17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕОБХОДИМО Е ДА СЕ ВЪВЕДЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА МЕДИЯЦИЯ ЗА РАЗРЕШАВАНЕ НА МЕЖДУСЪСЕДСКИ ПРОБЛЕМИ МАКАР ЧЕ МОИТЕ КОМШИИ СА ЗА ТЕЖКО НАКАЗАНИЕ

Задължителен график за пребиваването на децата по равно и при двамата им родители ако и двамата са читави и желаят да полагатр грижи за децата си!!!!! Всеки да ги гледа с това което има и изкарава!!!!! И въобще да не занимават хората с домашно насили лъжли взаимни обвинение и разнородни пумий които не интересуват никой особено когато са измислици..... само и само да подсигурят пошлия родител и лювника/любовницата който не са им гледали нито РОДИТЕЛСКИЯ КАПАЦИТЕТ НИТО МОРАЛА НИТО ВЪЗПИТАНИТЕ НИТО ИМОТНОТО СЪССТОЯНИЕ...... ЛЮБОВНИЦИТЕ НЕ СА ПО ДОБРИ ОТ РОДИТЕЛЯ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ........... ЦЯЛАТА СИЛА НА ЗОКАНА ТРЯБВА ДА СЕ СТОВАРИ ВЪРХУ ТЯХ :D

Дрън-дрън. 2мата партньори вече са извадили томахавките и са се наточили за кървава разправа, пардон - развод, пък съда тепърва ще ги разубеждава с някаква си медиация. Повечето хора приемат това като форма на семейна терапия, с присъщата за българина толерантност към психологията :D.

Дали ти е ясно понятието "медиация" ? Съдейки по излиянията , не . Айде другият път преди да коментираш поне в гуглето потърси инфо щото иначе нали знаеш за изглеждащият глупав преди да проговори / пропише ?

За да е успешна медиацията, трябва 2те страни да са склонни на преговори. Ако вече са попълнили молбата за развод по взаимно съгласие, шансът някой да си промени мнението е изключително малък. Ти минавал ли си през развод, че си позволяваш арогантността да даваш оценки? Според мен не си.