Сакскобургготски: Предполагам, че имотите ми ще последват съдбата на Царските конюшни

Считам, че съм си изпълнил дълга си и съм дал немалко за страната, заяви бившият премиер навръх 82-ия си рожден ден

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имотите ми имотите ти имотите ни тия имоти са наши, не твои

Те имотите доказано не са негови, нж може да му отпуснем нещичко да не е капо

Като гледам коментарите.......лошо. Много прост тоз народ, с много къса памет. Да живее царя, да живее монархията, да е Българи. А бе я се кланяйте на Бойко чалгаджии прости

Той нали навремето не се интересуваше от имотите?!

По добре разрушени и забравени имоти „царски”,отколкото в ръцете на предател. Ковчег с ремарке ли иска Сакса.

Senator1

Имотите ми -от ЗАГЛАВИЕТО. Означава, че сестра му се е отказала, а претенция има само той.,за това говори само в единствено мисло.

Senator1

Беше вече проучено, проверено и несъмнено установено, че тази плащеница е ФАЛШИФИКАТ. Това, че кадет Рилски ходи постоянно на молитви в катедралата "Ал.невски" не означава, че милее за Исус и с пълна сила може да пробута на Ecclesia и някой семеен граал или кой знае какъв още фалшификат. И какво, като си върпне презумираните имоти, какво, ще ги дари на Ал.Невски ли? Стига е плакал за нещо което не му трябва и да се радва че елемент №82 до сега не го е посещавал...

А имаше времена когато националните предатели ги бесеха.

Мадридският шмекер, когато бе на власт подписваше документи, в които пишеше нещо подобно: "Министерският съвет приема искането на бившия български цар Симеон Втори да му бъдат върнати следните имоти .... Подпис, Министър-председател Симеон Сакскобургготски"

Не се притеснявай сАКски, на попа в джоба си!!! Няма да си ги занесеш в гроба си, а лакомията ти е огромна!!!

Сакса е много забавен старец и името Му едно такова джазово. Върти суче и пак за имотите. Бил дал, а немогъл да вземе. Спомняме си интервюта с Кеворк,ама как само смирено и наведени очи ни увери,че той няма как да има някакви претенции към България. А след това,как ни излъга за 800 дни,пред които каквото можа докопа,та изнесе и гора. Олимпи Кътев щеше да Му реституира и Мусала,ама нема време. Боже, Господ го наказа ,но той от телеграми не разбира и продължава. И това което взе му е дотатъчно. В моного от страните няма реституция и защо не иде да търси реституция у Италия ??? Малко да се спре с това искане,съдене и драпане за още.

Имотите са на държавата! Подчинени на г-на, когато беше МП му "възстановиха" имоти - къщи, земи, гори, че дори и връх Мусала поиска - купувани с държавни пари! Да не се оплаква и да си отпътува за Мадрид. Фамилията му докара България до две национални катастрофи, така че т. нар. му "имоти" са малка компенсация за вредата, която "династията" е нанесла на държавата!

Senator1

Един, що бълваш някакни си там компенсации.Не мислиш с мозъка си, а с акъла на бившите от БКП . В случая, този Конституционен съд нарочно прие подобно решение, с мисълта на хайвани от СДС-то да дразнят БСП. И понеже и този съд се оказа силно пристрастен, ТРЯБВА да се ПРЕМАХНЕ завинаги!! Трябва ни Конституционен ФОРУМ.

За оплакванията ти от този , който няма смисъл да се назове по име, ще ти кажа Монка с думи прости - ТИ СИ ГО ИЗБРА !

Трябва някой да се хване да го осъди за тези му изявления ,че да разбере най-накрая, че няма никакви имоти тук. Явно с полуидиоти, резултат от многовековни кръвосмешения, само така може да се комуникира.

няма никакви имоти, Всичко е дадено от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД за ползване от баща му, а той иска да си го присвои!

България изпусна момента да направи някакво споразумение с т.нар. цар , както да речем направиха в Румъния -оставиха му 1 дворец и някакви пари и не му дадоха останалите. Тук при всичките глупости с реституции и решения на съда, накрая Симеон ще осъди България в Страсбург за много пари, а вероятно ще прибере всичко което може. Независимо, че тези имоти вероятно са били държавни, а не лично на семейството му.

върне милионите,които му дадоха комуниститие като напусна България и после ще говорим дали изобщо е имал имоти тук!

Ако можеше да осъди отдавна щеше да е станало. Ама няма нотариални актове. Затова няма да да осъди България никога!

Ако всички бяха като Царчето добри и мислещи без деление на бедни и богати, на разделение по етнос, религия, пол, България щеше да е със светлинни години напред. Реститутки болни по цар Симеон Сакскобургготски, но и много напуснаха земният живот. Да е жив и здрав, за цялото му семейство. Пиша от името на известни, болна Камбуров. Чао

То всички царедворци сме си такива, че то Саксен-Кобург-Гота. Това е фалирал комарджия и наркоман.

Много отвратителен старчок! Дано след него фамилията донесла на България само мъка и катастрофи да не се чува и споменава повече на тия географски ширини!

Да си маха мръсните ръчички от България.

Много гладен Симеон. Гори, хижи,конюшни,дворци. Няма да вземе и квадрат българска земя.

БКП му плащаше 15 години пенсия. БКП му спаси живота. Върна се и окраде построеното от БКП и народа. Защо е толкова алчен царя.

Не разбирам защо непрекъснато ми се натрапва, че този ми е цар. Аз съм с републикански разбирания и не се вълнувам от него. Той за мен не е и българин. Един комарджия, изчерпал капитала на баща си и на тъста си в чужбина и завърнал се в България за да "си върне" подареното от хората и държавата ни на баща му. От къде на къде?!?!?!? Да профука и всичко това на някоя рулетка ли??? До кога народа и държавата ни ще плаща за безобразията на политици, измислени царчета и от сорта???

Не ти е цар, спокойно! Просто е законен наследник на княз Борис ||| и ако бяхме монархия, щеше да ти е княз, но не е. А дори да е комарджия е много по-висока топка от мутрата премиер!

Кажи от къде да си взема и аз от тези хапчета за амнезия и тъпотия,които ти очевидно употребяваш!

Кой навремето ни на тресе това алчно безкруполно недоразумение. Помниш ли бедни народе.

Я! Крадлив дедо пак в новините.

Цар, ама крадец !

Мадридски мошеник е и това Е. Нищо не е негова собственост,дори и цар не ни е! Баси кобурга,че и лъжи разправя. Я вън!

ППМ

България е република . Нищо не му дължим. Има някои договори и решения, за които трябва да отговаря пред съд . Я марш !

глупендер! я ми припомни ЗАЩОИ българия е република ? в след това да си направиш сам (за себе си) един лист със всички монархии в европа и да откриеш ЕДНА ПОНЕ в която се живее лошо? я след това същото упражнение ама с републиките ? знаеш ли, в листа с републиките, трудно ще намерип 4-5 в които се живее добре... ГЛУПЕНДЕР! ама пък иначе републикнски глупендер !

В Европа има две монархии - Русия и Беларус. Taм тия като тебе - проститутките на царя - живеят много добре.

ППМ

Ти си припомни, какво точно положително е направил този човек за България. Тия монархии, за които си мечтаеш са на запад, а ние не. И защо ли нашенците от Италия, Франция, Германия и Австрия не се връщат.

мушмули, пак друг ви е виновен за всичко. еми ко да напраи царя че сте бедни неудачници

Махай се мръсно псе и никаде не казваи че си цар на България, ти си нашия най голям позор , срам ни е от теб.

Те вкара в ЕС за да можеш да лаеш сега свободно? Ти осъзнаваш ли че по негово време бяха годините, в които България направи най-голям прогрес?

за 800 дни си взех имоти без брой, а вие духайте супата!!! никога няма дори да разберете колко са !!!! ХА ХА ХА

син на цар и самият той бе за кратко царче, но стигна да там да си даде г.ъза на един келяв циганотатарин от Дръндар и това го изпрати на боклука. Добре, че баща му няма гроб...

Дедо

Някакъв страдалец ли се явява? Аз не знам някой от семейството му да е умрял от неизяснени обстоятелства. Ако внуците му умрат от смърт наподобявща рициново отравяне и не му направят отсъпка за гробно място, тогава да приказва пак.

"че съм си изпълнил дълга си и съм дал немалко за страната" - и всичкото тва само за 800 дни. Питам се крадлив дедо не го ли е срам? Също така учудване буди и тая пространно-възхваляваща статия в дир. Какво опитват и кой им плаща?

Нали беше казал, че не се връща в България да търси имоти. С годините почна да забравя ли? Да си пусне да гледа записа на първото си интервю, че да се поизчерви малко.

Царю Честити, ти го направи от охранител - депутат...

си дал на страната ... 800 дни ли ?

Изсече половината дървета на България и още иска тоя... :(

Алчен нагъл анус. Иска да изсмуче всичко от България. Дано Бог раздаде справедливост.

каже , защо Ванчо Михайлов му хвърли стотинката ......

Оставало ли му е време от комарджийството да чете книги ?

На 82 ламти за имоти ... Все едно гледам баба от горубляне :О)

В Монако казиното работи. Докато стане на 83 ще ги е загубил и може да се завърне за НДСВ-Възраждане :)

Важното е да си имаме хора като Делян Пеевски и Доган,истински родолюбци милеещи за България обичани от целия народ.

Защо още ни занимавате с този алчен човек ?????

Това "величество" трябва най- напред да бъде изключително много благодарен на комунистите, че 45 година, че не са ги разстреляли подред всички Кобурги. Имайки предвид катастрофите, които докараха на България. А, даже са им дали и пари и са ги разкарали от България. Този се върна пак след 60 години и започна да разпродава българско имущество. Когато един проблем е все още малък трябва да се решава, иначе става голям и носи само неприятности

Тъп си баце ..ама и устат

SU-152

Бай симе величеството,пак ни го бутат в телевизора,та бил тормозен , мачкан и т.н. , а имал заслуги за родината и чел много книги,начи. Ма кви заслуги бре симе?!

SU-152

800 дни.....

Аз? Да искам нещо? От България?? Не,. Не... Нее...

те вашите са си го взели кога беше реституцията,когато партията нациолизира всичко.

Както се пееше в една песничка - 82 години стигат, стигат :)

ТОЗИ НЕ Е БЬЛГАРИН И ТЕЗИ ПОСТАВИЛИ ЗАДАЧАТА МУ НЕ СА БЬЛГАРИ.

Бас държа, че ти си един от ония, които викаха "Искаме си царя!" и го докараха на власт с гласовете си!