударили руското посолство. Така град не се превзема. Или лъжеш или си идиотили имаш собствена информация. Ти си избери.

Ние лесно различаваме самолетите. Руските са оцветени в морско синьо, а американските в течно кафяво.

Путин,Фашисте,да те питам, след като си толкова светнат-а какъв Ислям изповяда Хюсеин Обама?

исляма на людоедите. той е бил създаден на една палма

Има ли гора , трябва да има и мечка. Като са тръгнали насам-натам с аеропланите си , рано или късно ще създадат ситуация , след която ще има да мигат на парцали

Нещо не разбирам: В Ирак въздушните удари на САЩ помагат на иракската армия да си върне контрола над населени места. И това е добре. В Сирия руски въздушни удари помагат на сирийската армия да си върне контрола над населени места. Въпрос - защо второто е проблем ?!

Отговарям (за незавършилите основно образование които не разбират): Защото, ако Саддам Хюсеин беше още на власт в Багдад, щеше да е проблем да помага който и да е на армията на диктатора Саддам. Вече не е проблем, защото Саддам не е вече диктатор на Ирак, а е и мъртъв (ако случайно не си чул). Башар Ал Асад не само че не е мъртъв, но все още е диктатор на Сирия. Така че много ясно е че това е проблем. Каква е ползата да се помага на диктатори, които още повече разпалват войни? Ето - аз на свой ред зададох въпрос на който някой "умник" да ми отговори! Защо да колиш, бесиш, тровиш и по всякакви други начини да убиваш населението на собствената си държава не е проблем??? Защо???

За образованите, които са си купили дипломите. Саддам Хюсеин промени Ирак с парите на американците, с които го позлатиха, когато при петролната криза само той от държавите в Персийския Залив им продаде петрол. С тези пари той изгради образователна система, здравеопазване, Ирак тръгна по светски път на развитие. И странно - тогава не беше диктатор ?! Да не говорим, че американците започнаха войната, защото Саддам Хюсеин имал ОМЗ. Е питам - къде са ОМЗ на Саддам Хюсеин ? В САЩ полицаи стрелят по невъоръжени негри, често тинейджъри. трябва ли Русия да започне бомбардировки без резолюция на ООН за сваляне на режина на Барал Обама ?!

Другите в околността демократи ли са, щото ако не са...? В СА сатрапа не избива ли населението си?

И кой определя кой е демократ и кой диктатор? И как се управлява един регион където шериатът е на "мода"?

Така и така са се събрали над Сирия. Нека се обединят и ликвидират ИД.

Шило

Дано!

"че иракските войски напредват по суша"-удивителното щеше да е да напредват по вода! Евааала джурналистите!

Освен суша и вода май има и въздух, а!?

Сега остава да ни обясниш как се напредва по въздух :)

Може и под земята. Гледай какви катакомби, свързани с бункери, са прокопали брадатите хлебарки из цяла Сирия.

Путин уверено затрива Русия с поредната си необмислена авантюра в Сирия!

Руснаците в Сирия се включиха във верската война Асад+ Хизбулла (организирали атентата в Бургас) + Иран (шиити) против 3/4 от сирийците (сунити) Русия не се интересува от ИДИЛ или Ал-кайда

80% от населението на Сирия е в контролираните от Асад територии.

Бай Ставри

Верски състав: 87% Mюсулмани: от тях 74% ( 13 500 000) Сунити 13% ( 2 400 000) Други мюсулмани (Алевити (Асад), Исмаелити, Шиити (Хизбулла) и пр.) 3% ( 555 000) Друзи 10% ( 1 850 000) Християни от различни деноминации

За това пък американците в Сирия живо се интересуват от Ал Кайда. Толкова живо, че ги снабдяват с оръжия.

Наспахте ли се заедно тази нощ, драги съюзници. Хубаво ли се топлихте? Стана ли ви добре? Каква тема само! руски самоует и американски подобен безпилотен поуетели в близост и последва усер. Мисля, че на това му се вика въздушна сексуална терапия за сближаване и душевно сближаване и отваряне на чакрите. Някой от вас да е усетил дзен? Не знаете какво е дзен? Не ви е разтърсила вибрацията от камбаната? Че какво правихте в полета на мисълта драги? Вие просто имате нужда едни от други! Я пробвайте нова серийка стихове!

Руснаците са в Сирия по молба на президента на суверенната държава. В качеството си на какви други, освен на международен терорист номер 1 на 20в и първата четвърт на 21в., са американците там? Ако някой сведущ знае, да ми поясни, ще помоля.

Ама моля ви се.Може ли в 21 век да има такава не осведоменост.Амеиканците , да те светна са също поканени там от .....Израел.

Как така пък изведнъж се "засилиха" :))

Нека американците да се размърдат малко, и те някаква работа да свършат, защото Русия както е подхванала ИД, съвсем скоро руснаците ще си останат единтвени победители в борбата срещу тероризма.

Московците 3 години не си мръднаха пръста за кризата, рззмърдаха се чак сега при това не загрижени за 3 милиона бежанци и 300 хиляди убити, а защото взе да пада протежето им, виновно за кризата и да се застрашават военните бази , отидоха да внасят разнобой и да атакуват опозицията , сега пък с нечувана наглост искат и да се пишат победители. Тези номера могат минатминат на село и в колхоза, не и пред бели хора.

Коле,Колеееее дфро американец ли си илинтяхна подлога?

На бг тъпака коля, все руснаците му виновни. Няма такива дебили като българите, затова сте затънали до шията и се давите, но вече никой не иска да ви помага. На подлеци и подлоги никой не помага!

Горе-долу от ъщото време ти надуваш шльокавицат в колхоза на сло и си примираш от възхищение по тези дето подпалиха света.И ти не ми се нравиш, но не съм дошъл да те трепя само защото не ми харесваш и си нагъл.Руснаците дошли...ами тези какъв го търсят в Сърия и се изживяват като световен мозък и да налагат кой как да живее.Ако аз дойда и се бъркам в дома ти и в живота ти , вестник ли ще ми четеш.Ама ти и такива като теб не сте виновни.Виновни са бащите ви, че не са го извадили навреме.

Русия сега се намеси, защото досега Иран беше под ембарго. След като с дипломация Русия и Китай извадиха Иран от "Списъкът " , още на следният ден иранският аятолах опъна ушите на Ердоган да не се меси в Сирия. После Асад свали Ф 22 и 5 крилати томахавки с руските ПВО комплекси С300. После НАТО си изтегли тежките оръжия от турско сирийската граница. Нататък всички знаят събитията.Не само Русия, но Иран и особенно Китай нямат интерес от повече дестабилизиране на региона. В Близкият изток има вече китайски военни кораби.

Леко встрани, ама Точно В Същността : - откакто Санкциите СРЕЩУ Русия са в сила - Китай е Увеличил Вложенията-си във Франция 14 (Четиринадесет.) Пъти. ...а откак започна Руската офанзива - купува Вече-втора Голяма компания . --- А Технологиите в Китай - Знаем Откъде са.

Целият бизнес с винарни във Франция от години е изкупен от китайски и руски фирми.

Понеже си прост пелтек, да ти обясня с думи прости - Китай иска световно господство и затова купува по цял свят всичко което може и което им се продава! Днес е Франция, утре ще е Германия и т.н.

В чуждия печат The Washington post Поместена е статията на професор по история в -Бостънски университет.Фразата на Обама "няма военно решение "се е превърнала нещо като мантра.Разгърнати конфликти навред по света-Либия,Сирия,Украйна,Афганистан е една константа.Обама веднъж е описал войната като "израз на човешка глупост"На практика американските интереси показват друго.По същия начин са действали и предшествениците му.Искали да изгонят тероризма ,но свалят правителства в Ирак,Афганистан и др.Обама е убеден,че най скъпите грешки в миналото са били продукт на американската военна хитрост.Обама е предприел военни удари в 7 страни.Започнал с Ирак,после се почнало бомбандировки на крепости в Сирия.Афганистан е константа,там конфликта е продължителен.Изпратени 50000 войника в страна в която е имало 3 десетилетия гражданска война.Почти 7 години лидерите на новото правителство на националното единство в Афганистан все още враждуват по между си.Урока ,който са научили САЩ през последните 10,12,13 год е че ,размера на американските войски не може да се разреши конфликта.Америка се месят в хаотични страни и резултати никакви.В страни като Либия,Ирак,Йемен,трябвало да се обучават съюзници.В Сирия за обучение са дадени 500 милиона долара,а са обучени само 4 бойци....

Откъде да знае Меркел. Откъде пък да знаеш ти, че Германия сключва договор с Турция и започва да приема турски работници още през 60-те години. На германците им трябват работници. И тогава, и сега.

Джуджето е БЕСЕН на американците, че не му дават разузнавателна информация за Сирия.

"... САЩ и Русия - бивши противници от годините на Студената война, които сега водят паралелни военновъздушни кампании в Сирия ..." Хмм, не е съвсем така. Преди даже си сътрудничеха повече от сега. През 1975-та се провежда знаменития полет Союз-Аполо при който американските астронавти и руските космонавти стават истински приятели в живота.

Булшитите са се првили на Том Крус, дето летя обърнат на 1 метър до МИГ, Така е в Холивуд, ама тук е друго, ВОЙНА...

друго е - F22 rules ;) ама чак пък война ..

Русия лети над Сирия по покана на ОФИЦИАЛНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, за помощ в борбата срещу ТЕРОРИСТИ, избиващи населението и рушащи държавата!!! Като КВИ летят хамериканските хвърчила във СУВЕРЕННОТО въздушно пространство на Сирия!??????? Това е хем АГРЕСИЯ, хем е терористични бандитски действия в ПЪЛЕН РАЗРЕЗ с международното право и правилата на ООН!!!!!!

Тук ли е събора на БСП и Атака или само на малки разбирачи на големите неща?

Беше комунизъм-социализъм -недоносче -Тодор Живков! Опорочен- запомнен със знакови фигури -отиде във небитието! Някои още бършат сополи за Времето-българо-съветска дружба! Свърши във миналото! ДЕМОКРАЦИЯ-Митинги,обещания,препикаване от силни емоции по площадите посинелите джуки на Костов, бухалки,,убийства... опорочена,изнасилена -отиде във небитието. ЦАРЯ!!!800 дни и избяга,ние останхме! Тук таме прабългаре-потурчени дето има келепир,ДПС,Атаки -във миналото!!! БСП?-ПАртийната централа се премести във Брюксел! Кунева -ПАСИ!!! Оооох!ЕВРОПА!!! ФИут-два милиона българи ги няма! Обаче нато дойде със американски танкове и бази!Ами нашите танкове?Самолети?Ракети? Наскоро един пожарникар каза-оправихме се!Имаме най-много газ във европата?Пътища,незаконни емигранти по тях...минават и заминават при Меркел! Някои остават!Цели 30 години! Остана ми едничката радост ,да се кефя на руснаци! И това ще отмине! Вече съм на 60 !Няма да е задълго!

FuckTheEU

Къф го дирят краварските самолети там? Никой не ги е канил. Сигурно пак доставят оръжие на идил.

Герб значи голямо беате в република българия

хихихи тея накрая ще се разберат е те тогава ще им се издръвчим и на едните и на другите има време :) -----------------------------------

Долу всички янки !!!!!!!! Сваляй!

Руски-американски приятели-по далеч от България! Е-съюза не е това което трябва да бъде! Така ,че сами срещу всички е най-добре! Когато сме били така ,са ни уважавали! Крум,Асен,Аспарух и ред други!

Ето, това е решението. Всичко останало е смяна на големия брат до безкрай и издава липса на увереност, че можем да се справим и сами.Нито руснаци нито американци нито европейци ни мислят доброто.Всичките искат само да се докопат до нас в центъра на Балканите и да ни използват срещу съперниците си.

Аз

Сам си го написал - Крум, Асен, Аспарух и някои други...

Сега да се цункат по муцунките и да се почват, че много страст са насъбрали от двете страни ... Любов ли е да я опишеш ?

САЩ пускат кьорфишеци с цел Русия да се съгласи да споделя с тях плановете си за бомбардировки...

И през 1944 откриха Втория фронт малко преди падането на Берлин

Горките презокеанци дали са били с памперси?

Те са задължителни иначе се задушават от миризмата на го вна!!!!!!!!!!!

Те са зародиши на рептилите..

САЩ да се придържат към границата на Ирак. Макар и с измама, но да кажем, че светът вече е приел, че са там. Над Сирия никой обаче не ги е канил.

Мисля, че нещо се бъркат. Проблемът не е в това, че се приближили на мили до руските самолети. Проблемът е, че са се отдалечили на хиляди мили от континента Северна Америка. И, техните слуги изклаха хиляди хора в името на Новия Световен Ред.

И все пак ,КОИ СА сащ? Това не означава ,че след като ЕС стана слуга на САЩ ,светът се е свършил,....ВСЕ ОЩЕ ИМА ---РАВНОВЕСИЕ...

Равновесие?! И според Вас, #КОЙ? Го уравновесява? Замислете се над случващото се, извършва се ГИГАНТСКА ПОДГОТОВКА ... Сирия още не е паднала /Севрюкова, Гущерова/. Още две години ще има колизии, след това рептилите ще са се изнесли тотално ... на майната си.

това е за лека нощ от Дира за русофилиите и соросоидите да прекарат забавна нощ. Руснаците и американците са съюзници, дори когато имат известни различия. Сега може да очакваме изстъпления във всяка посока. Побърквайте се, но не забравяйте, че трябва да служите само на Родината си, а не на нейните врагове !

Абе гумаа! Едни приятели със СССР преди 70 години запалиха втората световна война и нападнаха приятелите си! Дано да не станат и сега същите простотии ,че запалиха светът!

Господ е заявил ясно и недвусмислено, че втори Фаетон в Слънчевата система, НЯМА ДА ИМА. Само да успеят да Го предизвикат, преди да се извършили събитията по сценариите "А, Б ... Ю" и да се задейства ПРОЦЕСЪТ "Я".

На коя РОДИНА ?на ГРБАДЖИЙСКАТА????????????????????

с нейната ДЪРЖАВА НА ДУХА.