Коментари - Само в 8 области са открити нови случаи на COVID-19, починали са трима | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли яснота колко от тези малко над 38 хиляди са починали от коронавирус, защото то да починеш СЪС положителен тест за коронавирус е като да починеш с чорапи, разлика няма.

Това половинминутно видео показва фасадата на ББС. Стикери на жертвите, убити от експерименталните иРНК ваксини, са налепени на витрините. Близките им настояват истината да се каже на глас. https://twitter.com/i/status/1615170024439685122 И ББС не закъсня, след като се превърна в първата мейнстрийм медия в света дала гласност на истината: https://www.youtube.com/watch?v=SrfEWsKMWfU

Тормозът върху хората трябва да получи своето възмездие. Едно стадо боклуци си продадоха душиците за пари. Боклуците , Доктор Смърт - Мазния , Кунчев , Кантарджиев , Балтов , Аргирова , Баба Радка , Гломб , Николова ,съд и затвор за тези боклуци. А един кретен Витанов да се извини публично на Мангъров.

Към момента с ковид-а нещата ми се струва, че са под контрол. Има ли аналогична статистика и за грипа, защото той в момента е по-опасен? Всички сме сополиви, грачещи, тук-там болки в гърлото, но поне сме без температура. Сами си се пазим, сами си спряхме децата от училище, имаме все още ходещи на работа, а не хоум офис, макар че част от тях ходят на работа (леко) болни, защото ако чакаме Диянчо и министърчето да обявят грипна ваканция, верно ще ритнем камбаната! КОГА ЩЕ СИ НАУЧИТЕ УРОКА?! ТРУПОВЕ ЛИ ЩЕ УЧИТЕ?

Купете си противогаз, храна за 2 години и се зазидайте в мазата. След 2 години предпазливо проверете какво се случва.

Под контрол са. Полицейски фашистки контрол. България е единствената страна в Европа, която налага задължителна карантина даже и на контактите. На Радев му идваше много добре да прави предизборни вълни. И май ще се повтори и за тези избори.

Не знам за тука, обаче в Израел яко шамарят лекарите, чак се оплакват във ФБ страницата на МЗ Израел, че ще вземели мерки това насилие над лекарите да престанело! А в коментарите знаете ли кво ги правят. На бъзе и коприва. Обвиняват ги, че са издевателствали над хората, отнася ли се високомерно, хокали ги, плашели ги, УМАРЯЛ И ги по време на пандемията. Един беше написал, че ако не се държат толкова арогантно и високомерно с хората, нямало да се стигне до насилие. Значи, този проблем с високомерието на лекар към пациент не е само в българия. И УМАРЯНЕТО също така. Абе, изобщо хич не бяха благосклонни към тях. Даже споменаха как са им пляскали по балконите и на тях, възхищавали, а после кво излязло...... Еми, то е така, като следваш лозунгите по ТВ, после се изненадваш неприятно.

Сценарият беше един и същ навсякъде. И това не са конспирациЙ.

Най-много пострада Джиджи от Кремъл. Побъркаха го напълно в бункера на телевизионно обучение две години. Не смееше носа си да покаже и се откъсна от действителността като аутист.

от "болните" са "ваксинирани"?

По добре пускайте данни за грипа,тоя Ковид вече не е интересен.