17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всички големи вериги хран.магазини им писах, че ги бойкотираме и докато не натиснат да се махне малоумната заповед, загубите са единствено за тях, ние има откъде да се снабдяваме с храна, лято е, а и е пълно с нетолкова загрижени за нашето здраве търговци

Фантастико ме блокира като им обясних същото на тяхната страницата.Не им се вярва, че ще ги бойкотираме.Ами да им покажем и на тях, и на всички други феодали, които оставят служителите си да се правят на велики като тормозят хората. Може и изкуствено надутите цени да намалят като им спаднат още по-рязко оборотите!Гладни няма да останете ако охранат не ви пусне, но с тези цени и с това,дето сте такива овце със сигурност ви чакат по-тежки дни, отколкото сте имали някога досега!

Eй, мишките, интернет "бунтарите" видях ви днес в кварталния супермапкет, в който нито касиерки, нито охрана тормозеха хората за маски, всички бяха с намордници. Сутринта децата отишли до един хипермаркет за баничка и боза- само там я има, не знаели за малоумната заповед и дЕдо охрана ги де направил на туз и ги изгонил със скандал, чувствайки се властелин на света да тормози деца. На по- малкото му потече кръв от нослето от притеснение. Светкавично пуснах оплакване до управата от арогантното поведение, че гони клиенти, че наоколо има бясна конкуренция от малки и големи хран. магазини и те го знаят, и че при този отлив на клиенти заради инфлацията не могат да си позволят допълнителен, че аз и съседите обявяваме бойкот на веригата. Реагираха моментално и разхлабиха "контрола" на дЕдото решил да се прави на велик.

Не мога да разбера, нали повече хора се срещат в общите части на МОЛ-а, а не в отделните могозини?

И аз това се чудя ... Но ми е по-интересно докога ще има тези абсолютно малоумни и не ефективни мерки.То ковида вече е обикновен грип ..

Пълен бойкот на хипермаркетите! На тази спекулация и 50- 100% тно надуване на цените и отлив на клиенти, плюс това, че София се опразни заради летни не могат да си позволят дълго дедо охрана да разгонва хората. Ще минете и без "сирене" на промоция "само" за 15 лева. Знаете къде да си пазарувате храна ;-). Аз вече се оплаках официално до централния офис на една верига от един такъв тутакси за разгонване на клиентела към околните магазини и им казах, че заради това отношение всички познати и съседи им обявяваме бойкот.

С грижа за вашето здраве е да носите маски - така ще пиете по-малко поскъпналата с 60% вода, ще вдишвате по-малко от също с толкова поскъпналия газ и ще ядете преоценените с еизтекъл срок храни по-малко, значи и по-малко стабилизатори, овкусители и оцветители в тялото ви! И не яжте коприва, расла край поточета и отходни канали. Остава ви случайно прораслият тук-там киселец... И ще живеете дълго и мъчетилно, след като наесен хукнете до пунктовете да се правите все едно нещо зависи от вас. Да сте живи и здрави и все така обгрижени с мерки и теглилки.

А реално софианци са на море до края на авгут и няма и да разберат.

А новите софиянци са си по родните села.

ЕС СЕ СЕТИЛИ,ЧЕ ТЕЧНОСТИТЕ,ПРЕДИЗВИКВАЛИ: МИОКАРДИТ,ПЕРИКАРДИТ(ИНФАРКТ,ИНСУЛТ)…ТЕЯБВАЛО ВЕЧЕ ДА ПРЕДУПРЕЖДАВАТ!!!!!!!!!!! СЛЕД КАТО-ИНЖЕКТИРАХА ПРИНУДИТЕЛНО-МИЛИАРДИ ЗДРАВИ ХОРА,ИЗБИХА-МИЛИОНИ,ЧРЕЗ-ПРИНУДИТЕЛНИ МЕДИЦИНСКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ! ТРЯБВА-ТРИБУНАЛ,И: КОНФИСКАЦИИ! ПУБЛИЧНИ ЕКЗЕКУЦИИ! ЗА-ОРГАНИЗАТОРИТЕ И-ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ НА ТОВА: ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО-ГЕНОЦИД!!! В БЪЛГАРИЯ,СЪЩО!!! ТРИБУНАЛ ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

Носенето на маски е масонски ритуал.

Опаааааа,задна ли давате,таварищи? Още,още назад,червени боклуци в престилки! Вече в транспорт не носи никой маска,на други места няма да сложат също. Лошото е,че Копейката трябва да ви казва да не спазвате тая кретения,вие сами не можете ли да застанете зад себе си? Тоя няма да е спасител също,мислете!

Много те е страх от тоя така наречен " копейкин".....защо го наричаш така - ти си знаеш....най вероятно така са ти казали, така си чул....ама да повтаряш това значи си обикновен папагал без мозък...демек трол

опръска яко калника от всички страни, за мен са в сила 0 дни, защото няма да сложа маска, да се думкат отзад всички дето натягат за маски, ограничения и т.н !

Не знам за вас, ама снимката с пиклите с маските , е просто, УНИКАТ! Всеки път , е почти всеки път като Я дадат , и , ми става лошо! Така , повръщам в устите на пиклите с маските, от снимката! И , БЕЗ това имат маски , нали? Какво е едва повърня в маските им , нали ги пази от опасен вирус! Въобще , няма да се заразят , ако го направя! Нали? Така, това е фалшива пропаганда, и трябва да отиде в съда заедно с ковид-фашистите и РЗИ-тата , на Гълъб Донев! И Кунчев-лисицата! Дето Кунчев говори , че ваксините са живот , не мой човек , с грешка си! По-скоро ваксините са , СМЪРТ!

Тези които носят маска са примирени овце. Трябва да се вдигнем и да защитим правата си

Варненци, заедно с Костадинов , са вече на протест , срещу гащите и наморниците! Наложени , незаконно и по фашистки начин , от Бил ГЕЙ и Шорош ,,и другите евреи дето управляват САЩ да пукнат!

От хола или от кухнята вдигаш революцията. По-долу има адреса на РЗИ София. Що не намерите и на МЗ. Хайде да ви видя утре там. С павета в ръцете, въже и сапун и както се следва. Може и няколко ловджийски чифтета. Вече сте чак смешни какво сте щели да правите, а после - нищо. А това, че ви запушвали устата и ви манипулирали и прочие. Тъпо. Явно тук се избиват комплексите, натрупани с времето. То шефа те юрка, а и не плаща. То жената те навиква, а и кръшка. А и детето един сопол - ще стане шофьор на баничарка като тате. Как да не почнеш въстанието.

Гнусно гейче си, нали?

Въстанието е срещу Ковид фашистите! А , такива като теб , да вярват на подмяната и ковида са малко! Разбра ли , бе трол! Все повече хора ще гласуват за Възраждане , а Ковид идиотите за подмяната и соросоидите, тъй, че това е Dir.bg , свободната медия , на българите!

Ако не дай си боже се разболеете от ковид не бързайте да се втурвайте към болницата. Просто излезте, посетете парламента, прокуратурата, НАП, президенството о пообщувайте с хората.

Маската е символ. На страха, бездушието и безправието. На тоталитарния подход. На прехода към съвременен робски модел. Разбирам защо световният елит ни разглежда като презряни плебеи и подчовеци. Защото ние охотно прегръщаме страха мързела и вредните навици. Най-големите крепители на робството не са робовладелците, а робите с някакви привилегии. Помнете го.

философ си ти. Борбен човек и ерудит. Имаш мнение и думата ти тежи. За това ти запушват устата. Та да питам - по колко взимаш на квадрат за лепене на плочки в баня, че имам работа за теб.

Виждам че си платежоспособен. А и си екстрасенс, щом успя да познаеш какво правя. Специално за теб офертата с отстъпката за привилегията от врачуването и умствения капацитет ще е 200 евро. Също така и превоз до обекта и обратно. И задължително да си подмит.

се обиди. Не се коси, ще ти мине. А и размислих. Едва ли ще се справиш. Ще те викам само да носиш багаж.

Ако не дай си боже се разболееш от ковид не се втурвай веднага към болницата. Излез посети парламента, прокуратурата, НАП, президенството и пообщувай с хората

Нали беше много страшен тоя вирус. Само 14 дни. 3 години цирк. Ама народа си го заслужава, защото сме олигофрени.

Това се прави с цел като се стигне съдът да разглежда жалба срещу заповедта, същата вече да е отменена и на нейно място да е пусната нова със същия текст. Тоя трик го усвоиха (или им го подшушнаха отвън) още преди година и повече - пуска се заповед с двуседмичен срок. Отнема няколко дни хората да пуснат жалбите. Поради процесуалните срокове съдът няма как да разгледа жалбите в рамките на тези две седмици. Дори и да може и да отмени заповедта, то чиновниците пускат нова със същия текст (или козмерични промени) и всичко това се затваря в безкраен цикъл. Целта е, независимо че можеш да обжалваш и заповедта е очевадно противозаконна, реално да не може да й се прекрати действието.

Абе бе може Сърбигъзова нимфоманката да надилва народа да се маскира с парцали.

Нещо им подпари под задниците на сатанистите. А бе ми се мисли като дойде 8-Ноември. Фаучи обяви, че ще се пенсионира, защото бай Дън няма да може да го предпазва повече от наказателно следствие.

Това с двете седмици сме го играли. След две ще има още две и още две и така до края на света, за да не могат да се обжалват заповедите в съда.

Е, най-сетне някакъв нормален човек. А най-добре изобщо да ги премахнат Дори и за 15 дни. Прогнозата за времето е за над 30 градуса по Целзий. Както и преди съм писала някой иска да захлеби на чужд гръб, но този път няма да им се получи.

Тези наистина ли нарушават законите на държавата като "издават заповеди" и принуждават хората да се подчиняват? Хора, колко още ще ги траем?

Ето ще помогна. РЗИ София - ул. „Враня“ 20, 1233 Lion's Bridge, София. Работно време от 8,30 ч. Днес изпуснахте. Утре рано сутрин, заедно с "Щото" /онзи с паветата/ и другите диванни лъвове. Да чакаме ли идването ви - не разбира се. Други въпроси - нямаш. Е жив и здрав.

Debil!

Да идваме, вие да се заключите вътре, да се обадите на еничарите, те да дойдат да бият и арестуват, като може просто да ви теглим майните, да ви покажем среден пръст и да не носим маски? Вие си издавайте колкото искате заповеди, ние ще ви се смеем. А който се опита да го наложи насила ще си изяде вече боя. Просто е. Рано или късно обаче властта ще се смени. И тогава нито ще можете да се заключвате, нито някой ще ви пази. И тогава ще настане забавата и ще си понесете последствията за последните 3 години. Въпрос на време е.

Знам, че сте диванни герои и клавиатурни побойници. Един вече си го написа - щял да псува. Най-сигурно от вкъщи. Така, че престанете със голословните заплахи.

Никой не е луд да се бие между шамарите като вас. Идват избори, минават и след това само гледай. МВР няма да ви пази, това ви го обещавам.

Я да го махат тоя Пенчев, а с него и Кунчев идиота. Насраха се с тоя ковид - всяка вирусна инфекция наричат така.

В мола в общите части - без, в магазините в мола - със... Логика?! Този експеримент/шега вече е извън контрол трета година...

Идват павета, бой и 2.10... а гербаджийте от РЗИ ще увиснат по лампите

Зздравейте ковидисти, Аз съм на 66 години, неваксиниран, работя в инфекциозно отделение, никога не нося маска и не ме хваща, що така бе умници? Поздрави, Доц. А. Мангъров

Докторе, ако беше при Възраждане, а не продажника Първанов... Щеше да си вицепремиер

Изтрих го без да искам...... "Няколко патогенни микроба бяха идентифицирани и количествено определени върху маски, носени по време на пандемията, според японско проучване, публикувано в Scientific Reports. Проучването е едно от първите, които разглеждат вероятните хигиенни проблеми, причинени от бактериален и гъбичен растеж върху маски, носени ежедневно в общността. „Тъй като маските могат да бъдат пряк източник на инфекция за дихателните пътища, храносмилателния тракт и кожата, от решаващо значение е да се поддържа тяхната хигиена, за да се предотвратят бактериални и гъбични инфекции, които могат да обострят COVID-19“, пишат авторите."

Има едни уреди с ултразвук мисля за прогонване на кучета, има и за мишки, змии и насекоми - дали ще действат срещу ковидари? Примерно пускаш уреда в магазина и ковидарите почват да се гърчат като червеи и бягат навън - хихихих кеф.

защо всички евроджендъри,толерасти и ваксъри са се загрижили толкова за здравето ни а никой не се загрижи за ниските ни доходи, скапаната храна в магазина и високите цени?

Защото така им казаха по телевизора. За простия скот телевизора и бог и коту кажат там то е истина и просто трябва да се изпълнява.

Са тотал щета.. без маски и знамена на дъгата кой ще ги погледне нс улицата?

в рейса,дето климатик не се пуска,прозорците са заключени и е 50 градуса трябва парцал, в мола не,така ли боклуци?

Добре де има поне 5 сайта с графики за COVID по държави ами не виждам някакъв мотив за ограничаване каквото и да е точно за България.

Мотивът е, че им паднаха мариотния парламент и правителство. Сега има голяма вероятно да изберем някой, който ще спре измамата и ще им потърси отговорност. Ще направят всички да ни изплашат и откажат да гласуваме, включително и локдаун. Ще видите чудеса подчинявате ли им се на незаконните заповеди.

В Англия последните месеци 95 процента от умрелите са ваксинирани с поне две игли, някои с три или четири. Само 5 процента са напълно неваксинирани. При такива факти всеки ваксиниран боклук би трябвало най-малкото да се скрие и да млъкне, а не да продължават с глупостите си.

Имаш си работа с култ.....не можеш да водиш диалог с тях.

Усетиха се че наливат вода в мелницата на Възраждане. Ама мяма лошо...нека нека

Даже мислех по едно време, че нарочно ГЕРБ го правят..

Винаги така са правили. Когато има недоволство или са на път да изпуснат положението прибягват до този трик. Само за малко, само за седмица, само за две, ВЕЧЕ ТРЕТА ГОДИНА. Само връхчето да ти вкараме... Приключих с маските.

05.10.2021 Доц. ангел кунчев: Няма епидемия, която да е продължила повече от 2 години

Дадоха назад - ама на полусъединител. Махайте ги всички мерки! И вие се махайте с тях!

Всички простотии идват от техните калинки! РЗИ е на фънди патицата и всички "експерти" са подлогите нс Бойко, който махаше пейки и слагаше КППта. Пълни отрепки

Нарочно ходя без маска в автобусите. Чакам някой ковидар да ми посегне и да го размажа при самоотбрана. Засега само малоумни маскирани дъртофели ме гледат лошо.

всички които не искат да носят маски псуват вулгарно и налитат на бой /клавиатурно/. Не са ви обичали като малки? Или напротив - вуйчо прекалено ви обичаше?

Свърши царството на лгбт 7% идиоти с бракувано ДНК. Оттук насетне дупе да ви е яко

Да глобявате, тероризирате и после се правите на футки недоразбрали, точно заради това. И наистина ще ядете бой.

Едно е да ходиш с маска или с каквото си искаш друго е да задължаваш всички - елементарно е - не го ли разбираш? Освен това маските са само част от проблема, следват ваксини, локдауни и т.н.

такъв им е манатлитета на селски алкохолик, образование на арматурист и претенции на примадона. И най-вече, защото са анонимни. Като са такива революционери и биячи не знаят ли къде е РЗИ? Знаят. Просто са шубета с голяма уста. Чакай сега ще им се риберат жените и ще ги наритат да стоплят манджата и пуснат пералнята. Е тези, които имат жена, която да ги търпи.

ПОСЛЕ И В БОЛНИЦА НЕ ХОДИ. ДА НЯМА СПАСЯВАЙ ДОКТОРЕ. ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ОТ ТЕБ НЯМА ПОЛЗА.

Ще отиде, като му се налага. Това е Конституционно право и си го е заплатил с данъци и осигуровки, отделно и такси се плащат.

Фактът, че се правят подобни отстъпки след неистовия вой, който настъпи след оповестяването на заповедта на Данчо показва, че това е само политика и тя няма никакъв медицински смисъл. Един професионалист, убеден в своите действия, би излязъл пред хората и би защитил аргументирано своите действия, така че хората да се убедят в тяхната правилност. Какво направи Данчо? Направи отстъпки. Пазарлъци, един вид. С надеждата хората да намалят поне малко децибелите на справедливия си вой. Сами преценете какъв смисъл имат тия мерки ...

НЕ, ПРОСТО С ОЛИГОФРЕНИ НЯМА КАК ДА СЕ СПОРИ. 37000 УМРЯГА, А ТИ КРЕТЕНЕ ДРЪНКАШ ЗА ПОЛИТИКА. ПОЛИТИК СИ ТИ, ГНУСЕН ТРОЛ ОТ ИНТЕРНЕТ

И как разбра колко точно са умрели? Защото по медиите така казват? Голям с умник. Дори официално го пишат умрял "с ковид" а не "от ковид". Убити в автомобилна катастрофа ги пишат умрели с ковид защото им направи тест след като са починали. Яко а?! Чак да ти се повдигне.

Политика е. Първия път държавата се заключи, защото откриха двама заразени. Има ясни указания, кога се обявява епидемия в страната. Не е заради двама души. Също така самата Меркел в прав текст пред камери и микрофон призна, че противоепидемичните мерки са политически. Нали ти е известно, какъв е един от признаците за глупостта? Да правиш едно и също нещо и да очакваш различен резултат. Колко пъти вече се задължаваха хората да носят маски? Нужно ли е да ти казвам, че това не са специалисти, а фашисти и идиоти? Да ти кажа ли, какви са тези, които следват идиоти и глупаци? Ако не си се сетил, това са тройно рафинирани идиоти и глупаци. Тъй да се каже, концентрат от глупост

Данчо разбира само от глисти и прави каквото му кажат.

Защо шибанящите ваксъри искат пак ние да ходим с маски за да пазим тях?

Много точен въпрос!

Ще се напия и ще премажа семейството ти. За какво да съм трезвен и да ги пазя?

Това е незаконно, също, като заповедите на РЗИ за налагане на маски.

Който носи маака е тъпак. А който е ваксиниран срещу ковид е тъпак на втора степен. А който е бустериран - пътник.

Вие сте ментално увредени паразити.

А ти си неук малоумен скот гледащ сериали, реалита и пропаганда.

Шибаните експерименталки или всички ти ги платихме, ве паразит гнусен????

В цяла Европа ги махнаха маските какво се случва при най-простото, неуко и неваксинирано население на континента ?

какво се случва в цяла Европа......чупят рекорди всеки ден!

В цяла европа мрат като мухи от ваксата, а Ганъо им гледа сеира. И не никакви маски не са махнати - Канада, сащ и много други са маскирани с 5 игли.

50-60 мижави коментари срещу носенето на маски, направени от някакви женчовци, смешно и жалко.....

Нося маска да няма ковид, също така съм сложил маска и на ауспуха на колата да спря глобалното затопляне. :)

За момента намаляването на срока на мерките е ОК. Вероятно още известно време ще е ОК. Може би чак когато чаветата тръгнат на даскало, тогава ще има драстично увеличаване на случаите - е, може и да не съм права в песимистичните си прогнози, ама да видим.

Април, май и юни чааветата си ходеха на даскало одма. Някакви проблеми да имаше тогава? Всичко вървеше надолу. Това ясно показва, че чааветата и даскалото изобщо не играят в увеличаване или намаляване на разпространението. Всъщност, нищо не играе. Всички вълни до момента показаха, че никакви мерки не влияят и са напълно безсмислени ...

Давам веднага 10 хил лв на всеки, който ми докаже, че има поне един човек, чиято смърт или болест са причинени пряко от носенето на маски, препоръчвани от медицински експерти като средство за намаляване на разпространението на ковид-19. Ще си останат тези 10 хил при мен, хахахаха.....

Ще дадеш ,ама друг път.

Дебил, утре по същата логика ще те накарат да носиш чалма нали никой не е умрял от това.

Ай да ти ЕПМ и модератора недоразвит и недоносен - ЗА ЦЯЛ ДЕН ВИДЯХ САМО ВЪЗРАСТНА ДВОЙКА ПЕНСИОНЕРИ ДА НОСЯТ МАСКА!!!! Изтрий ме за трети път и ме блокирай за 100-тен нищожество!

И мен много ме дразнят с тази цензура.

къде? Аз днес влизах два пъти в метрото /да знаеш то не е във Видин/. Сториха ми се малко повече.

Малко повече, да. Одеве ходих да си сменя картата на телефона и хората излизаха от метрото, през чийто подлез минах. Само двама видях да носят маски, излизайки от метростанцията. Дали останалите са ги смъкнали веднага или не са ги носили изобщо, не мога да кажа.

То ако имаше някакъв ковид днес защо при смяната на правителството никой нямаше маски

Защото въображаемия вирус се управлява и задейства от разстояние, тоест всичко е зрителна пропаганда. Най-много да направят някой страшен видео клип, но страшно се вижда само по телевизията. В Китай даваха че падат по улиците от страшния вирус, това никъде в Европа го нямаше. Всъщност с мерките предизвикаха проблеми за хората които се нуждаят от друго лечение и някои от тях не им оказаха нужната помощ защото нямали тест. Това е престъпно отношение от страна на медицинския персонал и завинаги ми паднаха в очите и никога повече няма да имам доверие на лекар.

Когато първият път започнаха да се задават въпроси, защо депутатите не носят маски на закрито, когато всички други са задължение, тогавашното народно събрание под управлението на Борисов стигна до заключението, че сградата на Народното събрание не е обществена сграда и като такава, не попада под формулировката на тогавашната заповед на Министърчето на здравеопазването и НОЩ. Лицемерие и двойни стандарти в най-чист вид

И това ще ме накара да сложа маска ли? Щото е направена отстъпка. Това не прави заповедта повече законна. Иначе казано, май?ата им!

Понеже забелязвам, че се пушат на открито всякакви фъшкии под формата на цигари викам си защо не взема да ям каквото и да е докато се съм в магазините. Ами имам язва бе.

Четох комнтарите по-долу и съм съгласен с повечето, но мога да добавя като възражение към тези които казват че хората "били разбрали че това е измислица" и "не се спазват мерките". За жалост мнозинството ги носи и декларира с пълен глас как се е отказал от правата и свободите си. Днес в транспорта без маски бяхме по двама трима - останалите ги надянали до очите. Това са фактите, това е картинката, това е истината. НО ВКЪЩИ ВСИЧКИ ПСУВАТ ВЛАСТТА И МЕРКИТЕ!!! Малодушни, страхливи и немислещи мекерета. Заради такива като тях сме на тоя хал. да им ЕПМ недоклатена идиотска! Просто не заслужават да се блъскаме и да им отвоюваме правата. Долна сган!

ако някой носи маска - както примерно в някои развити азиатски държави теб какво ти пречи. Той прави ли ти някаква забележка - не. Ти воюваш за правата на другите като ги псуваш, а сигурно и ще напишеш как ще набиеш някой. Разликата е в образованието и общата култура. Твоето е комплекс за малоценност, компенсиран с няколко купешки фрази. Хората, които са решили са взели лично решение и не ти го натрапват. Моето е лесно - не съм в Софиа и не ми пука.

Те в тези държави не носят маски,за да се пазят от ковид ,а от изгорелите газове от колите и фините прахови частици.За това маските вършат работа ,но вирусите са с такива размери,че от маските няма полза.Все едно да носиш вода с решето.

СЕГА, нужно ли е да напомням в историята назад във времето колцина са излязли хайдути за да ни избавят от 5ВЕКА турско робство, и пак с външна помощ са успяли - семи не са имали шанс толкоз малко, а??? В моя коментар наблягам на това че маските ако са ПО ЖЕЛАНИЕ а не ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ спорове и писане под новините нямаше да има. Мен не ме боли дали носиш маска или не, но ми е неприятно някой да ми казва, че не мога да вляза в магазина да си купя хляб ако съм без! Или не съм ясен? А хайде и да не парадираме с образование и други неща, защото ако Вие имахте такова и то реално и истинско а не купино, сигурно щяхте да знаете че маските са ВРЕДНИ по ред причини, че такива които могат да пазят ТРЯБВА да са сертифицирани и предоставени от ДЪРЖАВАТА БЕЗПЛАТНО в случай, че ЗАПОВЯДВА ДА ГИ НОСИМ!!! И това са само няколко реда от онова което мога да напиша още. Колкото до "развитите" държави - там в https://www.worldometers.info/coronavirus/ се вижда броя на новозаразените и починалите спряма нас по дни, по седмици и т.н. Сполай Ви и успех в дообразоването!

1. "...а не купино"??? Хм! Върни парите. 2. Иначе - да в Азия наистина носят маски по друга причина.Няма спор. 3. Идеята беше - не ти харесва - протест пред съответната административна сграда. Псуването на други граждани на България просто показва манталитета на пишещите.

Всички собственици на медии, журналисти, лекари, математици и други, които си продадоха душите на глобалистите - сатанисти, рекламирайки и разпространявайки измамата КОВИД, да им умрат децата. Това заслужават предателите ! Те и техните семейства ще горят в Ада, ще се пържат в казана с катрана. Амин !

Тия катъри не разбраха ли, че ковидарите в България са изчезващ вид и няма кой да им се връзва на глупостите.... Аман от американски подлоги и Тиквопитеци в тая държава, аман...