Съдия Ченалова се защити пред съдебния съвет (обновена)

На безпрецедентно публично заседание Етичната комисия на Висшия съдебен съвет изслуша съдията от Софийския градски съд Румяна Ченалова.

Обратно в новината

Коментари - Съдия Ченалова се защити пред съдебния съвет (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази корумпирана съдийка е поредния срам за България. За съжаление съдебната система в страната ни е изпълнена с такива. Нещата няма да се оправят докато в следващия доклад на ЕК за България не се изнесат имената на корумпираните съдии...Не че ние тук не знаем кой кой е, но за съжаление се раздвижваме когато някой от чужбина започне да ни критикува...

Каквото и да е направила, посланика да си гледа неговата държава и да не се меси в нашата. Ако има за какво да ѝ търсят отговорност, то това е единствено и само вътрешна работа на РБ/съдебната ни система. докога неоколониалистите ще ни определят какво ни е наред и какво не! Като не им харесва у нас да се изнасят. искам много минуси

100% ЧЕ ЩЕ Я ОБЯВЯТ ЗА НЕВИННА ИЛИ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА РАЗТОЧВАТ ПРОЦЕСА.ИЛИ ЩЕ ЧАКАМА ИНСТИИТУЦИИТЕ ДА СИ КАЖАТ ПРОФЕСИОНАЛНОТО РЕШЕНИЕ.НИЩО НОВО В МАФИЯ БЪЛГАРИЯ

Всички жени на 35+ трябва да бъдат изгонени от държавната администрация,правосъдна система и т.н. защото лакомията за пари, к*р и власт е по-силна от наркоманията и комарджийството !

обикновен олигофрен

Всички жени на 35+ трябва да бъдат изгонени от държавната администрация,правосъдна система и т.н. защото лакомията за пари, к*р и власт е по-силна от наркоманията и комарджийството !

нашите съдии са мaскари ние си го знаем без френският посланник, така че дамата с палтенцето няма какво да се прави на ощипана

Ало, дирбегейските драскачи, ако не защитавате Путин, защитавате пропаднали съдии. Вземете се в ръце, посмалете малко.

Прибрала милиони и осакатила съдбата на стотици хора. А сега се прави на жертва. Такива като нея ни позорят пред целия свят. От 10 години ни повтарят съдебна реформа и нови неопетнени съдии.

Колеги ! - Защо просто 'забравяме' да й Видим курмулумчето на тая Доказана 'наша' ?? -> Странно влизане във Висшите Правни сфери ! --> Доказано Замесена в 'Октопод' ! ----> Доказано-Участваща в Източване на 2.5 Милиона долара от Македонска банка ! ------> Доказано-Съдействала за Покриване/Разсейване та дори И Прекратяване на Знакови Съдебни процесирания ! Какво Още за-бога-по-дяволите ?!

Обобощението на коментарийте изисква да се информира обществото какво е финасовото сътояние на "ЖЕРТВАТА НА СЪДЕБНАТА РЕФОРМА". Няма ли кой да направи АНАЛИЗ на нейно

Мигар очаквате да Е 'пропуснала' да се 'погрижи' ?! (, било тя-Самата било 'създалите'-я)

Боже мой, била мишена защото нямала гръб, сякаш не е учила право, а приказки за Хитър Петър. Такива са 90% от съдийте у нас. Затова БГ е на това дередже

По телефона: -Ало, кога ще получа плодовете, които поръчах?

Ако сме суверенна държава нямаше да търпип тези корумпирани съдии 25 години да ни мачкат и да се подиграват с правораздаването. За тях няма закони, те си правят каквото си искат. Само смяна на системата и нови хора ще оправи нещата.

А защо не провеждат разследване и за имотното състояние на съдийката.

Ако беше пуснала доказан убиец под гаранция сега дори нямаше да знаем нейното име а камо ли френския посланник да се пъне за правдата по БТВ.Вярно е ,че ,,гнилите ябълки "трябва да се отстраняват непрекъснато и твърдо но в случая явно се спекулира с това за сметка на авторитета на България

Oставка на всс веднага. Cрам и позор, позорят и държавата и народа ни! Kорупцията съсипва цялата правосъдна система от 25 години насам, а с това и цялата държавност!!!

Ако сме суверенна държава, посланника на Франция да е персона нон-грата !! Той имал данни.Да, има шпионски данни, но непотвърдени. Сороската БТВ , вероятно добре платена вдигна шума и простият ни народ го поде. Съдийката си е на место. Генетичната мръсотия на Запада в рушветчийството, респ. на французите го знаем от Софийска вода, да не говорим за легализирането на престъпници в техният велик Чуждестранен легион.

Демокрацията е рушветчийство, респ.корупция. В т.н. демократични държави партии и програми са без значение.Командува олигархията/мафията/монополите/глобализма/империализма.Купува избори, депутати, министри, полицаи и пр. Корупцията е и по вертикала и по хоризонтала, като наркоманията, кражбите и убийствата. Това е основата за нейното обогатяване !!

От къде на къде френският посланик се е заел да урежда съдебните бизнес спорове на една голяма френска фирма у нас! На Вас, ако не Ви мирише на корупция, то на мен ми смърди! Посолството си има Консул и консулска служба, които са компетентни да контактуват със Съдебната власт у нас и никой друг! Не е работа на Посланика! Правилният ход на нашето МВнР е да го изгони за вмешателство във вътрешните ни работи! Не правейки това, ние се поставяме в положение на безправна колония на Франция!

Обърнете на 2 ра страница и ще се учудите колко много хора са съгласни с това да бъдат безправни аборигени.Жалка работа

Пич, прав си, но какво да се прави, след като робското у някои от нас е закърмено с майчиното мляко и е част от генофонда ни! Дори африканските страни се отърсиха преди почти век от ФРЕНСКО, АНГЛИЙСКО, ХОЛАНДСКО колониално робство, ние се натискаме да сме им слуги! Щото са били напреднали демокрации! Раята си е рая! Но по-близо до нас е Турция!

Янко, има право човекът. Основната му задача е да защитава интересите Република Франция и нейните граждани. За това още от памтивека (преди Средновековието) държавите са изпращали посланици.

Ченалова, а кой пусна убиеца от Соло!

Адвокат Гугушев представлява собствениците при продажбата на хотел Кемпингски-Зогравски. Нямаше ли и една висша магистратка Гугушева, дето я бяха предложили за конституционен съдия. А тя и синът и бяха въртели далавери с недвижими имоти. Няма да се учудя и ЧСИ ХаладжоваДимоларова и ДСИ Ахмед Мехмед след като разпродадат панелните апартаменти на починалите си длъжници за жълти стотинки-току виж станали конституционни съдийки.

Ако "гнилата ябълка" не си го получи, отговорен ще е Цацата, както впрочем и ако не се накажат виновните за кражбата на века КТБ ! Нали той е баш "адвокатището на държавата" ?!!

Ало ? Как сте ? Пасна ли ви вече черният вибратор ! Със здраве да го ползувате !!

...защо не се защитиш пред Европа и света, а пред българските "маги(Я)страти.

Хайде сега да си представим колко бързо и каква "съдебна реформа" щяхме да направим,ако се беше "из..."казал"-де, посланика на САЩ? Или ако дойде г- Байдън,сенатора Маккейн и ли даже какво да е "магаре" или "слон" от САЩ? Тогава поне фирмите ни за памперси,тоалетна хартия и други хигиенни материали поне щяха да се облажат!!!Каккво ще гажете г-н Митов,Даниел -нашия великолепен външен (слухар) министър???А някои НПО също не се възмущават?Моеж ли така,да карате г-н Борисов и г-н Хр.Иванов да си губят времето и да търсят подходящи словосъчетания до съдебната ни система,ВСС и т.н.?

Главната цел е да не заприличаме на САЩ и Западна Европа - с по 50-60-70 хиляди долара годишно на глава. Ако си останем със 7 хиляди и ако подкупи вземат от портиера до министъра - екстра ще си продължаваме. И ще сме горди, че никой не обсъжда българските проблеми.

Аз отдавна следя кариерата на съдия Ченалова. Гоцепрезидентския спонсор Людмил Стойков и убиеца от "Соло"/чийто баща е съветник на Гоце/ и до днес са на свобода, благодарение на свободния полет на мисълта на тази съдийка. И поне от две години дудня по форумите, че тая е за затвора.

Ако беше възможно да кажа нещо лично на г-жа Ченалова, то щеше ба бъде ... " Плазмодий, не се напъвай повече, сама си си срала на името - за пари, ти за българското гражданско общество си равна на Делян Пеевски и архонт Слави Бинев ... нали знаеш, какво се случи с техните назначения ... това заслужаваш и ти, и въпреки всичките ви връзки, претенции и пари - не заслужавате, ако утре имате нужда от помощ - никой, да ви подаде ръка ... СРЕБРОЛЮБЦИ, за пари сринали много човешки съдби!!!

Защо почваш да плюеш без да си запознат с фактите? Но каквито и да са те, това е брутално вмешателство в работата на съда от страна на френския посланик. Представете си как би прозвучало, ако нашия посланик в Париж се изкаже по адрес на френски съд? Но нееее....френския съд е обективен и справедлив!!!

Hе се изказваи неподготвен. Aко не е запада да хвърли камък в блатото на смръдливата билгарска корупция, ще си живеете вечно в тая смръдня, а не държава. 3адушаваме се вече при тази липса на каквато и да е законност и от некадърността и кирупцията!!!

Ченгалова не е извършвала нарушение на правилата на ченгалите!

на героя на таня стоева от седем часа разлика.

Кой ще ти застане зад гърба ма, мършо, да се издаде, че е делил с тебе... Егати боклука...

Защо не се оповести докладът от ЕК на ЕС ,за България ? Не че не е същият : --''СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА ,КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ ,НА ВСИЧКИ НИВА ". До кога ли ,Съд.Система в Бг ще се завърне от ОТПУСК --26Г.

В България има две места, за които е абсолютно сигурно, че честни хора няма как да работят. Това са митниците и съда. Не че хората са виновни. Системата е такава. Колко пъти ги ловиха в какви ли не далавери. Нещо да се е променило от това? Не-нали? Трябва тотална чистка. Има достатъчно млади и честни хора, за такава подмяна. Ама няма кой да го направи. Казах вече-системата е такава.

Браво ! ...и понеже Вие-Сам отворихте Слово относно 'системата' у Нас... - нали Незабавно се сещате какво Ви питам ?

Френския посланник си изкарва заплатата , като зщитава френския данъколатец. Застъпва се за Френска фирма. Не е лошо БГ политиците да започнат да си изкарват заплатите, като се борят за интересите на БГ данъкоплатците.

Една бърза проверка на имотното състояние на това нещо от снимката, ще даде точен отговор на въпроса : Що е то съдийска безпристрастност , морал , интелект и етика и има ли почва у нас : ))))

Не подценявай интелекта на магистратите ни. Те може да са крадливи и безскрупулни, но със сигурност не са глупави. Проверката ще покаже изрядно плащани данъци и имотно състояние, отговарящо на доходите на дамата.

Паисий

... и доста богати роднини - мъж, деца, родители и прочие... нали?!

В един филм навремето един каубой , играейки покер каза "Тая индианска свиня май нещо лъже" ... и му пръсна главата... Доказателствата са по презумпция.. Ако и намерят парите - какво ??? Да не търсят ДНК по тях... Е, няма да намерят... Разстрел за тия прасета мръсни без доказателства..

пр.дна в Ченалови гащи......КОЙ , КОЙ Е ВИНОВЕН ???????????

Каква мъдра мисъл? ''Изчисти СЪД.СИСТЕМА ,а тя ще изчисти останалото ....

Въпросът е искаме ли да имаме компетентна, бързо и професионално действаща и назависима съдебна система, подчиняваща се единствено на върховенството на закона или ще вярваме на безпардонно наглата съдия (каквито са и, между другото, всичките ни познати до болка бурсуци от близкото минало и настоящето). Вие, драги съфорумци, ми посочете един бандит, който си е посипал главата с пепел. Поне един, едничък....Няма, нали! Всички са НЕВИННИ и ОНЕПРАВДАНИ! От нас зависи в какво общество ще живеем, а то ще е толкова демократично и нормално, колкото е голяма нашата нетърпимост пред подобна войстваща наглост и социопатия!

прочее изказванията на съдийката поставят под въпрос нейната безпристрастност и предубеденост.

Много не вервам на джурналята и ваденето от контекст.

Историята показва, че държавата за да има просперитет навсякъде съдебната власт трябва да е контролируема от президента или парламента ( ако не са назначени от руснаците - т.е. избрани демокротично ). Тези го обърнаха още преди 20 години в печелбарство и лизачество.

Та нали останали от ВСС са същите ,като тая ДРУГАРКА...

Каква борсушка наглост издава тази "съдийка" Чаналова... А ми да каже с какви пари си е направиля ботоксите по лицето и устните, та прилича на първа софийска минетчийка... Божеееееее..., хем корумпирано, хем нагло...!!!!!!

Все трябва да се започне от някъде реформата в тази съдебна система. Какво лошо има, че пак е по външен сигнал - при нас винаги е така, ако чакахме вътрешни сигнали Бисеров щеше да си изкара депутатския мандат. Мисля, че всички на върха в съдебната система са за смяна. Не може да си на върха на най-корумпираната и опорочена система в страната и да си чист.

Шилo

Да я пускат вече тази европейска прокуратура, че за нашите корумпета друга спирачка НЯМА!

Шилo

Някой псохолог може не просто да направи психопортрет по снимката на тази жена, ами цяла книга може да напише....

Това същество от женски пол с вид на добре поддържана самка е истинския образ на някои институции в една държава, която продължава да отблъсква чуждите инвестиции. Срамотаа!!!!

sawo

Интересно как ли ще коментира това, че е назначила синдик след погасяване на задълженията?

Елементарно Уотсън. Ако са ги погасили и са проспали сроковете или не са информирали съда и готово. Реакцията на посланика о останалите все повече ме убеждава че случаят не е така както го изкарват французите. Просто франццузите са се направили на велики и са се опитали да не си платят, обаче са н попаднали на фирма със пари и сериозни адвокати и резултата е налице. Адвокатите са ги наредили по пълна програма с всичките адвокатски трикове докато франсетата са се правили на велики. А че съдията е света вода ненапита хич и не си го помислям. Такова животно няма.

sawo

Ако беше толкова елементарно, щеше да го каже, а не да коментира единствено 30-те хиляди евро.

Съдийката заявила: вижте и другите съдии какви и чии дела решават, защо само мен проверявате и заявила, ами само аз нямам стабилен гръб- иуначе нямаше да ме проверяват! Колко истина има в думите на тази жена, ама никой не го интересува! А другите съдии ....

Гърбът на тази отврат е бил там, докато получи своята част и после "Дим да го няма" - справка Сертов...

склонна съм да повярвам на френския посланик, тъй като тази нашата хубостница, с астраганеното палто най -вероятно така си е оплела доказателствата, че да не може да бъде атакувана от правосъдната ни система- все пак поне за толкова години "вратичките" са и ясни. Пак ще извъртят нещата, пак ще излезе -девица недокосната, а ние пак ще плащаме откраднатите пари!

Само се вгледайте в мутрата на тази никаквица. Мазна и нагла.

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ:БЪЛГАРСКИЯТ ПОСЛАННИК ВЪВ ФРАНЦИЯ ЗАЯВЯВА, ЧЕ ВЪВ ФРЕНСКИЯТ СЪД ИМА"ГНИЛИ ЯБЪЛКИ" И АТАКУВА КОНКРЕТЕН СЪДИЯ,ЗАЩОТО СА ОСЪДЕНИ 2 БЪЛГАРСКИ ФИРМИ.ПОДКРЕПЯТ ГО ПРЕМИЕРА И МИНИСТЪРА НА ПРАВОСЪДИЕТО НА ФРАНЦИЯ,ДОРИ БЕЗ ДА СА ПРОВЕРИЛИ СЛУЧАЯ! НАРОДЕ!!!

Гледам ти, гледам ги толкова години как крадат и се нареждат на места, дето може да се краде повече и повече. Гледам ги как извъртат нещата и убийци са на свобода, пак крадците продължават да крадат и да делят плячката. Толкова години, нищо не се промени, нагледах им се вече на всичките- червени, сини, жълти и всякакви други лайнени разцветки!

Корупцията в съдебната система е факт, всички юристи всеки ден са потърпевши от това, да не говорим за гражданите. Тя обхваща градските, апелативните и върховни съдии безусловно, а по- рядко районните . Всички в системата знаем имената на корумпираните. Балканска простотия. Трябват ни европейски юристи за подмяна на кадрите, и то час по-скоро, държавата изчезва докато се наумуваме. Трябват и разследващи органи от вън и присъди, отнемане на имущество и т.н. за да се оздрави морала в обществото.

Гледайте я тая ,и от там си направете изводи ,...В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ ---26Г.

Ей тази на снимката коя е-МНОГО ГРОЗНА бе хора,че тя по-грозна от СМЪРТТА.Представям си какво са изпитвали хората в съдебната зала когато се е появявала.УЖАС,НО НЕ НАСЪН,А НАЯВЕ.

Туй курукусу от снимката,май взема пари,ама много пари!