Бебето, родено в самолет над океана, е от Пазарджик

Бебето, което се роди на борда на самолет на „Луфтханза” на 26 юли, е от Пазарджик.

Обратно в новината

Коментари - Бебето, родено в самолет над океана, е от Пазарджик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От двете ЦЪРНИ коя е майката? Или е по-бледата?

ще лети с такъв корем в самолета? Само пазарджишка откачалка

lu4ka

Посолството не издава акт за раждане, а пасаван. Ако го направят, значи нарушават закона.

Ето сега и един виц относно гражданството: Един човек отива при доктора и му казва: - Голям проблем имам, докторе. Стерилен съм! Доктора заинтригуван: - Това е сериозна диагноза. Не бързайте. Ще ви изследваме, снимки ще направим. Тогава ще уточним. - Но докторе, това ми е по наследство - баща ми, дядо ми и прадядо ми също са били стерилни. - Нима? А вие откъде идвате? - пита доктора - Аз ли? От Стара Загора.

Родителите са от Пазрджик, а бебето е от "49 градуса северна географска ширина и 21 градуса западна географска дължина" - каквото и да значи това!

Летящият Мангалец.

Второ дете на 38-годишна жена ....

Българските чаавета и при полет на Луфтханза ли взеха да се раждат ...... лошо, много лошо .... скоро западните Самолетни компании ке се осъзнаят и кога преминат над България, за да се оттървът от тях че вземът да ми ги хвърлат с парашути ..... какво че павиме тогава ? Значи "Мангелка" отива на ексКУРзионно запловдане до Южна Америка и след като ражда, тя си остава там, ама чаавето на самолета и с парашут - ТУК !

Бебето родено в самолета е от самолета евентуално под флага на самолета или гражданството на майката, а тя вече е пазарджишка мангалка!

Помогнете ми да реша една математическа задача, моля. Ако ни е дадено, че пазарджиклия означава мангал, то това означава ли, че българин значи тъпак? Хмммм...

инак няма да избират три пъти един и същ смотаняк да ги управлява

Значи замазаната мургавелка на снимката е майката ?

Мургавелка на 38 не ражда второ дете,тя вече има поне четири внучета!

до сега колко ги е продала в Гърция или ги е уморила/дала в дом Майка и дете

Момченцето няма да бъде с българска националност, а с българско гражданство /nationality - гражданство/. Националност, по смисъла на българската дума, не се посочва в българските документи.

Мне, nationality означава националност, гражданство е citizenship. Не ти достигат познанията по английски. Може да имаш една националност, но в рамките на тази националност да има различни видове гражданство. И това понятие в английски език произлиза именно от Великобритания, защото има хора, които са с британска националност, но гражданството им варира... имаме British Citizenship, British Overseas Citizenship, British Citizenship of Gibraltar, преди години имаше British Citizenship of Hong Kong и т.н. Та, Байо, ако ще се изказваш за нещо и правиш паралел с други езици, запознай се със спецификите на тези езици. А това, че в Република България се говори единствено за гражданство, това вече е друг въпрос.

Nationality в буквален превод означава националност, но от английски на български се превежда като гражданство, принадлежност към нация/държава. Citizenship означава гражданство, но в англоезичните държави за гражданство в смисъл на поданство се използва nationality.