Съдят студент, продавал три вида дрога

Снабдявал се с големи количества наркотици, които разпространявал, съобщават от прокуратурата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на съда пак да го реабилитират, но може следващият път е като е със стока за няколко милиона да го осъдят.

На 25 години осъждан, изтърпял наказанието, реабилитиран и даже се изкачил в йерархията на разпространението. България- страната на неограничените възможности. Има страни където този още на първия път щеше да е обесен, а тялото му предадено на роднините.

Колко ли семейства е зачернил тоя изрод....!

Нямаше да има проблем ако беше купувал наркотиците на ДЕА направо от техния главен пласьор за Балканския полуостров - БУДА.Бор. Поне да беше плащал на ГЕРБ едни 90% от печалбата от търговията! Същото бих казал и на онези с марихуаната....

Свежа плът за пандизчиитевзатвора...Леле каква хубава булка ще стане...

Таман навреме, че предишната вече е широчка...

а мене кога

А, некой друг път

Той не е сам. Има и други такива "студенти", а и ученици.

Решил е да стане голем, майка му дееба наркоплассьорска... Е, сега и дупето ше му стане големо, у панделата ше го рендосват с парафинени щафети.

От кого се е снабдявал? Кой е на по-високото ниво? Защо се съобщава сега, когато всички по веригата нагоре са изчезнали? Гешев, много лоша реклама ползваш, смени агенцията преди да напуснеш! ОСТАВКА!

ОСТАВАМ !

tonk11

Ти верно ли си толкоз тъп та очакваш тук да ти кажат кой го е снабдявал? Не мислиш ли, че го съобщават СЕГА точно за да не са изчезнали по веригата? Идиот!

Нали са го "разработвали" (наблюдавали) месеци наред, за да установят от кого се снабдява и кои са връзките му. Задържането се прави по цялята установена верига едновременно. А най-високото ниво ние го знаем и без да ни го казват, а Гешев го пази. Мафията си прави реклама като къса малки парченца от опашката си.

Как се вдила левела?

"На 22 май 2020 г. при полицейска операция на ОД на МВР във Варна Боян бил задържан на излизане от апартамента, ползван от него като наркосклад. При личен обиск служителите на реда намерили и иззели от него 230 грама амфетамини." С каква цел ни го съобщават сега, а не през месец Юни?

Пинчо, чувал ли си за следствена тайна?