Засечени два обекта, евентуално от изчезналия боинг (снимки)

Сателити засякоха два обекта в Индийския океан на 2500 км югозападно от австралийския град Пърт и евентуално свързани с изчезналия малайзийски самолет.

Обратно в новината

Коментари - Засечени два обекта, евентуално от изчезналия боинг (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американски пирати е истината...........

Викторе, съобщението казва, че засечените два обекта са вероятно от изчезналия Боинг. Евентуално не значи вероятно!

Самолеткото отдавна е на дъното с все хората. Големи конспирации, голямо чудо

е ..щом ти казваш - няма никакво съмнение, че самолета заедно с всичките му композитни материали си лежи спокойно на дъното !!

да, отдавна са дали фира. толкоз

Напомним что этот малайзийский рейс с двумя десятками китайских электронщиков/ИТ специалисти - рабогещи в MOTOROLA/ на борту в качестве пассажиров - как раз магистральный "Боинг 777"

Американские "Боинги" или самолёты построенные на основе боинговых компонетов как российский "СуперДжет" имеют секретный встроенный блок в бортовом компьютере, который позволяет перехватывать управление самолётом с Земли и превращать самолёт в крылатую ракету.Кто то перехватил управление самолётом курсу и по высоте.Но блоггеры заметили, что никто из официалов не упоминает огромную военную базу США в Диего Гарсия! И даже на карте поисков она не помечена! Кроме того в Диего Гарсия находятся американские спутниковые станции связи и слежения: "Диего Гарсия - это одна из 5 контрольных баз американской Военной Глобальной Позиционной Системы, которые находятся на: Гавайях, Ассеншен острове, Кваджалейне, Колорадо Спрингс и в Диего Гарсия. link - в Диего Грасия находится Отряд Безопасности ВМФ США. Кроме того в Диего Гарсия находятся аэродором не только для стратегических бомбардировщиков и для экстренной посадки пассажирских самолётов но и даже для американских космических ШАТТЛов! The island was one of 33 emergency landing sites worldwide for the NASA Space Shuttle. Всего в совокупности там 33 Посадочных полосы! То есть малайзийский самолёт развернулся на 180 градусов от курса которым он должен был лететь в Пекин, и полетел на юго-запад. Вот здесь на карте этот разворот конкретно показан. он сначал пошёл на север, потом через час развернулся и пошёл в противоположную сторону в направлении Диего Грасия и связь потеряна - но не для Диего Гарсия, которая следит даже спутники и шаттлы! И американцы, Уотсон, имея такую военную базу в этой стороне, типа ничего не знают куда пропал малайзийский самолёт, но типа, делают вид, что усиленно ищут!

Аре да пишеш на български! Още не сте ни анексирали, нали така?

Чужди езици! Всъщност руският език е една по-поетична и архаична версия на българския. За руснаците е весьма неприатна признаватся в этом, но това не променя нещата. човек най-много пати от роднините си! Универсална истина.

Марлоу! Много ти е неграмотен руския език....не се излагай!

Споко бре, македонците като си вземат Крим, на Мърльо ще му се наложи да учи "македонски".

нищо не ти се разбира какво пишеш ..

Вероятно са китове, те така се потапят и изплуват, никакви останки не са.

Стига с тия миризливи партенки ! И хлапе в помощно училище няма да се хване на тия малоумни пасквили ! Цялата планета е опасана със сателите и военни радари .Супермощни ! Полетът на самолета е проследен по секунди и местонахождението му / на океанското дъно или другаде / е известно. Истината по традиция е неудобна за някого . Но винаги излиза наяве ! Не мисля , че хората са живи ..... Да почиват в мир .

Човечеството се намира в зората на въздухоплаването. Затова се качвам с ужас на големите презокеански лайнери. Някога чавечеството ще бъде удивено с какъв купаж сме се возили в такива допотопни машини. Най-ми е жал за дечицата на борда. Тези ангелчета няма да ни простят, че така нелепо им отнехме живота.

А защо им го отнехте, г-н Пътник? Какво Ви направиха? Дразнеха ли Ви, или просто е от "психическа травма в детството?".

Извънземните ги отвлякоха. Очаквайте скоро САЩ да трагнат на война срещу тях. Заедно с целия демократичен свят! А който е против, ще се окаже, че е извънземен агент! Това може да си ти!

За умника по-долу с компотите, който иска да се пише Северозападно от Австралия - как да го напишат това, след като са ги намерили Югозападно от Пърт, а той е в Австралия?

Прав сте! Но при толкова голямо разстояние и отклонение от курса... Още повече ,че в указаният район никъде не виждам място за кацане.

Не че нещо, ама НЯКОЛКО ХИЛЯДИ КИЛОМЕТРА???? 1 км = 1000 Метра Може да е няколко хиляди метра, ама чак хиляди километра.... Айде Честита Пролет и Бъдете Здрави!

Пак погледнах картите. Или не са части от самолета...или си е чисто самоубийство. Не знам колко време/разстояние/ може да прелети тази машина с един резервоар гориво,но в този район не виждам къде би могла да кацне Дано да са останали живи хората,но ...не ми се вярва /вече/.

Да не четем скоро статии "Сателити засякоха предмети в океана, може би свързани с австралийския кораб"?

Споко, това са китове.

"Няколко хиляди километри"-това разстояние за къде се отнася-за океана или до луната?Къде са тия км-егати неграмотните хора,направо се чудя ходили ли са в първи клас!?

внимавай какво пишеше, че няколо хиляди са километрите до Луната, а не до дъното на океана ;)

Няколко СТОТИН хиляди/около 400/ са до луната.

абе, Йо, няколко хиляди можеш да кажеш за радиуса или диаметъра на Земята, ама до Луната са вече няколко СТОТИЦИ хиляди.

Kолко хиляди километра? 6?

На 45-тата обиколка в ляво ;)

На около 2500км.ЮГОЗАПАДНО!!!! от Австралия се намира някакъв остров /името не мога да си го преведа ,но е нещо от рода на Френска Южно-Антарктическа земя/. Може би в статията е ТРЯБВАЛО ДА ПИШЕ СЕВЕРОЗАПАДНО от Австралия . Ама нали знаете ,ако не са компютри ,значи са компоти. ;-)

Това нова дума ли е? "Сателити заскоха"..........За превода и словореда не говорим. И нямате една статия, грамотно написана.

Дано не са отломки от Боинга. По добре да е отвлечен и хората да са живи и здрави.

Такъв голям човек а още вярва в приказки!Какво отвличане ,какви глупости?Ако самолета беше отвлечен то досега похитителите би трябвало да кажат своите искания.Ами ,че това са 240 човека,с какво ги изхранват всеки ден?

Що пък им трябват живи? Може да са искали само самолета. А и кой е казал, че трябва да ги хранят всеки ден? Че пък и всичките ?

На планетата Земя чудеса не стават само глупости. Всичко което се случва тук е сега и е само един път. Така, че си опичайте акъла.

"Корабът разполага с необходимата техника, за да върне предмети, евентуално свързани със самолета, каза шефът на австралийската служба за морска сигурност Джон Йънг пред журналисти в Канбера." Ами ако евентуално предметите не са свързани със самолета, този кораб няма ли техника да върне предмети от нещо друго.

Има ама не е оторизиран да мести други неща. Между другото по света когато видят нещо любопитно не го взимат както нашите роми просто го остават там където си е и на когото си е.

Наистина ли правят така по света!?? :-))

Ufoo