Блъснатият от кола съдия се връща в надпреварата за ВКС

Съдия Лозан Панов, който пострада при катастрофа, е преосмислил решението си и отново ще участва в конкурса за председател на Върховния касационен съд (ВКС).

Обратно в новината

Коментари - Блъснатият от кола съдия се връща в надпреварата за ВКС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко,че не пострада повечко,така можеше да се очакват адекватни присъди поне една година!Сега,сега пак нищо,УСЛОВНИИИИ!

преди беше блъснат на пешеходна пътека а ся пресякъл непровилно?

дя-до

Много точно казано - в играта. Който играй - пичели, който ни играй - ни пичели.

Шофьорът, блъснал на пешеходна пътека съдията Лозан Панов напомня за революционера Тодор Живков, който се криел от полицията, а тя не го търсела.

дали са го подготвили за поста?

Г-не Панов,умен сте,способен сте-ама живота е по-ценен от кариерата.... един път ви блъсна кола,втори път ще ви блъснат от 16тия етаж,или ще ви самообесят на детската площадка....мутрите и техните поръчители-БГ политиците са безмилостни .....Бог да ви пази! мислете г-не,избора е ваш....

дя-до

Ти недей! Щом е стигнал до това ниво, значи капчица честност не му е останала. Ти как си го представяш иначе това катерене по стълбицата?

Да....следващият път: валяка, пък пак да преосмисля

адмирации!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Има хора, които не отстъпват пред страха! Има!!! Има надежда за България! Колко от Вас, уважаеми пишеищ, ще последват убежденията си в правото след като са блъснати съвсем умишлено? Когато са запознати механизма на страха не само професионално, а са го изпитали върху себе си? На колко от вас стига куража?

"...беше блъснат от все още неизвестен автомобил на пешеходна пътека в София..." и "...Разследващите са установили, че той е пресякъл внезапно и неправилно пътното платно..." Правят смешни и новините, и правовите органи в България!!!

В следващата катастрофа няма да има руснак с кола под наем, който да го закара до " Пирогов " Но нищо трябва да има и смели хора който с заплаха за живота се противопоставят на мафията ! Друг е въпроса ,че най-вероятно няма да го изберат и така да го осъдят на смърт !

Дали сега няма да го блъсне влак?

..пак на пешеходна пътека в Южния парк, нали? ;))))

.....ЗНАЧИ....НЕ Е ТОЛКОВА МНОГО БЛЪСНАТ???!!!

България - запазената за криминалитета територия. Страна на родения вече джихадизъм. Страна на цитани и тъмни типове, коите не са чували за такси и данъци. Страна на подкупни съдии и алчни десни меткерета и лъжци. Страна противна, гнила и свършена. Не ми се мисли, отврат!

Хан Крум знаел, че това, което е станало с аварите, може да се случи и с България, решил да изнесе на своите боляри малък урок. Извел пред тях пленени от него авари и ги запитал: От какво мислите, че погина вашият предводител и целият ви народ? Те отговорили: Понеже взаимните клевети се умножиха и погубиха по-смелите и по-умните; и още понеже насилниците и крадците станаха съобщници на съдиите; също така и от пиянството. Освен това и от подкупничеството, също и от търговията. Защото всички станаха търговци и се мамеха помежду си. И от това произлезе нашата гибел.

На това му се вика евтин PR!!!

Вчера кола, утре няма да е жив.

"Няма" умисъл, само дето го блъснал, избягал и до ден днешен не знаят кой е... Какви свидетели търсят от МВР? В района и по целия път е пълно с камери, а те търсят Михаля! Май не само съдебната с/ма се нуждае от реформи, а далеч повече МВР, а не само да се наливат милиони там и да не могат да намерят една кола блъснала кандидат за шеф на ВКС и то в столицата! Ако блъснатия беше някой друг до няколко часа да са открили колата!

Лозанчо както неведнъж съм казвал. Живота е много интензивен, докато се усмихнеш може и да се озъбиш, и днеска се къпеш утре те къпят моето момче. Така че два пъти мисли един път режи.

И какво този съдия сега годен ли е за работа? Няма ли да го е страх? Няма ли да помисли 1001 пъти преди да осъди някой? Няма ли вече да не е настъпателен и годен да съди? След този инцидент и след като не е хванат извършителят на какво се разчита от този съдия?

Какво показа експертизата на колата, откарала съдията до болницата? В нормите ли са изгорелите й газове? :))) Аман от милиционерски простотии.

да бутнат човека, тука нЕкъв си ми ти тип ще го кара в болница! Я веднага за наказание да му разкажем играта! Превантивно, друг път хората да си знаят да не се намесват да помагат! Направи добро, изяш....

Ми аз го предупредих. Следващия път ще го гази влак.

КАКЪВ СЪДИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ТОЗИ КОЙТО ДНЕС РЕШАВА ЕДНО , А УТРЕ ОБРАТНОТО НА ТОВА КОЕТО ЕРЕШИЛ?! ЛИПСАТА НА ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ В ПОВЕДЕНИЕТО НА СЪДИЯТА ГОВОРИ ЗА НЕЗДРАВ РАЗУМ И БЕЗПРИНЦИПНОСТ В РЕШЕНИЯТА МУ!!

От един случай, не може да се съди за принцип на поведение. Пък и случаят сам по себе си не е обикновен, а изключителен, така че смяната на мнението на човека е изключение, а не правило. Сутрин включваш ли си мозъка изобщо?

ТАКА ЛИ СМЕНЯ МНЕНИЕТО СИ И В СЪДЕБНАТА ЗАЛА? СПОРЕД ОБСТОЯТЕЛСТВАТА , А НЕ СПОРЕД ПРИНЦИПИТЕ?

ти забравяш,че все пак е бил с комоцио.

Ще си играе май на блъскащи се количкит тая шушумига.