ВСС образува дисциплинарно производство срещу съдия Ченалова

Висшият съдебен съвет образува дисциплинарно производство срещу съдия Румяна Ченалова от Софийски градски съд. Проверяват се и данни за евентуални престъпления.

Обратно в новината

Коментари - ВСС образува дисциплинарно производство срещу съдия Ченалова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Или отсъждаш в полза на френските фирми, или те заливат с епитети. И после си губиш работата. Чел съм за 50-те години в България. И тогава било така. Преследване на неудобните.

Просто е негодна за съдия- какво толкова умуват с нея. Слаб юрист, ама много. Не става и не става, а като добавим и корупционните нагласи нещата са ясни.

Вместо да заемат принципна позиция относно безпардонното поведение и недопустимата намеса на оня френски " приятел", ВСС за пореден път се свиха, започнаха да се оправдават и жертваха поредния магистрат. Позорно малодушно поведение за кой ли път!!!

Ха сега да чуя псевдо-националистчетата-атакистчета! Нали чуждия посланник нямал право да се меси в нашата "Съдебна" система?! Нали тя, според Вольной Сидеров си била прекрасна и нямало нужда да се реформира?! Да, ама НЕ! Ако ЕС или представителите му тук не хвърлят камък в блатото, всички българи ще се удавим в него. А блато е цялата ни държава, потънала в корупция. Е, Сидеров донякъде го разбирам - нали той е подлога на Русия, а там корупцията е десетократно по-голяма от тукашната, въпреки, че на пръв поглед това е невъзможно.

Железни аргументи - цинизми и обиди! Дерзай приятел!

Какво да мисли Сидеров - препоръчай му да прочете "Записки на следователя" от Лев Шейнин,който подробно описва драстични криминални случаи (кражби,убийства) по времето на СССР.

ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО ВАДИ ЛИ ???????????

Интересно, ако френският посланник мълчеше като българскит, хм, магистрати, дали щеше да се случи всичко това. Ми като е така, хвърляйте оставките и да дадем съдебната система на френския дипломатин. Ама не ви стискааа, мафията няма да ви пусне, взятки имате да прибирате, в лайната сте вовеки.....

Нищо не е вечно!

Sm3hurk0

Колелото на живота : Днес си горе, утре долу !

Баба Яга /на снимката/ дали ще вземе скромен бонус за нова година? Познахте ,РАЗБИРА СЕ.Нали софтуерът е ,,виновен".

Значи имате пари за коледни премии а нямате пари за нов софтуер, лицемери алчни.

Kalin

Дали е виновна или не не мога да преценя едно обаче е ясно от целия тоя цирк-съда не е независим и политиката е част от съда.А не би трябвало да е така в една цивилизована държава.Да не говорим че не е допустимо чужденец па макар и посланик да се меси открито в работете на такъв орган и нашето правителство като послушен лакей да припява!

дъската и някой го каже на глас, каква вина ще има този някой за това , че ти хлопа дъската?

Както казват атака - "олду"!

Стар комунистически прийом - когато някой не е удобен, все ще се изчегърка нещо из под ноктите и да го разкарат. Така и френския посланик доволен и ВСС отчита дейност. А следващия магистрат ще преразгледа и това дело и ще има друго решение. Нали?!

Напудрената престаряла кукумявка

Хайде сега и годините и виновни!Даже благоприличие нямаш към дамите!

Тази дали се друса ???

хайде на бас ,че нищо няма да и направят.само прах в очите на хората.то и полицаите от как го снимаха оня не искат да работят -правят се на ощипани

И какво трябва да и направят,ако излезе че нищо не е направила незаконно!Или искаш да и направят,заради самото правене на нещо,за да е интересно и злободневно за евтин ефект!Екшънче търсиш!

ти наистина ли мислиш , че съдиите в БГ не са корумпирани. много си зле

Бедната съдийка , извинявайте грешка ! Тази дама е по-богата и от нашия гей Офшорко , той е стотинкаджия пред нея , голям тандем са били с гаджето синдик бая парички са свили ! Много и е страшен погледа , ако я опъна може да я развеселя и да ми пусне някой милионче за коледа на шоколадови зайчета !

Тя само взима. Нямаш шанс.

Ти кога и провери сметката,бе Веско?

А Доленчо Продажников-кога най после,ще го съдят,бе?!

Нещо много се активираха ВСС и целят да си измият очите с един човек,защото са под натиск и някой трябва да изгърми,но не и те!Бавени били дела от съдията!Е какво като са бавени,ако са действително сложни и откога това стана престъпление!Ако чужд посланик се меси арогантно в съдебната система без да е запознат в подробности и това се толерира, а в случая се оказа че френската фирма дължи милиони,тоест истината излезе,по каква причина тече дисциплинарна проверка!Кой ще направи проверка на ВСС за техни решения,дали действително са били законосъобразни или задкулисни?

5465 какво ли пък точно си ти ?? ? платен драскачо и кого защитаваш //?? я си прочети поста и .....

Много смешно!Не виждаш ли че е несериозно това което става във ВСС!Искаха им оставките,а те се хванаха с една съдийка да разиграват театър!

Пак ни хвърлят прах в очите! Някой да е чул за осъден и наказан съдя или прокурор? Тези хора провалиха идеята за правова държава. ТЕ СА НА СТРНАТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.

Парите за нова компютърна програма за случайно разпределение на съдиите нямало да стигнат. А бе дайте заданието на един ученик и ще ви напише програмата без пари. Хайде стига далавери.

На ученика може и да не платят ама много пари ще трябват за комисионни.

То ,като и погледнеш сурата , може да си представиш що за същество е.

"не смята, че дефектите в системата следва да се вменяват във вина на ръководства на който и да е било съд.' с 2 думи, ние сме закона и седим над него, на нас сметка не може да се търси, сащо така не носим никаква отговорност, освен да съсипваме съдби гадни долни корумпирани оядени търтеи, това е българската съдебна система.

Препоръката на ЕК е да се да се подобри софтуера,защото в сегашното си състояние не е надежден!След като има такава препоръка,защо не са взети мерки от ръководството,ами се оправдават че не разбират от софтуери!А изобщо може ли да има надежден софтуер в днешно време,ако програмиста ги информира как да работят по втория начин!

тотолизатора да джътка делата! решенията им също! Не вярвам на 4Б,2Д и 18 състав!

Не знам дали е корумпирана , ама си е к.........а отвсякъде!

Партията на умерения прогрес в рамките на закона предлага българските корумпирани съдии да бъдат приети за почетни членове на Комунистическата партия като активни борци против капитализма.Тяхната заслуга за срива на пазарната икономика - синоним на криминалното разграбване на нацията - е огромна. Пазете ги до възстановяването в пълен размер на социализма - лечител на недъзите на изчислената демокрация по тези земи!

Леле, не научихте нищо друго , освен ДОЛУ БКП. Отдавна този номер е остарял и не върши работа. Няма как нещо, дето на практика го няма, да бъде свалено.

Корумпираната съдебна система мирише отвсякъде. Едва ли има честен, некорумпиран човек там. Такъв просто няма да бъде търпян от мошениците, раздаващи правосъдие срещу заплащане.

ДОЛУ ПРОДАЖНИЦИТЕ СЪДИИ!НАКАЖЕТЕ ПОНЕ ВЕДНЪЖ ЕДИН ОТ ТЕЗИ МРЪСНИЦИ И КОРУМПИРАНИ ТИПОВЕ!

Отново започва проверка, която никога няма да завърши. Това е стар номер, става гаф и тогава някой назначава проверка. Като мине време и се забрави гафа, вече няма проверка. ОСТАВКА на ВСС!

Абсурд до абсурда,мила моя...! Има проблеми в съда,председателят му абсолютно невинен и не носи отговорност.А кой,кой има вина,назови го тогава?!

Да я махат. Ама на франсетата им развалиха бизнеса. И оня синдик синдикален напълни гушата.

Вина има ,виновни няма . Е,какъв е РЕЗУЛТАТЪТ след 26г.? ---НИТО ЕДИН ОСЪДЕН .

''В Бг трябва да се изчисти цялата СЪД.СИСТЕМА,....ОПОРОЧИХМЕ И МЛАДИТЕ КАДРИ''. ИЗЧИСТИ СЪД.СИСТЕМА ,А ТЯ ЩЕ ИЗЧИСТИ ,....ОСТАНАЛОТО.

Колко съдии в Бг, НЕ СА КОРУМПИРАНИ?

''САМО'' 98% в СЪД.СИСТЕМА ,СА ВСЕ ТАКИВА ,...ЗАЩО ? Защото, според ПРОУЧВАНЕ В Бг ,''САМО'' 98 % от НАРОДА ,......НЯМА ДОВЕРИЕ в Бг-СЪД.СИСТЕМА . Останалите 2% имат ,НО ТЕ СА служителите ,в Съд.Система.

До тук добре, но не е достатъчно. Искаме да видим реален резултат-истината и ако има виновност, да има и справедливо наказание, иначе ще е поредната пушилка.

Много искаш! Не може, няма да стане.

Тази сега ще я уволнят, но няма да я вкарват в затвора... Ще видите...

Да я уволнят?! Какъв оптимизъм!

лелката на снимката е олицетворение на корумпираната съдебна система у нас - облечена в скъпи тоалети лелка, с поглед от който струи злоба, ненавист и арогантност, и която се възприема за богоравна, понеже няма никакъв държавен контрол над нея.

Е, ябълчице, май е време и ти да обмислиш варианта Гърция, кат некой си Сертов :-)

а тоя дето разлая кучетата куде се скри ... фр фирмички не са толкова невинни колкото ни ги представяше напарфюмирания

Стига с тази твоя геронтофилия бе, братчет! Иначе готино астраганче, че и скъпо. Тая що народ и съдби е затрила, и тя не ги знае всичките. Нейн беше хитът, че убиецът е извършил безспорно престъпление, но няма доказателства и затова го пуска. То не е даже и оксиморон - пълна анархия брате! Да се смееш ли, да плачеш ли? И това ми ти пътува и има самочувствието поне на самата Темида и по нея съдят за нас и системата! Кошмар. Какво повече, всичко е до болка ясно. Каква безпардонна наглост! А надойдоха голи и боси да следват в София и току...останаха завинаги.

Ами като никой от пострадалите не се е осмелил да я гръмне, ще продължава да прави престъпления. Оная затритата банкерка може ли да изнудва някого вече, не може. Като държавата не се грижи за хората си те трябва да се погрижат за държавата си. Демек понякога самоуправството е най-доброто решение.

Тази жена е правила много секс като по млада! и сега даже не е за окончателно изхвърляне,...има нещо много перверзно в нея...

След като има данни за престъпление, и то в тази сфера.... в панделата.... до разглеждане на делото

... а бе набивайте и един шут на тая дърта и крадлива пранга че да я спрат чак в Перник за превишена скорост!!!!!

Какво значи дисциплинарка,не е ли лекичко погалване.С една дума гарга на гарга.......

Да не си помислите че тази е от мафията. Сакън. Тази е съдия.

В такава държава ,такива съдии .

"съдия Лозан Панов, която преди дни бе блъснат от кола, обяви пред съдебния съвет, че е преосмислил решението " ЕСТЕСТВЕНО, НЕ ТРЯБВА ТАКА ДЕМОНСТРАТИВНО ДА СЕ ОТКАЗВА , КОНКУРСА ТРЯБВА ДА СЕ СЪСТОИ , НО ТОЙ НЯМА ДА БЪДЕ ИЗБРАН , ЩЕ ПРАВИ КАКВОТО МУ КАЖАТ , ЩЕ СЕ ОТКАЗВА НЯМА ДА СЕ ОТКАЗВА КОЛКОТО Е НУЖНО !