Само 11% от българите: Да подкрепим Запада в конфликта с Русия

Битката между Радев и Цветанов прилича на препирня между Давид и Голиат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безпристрастен ДИР , както винаги . Невероятни български , безпартийни медии , всичките до един . Вервай народе , и без това за друго не ставаш .

По правилно е да се напише ,че Българите не искат да подкрепят ДЖЕНДЪРСКИ УЙДОРМИ,СКРИПАЛСКИ ЛЪЖИ И ДРУГИТЕ ЕВРОГЕЙСКИ БАЛАМУРЩИНИ НА ЗАПАДНЯШКИТЕ ЛЪЖЦИ ИЗМАМНИЦИ И МАРОДЕРИ!!!!!!!!!!!!!!

руската пропаганда в дира. 111 място по медийна свобода!

А защо да вярваме на тива проучване? Откъде на къде? Същата агенция даваше сигурна преднина на БСП на последните избори? Не вярвам, около мен познатите са абсолютно за за ЕС и НАТО. никой дори не си представя отново да страдаме от Русия. Ако се случи, което е с вероятност почти нула да излезем от НАТО или ЕС, България ше бъде напусната от 3 000 000 човека още. това имах да кажа, приятен ден на всички.

Децата на България избраха Запада, 2млн. българи постоянно живеещи в Запада. Това 11 процента ли са или не.

Кат Русия няма друга тъй могъща на света...........

ами българина иска хем така, хем онака, хем да няма визи да си работи на запад, хем да не развалим достлука с Русия. ама такива никъде не ги обичат.

Ема ли потни копейкаджии

Лично аз НЕ подкрепям НАТО !

Марш да чукаш камъни в сибир тогава, потняга роска

Хм що се отнася до Украйна,Донбас,Крим не мисля че някой може с чисто сърце да каже че Русия е невинна.Русия сама сътвори бунта отключващ революцията.Това че САЩ се качиха на влака в движение е ясно но Украйна върви на запад и няма спиране поне в близко бъдеще.Историята с Крим всеки може да си говори каквото си иска но Крим най много е бил татарски-над 300 години.Болшевишко,царски,Руски е около 100г.От началото досега се смята че от Крим са изгонени и избити поне 2 милиона татари.(етническо прочистване което продължава и сега). Вий си решавайте чий е. Сирия:В Сирия се срещат геополитическите интереси на Русия,Иран,Турция и САЩ.Където е Иран трябва да се спомене и Саудитска Арабия и Израел.Малко Ирак.Кой запали войната в Сирия?Моля който знае със 100% сигурност да вдигне ръка.Със сигурност не стана изведнъж но отговор:само САЩ не е коректен защото Турция активно се намесваше преди маслиновата клонка а сега направо нахлу в Сирия.Че Русия има пръст в цялата каша е ясно така че и те не са ангелчета.Всъщност на Русия дължим поне 50% от потоците от мигранти.за добро или лошо всеки да си решава сам.И още нещо:докато Башар Асад е на власт мир в Ливан няма да има и ще има Хизбула.Това е едно перманентно огнище на конфликти и нестабилност. Другото са палестинците-Израел-Хизбула.Ако бъдат решени тези два конфликта вероятно ще има мир в близкия изток.

Сигурно имаш двойка по математика; Крим е руски от 1783 до 1991 г. Според теб това са 100 г, а според всички останали, които могат да смятат - над 200. И какво като е бил татарски, да го вземе държавата Татария тогава. Нашите земи преди 681 г са били в Римската империя. Дай да присъединим България към Римската империя тогава. Единственото място на Крим е в Русия, така пожела и над 90% от населението му. И по другите въпроси си гола вода.

Егати каша в главата ти...)))

Не си прав, Станко - не ми пробутвай западна пропаганда - писна ми вече !

Това проучване доказва твърдението на психопата полуруснак Иво Христов, че 80% са дебили.

И 11% са им много на западът...Но явно толкова се хранят ,,извън евростандартите,, щото ЗНАЯТ какви са храните за булгериан и какви са за ,,почетните членове,, на ЕС.Нищо че сме ПРЕДСЕДАТЕЛИ,тя минавката и ОТНОШЕНИЕТО към нас не се променят от време оно...

България е Европа и ЕС! България е НАТО и който не го е разбрал, значи е спрял в края на 90-те.РоССия е държава от третия свят, заедно с Иран и Северна Корея, и освен корупция, и омраза не може да ни предложи друго! Да живее България!

Българинът стои объркано разкрачен между Изтока и Запада, със съзнание промито от истерични внушения и заплахи за неговата сигурност, ако посмее да заеме позиция, съответстваща на неговата принадлежност към Европа и Запада. Така дойдоха "хитроумните" скатавания на държавата по "Случая "Скрипал"", така се появиха президентските "геополитически анализи" на КСНС за Сирия, преписани от "ТАСС е упълномощена да заяви", така се появиха и поредицата от "социологически сондажи", които все по настойчиво рисуват българина като все по-преобладаващо "вЪзточен човек". Драматизмът на настоящата ситуация се изостря и поради факта, че днес Европа е все по-малко способна да проектира геополитическа власт дори в собствените си граници, поради кризите, които преживява и поради силното изкушение за развитие на "Европа на различни скорости". От другата страна на океана Америка се бори със собствените си дилеми на културна и политическа поляризация, които отслабват нейното внимание и потенциал да се противопоставя на геополитическата ерозия на Западния свят. Така България, водена от страхливи тарикати и от вербувани от великодържавието "националисти" е реално и сериозно заплашена да се срути в новия геополитически разлом между Изтока и Запада. В този разлом никой няма да ангажира за "посредници" нашите местни страхливци и слуги на чужда имперска власт. Ако подобна катастрофа се осъществи на практика, това наистина ще бъде лебедовата песен на дори номинално суверенната и редуцирана до провинциална олигархия българска държава. Дали някакво българско общество ще оцелее след този пореден крах на българската държавност в лапите на Москва?

не на евроатлантическото робство което унищожава България и цели да заличи Българите като народ - Русия е единствената надежда и светлинка за този задушен от запада и изстрадал народ!

Пич ти си луд бе.

Великодържавната пропаганда на РоССия успешно балансира и паразитира върху реалната драма на корупционния преход в страни като България, където една малка милиционерска шайка придоби и разсипа националното богатство, а милиони хора останаха без източник за препитание и достоен живот. Два милиона души напуснаха България, а други 2-3 милиона живеят на границата на бедността докато идеолозите на олигархията гръмовно ги убеждават, че това е правилно, защото произтича от "пазара", а държавата не бива да бъде допускана до икономиката, защото е "лош стопанин". Така все по-голяма част от българите надават ухо към песнопенията на кремълските сирени, които ги убеждават, че ако напуснат НАТО и "подлата" Европа, българите ща започнат наново щастливо евразийско съществуване и просперитет(?!).

Освен всичко това, трябва ясно да се посочи, че разрухата, която се създаде в България вследствие на "великата" криминална революция на висшата милиционерска и партийна номенклатура, натрапчиво и арогантно се приписва на ... Европа. Организираните медийни лъжци не отговарят на смисления въпрос - защо Чехия и Полша, Словакия и Словения не бяха "разгромени" от членството си в ЕС? Напротив, забогатяха бързо и настигнаха средните нива на европейска заможност за едно десетилетие европейско членство. Рупорите на великодържавната пропаганда изписват днешния режим в Кремъл като лидер на една световна "консервативна революция", призвана да ни спаси от "гейропа", от моралния упадък и залез на Западния свят. Интересна работа - не са заглъхнали още залповете от кремълската война срещу цивилизования свят за установяване на "пролетарски интернационализъм" и комунизъм в целия свят, а Москва вече води война срещу същия свят на западната демокрация под маската на ... "консерватизъм". Трудно е да се скрие уродливото лице на неувяхващия великодържавен империализъм, който сменя цвета на идеологическите овчи кожи, с които се маскира, но не изоставя никога острите си зъби и вълчия си нрав.

Днес ние опасно и с все по-голяма скорост се плъзгаме - срутваме се в посоката на възродена зависимост от Москва, в посоката на отчуждаване от нашите европейски партньори и общността на демократичните и независими държави на евроатлантическия свят. Вече години наред в българското общество върлува мощна дезинформационна кампания, платена от великодържавния империализъм, която ескалира до пълномащабна хибридна война, насочена срещу българските национални интереси. Като гъби никнат медийни рупори на хибридната война, които все по-истерично атакуват българската принадлежност към Европа и към атлантическия свят. Моделът е познат - формулиран е от Гьобелс: една лъжа изречена сто пъти се превръща в истина. За по-сигурно, рупорите на великодържавната агресия повтарят лъжите не по сто, а хиляди, десетки хиляди пъти. В съзнанието на милиони българи ударно се налага лъжата, че членството на България в ЕС е причина за нищетата, в която живеят хората - особено в обезлюдените селски и периферни региони на страната. И тази т.нар. анкета е част от атаката срещу България и нашата Евроатлантическа ориентация!

ДОКАЗАТЕЛСТВОТО, ЧЕ ТАЗИ АНКЕТА НА САЙТА ДИР.БГ Е ИСТИНА И Е ВЯРНА, Е ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА ТОЧНО 11% ЦИГАНИ,ТУРЦИ,ПОМАЦИ,ГЕЙОВЕ,ДЖЕНДЪРИ И ВСЯКАКВИ НЕНОРМАЛНИЦИ......ХУБАВОТО Е ОБАЧЕ, ЧЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ ОТКАЧАЛКИ СА САМО 11%....ИМАМ НАДЕЖДА ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОЦЕЛЕЕ!

Покажете какъв метод и каква извадка е ползвана и също раздробете по възраст. Колко от тези пълнолетни граждани запитани са родени след 1980 г? На тези Афис дори не им работи сайта, някой да извади цялата статистика и метод.

Защо искаш да ти показват методите и извадката на проучването. С тези методи и извадки, първо ни вкараха в НАТО, а след това в ЕС. разликата между двете изследвания е, сегашното е вярно, колкото и да мрънкяш.

ЛЪЖЛИВИ СТЪКМИСТИЦИ МЕН НИКОИ НЕ МЕ Е ПИТАЛ .СТИГА С ПРИКАЗКАТА- ОТ ИМЕТО НА НАРОДА!!!!!!!

ТЕ питат умните хора....

Ако раССия ни нападне, както го е правила нееднократно дали тези плужеци ще защитават България или ще посрещат окупаторите с китки?

ТО СТИГА!

Това измислено проучване е правено от измислената агенцийка на другаря Асланов, който между другото е доведен брат на другаря Станишев Други въпроси ?! ;))

Точно за това му вярваме. Станишев е най - големия Евро-атлантик. Колкото до Русия, отношението на Асланов е отрицателно. А, КОЛКОТО ДО последното ти изричение, нямаш нужните познания да отговариш.

Като се вземе предвид че това проучване е правено в пенсионерски клуб на БСП е даже добър резултат ;)

ЕВРОСТАТ ДАВА ,,ОТГОВОРИ,, за ,,отношението ни към запада....,,,А за РУСИЯ- отговорът е един---НИЕ ПОКРЪСТИХМЕ Русия и си обичаме детето...защото ВИНАГИ ни е помагало....а не ГРАБИЛО,както направи западът.

ТО ТОВА НЕ Е И НОВИНА, ТОВА Е ЯСНО ОТ ВЕКОВЕ НАСАМ. ВЪПРОСА НЕ Е ДАЛИ, БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПОДКРЕПИ РУСИЯ, А ПО КАКЪВ НАЧИН ЩЕ Я ПОДКРЕПИМ..........МОЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ Е ПЪРВО ДА ПРИЕМАМЕ САМО РУСКИ ТУРИСТИ В БЪЛГАРИЯ В ЗНАК НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ МАЛОУМНИТЕ ЗАПАДНИ САНКЦИИ ОТ КОИТО И НИЕ И САМИЯ ЗАПАД ГУБИ.....А НЕ ДА МИ ИДВА ШВЕДСКИ ЛУМПЕН И ДА МИ РИТА КАМИРИЕРКИТЕ НА СЛ. БРЯГ. КОГАТО НА ЧАСТ ОТ ЗАПАДНИТЕ И ЦЕНТРАЛНИ ДЪРЖАВИ ИМ СЕ ЗАБРАНИ ДОСТЪПА ДО БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ, ЩЕ ХОДЯТ В ДРУГИ 3 -НО ПО СКЪПИ КУРОРТИ---ТОВА ГИ УДРЯ ПО ДЖОБА. ДРУГОТО , КОЕТО НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ Е ДА СЕ ИЗГОНЯТ АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ БАЗИ ОТ БЪЛГАРИЯ. ИЛИ ДА СИ ПЛАЩАТ ПО 100 000 000 000 СТО МИЛИАРДА НА БАЗА, 4 БАЗИ-400 МИЛИАРДА ГОДИШНО НА БЪЛГАРИЯ. САЩ СА СИ ПОМИСЛИЛИ,ЧЕ ТУК ЩЕ ИМ Е БЕЗПАЛТНО ВСИЧКО, БЕЗПЛАТЕН ОБЯТ НЯМА, АТЛАНТИК ГЕЙС ЧИНОВНИЦИ. И СЪОТВЕТНО ЩЕНАПУСНАТ ПАК БЪЛГАРИЯ АМЕРИКАНСКИТЕ АГРЕСОРИ. ИМАМ МНОГО АРГУМЕНТИ ОЩЕ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ, АМА НЯМА МИ СТИГНЕ САЙТА ДА ГИ ИЗЛОЖА.

скоро ще имаме нов посланник на "Козяк". Пардон "наместник", тоя сегашния явно не си върши "работата".

Подкрепят запада. В следствие на тази подкрепа,България губи ститици милиарди. Огромни загуби за нас са безумните концесии. Хитри западняци изкопават и изнасят златото ни. Злато газим,гладни ходим. Вода газим,жадни ходим...Да не говорим за Южен поток и всичко на което същият този прокълнат запад ни постави крак.Безумците няма да свършат. Всичко се върши наинат на Русия така,както Борисов управлява наинат България. ”Великият” Борисов,който раздаде страната ни безплатно,който я направи най- бедната в Европа и света. БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СИ СЛЕДВА ИНТЕРЕСИТЕ И ДА БЪДЕ В ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ С ВСИЧКИ. ТОВА ОБАЧЕ Е ВЪПРОС НА ВИСША ДИПЛОМАЦИЯ,А НЕ НА ШЕПА ПРИМАТИ И 11-ТЕ %,КОИТО ГИ ПОДКРЕПЯТ И КОИТО НЕ ВИЖДАТ ПО- ДАЛЕЧ ОТ НОСОВЕТЕ СИ.

Явно, се оказва, че все пак народът ни, в по-голямата си част е трезв и прагматичен и трудно може да бъде манипулиран, което всъщност е по-скоро добра новина, но не за тези, които се опитват да мият мозъци и да насаждат фалшиви ценности и измислени догми.

провал на "радетелите" за евроатлантическите "ценности". Че то соросоидите в Беларус сигурно имат по големи "успехи".

Докато не видиш какви са били възможните отговори и как са разпределени групите смяташ, че 89% от българите смятат, че трябва да се подкрепи Русия. А всъщност 25% смятат, че трябва да се подкрепи Русия. При другия въпрос липса отговора "и двете страни се стремят да избегнат въоръжения конфликт". Няма никакви данни за възрастта, социалния и образователен статус на хората.

Асланов е побратимен на Станишев и е червен. Тези проучвания са за комунистите.

От 73 години МВР отглежда шизофреници, които обичат Сърбия и Гърция. За тях всеки български глас означава война, а това било страшно. Сега изкарват, че идиотите ще подкрепят Русия, която подкрепя Сърбия да не връща Западните покрайнини и да върти агентура в Македония.

лексотана бе. Какви покрайнини те гонят? Дядо ти да не е имал лозе там? И да е имал ти нищо няма да получиш. Я крекни сега Унгария и Румъния да ни варнат Трансилвания и Седмоградско исконни български земи простиращи по времето на Крум и Симеон до Будапеща.

В тези 11% се побират още 7%, които са за Нато, но без да са срещу Русия. И като ги извадим от 11%-7%= на 4% луди, които са с небългарски произход, дали ще са джендъри, цигани, или платени от Просто общество все тая. 4% такива ги има в всяка дъежава, защото без тях нямаше да е интересно. България и Русия имат общо бъдеще обединени, запомнете го !

Има напрежение и то е по вина на Аферим посочва само 11% , които считат че поддържат Запада... И понеже Корнелия Нинова категорично отчете, че на заседанието при Румен Радев нищо лошо не е казвано срещу НАТО и ЕС, това ОЗНАЧАВА ЧЕ РАДШВ И НИНОВА СА В ТЕЗИ 11%.

да не се казва срещу НАТО и ЕС? Те какво свещенни идоли ли са, що? Или са прави и когато съгрешат дори? Айде стига с ОФ-мантрите, нали сме уж деКорация? Истината си е истина и трябва да се казава.

С КОГО СА НИНОВА И РАДЕВ ? С НАТО И ЕС ИЛИ СРЕЩУ НАТО И ЕС ?

водач на най-голямата опозиционна партия, и Радев като Президент, и Борисов и Цветанов като водачи на управляващата партия тябва да са ЗА БЪЛГАРИЯ, не за НАТО или Путин. Анадъмбо както казват комшиите на югоизток, слагач? Не можеш да си представиш, че не с някой ГОЛЯМ "БРАТ" така ли? Даже е видно от анкетата - 64% СА КАЗАЛИ, ЧЕ НЕ Е НАША РАБОТА да се навираме в спора между тези, които си решават проблемите на глобалните си геополитически собствени амбиции.

Някой знае ли къде на друго място са публикувани резултати от тази фейк-анкета на руското посолство?

сайта е публикувана. Ако не ти се вярва, поръчай си ти нова анкета, да видим, колко одобряват полотиката на САЩ и НАТО и вярват на измислиците на Тереза Мей.

защото се убедих, че никоя уважаваща себе си медия не е публикувала или анализирала тази фейк-анкета на руското пасольство е ПоССирано 20! По мое скромно мнение, няКОЙ взе едни пари и ги отъпка о брадата си! Да му е сладко! Хахахаха!

Тази анкета е от комуниста Асланов.

След комунизма, който не построихме, след социализма, който градихме, наблюдаваме рухването на поредната утопия. В крайна сметка за хората нищо не се е променило, освен сменените надписи на лозунгите, а имаме свобода на словото за сметка на доходите...

се. На едните се задълбочи мизерията, а на 10-11% благостъстоянието.

Нямаме свобода на словото. Вестниците и медиите са купени, ерго свобода на словото то тях забрави. Относно ежедневната и битова свобода на словото, я се опитай да кажеш на месният дилър да се разкара от училището на детето и да не продава дрога на децата и виж какво ще ти се случи. След казаното по-горе свободата на словото днес е по-малко от свободата на словото в миналото.

Някои наричат Босфор ТВ и Анал Едно уважавани медии...Въпрос на гледна точка разбира се. Но къде е другата анкета тогава? Щото и аз мога да твърдя, че заради подкупи от Запада, Шоломон Паси, Гоце и Крадлив Дядо ни набутаха в НАТО, след като 98% от българските граждани са против.

написах, че заради простотията, лъжите, манипулациите, очевадните двойни стандарти, родните плазмодии и управляващата клика в САЩ постигат обратния ефект - правят от Путин герой, а от Русия упование за угнетените по цял свят вместо всички да треперят от тях? Сама ви тема го доказва. Изтрийте и нея тогава продажници.

За 29г преход дебилите са намалели от 99.9% на 89%. Доста бавночко ми се вижда!

Ето ни христоматиен пример за това: 1.как се обработва обществено мнение в желаната посока 2.как се заработват руски грантове И зад всичко това-един Аслан-оф!

Христоматията не ти е проблем. Проблем, за изразеното мнение в допитването, е ЕВРО-ГЕЙСКИЯ СЪЮЗ.

Гледам, пишеш, бришеш, все към гейове го докарваш. Ясно-о.

ТОЧКАТА

Русия е бедна,алкохолизирана,с пропаднала икономика и ОЩЕ ОТ ВАШИЯ СОРОСКИ РЕПЕРТОАР!!!!...Тогава за какви ГРАНТОВ бълнуваш.....ИМА само едно --ИСТИНАТА Я КАЗВА Русия....

Абсолютно манипулативно е това т.н. проучване,нагло манипулативно.И аргументите за това са елементарни - всяко второ българско семейство има свой член на Запад ,на работа,учение или направо е устроил живота си там.За избора на екскурзии и почивки да не говорим. И как така близките им заобичали повече Русия?.. Пълни глупости,ама една лъжа като се набива в главите на хората постоянно,човек започва да й се връзва.

Красиво написано, но аргументите сй ти неверни. Всяко второ българско семейство, ходи да работи като измекяр, на ЕВРО-ГЕЙСКИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ. Може и да има българи които учат на запад, но дали ги питаш как свързват двата края.

Интересно защо не отиват да учат на изток,там ще свързват двата края.

Гледам, пишеш, бришеш, все към гейове го докарваш. Ясно-о.

че са само 11% ,два файтона боклуци

Толкова са били и по време на Втората световна война, записвали се доброволци в немската армия, обличали немските униформи и отивали на Източния фронт, да се бият срещу руснаците, в България създавали организации, които използвали нацисткия поздрав, създали Закона за защита на държавата, организирали и финансирали изпращането на евреите от новите земи в лагерите на смъртта, те са доброволци днес в Ирак и Афганистан, в помощ на Запада.

И до ден днешен реват, че било имало Народен съд, който бил унищожил интелигенцията!

Ингилизките олигофрени избиха рибата, за пореден път!

Според британският журналист и корреспондент на Индипендът Роберт Фиск в Дума никой не е виждал газова атака и сега се сещам, че и Скрипалите никой не ги е виждал. Ще излезе, че в условията европейските "ценности" и "демокрация" мнозинството журналя от медийните официози не пишат каквото виждат, а само каквото чуват. Или по-точно само каквото им наредят.

агенция Афис хахаха, БСПто

СТАТИЯТА гласи: - Колкото и невероятно да звучи и Волен Сидеров е вдигнал рейтинга си с цели 5 пункта! НЯМА ПО -ГОЛЯМО унижение,-сега да му направят такова признание- хората и журналистите на които им се плащаше и продължава на някои още да се плаща да го ДЕМОНИЗИРАТ ! Волен беше в Русия и сега ще предлага много хубав закон, дано се съгласува с коалиционните си партниори! Запомнете едно Българите сме привързани към Русия по естествен път. Не си давайте парите напразно да ни УЧИТЕ да намразим Русия, защото ще ви ВЗЕМЕМ само парите и пак ще си подкрепяме Русия!

Милиардите ги платихме ние с нашата романтична представа за Запада, където властва законът, а всички живеят като в холивудски филм и си продадохме Родината.

Извинявай, аз съм привързан към рускините (защото съм еврогей), а пияни грандомански руснаци не мога да трая.