17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полетът е част от американската военна програма "Решителен памперс". Ще тестват издръжливостта на новия модел, предназначен за американските летци.

Че в един момент са им отказали всичките радио електронни предаватели

После ще рИват!

Искам путя на колене!

Осигурен ниеден

Олигофрен

Че е излетял - добре. Минал над Гърция, минал над България, озовал се над Варна - няма лошо. Остава да разберем къде е завил обратно - над Румъния или над Турция. Щото, принципно, екипажите на американските кораби си сменят памперсите в Констанца.

Предполага се, че самолетът ще се върне в базата си. Време е да се обнови базата в Куба.

Тези май си търсят белята или нарочно търсят конфликт, но защо и ние трябва да сме замесени? Не трябва да допускаме да ни набъркват в каквото и да е срещу Русия!

Някой да е чувал някога за руски военни самолети над Мексиканския залив?

Веднага реципрочно Русия да прати един самолет да следи ескалацията на напрежението на мексиканската граница!

tonk11

Тея дано карат по компас и карта щото иначе може да търсят Крим някъде в Африка!

Колко е хубаво, че американски военни самолети отново летят над България! Можем дори да ги представляваме в някоя локална прокси война. Да се избием ние локално, за да не се налага да се включват те. Като в Йемен. Нали сме … съюзници.

Правя им евала, ако мине над Керч. Ама май няма да посмее

Дир, вижте какво сте написали и опитайте пак! Това са смущения и контрамерки, а не разузнаване. :) "Радиоелектронното разузнаване има за цел радиоизлъчване върху радиоелектронните средства в системите за управление, връзка и разузнаване на противника, с цел да се промени качеството на циркулиращата в тях военна информация и защита на своите системи от подобни въздействия, а също промяна на условията и разпространението на радиовълните."

"Предполага се, че самолетът ще наблюдава Кримския полуостров във връзка с ескалация на напрежение от тази сутрин между Русия и Украйна" Да гледат и да се учат...

Още ли не е изчезнал?

Каракачанов да обявява мобилизация

на цукалото дето си го налупва ли?

Излетял ли е?...добре.Значи след 4-5 часа ще се прибере обратно в базата си. Чудо голяма че излетял някакъв си RC-135V

Ходите в дома на Мечо Пух и се опитвате да му завирате клечки в отвърстията а после се сърдите като ви се озъби.

Този Бойнг е аналог на руския ИЛ-18, който сирийците свалиха с руски ракети в морето пред Латакия.

По скоро Ил-ът е копие на американски ДС от ВСВ !

на черно море огледа ли се за някое от ония су24 дето спръжват натовските електроники ги пращат я в някоя пустиня,я към австралия

А старият бомбардировач Су-24 е с първи полет 2 юли 1967 г. Не че този самолет на снимката да изглежда нов.

Огледал е всичко в радиус от 1000 километра.

в Дейр ас Зур в Сирия!По скоро американците изпържиха ,,ватнеровците”,а прехваленото Хибини се оказа като всичко руско.БОКЛУК!

накъде фанаха префалените кравари като тръгнаха кън северна корея,а и после ония дето се оплакваха че някъде там в жълтите морета имало доста лодки с пияни руснаци им разстройвали префаленета електроника да се блъскали по корабите на ората

Отива да си наблюдава майданците как се справят с поставената задача че нещо не им се отвяори парашута и този път....Какви ги дири американски самолет над чужди територии????????

Дано GPS системата на този самолет е по-добра от онази на участвалите в учението, да не като гледат данните да пише в тях, че кораби плуват в Сахара.

това е новина само за хохлите от украйна. тези полети са регулярни и съгласувани с РФ. ако им стиска, да минат границата, както украинските корабчета.

Нобелова награда. "Радиоелектронното разузнаване има за цел радиоизлъчване върху радиоелектронните средства в системите за управление, връзка и разузнаване на противника, с цел да се промени качеството на циркулиращата в тях военна информация и защита на своите системи от подобни въздействия, а също промяна на условията и разпространението на радиовълните."

че, тия си летят регулярно там, въпроса е дали ще им стиска да минат въздушната граница.

Не я минават и няма нужда военен самолет да нарушава чуждо въздушно пространство.

Русия ако се превърне в държава, която зачита човешките права, скъса завинаги с комунизма и отрече този неин период, целият свят и самата тя ще спечели. Тогава Запада и Европа ще имат един силен съюзник в нейно лице и обратното. Единствено тогава с общи усилия цивилизованият свят ще могат да се заемат с други проблеми по света като конфликтите в 3-тия свят, екологията, климатичните проблеми и овладяването на космоса. Всички тия военни средства за противопоставяне могат да се насочат за къде по-полезни цели и за овладяване на космоса. Путин с действията си дърпа целият свят назад. Печеливш в това противопоставяне няма да има, а най-големите губещи както винаги ще са малките народи и икономики.

нещо се обърка, става дума за щатски самолет в Черно море.. не си спомням да са станали черноморска държава а, не е зле да си пиеш хапчетата, комунизъм няма дори и в Северна Корея

Забравяш важна подробност че сме съюзници в НАТО!!!

С това твое мислене - само назад към каменната епоха. За твое сведение, аз пък незнам Русия да са станали Атлантическа или Средиземноморска държава, но редовно техни кораби и самолети също ходят да димят там. Не ми беше идеята да споря за това.

Комунизъм няма, защото такова животно не съществува. Има само диктатори, които се мъчат да останат на власт вечно, но всички знаем какъв е техния край.

Айде веднага палчта надолу ми слагате, че не харесвате коментара! Нещо лошо ли съм написал?!

още ли не разбра как работи системата на ул. Савушкина и русското пасольтво в София има статия - ако коментар не е "обичам Путкин" получава минус ако коемнтар е "американците са с памперси" получава плюс в обедната почивка пият по половин литър препарат за вана да заредят и продължават а Пукин трупа пачки в Панама

Кажи чесно, наистина ли мислиш че в САЩ се спазват човешките права и са най-мирната нация на земята - или такава е опорната точка ?

Владко, сега сме 2018г. Преди доста години Русия скъса с комунизма. Сега комунизма съществува само в Брюксел, където комисари налагат насилствено троцкиският интернационализъм в колониална Европа. Западна Европа не може да бъде съюзник на никого доколкото е окупирана от американски военни сили. Кое не ти е ясно???

Световния терорист, който вероломно напада суверенни държави, избива милиони невинни, организира преврати с милиони невинни избити, се нарича САЩ, а НАТО е негов слугинаж и оръдие. А най-големия военно-престъпник за всички времена със 160 милиона убити се нарича Великобритания, пак член на военно-престъпната организация НАТО.

Достатъчно е Запада да блокира за 1 месец всички руски капитали в банки и руснаците собственоръчно ще избесят престъпниците в кремль! КОЛКО Е ПРОСТО!

достатъчно е да им спрат SWIFT и както сега пият препарат за вана, така ще започнат да ядат корени

Поне, знаеш ли каква е тази система?

баси простите западняци. Пиши им.

Комунистите си има памперси с логото на петолъчка,няма за какво да се претесняват

САЩ колко петолъчки има на знамето си? Важи и за ЕС. На военните на САЩ, дори петолъчките са червени.

Със сигурност Boeing RC-135V ще се превърне в най-новата краварска тоалетна!!!

Ами има си тоалетна и то от самото начало., някъде около 1962 година.

да не пострада някой пътнически самолет от летящите крави !

само ние русснаците всяламе пътнически самолети

Янките пак ще реват, че са били прихванати непрофесионално.

ще реват ще реват, докато не се разреве някоя руска мамаша, че и свалили мъжът, защото Путкин е заповядал да се прави на интересен с кошницата

продажбите на памперси в НАТО бият всички рекорди!

това състрояние е описано от психиатрите - да приписваш на другите собствените проблеми и страхове това за памперсите е такова последно се осраха ватенките в сирия - 600 на брой колко видеа има с масови гробове в русия - а на плочите няма имена а само номера а на някои пише "човешки отпадък" защото са били в насипно състояние трагедия но вие си обичайте Путкин - нали ви дава евтин препарат за вана за пиене

Лошото е за нас - двама се карат, а ние сме на прицел.

Очаква се голям петрол..., т.е. кафяв разлив със секретно съдържание в района на полета на Boeing RC-135V

защо не пишете,че американсия самолет е излетял на раззунаване зареден с памперси?

то не пише и че Путкин ходи с памперси от доста време

Бяхме свидетели на края на СССР, май ще сме свидетели и на края на раССийската "федерация"!

тцъ, този път ще сме свидетели на разпадането на едно трибуквие

Точно така! Трибуквието Путин ХЛО! ХАХАХАХАХА

Ако Русия реши да отвърне - горко й на Варна и на България! Защо трябва у нас да идват военни американски самолети???

кв аубава и голема мишена! Тва и слеп ще го улучи от бая разстояние!

Примката се затяга. Путин има ли си бункер като на Кадафи,Бил Гладен и Садам..ха.ха

Знаете, САЩ е черноморска държава и е съвсем нормално нейни разузнавателни самолети да се мотат в района. Това не е провокация, а съвсем нормален ход за американските военни. И това ще продължи, докато Русия не върне американските залежи и природни богатства, намиращи се на руска територия по някаква нелепа историческа случайност.

Средиземноморска държава и е постоянен гост в сирийските земи.Нормално е да си правят воено-космически учения,бойни действия,умиротворителни действия с най-новите си оръжия.Тава не е провакация ,а политика на миролюбеца товарищ Путин и гълъба на мира ген.Шойгу,гу,гу,гу,гу.

С тази разлика, че Русия е в Сирия по молба на официалното сирийско правителство. САЩ са в Сирия като окупатори. В последните 40 години им се случва непрекъснато.

Те братушките ядат доматите с колците и много ще се изплашат от тая барака на снимката.

Пилотите сложили ли са си памперси ...

Украинците са с американски памперси, това е така наречената пълна бойна готовност.