Сотир Цацаров иска имунитета на кандидат-съветника от ДПС

Главният прокурор Сотир Цацаров внася искане за снемане на имунитета на кандидат-съветника от ДПС в Самоков Трайчо Василев, съобщиха от прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Сотир Цацаров иска имунитета на кандидат-съветника от ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудно ми е как може човек без образование да бъде в управление то. Второ журналистите винаги защитават тези роми все те са неоправдани .

срам! Няколко държавни иснтитуции се занимават с един миризлив циганин. Само преди 30 години той просто щеше да изчезне!

Вие като интелигентен и грамотен човек(,аз много уважавам грамотните завършили българска филология),защо предпочитате да защитавате и да приобщавате,неприобщимото,не подлежащо нито на възпитание,нито на интеграция,каквото и да значи това,нито на хигиена ,нито на толерантност -може би след 1000 год.пред народа който ви е направил грамотен човек и в чиято държава живеете.И всичко правита на пук на българите с цената на смешното дори.

Ще Ви бият и пребиват и ви е малко, защото Вие журналистите изопачавате информацията, защото пак вие треперете, когато оня гнусен гаджал и ченге Павел дойде в студиото и ви размахва пръст, вие се свивате и не смеете да се обадите. Хак ви е, както казваше баба. На принципа сте, че преклонена главица остра сабя я не сече. Карайте в същия дух и ще започнат да ви разстрелват публични места точно тези, които защитавате. Срам и позор за вас.

И какво ще последва- и в парламента има следствени депутати

Коматево, коматево, кой би тебе оставио, Коматево, ой, родни краю моий! Любимата плесен, на съдийти от Кътуница.

"Местан допълни, че ако кандидатът откаже да напусне листата, дори да бъде избран, ДПС няма да го припознае за свой съветник. ---------------------------------- Това адски ми вони, на едно изречение на Илия Павлов (лека му пръст) от 1998, ЧЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ГУЩЕРА ДА СИ ОТРЕЖЕ ОПАШКАТА... т.е. ДПС ще държи на своя ЧЛЕН, докато някой не докаже по безспорен начин, че той точно (а не комшията) е участвал в побоя. Въпреки, че във видеото се вижда, какво става. Цаца, усещаш ли накъде духа вятъра: Запретвай ръкави и докажи монтаж от НОВА ТВ. Иначе, столчето ти ще хване скреж. Мале, мале... Веселин Зидаро хептен ни взе за плява.

Мръсна сган. Мястото му е в затвора, не в общинския съвет. Така е и с онези 240-то дето махат костюмчета в парламента.

кандидат-съветника от ДПС с 6 присъди тия луди ли са или нас ни правят на такива значи журналисти неможе но граждани може да краде и бие ЦАЦАРОВ ПРОВЕРКА НА ЦЯЛОТО ДПС ИНАЧЕ ПРОВАЛЕНИ ИЗБОРИ

Дръж ги Сотире, всичките! Престъпността няма политическа принадлежност, няма цвят и спортен клуб. Ти си мъж на годината! Сеч, наред!

Това не е работа на ГШР (Главният Шопар на Ри-публиката ви). Да не би от Сарайте да са активирали пружинката на Шопарчо?

До къде я докарахме?цацаров да се занимава с трайче пиже от Самоков.

А имунитета на криминално проявения коняк от Самоков ???? Кога ще бъде изхвърлен престъпника от НС ??! Също на някакъв " сенатор " , избран от чужденци от бурса ..., ама представлява гражданите от Кюстендил ??? Българите искаме прекратяване на тоя абсурд ! Незабавно!!

Поредният БГ-фарс. Гласовете нито се купуват, нито се продават. Те просто се нагаждат в ЦИК, МИК, ПИК. След което се пре-нагаждат в т.нар. Народно събирание, а иначе уйдурма кьоше. Защото гласуваш за някоя т.нар. БГ партия, а тя се сдушва с омразната ти такава и те убеждава колко важно за "стабилността на държавата" е нечестната коалиция.

Обясни го по-ясно на ония дет ни агитират уж да гласуваме , за да не са тия или пък ония "болкуци на власт... ама все тая си е.. все са си тия "боклуци" във властта...и все сме си най-бедни и най-корумпирани.. въпреки нашите честни гласове :))))))))))))))))))

до кога тия мангали ще правят какво си искат ние сме ебати нацията тъпчат българите и си мълчим всички социално слаби карат коли за по 200000 ток не плащат ,вода данъци нищо всичко безнаказано ама само си мълчим и си траем

Нова телевизия да започне незабавно разследване за колко си е придобил въпросният герой със седем присъди дипломата, ако има такава , както и шофьорската си книжка.Ще бъде любопитно разследване.

Това не е държава!Главният прокурор, бил длъжен да се помолил на някои си, да му разрешели правоприлагане към някакъв си тъпанар,който бил регистриран,като КАНДИДАТ за общински съветник в Самоков.Трябвало е на място да му опукат две кила шамари онези трътляци от районното....Да ви е.а майката проста,така ли се пази държавност и закон!

Всяко влизане на медия в ромска нахала да бъде съпроводено с охрана от крайно-десни/скинари/,рокери и др.патриоти/не съм вярвал,че мога да ги събера под общ знаменател/.Когато журналистите вършат работата на прокуратура и полиция е редно да са въоръжени/Прокурорите сами си признаха,че единствените сигнали по които работят са от журналисти/

Този имунитет си е една ку----венска история.Незабавно трябва да се премахне,за всички.За някой закона не важал ,щото били народни представители.Ай ,сиктир бе!Нали те трябва да спазват закона.Нулева толератност към гамени и престъпници,независимо какви са.После плачат,че имало гонки.Ами има ,защото се учат от вас,малоумници побъркани!

Не е имало случай прокурор българин да се сети, че е българин - циганинът винаги побеждава!

ами идат избори нека всеки балгарин да гласува и тогава няма да има дпс *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Имунитетът е уродливо нещо и би трябвало да се премахне. Така ще е справедливо, да се съди провинилият се "големец" както всеки друг. Но нещо не ми се вярва в този случай Цацаров да успее.

Не се учудвам! ДПС е партия на престъпниците, на мафията и корупцията.

Абе циганска работа на ДПС и Бат Сали.

дпс трябва да бъде изхвърлена от политиката чрез засилено гласуване за български партии

Втори екип от журналисти на Нова ТВ е бил нападнат този следобед. Този път обаче в Ямбол, съобщиха от медията. Репортерът Елена Чопакова и операторът Петър Димов от предаването Ничия земя били нападнати, докато се опитвали да снимат репортаж на мястото, където се намираше прословутият блок 20 в Ямбол. Обитателите на едно от най-популярните гета в България обаче започнали да ги блъскат.

Не е имало случай прокурор българин да се сети, че е българин - циганинът винаги побеждава!

Въпрос към главния прокурор с понижена трудност: Господин Цацаров, до кога ще бъде позволявано да има две Българии - едната на ДПС, циганите и всички останали над закона и другата на съвестните и унижени данъкоплатци?

Отговора е много прост. Докато не изметем боклука.

Нашето момче е невинно.

Брех, те от кандидат-съветници ли още започват да ги имунизират? Бах тая демокрация, бах....

Паразити бият паразити!Голяма работа.

Три ливааде, три ливаде, нигде лаада неема, кад е Гойко, кад е Гойко, пожарникар бийо ?

Така ще бъде, докато управленци и медии толерират цигани- кретени, а партии/ДПС/ и антибългарски НПО страстно поемат защитата им.

А бе, Бг дебили, с какъв Пиже ви занимават, след като рекетьор ви е Мин- председател? Пиже-миже е един олигофрен , от който не зависи нищо. Хората, които налагат простотията и наглостта в управлението , бивши мутри, престъпници, ви насъскват срещу банда тъпи мангали и вие решавате, че те са ни проблема. Я проверете съотношението между заплати и имущество на дебелосерата сган от Парламента и пак кажете , че идиота Пиже ви е проблема!

Ако имаш доказателства тичай при Капута или при Цацата.

Като гледам плюсовете и минусите, май ти си олигофрена..Апропо, да не си секретар на младежкия ГЕРБ-Самоков?

Защо сега жандармерията не влезе в гетото?

Жандармерията я пазят да е сважа за такива като нас ако речеш да се оплачеш ! Че и армийка си докараха !!

Държава БГ отдавна няма.Това е едно мутренско червено-мафиотско формирование което води българския овчи етнос до естествения му финал-затреване.Явно такава ни е съдбатащом сме такива послушковци

В ДПС ВСИЧКИ СА КРАДЦИ. ТОЗИ ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА? ДЕБЕЛЯН ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА? БИСЕРОВ ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА? ДОГАН ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА? .................... ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТЕЗИ МАЗНИ МОШЕНИЦИ ДА НИ ОБИРАТ?

Както ги търпяхте 25г. ще ги изтърпите още малко докато съвсем ни унищожат ! После те ще се измъкнат като евродепутати и ще ни оставят да се оправяме както можем с ман..ли , мигранти и каквото щеш !!! Сега ще си плащаме за тарикатлъка !!!

Да сте чували за друг народ, който тъпо да премигва докато му натрисат за властимащи най- долни помияри и неграмотни отрепки. Няма, няма и да чуете, по-долу от нас по овчедушие и простотия няма.

Да чували сме за българите ! Гордият народ с великата история и велики във всяко нещо освен да си опазят държавичката ! Какво ли пък щеше да е ако имахме да опазваме някоя голяма територия !!! Боже , боже ,боже !!!

Само едно мога да кажа-Циганска държава!Имаше една рап песен-"обичам Родината,мразя страната"...

Песни на балканските народи: Ни е РБ, на продаюь, ни е РБ, ни е околина, та се куча, не продайе, то е моя дедовина !

На Пиже с кеф бих му пуснал контролен в ромската кратуна

Ами ако не беше станало това, никой нямаше да разбере що за човек е това човеченце в местния парламент,издигнато от ДПС.Така, че съдбата си знае работата...

Напротив, всички много добри знаем що за стока са и съветнизи и кметове и депутати, и политици, и министри и т.н нямат край, колко е богата нашата България, та е толкова брулена от всички тия мижитурки, които друго освен да работят "генерален директор" не могат. Има ли поне поне един читав, ако вие знаете за такъв, кажете.

Арестувани няма?!

Е как ще има. За електората на ДПС не важат закони и полиция

ДОКАТО БАКО БАДЖО И МУТАНТИ УПРАВЛЯВАТ ТАЗИ ДЪРЖАВА ТЯ ЩЕ ТИЧА , НЕ ЩЕ ЛЕТИ НА ДОЛО И ВСЕ ПО-НАДОЛО. ДЪНО БРАТЯ НЯМА.ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ , НО И ТОЙ МАЙ СИ Е ЗАТВОРИЛ ОЧИТЕ ВЕЧЕ.

Още ли не сте разбрали, че ДПС и циганите в България са над закона. Някой да е чувал името на Бисеров напоследък? Ловя се на бас, че няма да го осъдят. А дребната циганска престъпност в провинцията, въобще не се брои за престъпност. И за това хората не се и оплакват от нея.

Защо ,само за ХУЛИГАНСТВО? Има и друго престъпление ,...ЗА ТОКА!?!?

е ако не ги бяха набили, че да разкрият нещо, тогава нямаше как да не оценят престъплението, по-добре по-малкото зло.

Местан как е допуснал този престъпник да е кандидат от ДПС ?

Шило

Ами...бат Сали как е депутат? Плащаш- ставаш. Събираш гласовете на махалата- пак.