”Бромак” иска отвод на съдията по делото ”КТБ”

Адвокатът на мажоритарния акционер в КТБ "Бромак" е поискал отвод на председателя на ВАС Георги Колев по делото за отнемането на лиценза на банката.

Обратно в новината

Коментари - ”Бромак” иска отвод на съдията по делото ”КТБ” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено Заседанията трябва се са при открити врати, за да види Цяла България, кои са крадците откраднали 4 миларда лева.... А вместо да искат отвод на съдията по делото за фалита на КТБ, всички в тая мафиотска фирма- Бромак, трябва да бъдат арестувани и пратени в затвора, докато им определят присъдите, за да не вземат да бягат в чужбина като Цветан Василев.

Деляне, марш в кочината! Една стотинка няма да лапнете!

Без да съм политик знаех, че Цветан Василев има дялове във Виваком и в Дунарит. Политиците не знаели. Делото трябва да се гледа по същество. Естествено, че акционерите са заинтересовани страни по отнемането на лиценза. Какви са тези номера от селски вечеринки!Документът, подписан от одиторите, одиторски доклад ли е! Какъв процент от кредитите са лоши! Разбрахме, че кредити на обща стойност от 4,2 млрд. лв. са необезпечени. Каква част от тях се обслужват, и каква част не!!! КПМДЖ обжалва сънкцията от 100 хил. лв. Според техните доклади, лошите кредити в Банката бяха около 2%. Какъв е този процент според последния одит! Ако Примерно Дунарит е взел кредит за 100 мил. лв., а разполага с имущество за 10 мил. лв., този кредит се води необезпечен. Но ако се обслужва редовно, този кредит не се оценява като лош!

На собственика му вземат правото да работи и да не може да се защити. Нека в състезанието на съдебния процес да се решава правилно ли са отнели лиценза или не. За принципа съм, а не за спуснато "отгоре" решение.

до последно се дърпат за фалита но ще фи фалират срамота е толкова пари завлчкога България

Владо, очаква се, че моделът КОЙ има влияние над българския съд, и е очаквано да "ги фалират"! А в международния арбитражен съд надяваш ли се Пеевски да е пуснал пипала!

А аз,в качеството си на български данъкоплатец/балък/,искам ,китайски Съд по делата на"Бромак"и останалите сруктури на Мустака.

Да се чудиш в спора между две престъпни организации на чия страна да застанеш..! Или най-добре на страната на Пиночет..

Чорапчето-о-о-,всички са вътре,в "случаят"Я виж,че наказателното дело се протака вече 6 месеца, а то е важното.Това за което се дърлят е административно дело- за лиценза и е малко пунта мара!

Кой "всички"? 'Щото "тези" няколко милиона, които платихме масрафа, не сме в вътре в сладката далавера на "онези" няколко десетки или стотици "елитни мъже и жени на България";о))

Е как на коя, на страната на модела КОЙ! Ако нашето гражданско общество не заставаше на негова страна, щеше ли той да съществува!

Българският Топ-банкер на десетилетието си пазари апетитни "активи с национално значение" с пари на вложители - частни и държавни. Всички "отговорни държавни институции" благосклонно (и не съвсем алтруистично предполагам) "проспиват" сделките. Цял народ плаща масрафа за спокойния сън на "отговорните институции"! Топ банкерът от странство и съвсем свободно продава "активите, които до вчера не били негови или поне държавата "не знаела", за 1 евро... на едни "инвеститори", които държавата "не знаела кои са и от къде са им капиталите". Без коментар!

С основание се иска отвод, по конституция и закон имат право. Стига вече поръчкови дела и съдии!

Тоя е гербер от всякъде. От Магнауската школа. Каквото каже Баце това ще стане. За отвод съм! За да няма тинтири минтири. Има случаен подбор и тоя екземпляр го няма там. Точка!

В съобщението пише "че, се решило".Защо ни проглушиха ушите със случайното разпределение на съдиите ,след като ще се решава.Кой е този който решава.Колев полицай по образование е съдийската маша на Бойко шлифера и Цветанов "осъдения на две инстанции.Има ли някой койтода се съмнява какво ще бъде решението на такъв "съд".

Щом ти е ясно, какво ще отсъди съдът, кажи и на нас. Имат ли правен интерес акционерите или нямат ?

Де факто- имат, де юре- според нашенския съд- няма да имат.... Прояснили ти се?

Аз все си мислех, че Георги Колев е председател на Върховния административен съд, а не на Върховния касационен съд. Вероятно съм в грешка, дира по-добре знае.

Хибридната война на Пу срещу България и опитите за поредното руско ограбване на Родината ни продължават

иска Бромак? Или лавира според обстановката...