15-годишна джихадистка свалена от самолет на път към Сирия

Британски полицаи свалили от пътнически самолет 15-годишна джихадистка, отиваща да се бие в Сирия на страната на "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - 15-годишна джихадистка свалена от самолет на път към Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нИ вярваме ;д

Къде са защитниците на човешки права от БХК? Да вдигнат мощна врява в защита на младата джихадистка, дето й нарушават правата и не я пускат да опита свободата?

loyola

Хе хе тия накъдето отиват, ние от там се връщаме. Друго си е "тайно да събираш пари за билет", а не явно да теглиш кредит за почивка. А навремето и ние не давахме токутака някой си да пътува ... подозрително.

Тази 15 годишна пикла трябваше да я оставят да стигне до ИД. Там такъв джихад щеше да види, че курвите в публичните домове щяха да и се сторят светици ....

Гледам,че се бъзикате с темата,ама когато дойде до "аллах акбар"всичките ще се насерете!!!!!!!!!!!!!

До сега винаги са се насирали нашите врагове! И това винаги е ставало след "УРААААА" и атака НА НОЖ!!! "Аллах акбар" няма да спаси никого от български войник в атака.

Българският войник умря преди тридесетина години нещастнико, а ние сме толкова объркани и разединени, че ония с пикапите ще ни пометат за три дни! Когато се разхвърчат части от човешки тела ти ще се насереш!

Абе тази малолетна британска гражданка да не е от цигански произход? Май затуй кръвта и ври и кипи, та към джихадистите се засилила. Като гледам наште циганета още на 11-12г. започват безразборно пърцане и никой не може ги спря. Ако имат пари за самолет масово ще имигрират в ИСИЛ.

така написано е на практика невъзможно.от 6 до 16 годишни моите деца са пътували с почти всички авиокомпании.абсолютно винаги родителите подписват декларация в която се вписва кои ще посрешне детето.в повечето от случеите пилота също е там. кои ще си рискува работата заради някаква тъпа джихадистка?

Точно по тази причина са я изловили или родителите са подали сигнал.

Добре де, защо ме триете? Аз просто обясних на господата тук,че искам да ме излашкат един по един, а след туй - групово. Защо ме триете не разбирам, модератори от дира?!

По-добре е джихадистка свалена от самолет, отколкото самолет свален от джихадистка, нали така?

Отива тя на секс джихат. Друго какво може да свърши.

Може например да се самовзриви в самолет, не дай боже...

не бе, исляма не промива мозъци, а ходжите в джамиите не се изхранват с това.

Оле, как искам да проникна в нея.

а в мен не желаете ли да проникнете? силно, безкомпромисно и дори донякъде грубо? искам да протъркате хастара на розовата ми напъпила слива, оросена от обилна влага, дължаща се на безконтролна сещсуална възбуда ..ахххх ооо оооох

И как е доказано , че е джихадистка? Защо и от къде се появи ИД? Кой и купува петрола и кой и доставя оръжие? Защо Турция не се противопосавя на ИД? С какво тази ИД е привлекателна за британци и всякави други от ЕС? Много въпороси без отговори.

Ами защото на Турция и е изгодно да купува петрол на цена под пазарната. Турция купува петрола на ИД и им продава оръжие.

Ами погледни снимката на тази и ще имаш отговора на последния си въпрос. Тези "европейци", които отиват там са нищо повече от заблудени мангали.

Вижте и снимката в blitz .bg news/article/308993 Каква британка е тази... Трябваше да я оставят да я наместят там. Идиоти всякакви...

оле как ше я чукам

Ами британка е, тъй-като хората, които реално управляват Великобритания искат това да са новите британци. По същият начин, хората, които реално управляват България, биха искали ромите да са новите "българи" ..

и как се качи сама непълнолетна да патува

Отива да води своя секс джихад. Тази религия в крайността си е просто срам за всички мюсюлмани.

На пръв поглед е смешно- 15 годишна, още малко и 7-8 годишни джихадисти ще преследват. От друга страна отвсякъде се стичат джихадисти, като по някакъв импулс подаден от Аллах например.

Интересувам се от темата и никак не е смешно за съжаление. Виждала съм ужасяващи неща на снимки и документални филми. Усмихато седемгодишно дете с отрязана глава в ръка.....

"британката" която най-вероятно се казва - Магбуле Ал Насри Мохамед Имамбаялдъ

Ама хич не ги спирайте, нека се събират там и като се съберат едно хубаво /ама много/ накуп ..... бум и да се знае...

С толкова много омраза в света нищо добро не го очаква същия тоя свят. А България си има и допълнителни проблеми.

Що за тъпотии от 15 годишни момиченца ли ви е страх?

15 годишно ама с големи бомби!

Ислямът друго няма да измисли.

та е секс джихадистка бе - явно я бие здраво хормонът

Не е секс джихадистка а секта джихадистка май. зарибяват младите хора, лошо....

Така си е. Щом е опряла до там да се такова с психопати, явно много я сърби.

Да я бяхте пуснали бе... Щяха хубавичко да я употребят войниците от ИД...

Вместо да ги експулсират всичките, те ги задържат на територията на ЕО. Каква е логиката, не е ли по-добре да се избият там, вместо да правят зулуми тук?

Хора,показвайте любовта към децата си, научете ги че да обичат е прекрасно!!!!!