17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо не се връзва.... На 42 г младо момче съдия от 2016, тоест в разгара на кариерата си и за 4 или 5 години е минал през тежки дела и не се е огънал, а сега се самоубил и то как? В гърдите???? Значи е стрелял с палеца си???? , Защо не е в главата, така не вижда пищова си, затваря и очи и т.н. а гледайки пищова може да размисли и още веднъж, КАК С ПАЛЕЦА СИ, КОЙТО ИМА ПИЩОВ ГО ДЪРЖИ ЗА ДРЪЖКАТА И ТОЙ Е НАПРАВЕН ДА СЕ СТРЕЛЯ С ПОКАЗАЛЕЦА....НЕ Е САМОУБИЙСТВО!!!!!!! НЕ Е !!!!! НЕ СЕ ВРЪЗВА НЕЩО... убит е.

Ей сега ше му спретнат един Корона стрес и че се е самоубил от тежък живот в пещерата.

Този съд ще гледа регистрациятс на листата на ДБ. Шайката не спи, готова е на всичко.

“ Работи се по версия за самоубийство” Разбира се! То е много работа да работиш по тази версия. Както много пъти досега! Както при самоубитата “мъжка секретарка” на рецидивиста Доган например!

Хунтата на Радев и Прокопиев в действие!

A, значи затова Гешев, Борисов и Пеевски толкова ги е страх и имат нужда от преторианска гвардия и огромни охрани да им пази заднцците от Рашков, а не например от жертвите им, от народа.

A akoe za vapros Vladi. Mayakovski itoi sae samuobil noe zvieveel na Liubianka vav Moskwa no Peiu Yavorov 1914 sashto taka sae samuobil no mo e dal Revolvera Todor Aleksandrov

Az sam 4etola niakade 4e Ernesd Hemingoey i tosae samuobil vav domad si no sas lofdzhyiska pushka no pres 1961

Абе ти нормална/нормален ли сиии?

Кога и Гешев ????

ваксиниран и получил инструкции от 5Г мрежата

Ваксиниран ли е?

и в други градове..

Прострелян в гръб с три изстрела. Рашков разчиства неудобните.

В наште среди щом вземеш авансовоq требе да свършиш работа ... А ако се оSереш, нема 6-5 ...

Поиска си нещо по-така, на 1-ва линия ... Предложиха му двойно по-голямо, на 2-ра линия ... Явно се е разстроил ...

Ако се заровим в историята и Светото писание ще намерим много общи неща между най-почитаните Божи синове и Генерал Бойко Борисов! Например, както Иисус Христос храни хиляди хора с 5 хляба и 2 риби, Генерал Бойко Борисов осигури храна във всеки български дом и се погрижи да няма бедни и гладни българи! Както Давид, Генерал Бойко Борисов се изправи срещу Голиат, в лицето на огромната комунистическа машина БКП, победи и наложи демокрацията и справедливостта в Република България! Както добрият самарянин, който помага на нуждаещите се, Генерал Бойко Борисов помогна на всички българи да заживеят щастлив живот, осигурявайки висок стандарт за младите, достойни старини за нашите родители и светло бъдеще за нашите дечица!

Май и ти си за самоубиване!

42 г мъж с професия да се самоубие ..глупости

I v gurdite chak. Dulga raka e imal choveka.

Стартът на предизборната кампания беше изключтелно позитивен, морално и духовно обогатяващ и най-вече вдъхновяващ! Тръгваме на избори, вдъхновени от идеята да се борим за доброто на България, да помагаме на всеки един българин и да върнем демокрацията, реда, честността и добротата в българската политика, слагайки край на хаоса, в който слугите на задкулисието и олигарсите вкараха Република България! Избрахме да започнем сред народа български, а мястото на откриването бе храм-паметник Рождество Христово, изграден и реновиран, с щедрата помощ на Генерал Бойко Борисов и ПП ГЕРБ! Символиката да стартираме предизборната надпревара пред този прекрасен свещен Божи дом не е случайна, защото всичко, което правим за България и българите винаги е било с личната подкрепа на Господ! Огромната духовна сила на Генерал Бойко Борисов и близостта му с Господ гарантира на нас българите, че най-висшата сила на света е зад нас и твърдо подкрепя дейността и идеите на Генерал Бойко Борисов и ПП ГЕРБ! Неслучайно Генерал Бойко Борисов е и най-почитаният от духовенството лидер! Близостта му с висшият клир, начело с Патриарх Неофит Български е пословична, а на световно ниво е уважаван, почитан и признат от най-висшите духовни лидери и е гален по главата от 3-ма Папи! Още от древни времена най-великите български владетели, като Цар Симеон, Цар Калоян, Цар Иван Асен II и др. са се титулували, земни царе и наместници на земята на Господ, небесния цар! Традиция, която продължава и до наши дни, в лицето на Генерал Бойко Борисов, който за нас българите е Божи наместник на свещената българска земя! Аз лично силно вярвам в Господ, винаги се обръщам към него, когато имам въпроси и често, докато се моля, усещам как сякаш ми нашепва, че задължително трябва да върнем на власт Генерал Бойко Борисов, като единственият достоен, да бъде Божи наместник на земята българска, защото само така ще смирим Божият гняв, който се стовари върху нас българите, под формата на финансова, социална, екологична, енергийна, политическа, конституционна и демографска криза, които удариха България, след като г-н Борисов слезе от власт! Затова е и от огромно значение за бъдещето на България всички българи да бъдем смирени, да спазваме християнските традиции и ценности, да вярваме в нашият спасител Иисус Христос и най-вече да вярваме на Генерал Бойко Борисов, като и задължително го подкрепим на предсрочните избори, гласувайки за ПП ГЕРБ! С Бог напред и ние след него!

ще стане ясно защо

Браво! Вътрешно-мафиотско разчистване на сметки тоест.

и във вашия град

Румбата с чорапите разчиства пътя си към единолична власт.

Звъни на Инкасото за още реплики тиквопитек слабоумен и необразован! Започна да се повтаряш като пълен полуидиот (какъвто всъщност си).

Тиква проста, в кофите където ти е мястото след затвора!

Едно цитатче: "...I'm judge and I'm jury and I'm executioner too..."

Рашков Тъпото гороми съдебната система....Като едно време. Червените другари на това му викат ''съдебна реформа''..

Разпитах свидетели и една жена в Кою Ганчево е видяла Борисов как убива съдията и почва да го яде Даже жената твърди че първо е почнал да го яде, и след като го е изял наполовината после го е убил В момента чакам свидетелят на Манолова гн Илчовски. Той има данни че Борисов е изнудвал жертвата и за пари Борисов е изял тожи човек, защото го е забелязал как дава знаци с фенерчето си на Камен Бряг към турската гемия за да заседне и замърси природата При разследването ми не беше счупена нито една пълна дамаджана

Съвеста ще да му е заговорила и се е гръмнал с три куршума в главата , понякога алчноста и нахалството минават всички граници , щом Ченалова стана политик , и на други им шепне съвеста ама не я чуват нещо

Скапн град!

Янаки Стоилов и Радев почнаха съдебната реформа. Последен се смее този, който стреля пръв. Свиквайте с промяната

Schilo

И, само за любителите на конспирации- Административните съдилища не гледат наказателни дела.Така че, няма и как да имат нещо значимо. А, търговските спорове между големите компании, се решават от Окръжните съдилища, респ. Софийски градски съд.

Schilo

В Стара Загора Апелативен съд няма. Ама, това не е най-важното. А бе, някой замисли ли се, че е възможно да е бил неизлечимо болен и е искал да отърве близките си от мъките с грижите по него?

Schilo

А, грешката е поправена, вече така може.

Бил е защитен свидетел!

Покрай Мунчо мафията процъфтява!

Кажи баце, кво става?

Това което става, да не сядаш на него, Тиквопитек недоклатен, хахахааа...

Може ли аз

"Октопод" и в България.

Чашков и Крадев отърваха престъпниците!

Чашков вече знае кой е килъра! Една жена му е казала ... :)

Го

Ти ще го лапкаш, щото си черепарски куросмукач!

командуват съдиите Там е кучето

Майка ти командват, клекни, лапни ...

Командва ги бкп/дс.

Комуните разчистват стари сметки

Малко късно, но се започна!

Да благодарим подобаващо на Фатмака!

И доста други съдии трябва да последват примера му.

Справедлив съдия е бил. Директно е изпълнил и присъдата.

Бюрото за защита мина към Янаки Стоилов.Айде честито.ще излезе всичката информация спокойно.

Черепа се окопити!

Запушили са му устата... Явно не е бил съгласен с останалите мафиоти съдии

най накрая някой да посегне на съдийската мафия главен виновник за всичко лошо в булгаристан.

Така беше в мутренските времена на 90-те години. Сега те пак са на власт

Паднаха от власт и затова почнаха пак със старите методи :)