Съмнение за ново огнище на чума - този път в Благоевградско

Два животновъдни обекта под временна карантина, мярката е "по-скоро превантивна"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чумата е умна. винаги идва преди курбан байрям (22.08.2018г) преди Великден и Гергьовден ден..шо ли все тъй се случва....сами си правете извода.

Този път с макетата ще ядат дървото и ще загазят здраво . Направо чумави ще си тръгнат .

Ами сега, ще излезе ли Каракачанов да води борба срещу медиите и за избиване на животните в Македония, ами ако наистина е чума, има умрели животни, а в Странджа нямаше, но ето ще наблюдават, изолират, но да убиват - не, това ВМРО няма да позволи.

А защо никой не си зададе въпроса ако това наистина е чума, кой ще бъде виновен за разпростанението и? Дали всички онези дето протестираха и онези дето правиха политика от това ще имат доблеста да поемат вината а?

Разбрахте ли сега какъв е плана на ЕС за родното животновъдство? Какъвто беше за индустрията ни и какъвто натискат за децата ни!

Порожанов има още овце за трепане.Накрая ще останеш само ти.

Какво стана с "чумата" в Странджа? Нещо съвсем замлъкнахте !

При съмнения за рак,да те инжектират с смъртоносна инжекция

Имате ли и Вие "съмнения" за чума в Парламента сред депутатите?

Сега като запищят и тези да ходят да се жалват при онези дето са с кабинета и защитиха убийствата на здравите животни, защото когато трябваше да се защитава животновъдството в България и нерегламентираните действия на кабинета те си мълчаха....

Каквото има все още неунищожено в тази нещастна страна, ще се ликвидира в най-кратки срокове. Що за хора са тези, които управляват тридесет години?!?

Като влязът в НС те забравят,че са хора,а само действат срещу хората и животните им.Чума няма,депутатите са чумави.Представете си да ги затворят и им пуснат отровен газ,леле мале,колко хора ще се зарадват

Както лудия Нерон запали Рим , и се любуваше на гледката , така и една луда приватизаторка запали цял един сектор от животновъдството , радва се на хорското нещастие , и се мисли за божествена !

Ама вие ги избивате и кой е потърпевш,пак бедните.Изроди са всички

Какво става в тази "държава"???

Порожанов прави поразии.

Това е програма от ЕВРОПА да останем без животни и да купуваме от запада Как по другите струни не откриват само тук .има болни животни .

Спрете се , бе бангии дебилни !!!! Единственото огнище на чума в България е локализирано в парламата и мс !!! Оставете Хората на мира , че както ни е прекипяло ..... Еничари продажни ..

Камбитов е приятел на Бойко ще покрие нещата

Нинова и онзи олигофрен с двата листа отиват да спасяват чумата - пардон овцете.

Всичката чума идва от Позитано 20

Докато наливат евро пари да покриват "щетите", огнища ще никнат навсякъде. От кухнята се говори, че родните дупетати са прибрали над 30 милиона евро.

Съмнения за ново огнище от чума,сифилис и олигофрения в парламента затова ги пуснаха в отпуска до септември макар че в Б-я по традиция през август стават най-интересните гафове и политическа шизофрения.

за сметка на други - на бедните хорица. Това е истината...

Докато не избият дребния добитък в държавата няма да мирясат.Аман от тая сган,унищожават поминъка на хората,за да усвояват евро.МРЪСНИЦИ!

И ОЩЕ НЕ СА ГИ ИЗБИЛИ?!!!! пожара порожанов какво чака?!

Как какво чакат, сега си точат ножовете, а после в атака да се избият животните до крак. Може да няма доказателства, но на БАБХ не са нужни доказателства при съмнението е достатъчно всичко да мине под ножа, после се подхвърля някой лев на хората и при ново съмнение всичко се повтаря отново.

Съмнения?!? Ами и ние се съмняваме за корупция в парламента,защо не го сложите под карантина и ако се докаже,че има корупция да се наложи масова евтаназия?!?

Грешиш, те при "съмнения" убиват. Така че ако имаме съмнения за корупция....сещаш се.

Ти пък, съмнения ?!!!! На 1000% е сигурно , че са едноклетъчни корумпета , до един !!!! Да ги извеждат на сметището в Суходол и .... към екарисажа !!!

Правилно. Така ще се предотврати ненужно изтребване на животни, но и заразяване- също.

Как пък никой не поставя въпроса, защо след като досега в историята никога не е имало такава болест в Европа и в момента в Турция няма активни огнища такава болест се появява на всякъде в България, но от нея "болните" животни нямат нито симптоми на болестта, нито умират?

щот сички знаят, че са рептилии-фъркат и заразяват, фъркат и заразяват- не е лошо да идеш да се прегледаш и ти за секи случай.

Само едно не можах да разбера. Как тези румънски диви прасета преминаха от Дуранкулак, през добричко, шуменско, прескочиха Балкана, минаха горнотракийската низина, рипнаха през Родопите и стигнаха до Гоцеделчевско?

Да ви видим сега патриоти, ще унищожите ли животните не македонците. Или те вече не са македонци, а славяноговорящи.

Коментарите са излишни. Вижте оградата дето направиха срещу румънските свине. А и сложили по нея знаци - кръгли, с червена периферия и задраскана с червено свиня. Явно румънските свине са интелигентни и ще се съобразят със забранителните знаци. Сега откриха нова опасност. Чумави овце в Благоевградско. Ние сме държава на абсурда!

скоро и в Парламента !

скоро и в Парламента !

Наближава байряма. Май някой вече е подисал договор за внос..

Или нещо се е объркало с износа, защото сам човек да гледа повече от 100 кози, явно е имало пазар, досега.

Да може да се реализира продукцията на Френски и други фермери, защото не могат да изнасят за Русия и сега са яко вътрешно

Тия вече си търсят дървото...усилено!

Съмнения? Аз честно, имам съмнения в депутатите, управляващите и олигарсите. Дали не е правилно при всички съмнения да се работи еднакво? Има една лаборатория с братовчеди, те ще подпишат!