Ангелов: Не можем да пратим нашите МИГ-ове в Либия

Ако има мисия на НАТО в Либия, България трябва да участва. Това каза председателят на парламентарната комисия по външна политика и отбрана Доброслав Димитров. Ще участваме с медицински екипи, обяви министър Аню Ангелов.

Обратно в новината

Коментари - Ангелов: Не можем да пратим нашите МИГ-ове в Либия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вие май искате да ги пратите да се бият на страната на кадафи

Мълчи шушумиго Ангелов-ти си едно лайно и помияр на американските империалистически ястреби..Предател на България,военен трибунал за такива като тебе,уроде...

България ще използваме най-мощното оръжие на НАТО - своите медици! Като истинско средство за масово унищожение ще заразят всички либийски деца със спин, а възрастните със свински грип и ВОАЛА - ще плуваме в безплатен либийски петрол! Ако не е безплатен, то поне цената на бензина може и да падне с две стотинки...

Те тия МИГ-ове само за пръскане на дири във въздуха стават, предполагам..... ;)

Амчо,Амчооооооо,кой си ти и кой те е викал ,че да пращаш българи в Либия ,едвам се отърваха едни сега пратете други.Те там са подострили ножовете,нов Ирак ви чака бе Амчо.При тези полудиви племена не ви чака нищо добро,като си голям бабаит иди доброволец и се бий докато се посереш след първите изтрели.

за6тооооо

Ми то става като в оня виц, като питали навремето албанския главатар Енвер Ходжа - всички танкове ли да изпратим срещу врага, а той рекъл - всички - и двата !

Не можем да (из)пратим нашите МИГ-ове в Либия. А какво можем...

Аньо имаме два Мига и те за нищо не стават. Ами разпускайте армията поне да оправим икономиката.

Така разпореди големия брат Верни до гроб на големия брат!

ИЗРАЕЛСКАТА " ЕЛБИТ СИСТЕМС"?!?

Дир-ници, що ме цензурирате бе, дирници ниедни! Как може да се диркате толкова много на мафията? Дирници бяхте, дирници сте и дирници ще си останете!

Аню , да не би така да ти казва Генерал Губернатора? .Ти знаем че се отчиташ само на големия ни брат.

А ЗАЩО ЛИ НИ Е ,ЕЛЕ ПЪК НА НАС ДА СЕ БУТАМЕ ,ТАМ ДЕТО НАЙ - МАЛКО НИ Е РАБОТАТА.......ИЛИ СЛЕД ТОВА ЩЕ НАМАЛЯТ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА??????????????

ТРУДНИ ЗАДАЧИ СТОЯТ ПРЕД НАС- ЛИБИИСКИЯ НАРОД ЧАКА ОТ НАС МЕДИЦ. ПОМОщ=ЕВЕНТУАЛНО, ЯПОНСКИЯ МОЖЕ БИ И ТОЙ, А НИЕ ТУК СМЕ Я ЗАКЪРШИЛИ, ТА ЧАК ПОМОщ ПРЕДЛАГАМЕ. ЖАЛКИ СМЕ, ТАКИВА НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ КАКТО ДНЕС.

Добре се е измъкнал, несъвместими са самолетите. Също да беше казал колко военни пилоти има в България - 0.

Напомниаш ми вица с албанската подводница и гребците.

Какви пилоти те гонят, то няма самолети...

По-добре да нямаме военно участие там, медицински екипи са перфектното решение

Военните пилоти са достатъчни и са подготвени, а самолетите наистина не са съвместими...

анке, бе тия самолети просто не могат да стигнат до Либия бе, ще закъсат по пътя за Калотина! айде ходи да пресичаш на червено, тоя път намери някой бетоновоз!

Да зададен по-фундаменталният въпрос - нашите самолети могат ли да долетят до Либия? Забравих за още по-фундаменталният - летят ли въобще?

А бе летят, ама Либия си е далече.

ало,министърчето!!!! Първо се признай за виновен в катастрофата на бул.България, пък тогава решавай за изтребителите ни!!!!!!!!!!!!!!!!

Вие направете час по-скоро реформата в армията. Освободете се от политическите офицери, които още хрантутите с държавния бюджет скрити под синекурни,ъизмислени длъжности. Кадрите на военна политическа академия В.И.Ленин докога ще ги издигате след като са навършили години за пенсия. Реформа няма всичко е козметика и имитация.

че той министъра от кои е ве да не е служил в нато ? ха ха ха то министъра си бил генерал по времето на Тато а ся чакаш да ти изгони своите подчинени

Жалко :( имаме много да му връщаме на тоя сатрап!