ВСС избра върховен съдия за наследник на Владимира Янева

Висшият съдебен съвет освободи Владимира Янева като председател на Софийски градски съд. Временно съда ще ръководи Владимир Йорданов от Върховния касационен съд

Обратно в новината

Коментари - ВСС избра върховен съдия за наследник на Владимира Янева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

pompai

До колкото знам,доказателствата се събират от дознател и ако не издържат пред съда падат доказателствата .Та питам аз ако аз на работа сбъркам 2-а пъти и на 3-я ме уволняват? Ако се направят проверки ,колко ли пъти едни и същи бъркат?

pompai

Закона трябва да се промени от основи,като се почне от това -осъдели се България в международния съд за решение на нашия му се приспада от Бюджета а не да ревът за увеличение на заплати с цялата наглост. После и другите промени.

pompai

Болната тема на народа е прокуратура и съд и е притеснително ,че се отклонява народа с други теми а не се прави нищо ,да се арестуват и осъдят депутати ? Като не могат Депутати ясно е трябва да се почне от съдиите и прокурорите и чак тогава депутати.

Като ги видиш кои са съдиите, ще ти стане ясно какво е дерджето. Стари моми, ергени, парясници, обратни. Стават едни марияжи, кой кого обича не е ясно, кой на кого се дава, пак не е ясно, но големи веселби си правят, даже и за околните. Държат се здраво адвокати, прокурори, съдии и си правят каквото си искат. Ако през 10 години отидат в друг съдебен район ще видим как ще се обвързават. Ама да се ходи в по-горен съд - само с изпит. В по-горен съд, ама необвързан въззивно с предишния съдебен район. Ако го имаше това, Николайчо от Русе щеше да си е съдия, а сега ще ходи завива бурми, щото е инженерче. Тази софийска кукла ще я храни мъжът й, ако е наличен, но да не я мислим. Нищо няма да й направят. Така преценила, така постъпила. Не й търсете място на топло. Най-много в Топлофикация - правен консултант. Послала си е и е наясно с всички обстоятелства. Държи бая хора в ръчичките си. Даже и тези във ВСС, дето се правят на отворковци. Чакаме веселбите, но няма да е скоро.

Независимият Съд в България е само за бедните скотове, които не могат да се откупят. Съдът и Прокуратурата в България са назначени от мутри, ръководени от мутри, подлоги на мутри и служат единствено на мутри, цигани и проститутки!!!

Който плаща ,той поръчва ---МУЗИКАТъ..

искам да я чукам

Тая на снимката ли ??? Ти да не си си намразил оная работа бе

Оти бре, кво и е ? Евал съм и по-грозни....

Виж там разберете се с цецко шестака !

Трябва да има годишнина за Бг-СЪД.СИСТЕМА. ---26години,КОРУМПИРАНА,НАГЛА СЪДЕБНА СИСТЕМА...

Тая поне за е..не ставаше, а тоя сигурно и за това не става!

Тази не да я освобождават,ами на право в сливенския за 20 год. за показ и назидание на останалите. А цецо - кумецо да види за какви чайки се застъпва !

ДАНО ДА Я ОСВОБОДЯТ ТАЗИ НИКАКВА ЖЕНИЧКА БОНКА ОТВРАТИТЕЛНО НАГЛА И ПОШЛА КОРУМПИРАНА ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО НЕЯ СЕ СРАМУВАМЕ ДА КАЖЕМЕ КЪДЕ РАБОТИМЕ

За граматика чувала ли си ?! Има точки , запетаи ..... С тая грамотност си точно за съдебната система : )))))

На тази трябва да и се отнемат правата ВЪОЩЕ да упражнява правна професия/дори и юрист консулт/!!!!

На този фон неудобни въпроси поражда фактът, че премиерът, който уволни Янева, далеч не беше така критичен към свързваните с ДПС назначения - шефа на ДАНС Владимир Писанчев и главния секретар на МВР Светлозар Лазаров. И нещо още по-тревожно - в своя доклад по аферата Червеи Бюрото за контрол на СРС посочва, че вина носи и шефът на ДАНС, тъй като не е изпълнил законовото си задължение да контролира въпросните специални разузнавателни средства. Но премиерът пренебрегна тази констатация и обясни колко добре се справя и старае Писанчев. И дори заяви, че документацията всъщност показвала неговия висок професионализъм. А случайно изтърваната му реплика, че ако го отстрани, може да избухне следващ скандал с подслушване, загатна за страх и зависимост.

Съсипаха и Съдебната система тези гербери!

А ''ТЯ'',не е ли за съсипване?

АЛОО,МАНДАЛОносителите,свърши ви мандата...

Ами кухавелке - да ти напомня, че владимира янева бе назначена със скандал по настояване на цветан цветанов - него помниш ли го ? Осъденият на две инстанции собственик на 6 апартамента ? Много близък до твоят идол мутрата ? Двигателят на герб ха ха

pompai

Теб те зная ти си на щат тук,ела при мен в рудника да те видя.

а така време е мъжете да започнат да се завръщат в съдебната система, че тия моми големи л..на из...аха.... аз кратко време в системата. само скандали интриги и не знам си кво...