Самолет се разби в Швейцария, загинаха пилотът и двамата му спътници

Все още не се знае точният брой на жертвите, катастрофата е станала в района на Пон дьо Мартел

Обратно в новината

Коментари - Самолет се разби в Швейцария, загинаха пилотът и двамата му спътници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

някой неудобен си замина прикрит като нещастен случай. Неудобен политически или бизнес неудобен. Важното е хората да повярват че е наистина нещастен случай. А щом зомбивизора го казва- овцете нямат избор. Затова са овце- за да вярват каквото им кажат

Пак ли нещо там от ваксата??

Ето за това казвам че трябва вече да се мине на изкуствен интелект. Пилотите трябва да бъдат моментално уволнени и да се използват само компютри... Така грешки няма да стават нали се сещате.

Путин ?

Путин ами.....кой друг ?! Той Путин и руснаците са виновни даже и за тайфуните в Бангладеш,за глада в Африка,торнадата в щатите ,и какво ли още не !

Некой си пич отишъл на ски със семейството си или наложницата, да 'фане последния сняг от закъснялата пролет - Халал му вера, дай Боже 'секиму дето има една приказка .. Ама мене утре на пешеходната пътека кат' ме свитне некой недопил или недошмъркал нашенски лумпен - кел файда, дали ше ми стане по-харно гледайки как растат коренчетата на чемшира у Орландовци отгоре надолу .. :))

Едната 18 падна като камик. В Испания! Отказа да воюва в Украйна!

Благодарим, че ни информирахте за тази тргедия в братска Швейцария. Нормално е едни от основните новини в булгарстан да бъдат за всичко което се случва в Швейцария, все пак живеем по един и същ начин и потдържаме еднакъв стандарт.

поТдържаш ли...

Айде пак някоя учителка по литература се намери да се заяде за т-д правописна грешка.

Абе шта те курац боли .. Днеска падна и испански EF-18M "Hornet", ама кой го боли шмайзера (MP-40) .. Nicht Meine Schmeisser Schmerzt ..

Самолета е поразен с наша ракета Стингър. Стават грешки!

Дано е Зелето, или Урси, или поне Борелката.

Украйна ли го е свалила?

Фърчилото е фащенско произвидство

Американска ракета с укренско насочване?

Само и единствено в случай, че е самолет пълен с орки.

Мда.. Такива са намеренията, НО статистиката показва, че точно при тази конфигурация, в 90% от случаите удря самолети на гражданската авиация... То едно е да искаш, друго е да може, а трето и четърто е да го направиш! Пък пето е да стане като хората :)

С други думи искаш да кажеш, че украинци са свалили малайзииския самальот ? Добра шега :D

Турците не летят там.