17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ, Свещениците служат, в Полевите болници, за да дават ПОСЛЕДНО ПРИЧАСТИЕ НА ЗАГИНАЛИТЕ ! Нашето Патриарше*, пак ли се ослушва ?

Виждаме католическите свещеници.

Наистина спрете да настаняване нагли и невъзпитани цигани, заради които си отиде без време д-р Иванова! Бог да я прости.

Болницата е общинска, значи виновна е общината, избрана от населението, значи виновно е населението.

Много жалко за младата докторка. Тя е жертва на системата, не на епидемията.

Как на системата е жертва? Жертва е на ковид, жертва е, че стои със скафандър да лекува Ганьо, за който е важно да се събира с родата за ядене и пиене, жертва е на постоянните мрънкачи, които си искат свобода на движение, тук няма общо системата, а безотговорното поведение на всеки от нас

Недей да забравяш, че благодарение на другаря Костов болниците са търговски дружества. Оркриват се безброй частни билници и медицински цвнтрове, които ествествено са или кардиолигични или гинекологични, тоест - най-доходните клинични пътеки. Нито една частна болница не се задължава да има интензивно, реанимация, спешно, инфекциозно, патоанатомия. Тези "неблагодарни" от към приходи звена са оставени на произвола. За това е жертва на системата. Защото инфекционистите са кът, щото не е престижно и няма големи пари. За това са претоварвни, липсват предпази средства и капацитет. Касата се точи безобразно!

Фключ. и Бойко, когото не допускаха да пише статиите си в ежедневника "Работническо дело", а само във ведомствения "Мильоцйонерска трибуна"

sawo

Според работещи там липсата на персонал е заради седем заразени лекари и мед. сестри! Имат общо две защитни облекла и се използват постоянно - това също не го пише! Поне пишете истината, не се правете на луди!

То и във воената болница в Сливен е също положението

Ми да ходим да благодарим на ген. майор глупак кривак, който е подсигурил всичко и няма проблеми. Да му пляскаме.... нали е модерно...

sawo

Генерала от джоба си ли да ги извади тези защитни средства? Къде са ръководството на болницата, къде са РЗИ, къде са им браншовите организации, къде са МЗ?? Генерала правеше каквото може, предвид, че нямаше НИКАКВА власт - щаба беше просто една работна група към МЗ което министерство е подчинено на тиквата. Цялата здравна система е срината из основи, всички лъжат и мажат и това е практика от над 20 години. Генерала казва, каквото са го информирали надолу по веригата. Но нищо, сега ще видим кой ще ни лекува като затворят болниците.

"Къде са ръководството на болницата" Всички Военни болници / 5 на брой/ са подчинени на Началника на Воена болница проф. Мутафчийски .

sawo

Не питам за ръководството на военните болници, а за това на сливенската.

Не пиши лъжи, самия шеф на болницата каза, че имат всичко необходимо, лично го гледах

имат. А докато проимат се изпозаразиха

Правилно решение, от сега нататък да лекуват само здрави и да видим каква ще смъртноста сред тях.

Причината е липса на персонал в инфекциозното отделение Що така бе бай Киро . Нали нямаше проблеми с кадрите

Защото лекарите са заразени от такива мрънкачи като вас, които разбират всичко и не се съобразяваха с нищо, затова няма персонал и скоро и на други места няма да има персонал, ама на вас за какво ви е персонал, нали нямало вирус и всичко е лъжа?

Видин 2.Да благодарим на НОЩ.

Уникална здравна система! Представете си, ако имаше наистина коронавирус...

Защо, сега от фалишив ли умират? Къде ви изкопават такива?

хелектората кой ще го лекува

Да поканят Мангъров да им помага 24/7....

Мънгъра няма време той е зает да лекува в частния си кабинет и от там да пуска стотици ес се ме си на Бойко

ами ако сме във война при това положение ще капитулираме на втория ден

Ние понеже сме твърди горди, няма да приемем братската руска помощ, каквато получиха сърбите.

A?! Втората "задъхана" болница - след Видин?! Ами в Сливен поне частни болници няма ли? Те защо не поемат част от заболелите от ковид? Или чакат инфарктите, инсултите и др. добре платени клинични пътеки да се върнат на обичайното си ниво, че да се разработят?;)

sawo

Защото тежките случаи не са доходоносни и частните болници нямат отделения за такива болести. В Италия масово са с частни болници и видяхте какво стана.

Не че се заяждам, но и до сега е имало един доктор в отделението защото втория е бил болен и не е работил.

Стабилна държава, стабилна тиква, стабилно управление!