Само 4 години затвор за мъж, блудствал с 12-годишно момче

Светлин Ангелов извършил престъплението във вилна зона в Шумен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...за изнасилване, за което впоследствие е реабилитиран, " Какво, значи реабилитиран за престъпление. А жертвите какво получават? В тази държава само престъпниците имат права и екстри, жертвите са на принципа-бития бит, а ………. си е … знаете какво!

ama i tez deca! na 12, obache se suglasili da piinat s nepoznat?!? a che toi e za zatvora - spor niama

То нали педарастията и педофилията вече не са психични заболявания . От къв зор го задържат завалията .

Гарван гарвану око не вади - тайните педофили, работещи на много ключови места в държавите от ЕС, се поддържат и си помагат...

Какво се чудите бе.Ако беше в Норвегия, даже щяха да му дадат няколко момчета за осиновяване.В джендърска Европа е така-гей паради, педофили и леворезбови командват атаката.

доколкото разбирам присъдата предпоставя нови насилия - а-ло-о-о-о съдиите вие спите ли, купихте ли си дипломите, приспахте ли си съвестта, имате ли дъщери

ти да видиш, какъв ужас, дали били само 4 години затвор, а трябваше доживотен, че и без право на замяна при това, а най-добре-разстрел!

А ако е ваш роднина ? Да го разстрелят, защото опипал момче ? Много лесно съдите ....

Stankov да го застрелят му е малко, това дете ще е с доживотна травма! Ти явно си като педофила или имаш такива роднини щом му съчувстваш.

Станкоу (stankow), ако това момче е твоят син ?! След като съдиите "нямат правно основание" да му наложат по-тежко наказание лишаване от свобода то затворниците ще го "осъдят" по собствените си "закони" и ще го превърнат в "компаньонка" която е на денонощно разположение на всички., Но работата му като "компаньонка" няма да свършва само до опипването, ами по всякакъв, в това число и най-бруталния и най-перверзен начин, ще "опита" всичко ! Ако не вярвате попитайте тези които са преминали през затворите и ще научите как самите затворници се отнасят с педофилите и изнасилвачите.

Те и за 4 г. ще му пръснат сфинктера. Изнасилвачите в затвора разбират какво е от другата страна.

Светлине, ела при батко в Централния Софийски да се позабавляваме, чакам те в кафеза. А сега те поздравявам с огнения чалга-рап "Мой си, дяволе".

И ще го пуснат след 2 години и половина за добро поведение.

Stan Stan

Че нали това е целта на амнистията !?

Така е, но с разширен сфинктер.